sen eşinle iyi ol sen eleştirme kaynananları eşin o zaman senin yanında olur onların fesat olduğunu düşünür. Onlarada kız sizin için ağzını açmazken siz onu çekemşyorsunz der iş ağırlığını korumaktan geçer eşin hep senin yanında olur kendini parçalamana gerek yok ağırlığınla ezersin insanları
uğraşmak canını sıkar sadece eşin sen fesatsın diye düşünür. Erkekler böyle çünkü ailesi evlenince kıymete biner bişey diyince sen kötü olursun ama susarsan eğer senden önce atlar seni savunur. Tecrübeyle sabit canım.
bence kimse için eşinle huzurunuzu bozmayın..
siz görüşmezsiniz olur biter...
benimde şu aralar eşimin ailesiyle sorunlarım var ama eşimin onlardan bahsetmesini yada görüşmesini engelleyecek hakkı bulamam kendimde..
fazla tepki veriyorsunuz siz görüşmeyin,konuşmayın ama bırakın eşinizi kendi ailesiyle birlikte olsun..
benimde canım çok sıkılıyor bu durumlaraarkamdan konuşulmadığını bilsem canım rahatlıcam ama hep söylenen sözler kulaklarımda çınlıyor sen nasıl başediyosun bu durumla :26:
önceden susuyordum canım eşimde gelip senin hakkında böyle diler şöyle dediler diyordu tab zamanla doldu birikti bunlar bende 3. yılın sonunda artık kendime hakim olamaz oldum suç bende mi acaba anlamıyorum inan hem bilip arkamdan konuşulduğunu hemde susmak artık çok ağır geliyor
eşin mi gelip annemler arkandan şunu şunu diyorlar diye söylüyor sana? çok garip bu..peki onlar senin hakkında olur olmaz şeyler söylüyorsa eşin neden birşey yapmıyor? gelip sana anlatması,seni doldurması hiç doğru değil..onun ailesi ama bak yine sen kötü olmuşsun..keşke "anne iyi de olsa kötü de olsa o benim eşim,hakkında tek birşey demeyin" diyebilseymiş sen şimdi böyle nefret dolu olmazdın..
bence bırak konuşsun telde,sonuçta annesi,ablası..engelleyemezsin,boşver..sen muhatap olmazsın olur biter..bırak bol bol günahını alsınlar,ne güzel işte :)
işte erkek idare etmesini bilecek muhtemelen eşin 30 lu yaşlarda daha toydurki hala dengeyi oturtamamış asla laf taşımaması lazım kendi kaşınır
önceden susuyordum canım eşimde gelip senin hakkında böyle diler şöyle dediler diyordu tab zamanla doldu birikti bunlar bende 3. yılın sonunda artık kendime hakim olamaz oldum suç bende mi acaba anlamıyorum inan hem bilip arkamdan konuşulduğunu hemde susmak artık çok ağır geliyor
ahhh erkekler ahhhhh,bir de kadınlara dedikoducu derler.resmen ailesinin dedikodusunu yapıyor ama eminimki konu sahibinin söylediklerini de ailesine anlatıyordur
ahhh erkekler ahhhhh,bir de kadınlara dedikoducu derler.resmen ailesinin dedikodusunu yapıyor ama eminimki konu sahibinin söylediklerini de ailesine anlatıyordur
Bende böyle düşünüyorum..Ama tuhaf olan taraf o zaten..
Bir insan eşi ve ailesi arasında niye laf taşır ki?
Eşiyle ailesinin arası bozulsa bundan ne gibi bir çıkarı olacak?
Zararı yine kendisine..
ablacım konu sahibinin eşini tabii tanımıyoruz ancak bugün annesinin söylediklerini eşine yetiştiren bir adam yarın da eşinin söylediklerini annesine anlatabilir..bu yüksek ihtimal böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?