Eşimin akrabalarını Instagramda engellemek istiyorum

Ogrtmnhnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
6
12
38
28
arkadaşlar selam, çektiğim doğa fotoğraflarını paylaştığım bir hesabım var. çok emek verdim diyebilirim. paylaştığım fotoğraflarıma baktığımda gittiğim gezdiğim yerleri hatırlayıp mutlu oluyorum. Bir de ailemin ekli olduğu ayrı bir instagram hesabım var. Doğa fotografları paylaştığım hesapta anonim takılıyordum.fakat esimin abisi ve eltim nerden buldularsa hesabımı bulmuşlar ve eklemişler. ben de onayladim. Çünkü benim hesabim olduğunu anlamışlar sanırım. Reddetmek ayıp olur diye dusundum. şu an o kadar pişmanım ki. paylaşımları, hayatımla alakalı fikir sahibi olmaları rahatsız ediyor. normalde de aileden pek kimseyi eklemem. arkadaşlıktan çıkarıp engellesem ve kullanıcı adımı değiştirsem beni bulabilirler mi? engellediğim anlaşılır mi? eşim anlarlarsa çok ayıp olur diyor. siz olsanız ne yapardınız. hikayelerimi gizledim ama postlarımı görebiliyorlar sanirim. Emek verdiğim hesabımı silmeyi bile düşünüyorum

Hesabım açık ben de manzara filan fotoğraflıyorum bolca arada da kendi fotomu atıyorum. Sosyal medya da bunun için. Kim de takip ederse etsin. 🤷🏻‍♀️

Doğa fotoğrafları paylaşıyorsunuz zaten ne sıkıntı olabileceğini oturtamadım kafamda
Zaten hikayeleri de kapatmışsımız. En güzeli sosyal medya kullanmamak . Böylece saçma triplere de girmezsiniz diye düşünüyorum
Yüzümüzü paylaşmasam da kendi fotoğraflarımız da var. En basitinden eşim sigara içiyor. Fotoğraf çekerken sigara var mı yok mu diye etrafa bakmak beni rahatsız ediyor artık.

Bu sosyal medya isleri gunumuzde cok ciddiye alinmiyor mu?
Hem anonim bir hesabin varsa bulmalari imkansiz neredeyse.Nasil bulabilmisler.?
Rahatsiz oluyorsan sil,aile icin acmis oldugun hesapta ekli degillserse ekle.Madem bu kadar dert bu insta.
Eklilerse sorduklarinda soylersin zaten ilk hesabimda eklisiniz seklinde.

boyle dusunuyorsanız keske en basta hıc kabul edıp eklemeseydınız sımdı adınız durduk yere sıldı engellı olacak :(
esınızın aılesıyle akrabalarıyla gorusmek zorunda degılsınız kaynım telefonumda bıle engellı haz etmıyorum kendısınden whatsaap durumlarımı gorsun ıstemıyorum cunku :D esıyle eltımle gorusuyorum ama kaynım engellı lıstemde en basından berı mesafelıyım o yuzden kımse bırsey dıyemıyor

ama ekleyıp sonra durduk yere bırden sılseydım hayırdır ne oluyor derlerdı

o yuzden dıyorum hesabınız sızın ıstedıgınızı sıler ıstedıgınızı tutarsınız ama durduk yere aıle ıcı gergınlık cıkmayacaksa
gerıldıgınıze gerılecegınıze degecekse ...

Yüzümüzü paylaşmasam da kendi fotoğraflarımız da var. En basitinden eşim sigara içiyor. Fotoğraf çekerken sigara var mı yok mu diye etrafa bakmak beni rahatsız ediyor artık.
Koskoca adam sigara içtiği için hesap verecek değil ya.
Ben; her yerde, her durumda neysem oyum. Aman insanlar böyle demesin şöyle düşünmesin diye yaşamadığından dolayı sizi anlayamıyorum sanırım☺️

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de var ikinci bir hesabım, sadece en yakın 3 arkadaşım biliyor, seyehat fotolarım, anılarım falan var... Oldukça sevdiğim,emek verdiğim bir hesabımdi (takipci açısından degil de,benim için ani albümü gibi bir şeydi) . Bir gün bir akraba eklemiş , yetmemiş yorum atmis nereden bulduysa. Ve gerçekten bir anda soğudum hesabımdan. 3,5 sene oldu, daha da bir post paylasmadim.
Ben senin yerinde olsam takipten cikartirdim . Eğer neden diye sorarlarsa da asla haberim yokmuş gibi davranır, Instagram algoritmasınin Sahte takipçileri ayikladigini falan,bazen takipci sayılarımin elliser yüzer dustugunu,benim de anlamadığımi söylerdim heralde

Hemen değil de belli bir zaman geçtikten sonra hesabı silmiş gibi yapsanız. Yeni hesap açıp oraya aktarsanız zor mu olur ki 🤔

Ben senin yerinde olsam takipten cikartirdim . Eğer neden diye sorarlarsa da asla haberim yokmuş gibi davranır, Instagram algoritmasınin Sahte takipçileri ayikladigini falan,bazen takipci sayılarımin elliser yüzer dustugunu,benim de anlamadığımi söylerdim heralde
Teknolojiden anlamayan insanlarsa benim gibi onlar da, buna gerçekten inanırlar. 😂

Engellemeye yeni bir özellik gelmiş instagrama. Engellediğiniz hesapların benzerlerini de engelliyorsunuz. Engelleyin kurtulun

Kimseyi takipten çikariyorum diye hesap vermem ;) ama hayatımla ilgili fikir sahibi olmalarını istemiyorum demekte garip bir çok kişi görüyor onlardan mı rahatsız oluyorsun.
Mesela biz esimle içeriz ederiz esimin tarafı dini bütün insanlar napim istemeyen kendi takip etmesin banane

Benim de bu tarz sayfam var şahsi hesabımdan çıkardığım kişiler bile burada takip ediyorlar beni :KK48: umrumda bile değil hoşlanmadığım kişileri de kendim takipçi listemden çıkardım :KK70:

arkadaşlar selam, çektiğim doğa fotoğraflarını paylaştığım bir hesabım var. çok emek verdim diyebilirim. paylaştığım fotoğraflarıma baktığımda gittiğim gezdiğim yerleri hatırlayıp mutlu oluyorum. Bir de ailemin ekli olduğu ayrı bir instagram hesabım var. Doğa fotografları paylaştığım hesapta anonim takılıyordum.fakat esimin abisi ve eltim nerden buldularsa hesabımı bulmuşlar ve eklemişler. ben de onayladim. Çünkü benim hesabim olduğunu anlamışlar sanırım. Reddetmek ayıp olur diye dusundum. şu an o kadar pişmanım ki. paylaşımları, hayatımla alakalı fikir sahibi olmaları rahatsız ediyor. normalde de aileden pek kimseyi eklemem. arkadaşlıktan çıkarıp engellesem ve kullanıcı adımı değiştirsem beni bulabilirler mi? engellediğim anlaşılır mi? eşim anlarlarsa çok ayıp olur diyor. siz olsanız ne yapardınız. hikayelerimi gizledim ama postlarımı görebiliyorlar sanirim. Emek verdiğim hesabımı silmeyi bile düşünüyorum
Anonim olan seyden silmek demek
Ellere var sana yok demek

Back
X