Esimin aldatdıgı suphesi butun gun beynimde butun gunumu sinirimi alt üst ediyor nasıl emin ola bilirim yardım lütfen

Hangi operatörse uygulamayı indirip ya da müşteri hizmetlerini arayarak arama ve mesajlaşma geçmişini öğrenebilirsiniz ki dk konuşma olduğuna kadar öğrenirsiniz.

Bana kalırsa çok düşünüp durmayın bu sizi mahfeder açık açık gördüğünüz bir şey yok o yüzden inanmak zorundasınız dinde bile zina yapan erkeği cezalandırmak için 4 tane şahit olması gerekiyor yaptığına şahit olan bin de bir ihtimalde olsa yapmadım diyorsa üzerine gidilmez yaptıysada kendi günahı vebali onun yaptığı pisliğin cezasını kendine çektirme zaten varsa bişey illaki karşına çıkar fazla kurcalama derim

Eşiniz polismiş, dediği mekanda, dediği saatte olduğunu ispatlaması çok kolayken, neden o topa hiç girmiyor? Sizi alacak, mekana gidecek, kimliği gösterecek, kayıtları isteyecek bu kadar. Ama yapmıyor, git bul, bulursan tamam diyor, o da biliyor bulamayacağınızı. Sizi seven, kaybetmek istemeyen adam böyle yapmaz mıydı?

Ne olursa olsun işin içinde yalan var abiii güven kırıldı bir kere…

Cok tesekkur ederim kendimi toparlayamıyorum

Azerbaycanda erkekler oyle rahat degil yani kadınlarını yanlarına salıp ispat yapmazlar onlar tek benim esim degil babam kardeslerim dahi onun icin o konuda üzerine gidemiyorum

Boşuna kendinizi heba etmeyin. Varsa çıkar zaten karşınıza bir şekilde. Yoksa da boşuna üzüldüğünüzle kalacaksınız

Hangi erko telefon trafiği olmadan bir anda organize olup buluşur ki? Önceden sözleşme ok ama nerede, kaçta, kim kim hiç mi dönmedi bu muhabbet arama kayıtlarında yok?

Aklıma da bu geldi NE BELLİ?!

Gerçekten istenirse çok kolay kanıtlanır ama sonrasına hazır mısınız ? Eğer boşanıp bitirmeye hazır değilseniz peşine düşmeyin.Hepimiz biliyoruz o yazişmalarda yer saat tarih konuşmaları olması gerektiğini.Pusuya yatın muhtemelen son olmayacaktır.

Kendinize bunu yapmayin. Supheyle yasayamacaksaniz bunu soyleyin. Sizinle bu yolu yuruyecekse suphenizi gidermeye calismasi gereken o. Rahatsizlanmissiniz. Takinti olmus ki olmamasi zor zaten.Sizi yer bitirir bu. Oysa kesin, hizli ve net olmak gerek. Ömür geciyor.

Bir kere yaptıysa yine yapacaktır. Halinde tavrında değişiklik var mı ? Kendine bakması vs arttı mı ? Söylediklerinin hiçbir anlamı yok. Yakalanana kadar hatta yakalandıktan sonra bile çok iyi oynuyorlar oraları geçiyorum o yüzden. Telefonunda Telegram uygulaması var mı ? Bu riskli bir uygulama çünkü sohbeti bir taraf sildi mi iki taraftan da silinebiliyor bir bakın.
Bir de erkekler böyle dönemlerinde kendi eşlerine daha bi ilgili davranmaya başlıyorlar böyle bir durum oluştu mu ?

Hangi erko telefon trafiği olmadan bir anda organize olup buluşur ki? Önceden sözleşme ok ama nerede, kaçta, kim kim hiç mi dönmedi bu muhabbet arama kayıtlarında yok?

Aklıma da bu geldi NE BELLİ?!
Mekan yazmıslar saat yazmıslar ama gun yok
Bakımı aynı oyle aman aman bakımlı degil bana davranısı sevgisi ilgisi aynı degisiklik yok yani aynı telegram sosyal medya kullanmaz hic bir zaman sadece whatsap var.ben agladım o zamandan sonra aglama kıyamam sana sana yalan soyledim ama aldatmadım bir daha yalan soylemem ne zaman istersen ara acıcam dedi

Yapıyorum son 5 gundur inandirmaq icin cabalıyor hic bir yerde cevapsiz olmuyor aramalarım goruntulu acıyor isde bile daha once acmazdı ama simdi aradıgım zaman acıyor inanmasam konum gonderiyor ama inanmıyorum kırıldı bir kere guvenim hic kimseyle konusamıyorum dusundugumde gozumden yaslar akarken goruyor is arkadaslarım

Gozumle gorur yakalarsam affı olmaz cok sevmeme ragmen kendisinede soyluyorum beni kaybedersin bak biliyorum diyor zaten her yerden izliyorum konum goruntu istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…