Hiç şüphe duymayan birinin tavırları değil tavrınız , boşanamayacak gibi duruyorsunuz inanmış gibi yapın bari.esimle bosanmanın esiyinden donduk 4 yıllık evliyiz bir kızımız var .Aldatmakdan baska sorunlarınız oldu fakat hic bir zaman aldatmasını hiss etmedim oyle biri degildi.Simdi bir gece babamlarda kaldıgım zaman yatıyorum diye yalan soyledi aramalarımı her zaman acan biri uyurken bile olsa acmadı.Kardesime dedim beni evime gotur baktum evde yok.gece 3 de geldi aradı guya uyuyormus.Fakat yalan soyledigini soyledim arkadaslarımla bulustum yeni barustık sorun olmasın diye soylemedim dedi.tamam o zaman aradıgını goster dedim grupta yazıstık dedi grupu gosterdi mayıs 17 sinde yazılmıs zaman olunca bulusalım demısler.yemin ediyor inanmıyorum.Severek evlendik hic bir zaman sevgisinden ilgisinden suphe duymadım hep yanımızdaydı olmasa bile arar sorar aramamı acar telefonu hep elimde kızımda suphe cekecek bir sey olmadı sadece o kaybolması aklimi aliyor ise yeni ciktim calisan kadinim isime konsantre olamıyorum kendini üzme yemeyini ye kendine bak seni seviyorum asla oyle bir sey yapmam diyor ama gozlerini kaciriyor ne yapa bilirim gecmiyor icimdeki aci kendisine soyluyorum yakalarsam elimle gozumle asla affetmem kabul edemem kim kabul eder diyor yakalarsan tukur yuzume bosan diyor inanmalimiyim?
Android kullaniyorsa (iPhone'da var mı bilmiyorum gene deneyin vardır belki) google haritalara giriyorsunuz arama kısmının sağ tarafında profil işareti var oraya basıp çıkan sayfada zaman çizelgesine basın. Eğer izni açıksa saati saatine nereye gitmiş nerde durmuş nerde yürümüş arabayla kaç dk gitmiş her şey çıkıyor. Oradan şansınızı deneyin bir de.esimle bosanmanın esiyinden donduk 4 yıllık evliyiz bir kızımız var .Aldatmakdan baska sorunlarınız oldu fakat hic bir zaman aldatmasını hiss etmedim oyle biri degildi.Simdi bir gece babamlarda kaldıgım zaman yatıyorum diye yalan soyledi aramalarımı her zaman acan biri uyurken bile olsa acmadı.Kardesime dedim beni evime gotur baktum evde yok.gece 3 de geldi aradı guya uyuyormus.Fakat yalan soyledigini soyledim arkadaslarımla bulustum yeni barustık sorun olmasın diye soylemedim dedi.tamam o zaman aradıgını goster dedim grupta yazıstık dedi grupu gosterdi mayıs 17 sinde yazılmıs zaman olunca bulusalım demısler.yemin ediyor inanmıyorum.Severek evlendik hic bir zaman sevgisinden ilgisinden suphe duymadım hep yanımızdaydı olmasa bile arar sorar aramamı acar telefonu hep elimde kızımda suphe cekecek bir sey olmadı sadece o kaybolması aklimi aliyor ise yeni ciktim calisan kadinim isime konsantre olamıyorum kendini üzme yemeyini ye kendine bak seni seviyorum asla oyle bir sey yapmam diyor ama gozlerini kaciriyor ne yapa bilirim gecmiyor icimdeki aci kendisine soyluyorum yakalarsam elimle gozumle asla affetmem kabul edemem kim kabul eder diyor yakalarsan tukur yuzume bosan diyor inanmalimiyim?
siz y.dışında filan mı yaşıyorsunuz?Grupu gosterdi arama yok 1 hafta once yer mekan konusup belirledik diyor
birlikte yaşadığım adamın don atlet değiştirip değiştirmediğini ben de bilirimBenim esim normalde her dustan sonra degistiriyor ama ben don atlet sayınını bilirim dikkatliyim ne zaman ne degisti diye corabını
Atletini eve gelip benle goruntulu konustu degisip cıkmıs bana da uyuyucam ama donunu degismemis baktım diyor ki kadin olsa neden yeni don degismeyim?
Esim polis hepsi polis geGüzel kardeşim menüde gördüğü yemekleri sayıyordur veya atıyordur şu vardı bu vardı diye. Yani asıl kimin ne yediğini hatırlaması tuhaf değil mi? Çok basit, ben hepsine eşleri sevgilileri yanında sorucam, belki onlarda arama kaydı vardır, o akşamki buluşma için mesajlar vardır onlar gösterir bana diyeceksiniz ve arayacaksınız. Zaten ilk aramanızda armut gibi düşer, affet ben ettim sen etme der. Çekinecek bir şeyi yalanı olmayan adam haklısın ara hepsini der. Mesela siz arkadaş grubunuzla gitseniz içiniz rahat bir şekilde ara sor dersiniz çünkü saklayacak bir şeyiniz yoktur. Bir gün çat diye işyerine gidin ve eğer tanıyorsanız arkadaşlarına, eşlerinizin yanında size bir şey soracağım, yok olmaz derseniz yine de eşlerinize soracağım diyin. O gün o saatte gerçekten hepiniz beraber miydiniz bunu öğrenmek istiyorum diyin. Eşleriyle araları bozulmasın diye hepsi satar merak etmeyin.
Tam kalbimden geceni yazmıssınız bencede benle bir yere gittigimizde cook ozeniyor ayıp olmasın guzel oldugumu soylerler beni işe goturdugunde guzel giyinir daima aklim almaz neden aldatma ihtiyacı duyduki kendisi ile konustum defalarca boyle boslukta yaptıysan neden nedir o bosluk ben senden razıyım yapmadım dıyor ama altı bos kaldı o geceninbirlikte yaşadığım adamın don atlet değiştirip değiştirmediğini ben de bilirimhem sayısından hem kirli sepetinden. çorapları zaten ayrı sepete attığımız için direkt bilirim.
o yüzden sizin anlamanıza da şaşırmıyorum
ama
"kadın" yeni taze manitası değilse çok önemsediği biri filan değilse erkekler öyle sevişcem diye don değiştiren varlıklar değiller ki.
hele hele öyle paralı tek gecelik bişey çin filan (inşallah yoktur tabi de) yani hiç aklım kesmiyor bir erkek eve gelsin de don değiştirsin...çok tuhaf bir savunma şekli.
siz y.dışında filan mı yaşıyorsunuz?
hangi Türk erkeği (hatta erkek grubu) 1 ay önce buluşmaya karar verip
1 hafta önce de yer saat vs belirlemiş oluyor? kim bu prensip sahibi cermen ekolü adamlar yav?
böyle şeyler ancak okulun pilav günüdür, çok önemli bir maçtır da bilet kalmayacaktır o zaman olur (ki o zaman bile kombinesi olan, karaborsadan satan vs. ararlar yine son dakikaya kaldığı için)
aynı şehirde gece ocakbaşı yapmak için 1 ay önceden kararlaştırılacak kadar ne var yani durumda anlamadım?
nasıl oluyor da arada hiç haberleşme olmuyor bu adamlar türk mü emin miyiz?
Azerbeycanda yasıyoruz esim polis aynen yasananları soyluyorum sizesiz y.dışında filan mı yaşıyorsunuz?
hangi Türk erkeği (hatta erkek grubu) 1 ay önce buluşmaya karar verip
1 hafta önce de yer saat vs belirlemiş oluyor? kim bu prensip sahibi cermen ekolü adamlar yav?
böyle şeyler ancak okulun pilav günüdür, çok önemli bir maçtır da bilet kalmayacaktır o zaman olur (ki o zaman bile kombinesi olan, karaborsadan satan vs. ararlar yine son dakikaya kaldığı için)
aynı şehirde gece ocakbaşı yapmak için 1 ay önceden kararlaştırılacak kadar ne var yani durumda anlamadım?
nasıl oluyor da arada hiç haberleşme olmuyor bu adamlar türk mü emin miyiz?
Evet iphone onu yapıcam dusundum bende gps takmak istedim korktumAndroid kullaniyorsa (iPhone'da var mı bilmiyorum gene deneyin vardır belki) google haritalara giriyorsunuz arama kısmının sağ tarafında profil işareti var oraya basıp çıkan sayfada zaman çizelgesine basın. Eğer izni açıksa saati saatine nereye gitmiş nerde durmuş nerde yürümüş arabayla kaç dk gitmiş her şey çıkıyor. Oradan şansınızı deneyin bir de.
Zaten kanıtım yokki asla bosanmam diyor aldatmadım diyor inanmiş gibi yapıyorum ama aklıma gelince deliricek gibi oluyorumHiç şüphe duymayan birinin tavırları değil tavrınız , boşanamayacak gibi duruyorsunuz inanmış gibi yapın bari.
Telefonda bizde kendisi gidib cıkarmasa dokum cıkmaz gidelim cıkaralım diyor kendisi onuda kabul etdiArama kaydına sadece telefondan mı baktın yoksa gsm operatörünün dökümünden mi baktın?
yok siz farklı anlatıyorsunuz olanları diye demiyorumAzerbeycanda yasıyoruz esim polis aynen yasananları soyluyorum size
Bahsettiğim gps veya o tarz bir şey değil telefonun kendisinde olan bir uygulama.Evet iphone onu yapıcam dusundum bende gps takmak istedim korktum
Hayır oyle degil bence arardı cunku grup mesajından sonrası yok mayıs ayının sonuna kadar baktım iki telefonuda da soylediyğ arkadasının aramasu yok sizce ne yapmam lazım sonrası olurmu?cunku bir daha yapmam boyle yalan aldatmadım ama yalan soyledim suphe yaratdım senden ayrılmak istemiyorum diyor ve ben kendi ayaklarının uzerinde duran memur kadınım bilir maddi gucum oldugunu ıspatlarım her turluyok siz farklı anlatıyorsunuz olanları diye demiyorum
olanlar Türk kafasına göre biraz tuhaf geliyor bana da ondan diyorum
burada polis bir grubun 1 ay öncesinden plan yapıp sonra hiç haberleşmemiş olması normal gelmiyor, oturmuyor yani
Azerbeycanda ya da (ülke de önemli değil) eşinizin arkadaş grubunda bu buluşmalar rutinde böyleyse günler günler öncesinden karar alınıp hiç son gün "beyleeer yarın kim kimi alıyor, herkes kendi aracıyla mı geliyor, bakın benim araç sanayide/babamda beni alın ha" filan mesajları dönmüyorsa bu kadar prensipli planlı adamlarsa valla helal ne diyim...
Bahsettiğim gps veya o tarz bir şey değil telefonun kendisinde olan bir uygulama.
Telefonda bizde kendisi gidib cıkarmasa dokum cıkmaz gidelim cıkaralım diyor kendisi onuda kabul etdi
Esim soguk degil bana her zaman nasılsa oyleydi sadece arayıp isden dondu goruntulu aradı corabım nerede diye bende evde degilmisin yatacaksan corapı neden sordun dedim yarın ise giyicem dedi simdi uyuyorum dedi aradım acmadı eve gitdim evde yoktu gece 3 te donduAy dün yeğenimi parkta sallarken yanımızda bir adam kızını sallıyordu, aynı zamanda görüntülü konuşuyordu ilk başta anlam veremedim ama konuşmalarından şüphelendim tabi hemen daha fazla dikkatle dinledimoe karşısındaki kadına benim elimi kızımdan başkası tutamaz, annesi bile tutamaz senin için rahat olsun ben senden başkasıyla olamam nasıl yapacağız vs. diyordu Yüzüne baktım b.ka bakar gibi kızını aldı gitti başka yerde çocuğu da göstererek konuşmaya devam etti. Karşısındaki pislik kadına mı kızayım? Adama mı kızayım? Çocuğa mı üzüleyim çok kötü hissettim kendimi... Aldatma konusu olunca anlatasım geldi
İlk defa bir yorumu okuyunca gozumden yaslar gitdi sag olun sizde esinizde var olun kendisinden hic beklemezdim cunki beni sevdiyini dusundurur haraketlerinden gozleri parlar gorunce beni uyurken simdi bile elimi tutub uyur ama aklim almiyor ne yerdeyim ne gokte Allahım hic bir kadına bunu yasatmasınBu konuya çok üzüldüm. Benim de hislerim çok kuvvetlidir. Ben eşinizin aldattığını hissetmedim.
Sadece yalan konuşuyor ve iş çeviriyor gibi geldi bana. Ama aldatma hissi oluşmadı bende. Eşime konuyu okudum. O da bi şey var onda ama aldatma diyemem dedi.
Aldatmadır ya da değildir diye kesin konuşamayız. Ama belliki eşiniz size gerçekten değer veriyor.
Aldatası olsa babanızda kaldığınız 4 ayı değerlendirirdi bence.
Kendinizi bu kadar yıpratmayın bence. Çok üzüldüm sizin için.
Allah kalbinize ferahlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?