6 aydır görüşmüyorum çok rahatım onlar dedikodu yapıyor ben tınlamıyorum yerine göre bende yapıyorumYaklaşık 3 aydır evliyim eşimle gorumcem yuzunden bir takım problemler yasadık diğer açtıgom konularda gorebılırsınız kısaca aile binasında oturma mız 18 yasındakı görümcemin benı cekememezliği ve benim üstüne saldırmam.
Gelelim konuya 1.5 ayın sonunda eşimle bugün buluştuk kendisi ayrı daire tutmaya karar verdiğini kardeşiyle artık konuşmadığını bana soyledi. Son olarak sunuda ekledi ayrı eve cıkcaz ama benim ailem artık seni istemiyor ve bıxım öyle bir gelinimiz yok dediler ben napacagomı hıc bılmıyorum eşinin ailesiyle küs oluğta evliliği idare eden varmı cocugum yok bu arada
Ben de şu an görüşmüyorum hiç çabalamam da ama karşı tarafta aşırı bi yüzsüzlük hakimİki yıldan fazla görüşmedik
Daha sonra bir sekilde barışma çabaları oldu bnde görüştüm vs vs mesafeli oluyorsun ister istemez .
Daha çok yenisin yenisiniz
Herşey zamanla oturur
Onlar diyeceğini demiş başka eve çıkıp mutluluğunuza bakın.Yaklaşık 3 aydır evliyim eşimle gorumcem yuzunden bir takım problemler yasadık diğer açtıgom konularda gorebılırsınız kısaca aile binasında oturma mız 18 yasındakı görümcemin benı cekememezliği ve benim üstüne saldırmam.
Gelelim konuya 1.5 ayın sonunda eşimle bugün buluştuk kendisi ayrı daire tutmaya karar verdiğini kardeşiyle artık konuşmadığını bana soyledi. Son olarak sunuda ekledi ayrı eve cıkcaz ama benim ailem artık seni istemiyor ve bıxım öyle bir gelinimiz yok dediler ben napacagomı hıc bılmıyorum eşinin ailesiyle küs oluğta evliliği idare eden varmı cocugum yok bu arada
Aşırı gorusmuyirm mesela evime çağırmiyorum onlar da çağırmadan gitmiyormBen de şu an görüşmüyorum hiç çabalamam da ama karşı tarafta aşırı bi yüzsüzlük hakimmesafeli nasıl oluyorsun mesela, artık öyle eskisi gibi ezemiyorlar dimi
Senin ailende benim evime giremez ben asla gorusmem bende gitmem dedi banaEşinizin ailesiyle siz görüşmeden yapabilirsiniz de eşiniz o dengeyi nasıl kuracak, kurabilecek mi yaşayıp göreceksiniz.
İlk başlarda bu görüşmemeyi normal karşılayıp sonra huzursuzluk çıkarma ihtimali de var eşinizin. Yada sizin ailenizle görüşmeyip evinize gelmelerini de istemeyebilir. Bunların hiçbiri de olmayabilir.
Eşiniz böyle bir adım atmışken kabul edip birde öyle deneyin, inşallah problem yaşamazsınız.
Zaten söylesen de söylemesen de cadı gelin oluyorsun, hele seninle yarış halinde olan pembiş gelin bir eltin varsa hayat onlarla daha da zorAşırı gorusmuyirm mesela evime çağırmiyorum onlar da çağırmadan gitmiyorm
Bana sorarsan en güzel yıllarım gorusmedigim yıllardır :)
Bn ya bendn özür dileyecek ya da asla ayağına gitmem kimsenin dedim ve dilediler de
Ezemiyirlar çünkü ben artık eskisi gbi aman cici gelin olayim susayım yanlış anlamasnlar modunda takilmiyirm o an bnm için o düşünce yanlışsa patır patır soyluyirm
Soylemeeigim zamanda cadı gelin oldum bari soyleyim de kafamda büyümesin diyirm
Tahmin ettiğim gibi işte.Senin ailende benim evime giremez ben asla gorusmem bende gitmem dedi bana
Bu kavgalarda benim ailemde eşime sert cıktı ondan ne annem kocamla nede kocam annemle görüşmek istiyor zatenTahmin ettiğim gibi işte.
Nasıl olacak böyle peki? Onun ailesi sizinlegörüşmek istemiyor diye sizin anne babanız evinize gelemeyecek. Eşiniz belirliyor şartları. Kabul etmeden iyi düşünün derim.
Bu şekilde huzurlu bir evlilik yürütüleceğini düşünmüyorum ben açıkçası.
Eltim olacak ama ne zaman bilememZaten söylesen de söylemesen de cadı gelin oluyorsun, hele seninle yarış halinde olan pembiş gelin bir eltin varsa hayat onlarla daha da zorşükür şimdi uzağım yakın olmak hiç istemiyorum ama sonsuza kadar da kopuk olmayacağımızın farkındayım. Ama artık ben de susmam
Görümcem yok çok şükür ona daha fena diyorlarEltim olacak ama ne zaman bilemem
Ben unumu eleyip elegimi astigimda falan olur heralde
Görümcem önceleri yakınmış gbi davrandi sonradan çaktım meğer annesini dolduruyormus bana karşı
Artık onunla da o tarz konulara girmiyirm
Aynı sehirdeyiz ama en son ne zaman gördün desen bir ay oldu derim
Eşim gider koşturur yardımcı olur karışmam asla beni zorla goturmesin de naparlarsa yapsınlar modundayim
O zaman yaşayıp göreceksiniz nasıl olacak bu şekilde diye.Bu kavgalarda benim ailemde eşime sert cıktı ondan ne annem kocamla nede kocam annemle görüşmek istiyor zaten
Ozaman çok zor olur be yavrumSenin ailende benim evime giremez ben asla gorusmem bende gitmem dedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?