Evet benim fikrim var.Daha yeni evliyim ama eşimin akrabalarından nefret ediyorum . Evlenmeden öncede nefret ediyordum. Eşimin onlarla görüşmesini istemiyorum. Benim rahatsız olduğum insanlarla görüşme diyorum ama halen inadıma görüşüyor. Öyle çok nefret ettim ki eşimden de soğuyorum. Bir insan eşini dinlemez mi nasıl yola getiririm bilmiyorum. Of kızlar fikri olan var mı
Evet benim fikrim var.
Adam sizle evlendi diye hiç mi akrabasıyla
Evet benim fikrim var.
Adam sizle evlendi diye hiç mi akrabasıyla görüşmeyecek
Çünkü hepsinden nefret ediyorum. Nefret ettiğim insanlarla da eşimin konuşmasını istemiyorum.Evet benim fikrim var.
Adam sizle evlendi diye hiç mi akrabasıyla görüşmeyecek ne alaka ?
aynen görüşmeyecekEvet benim fikrim var.
Adam sizle evlendi diye hiç mi akrabasıyla görüşmeyecek ne alaka ?
Gerçekten okurken güldüm.Daha yeni evliyim ama eşimin akrabalarından nefret ediyorum . Evlenmeden öncede nefret ediyordum. Eşimin onlarla görüşmesini istemiyorum. Benim rahatsız olduğum insanlarla görüşme diyorum ama halen inadıma görüşüyor. Öyle çok nefret ettim ki eşimden de soğuyorum. Bir insan eşini dinlemez mi nasıl yola getiririm bilmiyorum. Of kızlar fikri olan var mı
Ailesi değil akrabalarıAdamı pazardan satın mı aldınız? Turp mu bu tarladaki diğer turp ailesini unutsun sizin eve gelince?
Yok daha da kıymete biniyorum ya ben burda yanlış veya doğruyu tartışmıyorum. Benimle aynı fikirde olanların ne yaptı onları soruyorum. Benimle aynı fikirde değilseniz yazmanıza gerek yoktuGerçekten okurken güldüm.
Siz ciddi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz?
Eşiniz sizinle evlendi diye evveliyatını, akrabalarını, ailesini silecek mi?
Böyle bir şeyi talep ettiğiniz için bile kendinizi sorgulamalısınız. Eşiniz sizden böyle bir şey istese eminim kıyamet kopar.
Evlendiğimiz insanların üzerinde böyle baskı kurmak bence direkt boşanma sebebidir. Kusura bakmayın ama yerden göğe kadar haksızsınız.
Siz nefret ediyorsunuz diye adam neden görüşmesin yahu ?Çünkü hepsinden nefret ediyorum. Nefret ettiğim insanlarla da eşimin konuşmasını istemiyorum.
aynen görüşmeyecek
Haaa tamam o zaman ya. Silsin onları tabi. Delete tuşu bozulmuş olabilir mi? Bir baktirin isterseniz.Ailesi değil akrabaları
Sizinle aynı fikirde birinin olacağını hiç sanmıyorum.Yok daha da kıymete biniyorum ya ben burda yanlış veya doğruyu tartışmıyorum. Benimle aynı fikirde olanların ne yaptı onları soruyorum. Benimle aynı fikirde değilseniz yazmanıza gerek yoktu
Siz nefret ediyorsunuz diye adam neden görüşmesin yahu ?
Siz neden nefret ediyorsunuz akrabalardan ?
Oldu olacak adamı fanusa kapatın da tam olsun
Fanus küçük olurHaaa tamam o zaman ya. Silsin onları tabi. Delete tuşu bozulmuş olabilir mi? Bir baktirin isterseniz.
Evet valla bak daha da kıymete biniyorum . Komik ama gerçek yüzüne karşı herşeyi söylüyorum oh el üstünde tutuluyorum deneyinSizinle aynı fikirde birinin olacağını hiç sanmıyorum.
Daha da kıymete biniyorsanız bu şekilde davranmaya devam edin. Allah sonunuzu hayretsin
Kafaniz cok guzel! Yeni almissiniz belli piril pirilÇünkü hepsinden nefret ediyorum. Nefret ettiğim insanlarla da eşimin konuşmasını istemiyorum.
aynen görüşmeyecek
TamamTamam görüşmez tabi siz hdjdjddk kendisine direkt böyle diyin
Ay kan bağı ne ya üfff kalp bağı lazımSizden bosanabilir ama onlarla kan bagi omur boyu.
İnsan en çok zarar veren malesef kan bağı olan insanlar
Fake değil herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil . Birilerini sevmek zorunda da değil.Verdiğiniz cevaplardan konunun fake olduğunu çok belli ettiniz. Allahtan da fake. Yoksa gerçekten bu kafada birilerinin var olması çok tuhaf.
Size iyi eğlenceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?