- 25 Nisan 2014
- 4.057
- 7.504
- 168
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
Ay yok ya Thor da Batman de falan yok. Böyle super kahraman filmlerini izlemek lazım. :)cibil adam varsa mantiken cibil kadin d vardir bosa stres olmayalim
zaten bir oglum var. kocamdan once dusunmem gereken ama azaltsa da tamamen engellemiyor kocama sarmamiBosver hamilesin boyle seylere takilip bebiside kendini de uzme. Kocandan once dusunecegin baska biri var artik.
ohoooooo onu daha nisanliyken sordum.Girm
Aman diyeyim girmediysen hiç girme o konulara.yaw ben ne yaptım istemeden aklına sokmqmisimdir inşaallah. En iyisi sen hiç böyle şeyler sorma adama
Adam gayet durust.bence sen degisik tepki veriyorsun.ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
chris in gideri varmis. hahahah aksam aksam iyi erkek baktirdin bana. simdi kocama derken kendim o yolun yolcusu olmayayim.Ay yok ya Thor da Batman'de falan yok. Böyle super kahraman filmlerini izlemek lazım. :)
Chris Hemsworth'u da seviyırsundur sen kesin baby face tam.
Christian Bale'e ölünür zaten.Ama sen sevmezsin herhalde Jonny'i sevmediğine göre.
Amaan sonuçta amaç kocana had bildirmek kaslı ikisi de sen beğenmiş gibi yap.
durustlukle patavatsizlik arasindaki ince cizgiyr davet ediyorum siziAdam gayet durust.bence sen degisik tepki veriyorsun.
Erkek niye aldatir neden aldatmamaya calisir.
Adam net aciklamis.
Gayet durust biri bence.valla linc edin beni bu yazdigimdan sonra umrumda degil
Sacma sapan seylere trip atiyorsunuz
En kucuk lafa yatak ayiriyorsunuz
Durustluk gibi mukemmel bi kavrami okuzlukle esdeger seviyeye indiriyorsunuz.
Sonra turk kizi niye kezban
Ben de sizi mantiga davet ediyorum.neyse esinizle sizin bileceginiz is.durustlukle patavatsizlik arasindaki ince cizgiyr davet ediyorum sizi
dedigim gibi ben de zaten buyutup trip atmadim kavga cikarmadim ama icimden ofkelendim. bunu da yenmek icin geldim buraya konu actim.Ben de sizi mantiga davet ediyorum.neyse esinizle sizin bileceginiz is.
Ahahaha. Kıskanmıyor çünkü soru sormuyor senin gibi, bizim kadınlar olarak bu triplerimizin sebebi derini kurcalamamız, erkekler de böyle yapsa neler bulurlar kim bilir? Mesela sorsalar ki bize benim yerimde daha zengin seni Roma'ya akşam yemeklerine götürecek bir adam olsun ister miydin?chris in gideri varmis. hahahah aksam aksam iyi erkek baktirdin bana. simdi kocama derken kendim o yolun yolcusu olmayayim.
ya pek aktoleri kiskanmiyor. gerci sawyeri biraz abartmistim onu kiskanmisti beyaz show zamani
zaten bir oglum var. kocamdan once dusunmem gereken ama azaltsa da tamamen engellemiyor kocama sarmami
ohoooooo onu daha nisanliyken sordum.
o zamanlar romantizmle farkli cevaplar veriyodu tabii
Ahahaha. Kıskanmıyor çünkü soru sormuyor senin gibi, bizim kadınlar olarak bu triplerimizin sebebi derini kurcalamamız, erkekler de böyle yapsa neler bulurlar kim bilir? Mesela sorsalar ki bize benim yerimde daha zengin seni Roma'ya akşam yemeklerine götürecek bir adam olsun ister miydin?Gerçi kadınlar da politik cevap verir kesin.
Sawyer'ın karısını gördün mü? Kocana o kadını göster de ki o adam bu kadınla yetiniyorsa sen hiç triplere girme be adam!!! Bir de Hugh jackman'ın karısı var tabi.Aa bir de Wolverine var bak.
Ben de tüm dünya kadınlarında var olan huyların yalnızca Türk kadınlarına mal edilmesine çok şaşırıyorum. Bu mantığa göre yalnızca Türk kadınları değil tüm dünya kadınları Kezban. Çünkü bu tip soruları Türk kadını da, sorar, Fransızı da , İngilizi de. Bu tip kaprisleri tüm dünya kadınları yapar. Kadınların geneli dürüstlüğü sevmez, şımartılmak ister. Niye seviyoruz ki kendi milletimizi yermeyi? O yatak ayırma olayı da, ''Bu gece başım ağrıyor'' geyiği de, tripler de, Türk kadınlarının tekelinde değildir buna emin olabilirsiniz. Emilyler, Elisabethler,Helgalar da böyle. :)Adam gayet durust.bence sen degisik tepki veriyorsun.
Erkek niye aldatir neden aldatmamaya calisir.
Adam net aciklamis.
Gayet durust biri bence.valla linc edin beni bu yazdigimdan sonra umrumda degil
Sacma sapan seylere trip atiyorsunuz
En kucuk lafa yatak ayiriyorsunuz
Durustluk gibi mukemmel bi kavrami okuzlukle esdeger seviyeye indiriyorsunuz.
Sonra turk kizi niye kezban
Bana Miloş de.Vayy milenaJesenska sende ne cevher ler varmış yaw
Son cumlende kendimi gordum :)ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
simdi bununla ne alakasi var? cocuk oldu diye esim ne derse desin he mi demem lazim?Ben de şunu anlamadım, zaten 1 oğlunuz varmış, şimdi de hamilesiniz. Adam bilmem dese ne, demese ne. Siz bu adamdan 2 çocuk yaptığınıza göre artık bunları sormanın manası yok sanki. Salak demesi başka bir olay, ona değinmiyorum.
simdi bununla ne alakasi var? cocuk oldu diye esim ne derse desin he mi demem lazim?
ben bunlari aldatacak beni kesin diye dusunerek mi soruyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?