Esimin aldatdıgı suphesi butun gun beynimde butun gunumu sinirimi alt üst ediyor nasıl emin ola bilirim yardım lütfen

Oyle soyledim bilki bosanırım senin bana nafakan bile lazım degil layıgını bulursun sen kendini ona layık bilirsin ben sana fazla olurum dedim affetmem yalanda soyleme nerde olursan soyle dedim tamam diyor zamanla bakalım

Yahu şu don olayı kafamı karıştırıyor.

Sadece sevişmeden önce mi don, çorap, atlet değiştiriyorsunuz?

Burda kaç konuda gözüme çarptı insanlar don değiştirmiyor ya..

Etrafımızda bir sürü pasaklı dolaşıyor.

Benim bildiğim, bir insan her gün 1 hatta 2 kez çamaşırlarını değiştirmeli

Oyle soyledim bilki bosanırım senin bana nafakan bile lazım degil layıgını bulursun sen kendini ona layık bilirsin ben sana fazla olurum dedim affetmem yalanda soyleme nerde olursan soyle dedim tamam diyor zamanla bakalım
Aynen söyleyeceğini söylemişsin. Bundan sonra tekrar tekrar açıp gündeme getirme. Tehditte etme. Yaparsa kendi bilir. Boşanır gidersin.

Benim esim normalde her dustan sonra degistiriyor ama ben don atlet sayınını bilirim dikkatliyim ne zaman ne degisti diye corabını
Atletini eve gelip benle goruntulu konustu degisip cıkmıs bana da uyuyucam ama donunu degismemis baktım diyor ki kadin olsa neden yeni don degismeyim?

Konunuzu okudum. Yıllar önce benzer bişey yaşamamıştım.
Eşim e şüphemi söyleyince . Anında arkadaşını aradı Mangalla alakalı bişey sordu. Oradan mantıklı bir cevap geldi. O bile bana yetmemisti. Sonra daha güzel bir şekilde kanıtladi arkadaşlarıyla olduğunu.
Bir daha da habersiz gitmedi .

Ayrıca niye ille aldatılmak geliyor aklınıza tek bişeye odaklanmayin bence. Yalan söylüyorsa başka şeylerde olabilir.

Erkekler heyecan seviyorlar ama evdeki kurulu düzenlerini de birakmak istemiyorlar o kısımda ayiplanma, çevre baskısı vb var çünkü. Güzel giden düzenini niye bozsun bir de üstüne nafakası var onu var bunu var. Onlara göre evdeki Dursun ama azalan heyecanın yerini başkaları alsin

Bizde 1 ay once bulusma yazısması var ama ismini kimlerle oldugu hesabı nasıl odediyini aninda soyledi arama yok aynu gun sordugunda 1 hafta once konusup anlastık dedi .arkadasları ile gorusse neden atlet corap deyissinki koku olur diye suphem artdı.aklıma hayatımda esim aldatması gelmezdi beni sevdiyi icin degil korkan iyreniyor oyle hastalıklardan diye guveniyordum bizim aramizda da ilişki problemi yoktu buyuk kavga etsek bile aynı yatakda bile barisan biriyiz ama 4 ay ayrılık bosluk yaratmıs onda geri dondugumde aynı dikkat ilgi fakat o bir gece beni bu hale getirdi

Bk yesinler. Aldatan kim varsa çkü kopsun amin

4 ay ayrı kalma sebebiniz neydi?
Benden habersiz babasının evi tamiri icin 17000 dollar kredi cekmis gecim sıkıntısı benim ailem yardım ediyordu ailesi yardım etmez hatda kavga cıkarırdu ayru yasıyoruz ama comak sokarlar yoruldum bosanma davası actım geldı yalvardu hatda butun kontagımı kestim avukatımla gorustu aıleni seviyorum dedi barıstık

Neden size söylememiş peki krediyi? Sürekli aynı bahane ise ay sen kızarsın diye söylemedim dediyse artık o bahaneyi yemeyin lütfen.
Eşiniz düzenli olarak sizden bir şeyler saklıyor farkında mısınız?
Yani bu şekilde evlilik nasıl olur bilmiyorum ben her hareketini şüpheli bulur güvende hissedemez devam edemezdim. 4 ay sonra aileni seviyorum cümlesiyle barışmanız bile bana çok tuhaf geliyor. Eşinizin garip biri olduğunu düşünüyorum siz de daha iyi düşünüp karar vermelisiniz bu şekilde mutlu olacağınızı düşünmüyorum.

Farkındayım kendisine de soyluyorum icine kapanik biri hic kimseye derdini sorunu soylemez ilk baslarda bana soylerdi sonra hata üstüne hata yaptıkca kagva etmeye basladık bosanıcam dedikce yalanları fazla olmaya basladu bu son olayda da bana bosanma lafı etme unut bosanmayı soz veriyorum her seyi anlatıcam diyor fakat guvenemiyorum

Kadın hissediyorsa vardır orada bir bit yeniği bunu bilir bunu söylerim

Arama kaydına sadece telefondan mı baktın yoksa gsm operatörünün dökümünden mi baktın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…