• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin akrabaları eşimin eski sevgilisini takip ediyorlar. Siz olsanız nasıl davranırsınız?

Ne uğraşıyorsunuz bırakın reddetsinler, sanki bana Koç Sabancılar, ellerindeki üç dönüm köy arsası, tek kat 2+1 başlarını soktukları ev. Boşanma blofu ile kapışıyor zaten evlatlıktan reddetme blöfü. 🤣 Onlar korkmalı asıl şu saatten sonra, elden ayaktan düşmeye ramak kaldı, ne yüzle el kızı/oğlunun yanında duracağız , biraz iyi olalım yüzümüz olsun zaman eski zaman değil, artık el kızı iki kaşık bulgur pilavına köle olmuyor , evlatlar eşlerini ezdirmiyor gitmesinden korkuyor diye .
O kadar haklısınız ki. Ben de aynı şeyi söyledim aslında. Sanki koçların şirketine çağırıyorlar, düzeni falan boz gel diye. Baya da yaşlandılar aslında ama hiç umurlarında değil, dıdının dıdısına güveniyorlarmış bakım konusunda. Boş yerlere bel bağlayıp bize de rest çekiyorlar. Bilmiyorum bakalım sonu ne olacak. ederse etsin artık reddini. İşi çıkmaza sokan kendileri.

O kadar haklısınız ki. Ben de aynı şeyi söyledim aslında. Sanki koçların şirketine çağırıyorlar, düzeni falan boz gel diye. Baya da yaşlandılar aslında ama hiç umurlarında değil, dıdının dıdısına güveniyorlarmış bakım konusunda. Boş yerlere bel bağlayıp bize de rest çekiyorlar. Bilmiyorum bakalım sonu ne olacak. ederse etsin artık reddini. İşi çıkmaza sokan kendileri.
Kime guveniyorlarsa onu çağırsınlar , bir avuç toprağı da ona bıraksınlar. Malları kadar konuşsunlar , bu ne özgüven ya.

Eşinizin akrabalarını listenizden çıkarın her anlamda kafanız rahat olur.

Selam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Kayınvalidene demeyeydin iyiydi...

Can sıkıcı bir durum. Kimseye karışma hakkımız yok elbette ama biraz da onların düşüncesizliği. Eğer kız eşinizin eski sevgilisi olması dışında aile ile zaten tanışıklık var ise yapacak bir şeyiniz yok, ama eğer sevgili olmak dışında aile ile bir bağı yoksa, bu onların hadsizliği olur. Eşiniz de anlayışlı biri ise eşinizle konuşabilirsiniz. Kıskanıyormuş gibi değil de, geçenlerde tesadüfen denk geldim, bu kadar zaman sonra takip etmeleri saçma geldi, sence de mantıksız değil mi evlendik biz artık vs gibisinden. Ben akrabalarınla bu konuyu konuşamam, söylersem yanlış anlarlar, konu büyümesin ama sen konuşabilirsin. Benim haberim yokmuş gibi sen kendin görmüşsün gibi, örneğin dayıoğlu evlendik barklandık artık, benim eskiyi hala ne diye takip ediyorsunuz, yengen görür huzursuz olur filan gerek yok gibisinden eşin ancak konuşursa olur. Bunun için de eşini sen tanıyorsun, anlayışlı değilse hiç konuyu açma daha iyi. Bunun dışında yapabileceğin pek bir şey de yok gibi.

Can sıkıcı bir durum. Kimseye karışma hakkımız yok elbette ama biraz da onların düşüncesizliği. Eğer kız eşinizin eski sevgilisi olması dışında aile ile zaten tanışıklık var ise yapacak bir şeyiniz yok, ama eğer sevgili olmak dışında aile ile bir bağı yoksa, bu onların hadsizliği olur. Eşiniz de anlayışlı biri ise eşinizle konuşabilirsiniz. Kıskanıyormuş gibi değil de, geçenlerde tesadüfen denk geldim, bu kadar zaman sonra takip etmeleri saçma geldi, sence de mantıksız değil mi evlendik biz artık vs gibisinden. Ben akrabalarınla bu konuyu konuşamam, söylersem yanlış anlarlar, konu büyümesin ama sen konuşabilirsin. Benim haberim yokmuş gibi sen kendin görmüşsün gibi, örneğin dayıoğlu evlendik barklandık artık, benim eskiyi hala ne diye takip ediyorsunuz, yengen görür huzursuz olur filan gerek yok gibisinden eşin ancak konuşursa olur. Bunun için de eşini sen tanıyorsun, anlayışlı değilse hiç konuyu açma daha iyi. Bunun dışında yapabileceğin pek bir şey de yok gibi.
Gerçekten samimiyetle soruyorum, insanların birbirine bu derece karışma hakkı var mı? Eşimin bir şeyi gelip eşime yengem şunu şunu takip ediyormuş dese o kişiye çok fena had bildiririm ben, ne münasebet.

Bir başkası hakkında başkasına dedikodu bir şey yetiştirmekten bahsetmemiştim aslında. Daha anlaşılır olarak şöyle anlatayım. Örneğin benim bir sevgilim oldu, teyzemin kızı da ben görüşürken bu kişiyi ekledi, sonra ben ayrıldım ve başkasıyla evlendim, teyzemin kızında ise o kişi hala ekli. Ben bu durumda teyzemin kızına (eklemesine sebep ben olduğum için ondan aldığım cesaretle) evlendim barklandım, şunu takibi bırak artık, enişten görüp rahatsız olmasın vs desem bu absürt olmaz. Ama tabi üslubu bilmeli ve anlayışlı bir insan olmalı. Soruyu soran hanımefendinin eşi anlayışsız ve nasıl konuşacağını bilmiyorsa olmaz zaten.

Selam kızlar,
Eşimin 7 sene önceki sevgilisini iki dayısı, yengeleri, üç kuzeni ve hatta annesinin teyzesi bile takip ediyor.
Sanırım yıllar önce eşimin kuzenine kız istemeye gitmişler ve o zamanlar eski sevgilisi de kız istemeye katılmış. O sırada da bu akrabalarla tanışmış. Ama hâlâ dayısı o eski sevgilisinin paylaştığı fotoğrafları beğeniyor mesela. Kuzenler falan zaten takipte.
Bu durum içten içe çok canımı sıkıyor ve ne yapacağımı bilemiyorum.
Sadece kaynanama dedim ki dayılar, yengeler ve birçok kuzen hala o kadını takipteler. Kaynanam da hiçbir şey demedi.
Siz olsanız ne yaparsınız?
Fikirlerinizi bekliyorum.
Seni sevmiyorlar onu seviyorlar. :(

Aa öyle mi tüh çok üzüldüm. Oğullari benimle evli ve torunları benden ama 😐
E torunlarını severler o zaman. Siz de eşinizle idare edin artık, kayın aile peşinde koşmayın. Sonra smackdowna bağlıyorsunuz beraber.

Eski konularina bi bakayim dedim. Eski sevgiliyi takip eden kayinvalide gözünün üstüne tekme yiyerek bu takibi ödemiş 😄😄
Ay o konunun sahibi miymiş,

Thedemetriax Thedemetriax
helal olsun kız, iyice dövseydin. gidip eski sevgiliye ağlasın artık.

Bu insanların sana yokmuşsun gibi davranmasına hiç üzülme, bu halleri senin için büyük avantaj aslında, ki uzun bir zaman görüşmeyecek gibisiniz.

Ay sinir oluyorum böyle saçmasapan ilişkilere. Ben hiç de normal karşılayamayacağım. Eğer kızla başka bir ortamdan da tanışıyorlarsa neyse ama eşşek kadar olmuş adamlar yeğeninin eski sevgilisiyle takipleşecek kadar mı hayatsız, arkdaşı yok. Size yapılan saygısızlık bu. Hadi takipten çıkmadın ama like atmak ne demek? Aynı senaryo bir erkek olsaydı adam yeri göğü yıkardı kimse de aman bu damat da niye eşinin eski sevgilisine bu kadar taktı yoksa özgüvensiz mi demezdi. Yerden göğe kadar haklısınız. Yerinizde olsam takipten çıkın vs demem ama resmiyetimi koyarım ve ben onları takipten çıkarırım.

Boş beleş bulurum bu insanlari ve evet rahatsız olurum. Ama ben sirf dayı yenge diye birilerini takip etmem. Eşimden dolayı tanidigim ama normalde yolda görsem karşı kaldırıma geçeceğim insanlari sırf akraba diye takip etmem. Bana bisey katan insanları takip ediyorum. Silin gitsin luzumsuz akrabalari yani :) kendi akrabalarimdan sadece bir kuzenimi ve kardeşimi takip ediyorum eşimin tarafindan ise guzel fotolar paylastigi icin eşimin babasını. Anneleri takip etmiorum mesela.

Back
X