Merhaba hanımlar çok büyük bir çıkmazın içerisindeyim bana dogru yolu secmeme yardimci olun.esimle yaklasik 6 aylik nikahliyim esim asker düğünümüz icin bekliyoruz.ailesinden hic bir sekilde memnun degilim.ilk tanismaya bize geldiklerinde o kadar iyi gozukturdulerki kendilerini suanki hal icin buyuk bir sok icersindeyim kaynanayla kayinbaba ayni evin icerisinde birbirlerine dusman gibiler ve o evde iki buyuk cocuk daha yasamakta kimsenin kimse umurunda degil acikcasi evlerinin duzeni cok kotu kaynana ev temizligine ise gidiyor ama kendi evinden bir bardak cay icilmez ilk basta esime ben bu durumu acamamistim 8 yil olmus o evden cikali sorumsuz bir ailenin icerisinde yetismis annesi cok bakimsiz gelinin ailesinin evine bile gelirken giydigi ayakkabiyi gorseniz camarsir sulu buluzi solmus ve yirtik pirtik ayakkabi ile ailemin evine geliyor her seferinde ve toplum icerisinde geziyor o sekilde yerin dibine giriyorum aileme karsi cok mahcup oldum ben esimin ailesinin boyle oldugunu bilmiyordum hicbir sekilde gorgu yok bayramda dahi usüldur bu kizim al bu bayram hasligin bise alirsin kendine demediler.Kaynana beni evine cagirdi az konusalim diye tek basima gittim sıcağın altinda yaklasik bir buçuk saat evlerinde kaldim bana bir bardak su dahi ikram etmedi. Eve yabanci bir insan geldiginde bile bu sekilde ikramsiz insanoglu yollanmaz.Ben evlerinden ayrilirken bana yalandan aksam yemegine kalsaydin diyor.ben bu aile icin esimden de sogudum.ben lisans mezunuyum kendimi gelistirmeye calisan biriyim bu aile beni malesef kaldiramiyor.offff offffff bu kurban bayraminda dahi evime kayinbaba bombos geldi gelin kizin ailesinin evine cok ayipppp bu kayinbaba zaten esiminde parasini yiyor cok sorumsuz bir baba kafasina gore bazen calisir bazen calismaz keyfine duskundur.uzun yolculuklarda ésim yanimda olmadiginda kayinbaba bir yemek dahi ismarlamaz vicdansizz gorgusuz kultursuz adamin biri.esim dugununu dahi tek basina yapmaya calisti kredi cekti onca borcun altina girdi.o aileye hic bir sekilde icim isinmadi benim ailemde cok zengin bir aile degil orta halli ama bir duzenimiz var titiziz benim ailem cok dikkat eder boyle seylere ilk baslarda hersey gosterismis suanki hal şokk edici benim düğünüm olacakti ne yapmaliyim.esimi benim ailemde sevdiler efendiligini fakat ben esime guvenemiyorum cunku kendi ailesine de deger veriyor yanlis birsey soyledigimde beni susturuyor ve ailesinin bu durumda oldugunu benim ailemden gizlediler ama olay patladi iste ben bu kisiyle yoluma devam etmelimiyim bosanmalimiyim dugun olmadan zaten cocugumda yok esim icinde herkes cok iyidir diyor sonucta oda cok bakimli degil ama o da zamanla olmazmi kiz degistirmezmi giyimi kusami duzeni