Esimin aldatdıgı suphesi butun gun beynimde butun gunumu sinirimi alt üst ediyor nasıl emin ola bilirim yardım lütfen

konu sahibi tüm mesajlarınızı okudum inanın ben yoruldum burda. Böyle yaşanır mı?
Güvenmediğiniz biriyle hayatı paylaşmayın

Aynen katılıyorum ama sonuc degismiyor aklım durucak kanıt yok ne yapa bilirim lutfen samimi tavsiye verin

Arkadaşları ile alkol ve ya yasaklı madde kullanmış olabilir mi? Bu kadar gizli saklı bir şeyler döndüğüne göre var bir şeyler belli ki ama aldatma olup olmadığını bilemeyiz. Boşanmanın eşiğinden neden döndünüz?

Aynen katılıyorum ama sonuc degismiyor aklım durucak kanıt yok ne yapa bilirim lutfen samimi tavsiye verin
Ben senin yerinde olsam şuan hiçbir şey yapmam. Aldattıysa bunun mutlaka tekrarı olur. O zamana kadar sessiz kalırım, işime gücüme bakarım. Elime kanıt geçince de basarım tekmeyi. Şuan kendini yıpratman ne işe yarayacak? Elinde kanıt yok, adam ağzıyla itiraf etmeyeceğine göre beklemek en mantıklısı.

Yeri mekani arkadaslarının adını yediklerini hesabı soyluyor ben sormadan fakat aynu gune arama yok bir daha boyle bir sey yapmam diyor haber vericem diyor ama aldatma suphesi gecmiyor
Güzel kardeşim menüde gördüğü yemekleri sayıyordur veya atıyordur şu vardı bu vardı diye. Yani asıl kimin ne yediğini hatırlaması tuhaf değil mi? Çok basit, ben hepsine eşleri sevgilileri yanında sorucam, belki onlarda arama kaydı vardır, o akşamki buluşma için mesajlar vardır onlar gösterir bana diyeceksiniz ve arayacaksınız. Zaten ilk aramanızda armut gibi düşer, affet ben ettim sen etme der. Çekinecek bir şeyi yalanı olmayan adam haklısın ara hepsini der. Mesela siz arkadaş grubunuzla gitseniz içiniz rahat bir şekilde ara sor dersiniz çünkü saklayacak bir şeyiniz yoktur. Bir gün çat diye işyerine gidin ve eğer tanıyorsanız arkadaşlarına, eşlerinizin yanında size bir şey soracağım, yok olmaz derseniz yine de eşlerinize soracağım diyin. O gün o saatte gerçekten hepiniz beraber miydiniz bunu öğrenmek istiyorum diyin. Eşleriyle araları bozulmasın diye hepsi satar merak etmeyin.

Hayır sigara bile kullanmaz o konuda kumar alkol yasaklı madde gibi konularda aklı basında biri.ama kabul etmiyor aldatmagı cunki hastaliklardan korkuyor işinden korkuyor oyle bir sey duyulsa atarlar bu kadar korkuya ragmen yapıyorsa korkuyorum ciddi biri olur diye .annesi babasının evinin tamiri icin benden habersiz 17 000 dollar kredi cekip onlara vermis 6 ay sonra gecim sıkıntımız oldugunda arastırıp buldum.oda onu diyor kredim var size guclukle bakıyorum kizimin rızkını el alem kadınlarına yedirirmiyim diye

Haklısınız ama tekrar yaparmı bilmiyorum kendiside soyluyor bu kadar olaydan sonra sence ben dustugum camura birde dusermiyim akılsızmıyım diye yapmadım sadece yeni barıstık soylersem kavga edersin diye gizledim gittigimi

Eğer aldattıysa emin olun tekrar yapar. Kimse eşini ömründe sadece bir kez aldatmaz sanmıyorum. Eğer yapmazsada demekki şuanda da doğru söylüyordur. Siz eşinizi tanırsınız zaten. Bunu yapabilecek birimi?

Eğer aldattıysa emin olun tekrar yapar. Kimse eşini ömründe sadece bir kez aldatmaz sanmıyorum. Eğer yapmazsada demekki şuanda da doğru söylüyordur. Siz eşinizi tanırsınız zaten. Bunu yapabilecek birimi?
Meni deli edende bu polis etrafında kadınlar fır donuyor hic bir zaman gormedim hiss etmedim dikkati sevgisi ozur dilerim ilişkimizde hep normal oldu fakat kredi gizli cekmesi mevzunda kavgalar basladı bosanma kararı verdim 4 ay babamlarda kaldım sadece İlk 1 ay konusmadık tamamen sonra 3 ay kaldıgım zamanda bile hep arardı cocugu eve gidince yazar ne zaman arasam acardu sadece eve dondum 1 hafta kaldım cocuk hastalandı yalnız bakamadım babamlara gitdim o bir gun icime kurt dustu

inanmış gibi yapıp takip edeceksiniz çaktirmadan başka yolu yok, whatsap gizli mesajlar bolumunede bakin

Gizli kredi çekmesinin sebebi ne peki?
Aranız açılmasın diye yalan söyleme huyu var belliki. Bunu konuşup halledin. Aramızda bir daha yalan yada gizli iş olmasin diyin. Ama aldatma mevzusunda şimdilik yapabileceğiniz birşey yok. Sadece takipte kalın.

Anne babasının evinin tamiri icin kredi almis evet acık soylemek gerekirse anlayıslı biri degilim bir konu olunca aglarım oda uzuluyor her seyi acıp soyluyor sonradan yani ne yapsada benim üzülmeme dayanamıyor bu aldatma konusunda bile üzüldügünü hiss ediyorum yemeyini ye aklindan cıkar diyor arıyor uzulme diyor guven bana diyor ama icimde o suphe susmuyor

Size değer veriyor, kaybetmek istemiyor belliki. Böyle birinin aldatacagini sanmıyorum. Yaptıysa da mutlaka çıkar kokusu. O yüzden içiniz rahat olsun. Normal hayatınıza devam edin. Eşinize karşı biraz daha anlayışlı olmayı deneyin. O zaman aranızda yalan dolanda olmaz.

Bana sen guclu biri gibi bilirdim neden ortada olmayan bir sey icin bu kadar cok kendini uzuyorsun diyor gozlerinin altı cokmus kendine bak cık annenlerle gez diyor pişmanim bundan sonra yalan soylemem bu kadar kotu olacagın bilseydim basta arkadaslarla gittigi oyle kavga cıkarmanı sonra sakinlesmeni tercih ederdim diyor

Bencede ortada olmayan birşey için boşuna üzülmeyin. Sadece bir daha yalan söylerse yada birşey saklarsa bunu kabul etmeyeceğinizi söyleyin. Gizli saklı iş yapamayacağını bilsin. Kavga edip sonra barismam direkt boşanırım diyin. Sonrada hayatınıza devam edin. Gerisini o düşünsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…