esimin ailesiyle problemler var lutfen fikir verin

Eşinizin konuşması gereken yerde bu kadar eşinize yüklenmeniz hakkını ara ara demeniz hemde 7 ayda nerelere gelmiş evlilikten önce söz verilmiş yapılmamış sinirlendiniz haklısınız da ailesine yardım etmiş ve size dediği gibi siz verdiyseniz de ailenize bana geri ver benimde hakkım mı var diyorsunuz yani olmuş bitmiş evliliğinizi maddiyatla ölçüp nerelere getirmişsiniz ne gerek var sevdiğim adam yanımda çalışır beraber öderiz kiramızı ihtiyaçlarımızı onlar ayıp yaptılarsa onlara kalsın demiyorsunuz da ayrıca şiddetin tabi ki de bir açıklaması yok 7 ayda buralara varmış onun için savunacak hiç bir şeyi olamaz eşinizin

zanlimca siz bekarsiniz evlilikte senin benim die bisey yoktur hayat musterektir

Evli bekarım ben, hayat müşterek ama başkasının parası üzerinden hak iddia ederek olmaz işler.

benim bir arkadaşımın 3 kızı var.küçükler okuyor,büyük çalışıyor.babası ev masraflarını karşıladı,kız da ev aldılar onun kredisini ödedi.bu kızımız bu yaz evleniyor.eşi şimdi ev bizim mi diyecek.bir akrabamın kızı da babasına araba aldı,ayrıca babasının sigortasını ödüyor.evlendi,o arabayıda mı götürmeliydi,üstelik halen babasının sigortasını ödüyor

senin baskasi dedigin benim kocam oluyor ayni yastiga bas koydugum insan

Siz bekarken yatırım yaptınız diyelim, o eve de annenizi oturttunuz, eşiniz de hakkı olmayan bir ev konusunda size sürekli dır dır ediyor ne yapardınız?

Lütfen iğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırmayın.

Adam konuyu kapatmış, o kapattıkça siz acıyorsunuz.

Ailesi madem işten çıkardı ki sizin düşünceniz yok mu her denileni yapıyorsunuz ki maddi manevi zarar görüyorsunuz ve kira ödeyemediğiniz için arabanızı satıyorsunuz doğrumu anladımEşinizin maaşı yetmiyorsa tekrar işe girin derim kira ödemek için araba satılır mı böyle çözüm bulunmaz ki arabanın parası biterse ne olacak ev eşinizin hakkını aramıyorsa onun bileceği şey canını sıksa da bu durum böyle kötü biryere gelene kadar susar otururdum girerdim işe kendi hayatımı kurtarmaya çalışırdım yani

Buraya illa AA çok haklisin ne demek böyle bir şey olur mu denilsinn diye mi konuş aciyorsunuz? Yaptiginiz şey mantiksiz.

Adam sizinle evlenmeden alacagini almis vereceğini vermiş bekarken yaptigi şeylerin cetelesini tutmak ise düşmez.

Ama siz bunu anlamayacaksiniz. Birbirinize bagirmaya el kaldirmaya devam edin belki ev geri gelir rahata erersiniz.

Ayrıca kayinbabanizi boylesine eleştirip işten CIK denildiğinde lafini tutup niye işten ayrildiniz? Madem çok zor durumdasiniz esinizin bekarken aldiği eve sarmak yerine bir is bulun calisin. Size de iyi gelir hem

siz yokken alınmış ve babaya verilmiş. olay orda bitmiştir. yani kısacası bir evlat alesine sizle evlenmeden destek olup yardım etmiş. bunu önce bir kenara koyalım.
ama esas konu ne biliyormusunuz. eşinizin size şiddet uygulaması,hakaret etmesi.
evden dükkandanda daha önemli bu..

Son düzenleme:

bence olay gençken çalıştım ve aileme verdim olayı değil.kesinlikle bu aileden ne kurtarabilirseniz kar.yazık kolay mı o kadar para biriktirip bir şeyler almak hem de yurt dışında çalışmış.insanlar yurt dışında neden çalışır para için ee nerde para batakçı kardeşi ve babası batırıyor.bu işin kime ne yararı var kimseye bence bir an önce biri bir şeyler yapıp bu batak işine son versin ve burda suçlu eşin.eşin kesin tavrını koymalı ve gelir gelmez tapuları üzerine almalıydı.

Az önce başka bir başlık altında da yaptım bu yorumu tekrar yapıyorum. Şu forumda bayanların en çok konu açtığı olay maddiyat olur mu ya? Nedir arkadaş bu "para para para para" olayı.

-evleniyoruz ailesi yardım etmiyor
-nişan var az takı takıyorlar
-bohçaya ucuz eşya koymuşlar
-evlendik hala ailesine yardım ediyor

bi bırakın hesap kitap işlerini Allah aşkına, çocuğunuza gelecek sağlamak istiyorsanız evde oturmayıp çalışacaksınız arkadaş. Bu kadar net, hayat öyle eskisi gibi kolay değil. hayat artık eskisi gibi basit de değil. Beklentiler arttı, yaşam standartları arttı ve buna bağlı olarak artık her iki kişinin de çalışması şart hale geldi.

Kocanız bekarken çalışmış almış, şimdi de ailesine yediriyor. Sesini de çıkartmıyor, durum bu kadar net. Ne o evde, ne o dükkan da ne de eşinizin bekarken yaptığı herhangi bir yatırım da hakkınız yok.

Bu arada, şiddet görmenizin asla tasvip edilir bir yanı yok, bu tamamen bambaşka bir olay. Yazık ki olay nerelere gelmiş, sırf ev-dükkan için.

Aslinda madiyyata bu kadar onem verilmesi hos deyil zaten. Evet para cok sey demek ama her sey demek deyil ki. Hani sevgi nerde kaldi. Severken parasina malina goremi sevdin ki simdi evi dukkani dert ediyorsun kendine. Oysa ne guzel sifirdan baslamak. El ele verip de kendince duzen kurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…