Tamam da ev eşinizin ve o rahatsız olmuyor. Bunu bi kavrasanız hayat cok kolay olacak sizin icin.
zanlimca siz bekarsiniz evlilikte senin benim die bisey yoktur hayat musterektir
Evli bekarım ben, hayat müşterek ama başkasının parası üzerinden hak iddia ederek olmaz işler.
senin baskasi dedigin benim kocam oluyor ayni yastiga bas koydugum insan
arkadaslar bazilariniz beni cok yanlis anlamis ben esimin ailesineyaptigi yardimlara bisey demiyorum fakat o ev ve dukkani esim kendisi icin aliyor turkiyye donupevlenmek icin bunlardan haric birde galeri aciyor ama esim turkiyede olmadigi icin tapular kayin babamin uzerne oluyor kaynim daha biz nisanliyken galeriyi batirdi kadinla kizla yedi suan hala benim esim issiz ve beni birakip yurttdisina gitti daha bir aylik evliyken iki ay ayri kaldk onlarn yuzunden elimizde birtek evimz kaldi kaynbabmin zaten bir evi vardi ama onuda batirdi diger oglu simdi biz kira oderken bizim evimzdebatiracklar benim esim bugune kadar onlara yardim etmmis zaten ama simdi nedenhakkini yiyolar ve esimin ailesi diger ogullarni daha ck savunuyo daha cok seviyo buna ragmen hala oev onlarn mioluyor ben anlayamadim bazi arkadaslari onlar bolbol savuruyolar sikintisini neden ben cekiyorum suan arabamizvardi onu sattik kira odemek icin kendi evimzvarken ustelik kaynbabam bz nisanliyken soz verdi kiranizi odeyecm diye ev satilana kadar fakat ne evden haber var ne kiradan digeer oglunun kirasini oduyor diger gelinleri kiskancin teki yapmadgni birakmadi bana dugunum ble bi kargasayla gecti o kiskanirmis kaynanmla kayin babma anne ble demiyor elustnde tutulyor bn saygidakusur etmdimde noldu bn kotu oldum simdi bnmmde cocuklrmolck nedn bn cocuklarmin hakkni bunlara yediriyorum eltimalisverislere gitsin diyemi
siz yokken alınmış ve babaya verilmiş. olay orda bitmiştir. yani kısacası bir evlat alesine sizle evlenmeden destek olup yardım etmiş. bunu önce bir kenara koyalım.merhaba arkadaslar ben yedi aylik evliyim.fakat evlendigim gunden beri yasamadigim sey kalmadi.esimin ailesi evlendigimiz gunden beri yakamizdan dusemedi esim yurtdisinda calismis yillarca bu sebepten dolayi aldigi ev ve dukkan babasinin uzerine olmus kayinpederim nisanliyken evi satiliga cikardigini ve satilana kadar kiramizi odeyecegini soyledi fakat ne ev satildi ne kira odendi ustelik bizi yok saydi esimin ailesi esimin yuzune karsi sadece bitane oglu oldugunu soyledi bizi evden kovmaktan beter etti ortada hic bisey yokken bunlara ragmen bn esime hakkimizi ara evimizi al deyince ben kotu oluyorum esim bana el bile kaldirdi kufurler etti bosanma asamasina geldik kac kez evlilk burnumdan geldi ben esime hakkini ara deyince oda bana ben calisiyordum evlenmeden sende kazandigin paralari ne yaptin onlari iste babandan diyor ben yedi ayda hayatimdan biktim babasi bizim evimizde oturuyor kaynimgilin kirasini oduyor ben biktim artik esimle yasadigim problemler evlendigim gunden beri bitmedi bana kotu davraniyor hic bisey eskisi gibi degil artik ben yasamak bile istemiyorum evlendigime evlenecegime pismanim
arkadaslar bazilariniz beni cok yanlis anlamis ben esimin ailesineyaptigi yardimlara bisey demiyorum fakat o ev ve dukkani esim kendisi icin aliyor turkiyye donupevlenmek icin bunlardan haric birde galeri aciyor ama esim turkiyede olmadigi icin tapular kayin babamin uzerne oluyor kaynim daha biz nisanliyken galeriyi batirdi kadinla kizla yedi suan hala benim esim issiz ve beni birakip yurttdisina gitti daha bir aylik evliyken iki ay ayri kaldk onlarn yuzunden elimizde birtek evimz kaldi kaynbabmin zaten bir evi vardi ama onuda batirdi diger oglu simdi biz kira oderken bizim evimzdebatiracklar benim esim bugune kadar onlara yardim etmmis zaten ama simdi nedenhakkini yiyolar ve esimin ailesi diger ogullarni daha ck savunuyo daha cok seviyo buna ragmen hala oev onlarn mioluyor ben anlayamadim bazi arkadaslari onlar bolbol savuruyolar sikintisini neden ben cekiyorum suan arabamizvardi onu sattik kira odemek icin kendi evimzvarken ustelik kaynbabam bz nisanliyken soz verdi kiranizi odeyecm diye ev satilana kadar fakat ne evden haber var ne kiradan digeer oglunun kirasini oduyor diger gelinleri kiskancin teki yapmadgni birakmadi bana dugunum ble bi kargasayla gecti o kiskanirmis kaynanmla kayin babma anne ble demiyor elustnde tutulyor bn saygidakusur etmdimde noldu bn kotu oldum simdi bnmmde cocuklrmolck nedn bn cocuklarmin hakkni bunlara yediriyorum eltimalisverislere gitsin diyemi
Az önce başka bir başlık altında da yaptım bu yorumu tekrar yapıyorum. Şu forumda bayanların en çok konu açtığı olay maddiyat olur mu ya? Nedir arkadaş bu "para para para para" olayı.
-evleniyoruz ailesi yardım etmiyor
-nişan var az takı takıyorlar
-bohçaya ucuz eşya koymuşlar
-evlendik hala ailesine yardım ediyor
bi bırakın hesap kitap işlerini Allah aşkına, çocuğunuza gelecek sağlamak istiyorsanız evde oturmayıp çalışacaksınız arkadaş. Bu kadar net, hayat öyle eskisi gibi kolay değil. hayat artık eskisi gibi basit de değil. Beklentiler arttı, yaşam standartları arttı ve buna bağlı olarak artık her iki kişinin de çalışması şart hale geldi.
Kocanız bekarken çalışmış almış, şimdi de ailesine yediriyor. Sesini de çıkartmıyor, durum bu kadar net. Ne o evde, ne o dükkan da ne de eşinizin bekarken yaptığı herhangi bir yatırım da hakkınız yok.
Bu arada, şiddet görmenizin asla tasvip edilir bir yanı yok, bu tamamen bambaşka bir olay. Yazık ki olay nerelere gelmiş, sırf ev-dükkan için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?