kızlar eşimin ailesiyle hiç anlaşamıyorum en son kaynımla tartıştık biraz önce ve hüngür hüngür ağlıyorum bıktım artık yazmak istedim bende hata bendemi bi bakın nolur
eşim dün gece yurtdışına gitti ankaradan,ankara bize 2 saat mesafede, havaalanına bizim yani aldımız arabamızla eşimin abisi bıraktı çünkü ben o kadar iyi araba kullanamıyorum neyse
sabah bi baktı bizim araba hala yok kaynımın arabası kapıda öğlene kadar bekledim hala yok sağlık ocana gitmem gerekti yürümek zorunda kaldım buarada hamileyim
sonra facebookta online gördüm bende şunları yazdım:
-abi sen geldin dimi ankaradan
senin araba kapıda bizim ki yok
cevap : -sizinki bende
evdeym ben
-sendemi kalcak
cevap :-ne olacak (bir süre sonra diğerlerini yazdı)
lazımmı getireyimmi
perşembe gidilecek tekrar ankaraya(yani perşembe gününe kadar araba yok)
-yok bugün lazım oldu sağlık ocağına yurudum bekledim seni
hallettim gerçide acil bişey olursa diye kullanırsın demişti (eşim)
cevap :-tamam
getiriyom şimdi
-yok aciliyiyeti yok seninkinin anahtarı burdaysa
onuda kullanırım
cevap:-getiriyorum
-yok getirme abi lazım diğil şimdi
seninkinin anahtarı burdaysa
onu kullanırım
bişey olursa
dahada cevap vermedi bi baktım araba gelmiş anahtarı banada vermiyo üst katta kayınvalidem var ona bırakmış benimde tepem attı çok kırıldımı dile getirdim tekrar mesaj attım ben hamileyim senin düşünmen lazım anahtarı olmayan bi arabayı kapıda bırakmanın mantığı ne ve kendisinin ve eşinin arabası var yani iki tane arabası var artı ben tüp bebekle hamile kaldı kendide biliyo Allah korusun bişey olsa kendi arabam yok kapıda beyfendinin gelip beni götürmesinimi beklicem anlamadım aslında niyet belli bizim depo full dizel sıfır araba haa buarada kendide bizim aracın benzinlisini kullanıyor sırf beleş olsun diye bunu yapıyor çok iyi biliyorum artı ben bunları sorun eden bir insan hiç değilim ama bu düşüncesizliklerine tahamül edemiyorum artık
neyse bi baktım face den beni silmiş çok komik yaa o yetmez gibi abimi ablamıda silmiş

yaaa şaka gibi yaaa midemi bulandırıyorlar artık tahamülüm kalmadı kızlar yazışmalar ve durum bu sizce ben haksızmıyım?