Eşimin akrabaları yardım edin!!!

irembbk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2021
9
-9
1
25
Daha yeni evliyim ama eşimin akrabalarından nefret ediyorum . Evlenmeden öncede nefret ediyordum. Eşimin onlarla görüşmesini istemiyorum. Benim rahatsız olduğum insanlarla görüşme diyorum ama halen inadıma görüşüyor. Öyle çok nefret ettim ki eşimden de soğuyorum. Bir insan eşini dinlemez mi nasıl yola getiririm bilmiyorum. Of kızlar fikri olan var mı

Evet benim fikrim var.
Adam sizle evlendi diye hiç mi akrabasıyla görüşmeyecek ne alaka ?

Evet benim fikrim var.
Adam sizle evlendi diye hiç mi akrabasıyla
Evet benim fikrim var.
Adam sizle evlendi diye hiç mi akrabasıyla görüşmeyecek
Evet benim fikrim var.
Çünkü hepsinden nefret ediyorum. Nefret ettiğim insanlarla da eşimin konuşmasını istemiyorum.
Evet benim fikrim var.
aynen görüşmeyecek

Gerçekten okurken güldüm.

Siz ciddi misiniz yoksa şaka mı yapıyorsunuz?

Eşiniz sizinle evlendi diye evveliyatını, akrabalarını, ailesini silecek mi?

Böyle bir şeyi talep ettiğiniz için bile kendinizi sorgulamalısınız. Eşiniz sizden böyle bir şey istese eminim kıyamet kopar.

Evlendiğimiz insanların üzerinde böyle baskı kurmak bence direkt boşanma sebebidir. Kusura bakmayın ama yerden göğe kadar haksızsınız.

Yok daha da kıymete biniyorum ya ben burda yanlış veya doğruyu tartışmıyorum. Benimle aynı fikirde olanların ne yaptı onları soruyorum. Benimle aynı fikirde değilseniz yazmanıza gerek yoktu

Çünkü hepsinden nefret ediyorum. Nefret ettiğim insanlarla da eşimin konuşmasını istemiyorum.

aynen görüşmeyecek
Siz nefret ediyorsunuz diye adam neden görüşmesin yahu ?
Siz neden nefret ediyorsunuz akrabalardan ?
Oldu olacak adamı fanusa kapatın da tam olsun

Yok daha da kıymete biniyorum ya ben burda yanlış veya doğruyu tartışmıyorum. Benimle aynı fikirde olanların ne yaptı onları soruyorum. Benimle aynı fikirde değilseniz yazmanıza gerek yoktu
Sizinle aynı fikirde birinin olacağını hiç sanmıyorum.

Daha da kıymete biniyorsanız bu şekilde davranmaya devam edin. Allah sonunuzu hayretsin

Sizinle aynı fikirde birinin olacağını hiç sanmıyorum.

Daha da kıymete biniyorsanız bu şekilde davranmaya devam edin. Allah sonunuzu hayretsin
Evet valla bak daha da kıymete biniyorum . Komik ama gerçek yüzüne karşı herşeyi söylüyorum oh el üstünde tutuluyorum deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…