Eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum

haklısınız tabı .
kendı arabası varken ne dıye sızın arabanızı alıyor
ustelık esınız de yok .hamılesınız acıl bır durum da olabılır .
cok dusuncesızce bır davranıs .
ama anahtarı sıze vermeyıp de ust katınız kayınvalıdenıze vermesının sebebı ,
hanı esınız evde yok yaa .belkı sız de musaıt degılsınız .sızı rahatsız etmek
ıstememıs de olabılır .ama onun dısın da faceden fılan sılmesı oldukca komık bır durum
olabilir hiç o açıdan düşünmemiştim..

üzüldüğümde hep afedersiniz ishal oluyorum gene olmusum :(eşim gelsede rahatlasam buün arkadaşımdan rica edicem muhtemelen eşimi almaya gitmicek onu ayarlamam gerkiyor şimdi işe gitmem gerek kızlar tekrar herkese teşekkürler..

Keşke eşiniz tyoldayken kardeşine dönüşte arabayı eve bırak gibi bişey deseydi yada arkadaşalrında dediği gibi sağlık ocağına gitmeden araba lazım diye arasaydın ama elbette sen haklısın.. Face den silmiş filan ne kadar komik ve basit şeyler bunlar..

umursama canım boşver faceden silme ne kadar çocukca bir davranış ama anahtarı kaynanana bırakmasına niye kızıyorsun ki.tekrar mesaj hiç yazmasaydın keşke olayı uzatmaya gerek yok:31:kendini üzme hamilesin herşeyi takma kafana:34:

gidecegin yere gitmeden once telefon acsaydin , biyere gidecegim araba lazim deseydin keske..
ama sanki kendi mali, birde kaprisini yapiyor. Takma kafaya.

bencede takma kafana, bu onun kendi edepsizligi. hemde cok buyutme, bu cok kucucuk bir sey. bende tartistim kaynimla bugun. ve moralim cok bozuk. uykum kacti gece gece uyuamiyorum. amcamlardaydik, esimle is yapmak istiyor. 6 saat oturduysak 6 saat boyunca bu konu konusuldu. ve ben bunaldim cunku fikirleri hic ama hic uyusmuyor. sonunda kalp kirici seyler solemeye basladi. igneleye igneleye konustu. devree ben girince, ben saka yapiyordum dedi. baya bi icimi soguttum. bana sus diyolar, susmuorum. ortam iyice gerildi. esim sakacidir kirmadan gonul alma niyetiyle saka yapti surati asik asik oturdu. kalkalim dedim esim biraz saha oturalim dedi. ben iyice sikildim. eltimde cok lafa karisan biri normalde o konustumu birsey ok. ben konustummu karin niye karisiyor diyor. cok hirsli bir adam, eltimde oyle. ama ben hep onlara yenik dusuorum. onlari iyiligimle yenmeye calisiyorum. ama onlar edepsizliklerinden taviz vermiyorlar. esimin isten cikma saatini takip ediyorlar. isten eve gelir gelmez kapimizdalar. guya esimin yemek yeme saatiymis, onlarda yemeye gelmisler.saat kac olursa olsun aksam 9 da ciktigi zamanlarda bile boyle yapiyorlar. aramizda 2 kilometre var yada yok. bikiyorum artik. bir sey de diyemiyorum. esimde oyle. ve bunun gibi bir cok edepsizlikler. lutfen soyleyin bana ben ne yapiim.

Çok iyi araba kullanamıyorum diye beyan etmişsin demek ki pek trafiğe çıkacak gibi değilsin+hamilesin..
Bin taksiye git gel..
Ne uğraşcan trafikmiş falanmış filanmış..
Gerginliğe gerek yok relax..

kızlar eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum en son kaynımla tartıştık biraz önce ve hüngür hüngür ağlıyorum bıktım artık yazmak istedim bende hata bendemi bi bakın nolur
eşim dün gece yurtdışına gitti ankaradan,ankara bize 2 saat mesafede, havaalanına bizim yani aldımız arabamızla eşimin abisi bıraktı çünkü ben o kadar iyi araba kullanamıyorum neyse
sabah bi baktı bizim araba hala yok kaynımın arabası kapıda öğlene kadar bekledim hala yok sağlık ocana gitmem gerekti yürümek zorunda kaldım buarada hamileyim
sonra facebookta online gördüm bende şunları yazdım:

-abi sen geldin dimi ankaradan
senin araba kapıda bizim ki yok

cevap : -sizinki bende
evdeym ben

-sendemi kalcak

cevap :-ne olacak (bir süre sonra diğerlerini yazdı)
lazımmı getireyimmi
perşembe gidilecek tekrar ankaraya(yani perşembe gününe kadar araba yok)

-yok bugün lazım oldu sağlık ocağına yurudum bekledim seni
hallettim gerçide acil bişey olursa diye kullanırsın demişti (eşim)

cevap :-tamam
getiriyom şimdi

-yok aciliyiyeti yok seninkinin anahtarı burdaysa
onuda kullanırım

cevap:-getiriyorum

-yok getirme abi lazım diğil şimdi
seninkinin anahtarı burdaysa
onu kullanırım
bişey olursa

dahada cevap vermedi bi baktım araba gelmiş anahtarı banada vermiyo üst katta kayınvalidem var ona bırakmış benimde tepem attı çok kırıldımı dile getirdim tekrar mesaj attım ben hamileyim senin düşünmen lazım anahtarı olmayan bi arabayı kapıda bırakmanın mantığı ne ve kendisinin ve eşinin arabası var yani iki tane arabası var artı ben tüp bebekle hamile kaldı kendide biliyo Allah korusun bişey olsa kendi arabam yok kapıda beyfendinin gelip beni götürmesinimi beklicem anlamadım aslında niyet belli bizim depo full dizel sıfır araba haa buarada kendide bizim aracın benzinlisini kullanıyor sırf beleş olsun diye bunu yapıyor çok iyi biliyorum artı ben bunları sorun eden bir insan hiç değilim ama bu düşüncesizliklerine tahamül edemiyorum artık
neyse bi baktım face den beni silmiş çok komik yaa o yetmez gibi abimi ablamıda silmiş:37:yaaa şaka gibi yaaa midemi bulandırıyorlar artık tahamülüm kalmadı kızlar yazışmalar ve durum bu sizce ben haksızmıyım?

Sen haklisin tabi ki. Cok dusuncesiz insanlar var. Bi kendileri akilli sanki. Milleti kullanmaya yer ariyorlar.
Sen kv den anahtari al.

aynen bana da senin dediğin gibi geldi. resmen hazır arabayı bulmuş kendi benzini bitmesin diye sizinkini vermemiş ben olsam ben de sinir olurdum haklısın ama doğrusu takmamak gerek bırak bu kadar küçük düşünen biri kendi halinde kalsın..

bak sinirini bozduğunla kaldın

bu arada resmen üste çıkmaya çalışmış klasik haksız insan davranışı, sanki senin arabayı sormam garip bi davranışmış gibi tepki vermiş..

Allah sabır versin takma canım

kızlar eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum en son kaynımla tartıştık biraz önce ve hüngür hüngür ağlıyorum bıktım artık yazmak istedim bende hata bendemi bi bakın nolur
eşim dün gece yurtdışına gitti ankaradan,ankara bize 2 saat mesafede, havaalanına bizim yani aldımız arabamızla eşimin abisi bıraktı çünkü ben o kadar iyi araba kullanamıyorum neyse
sabah bi baktı bizim araba hala yok kaynımın arabası kapıda öğlene kadar bekledim hala yok sağlık ocana gitmem gerekti yürümek zorunda kaldım buarada hamileyim
sonra facebookta online gördüm bende şunları yazdım:

-abi sen geldin dimi ankaradan
senin araba kapıda bizim ki yok

cevap : -sizinki bende
evdeym ben

-sendemi kalcak

cevap :-ne olacak (bir süre sonra diğerlerini yazdı)
lazımmı getireyimmi
perşembe gidilecek tekrar ankaraya(yani perşembe gününe kadar araba yok)

-yok bugün lazım oldu sağlık ocağına yurudum bekledim seni
hallettim gerçide acil bişey olursa diye kullanırsın demişti (eşim)

cevap :-tamam
getiriyom şimdi

-yok aciliyiyeti yok seninkinin anahtarı burdaysa
onuda kullanırım

cevap:-getiriyorum

-yok getirme abi lazım diğil şimdi
seninkinin anahtarı burdaysa
onu kullanırım
bişey olursa

dahada cevap vermedi bi baktım araba gelmiş anahtarı banada vermiyo üst katta kayınvalidem var ona bırakmış benimde tepem attı çok kırıldımı dile getirdim tekrar mesaj attım ben hamileyim senin düşünmen lazım anahtarı olmayan bi arabayı kapıda bırakmanın mantığı ne ve kendisinin ve eşinin arabası var yani iki tane arabası var artı ben tüp bebekle hamile kaldı kendide biliyo Allah korusun bişey olsa kendi arabam yok kapıda beyfendinin gelip beni götürmesinimi beklicem anlamadım aslında niyet belli bizim depo full dizel sıfır araba haa buarada kendide bizim aracın benzinlisini kullanıyor sırf beleş olsun diye bunu yapıyor çok iyi biliyorum artı ben bunları sorun eden bir insan hiç değilim ama bu düşüncesizliklerine tahamül edemiyorum artık
neyse bi baktım face den beni silmiş çok komik yaa o yetmez gibi abimi ablamıda silmiş:37:yaaa şaka gibi yaaa midemi bulandırıyorlar artık tahamülüm kalmadı kızlar yazışmalar ve durum bu sizce ben haksızmıyım?

Bence sonuna kadar haklısın

İnsan olmayıöğrenir mi böyleleri bilmiyorum...

bencede takma kafana, bu onun kendi edepsizligi. hemde cok buyutme, bu cok kucucuk bir sey. bende tartistim kaynimla bugun. ve moralim cok bozuk. uykum kacti gece gece uyuamiyorum. amcamlardaydik, esimle is yapmak istiyor. 6 saat oturduysak 6 saat boyunca bu konu konusuldu. ve ben bunaldim cunku fikirleri hic ama hic uyusmuyor. sonunda kalp kirici seyler solemeye basladi. igneleye igneleye konustu. devree ben girince, ben saka yapiyordum dedi. baya bi icimi soguttum. bana sus diyolar, susmuorum. ortam iyice gerildi. esim sakacidir kirmadan gonul alma niyetiyle saka yapti surati asik asik oturdu. kalkalim dedim esim biraz saha oturalim dedi. ben iyice sikildim. eltimde cok lafa karisan biri normalde o konustumu birsey ok. ben konustummu karin niye karisiyor diyor. cok hirsli bir adam, eltimde oyle. ama ben hep onlara yenik dusuorum. onlari iyiligimle yenmeye calisiyorum. ama onlar edepsizliklerinden taviz vermiyorlar. esimin isten cikma saatini takip ediyorlar. isten eve gelir gelmez kapimizdalar. guya esimin yemek yeme saatiymis, onlarda yemeye gelmisler.saat kac olursa olsun aksam 9 da ciktigi zamanlarda bile boyle yapiyorlar. aramizda 2 kilometre var yada yok. bikiyorum artik. bir sey de diyemiyorum. esimde oyle. ve bunun gibi bir cok edepsizlikler. lutfen soyleyin bana ben ne yapiim.

arkadaslar lutfen buna da biri cevap yazsin. morele cok ihtiyacim var!

Son düzenleme:
arkadaslar lutfen buna da biri cevap yazsin. morele cok ihtiyacim var![/QU

Öncelikle siz çalışıyo rmusunuz? Çalışmıyorsanız eğer bence eşinizin abiyle çalışmasına değil
,ortak iş yapmasını istemediğinizi dile getirin bende hep bunu savundum eşim kardeşleri ile iş yapmak istediğinde
ona hiçbir anlamda destek olmayacağımı hatta kardeşleri ile arasının bozulacağını o zamanda bile kılımı kıpırdatmayacağı-mı söyledim ve sen bilirsin dedim.

Benim böyle çıkışmam da kendi paramı kazanmamında payı büyük.eğer onun kazancıyla gecinseydik kesinlikle cok sinir olurdum
eşim kardeşleri ile olmasada birkaç arkadası ile iş yaptı bugun bana teşekkür ediyor çünkü ortakları ile arası cok bozuldu....iyiki akaraba deiliz diyor birde akraba olsaydık ne olurdu halim diyor

bence eşin bu konuları konusurken hiç karışmaa uyuyor numarası yap rahatsızlan ne bilim başka tarafa cek dikkatlerini bir bahaneyle çıkın evinize geldiklerinde
ise eğer rahatsız oluyorsanız belli edin içeriye gidin gelmeyin ikramı azaltın,tv izleyin .....ama konusmayın pijamalarla yada ev kıyafetinşizle acın böyle rahatsız olun ayyy ev hali
v.s vs. yani onlara orasının size ait olduğunu hatırlatın eşinize çaktırmayınn durumu

Back
X