esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

cibil adam varsa mantiken cibil kadin d vardir bosa stres olmayalim
Ay yok ya Thor da Batman de falan yok. Böyle super kahraman filmlerini izlemek lazım. :)
Chris Hemsworth'u da seviyorsundur sen kesin baby face tam.
Christian Bale'e ölünür zaten. Ama sen sevmezsin herhalde Jonny'i sevmediğine göre.
Amaan sonuçta amaç kocana had bildirmek kaslı ikisi de sen beğenmiş gibi yap.

Bosver hamilesin boyle seylere takilip bebiside kendini de uzme. Kocandan once dusunecegin baska biri var artik.
zaten bir oglum var. kocamdan once dusunmem gereken ama azaltsa da tamamen engellemiyor kocama sarmami
Girm

Aman diyeyim girmediysen hiç girme o konulara.yaw ben ne yaptım istemeden aklına sokmqmisimdir inşaallah. En iyisi sen hiç böyle şeyler sorma adama
ohoooooo onu daha nisanliyken sordum.
o zamanlar romantizmle farkli cevaplar veriyodu tabii

Adam gayet durust.bence sen degisik tepki veriyorsun.
Erkek niye aldatir neden aldatmamaya calisir.
Adam net aciklamis.
Gayet durust biri bence.valla linc edin beni bu yazdigimdan sonra umrumda degil
Sacma sapan seylere trip atiyorsunuz
En kucuk lafa yatak ayiriyorsunuz
Durustluk gibi mukemmel bi kavrami okuzlukle esdeger seviyeye indiriyorsunuz.
Sonra turk kizi niye kezban

chris in gideri varmis. hahahah aksam aksam iyi erkek baktirdin bana. simdi kocama derken kendim o yolun yolcusu olmayayim.
ya pek aktoleri kiskanmiyor. gerci sawyeri biraz abartmistim onu kiskanmisti beyaz show zamani

durustlukle patavatsizlik arasindaki ince cizgiyr davet ediyorum sizi

chris in gideri varmis. hahahah aksam aksam iyi erkek baktirdin bana. simdi kocama derken kendim o yolun yolcusu olmayayim.
ya pek aktoleri kiskanmiyor. gerci sawyeri biraz abartmistim onu kiskanmisti beyaz show zamani
Ahahaha. Kıskanmıyor çünkü soru sormuyor senin gibi, bizim kadınlar olarak bu triplerimizin sebebi derini kurcalamamız, erkekler de böyle yapsa neler bulurlar kim bilir? Mesela sorsalar ki bize benim yerimde daha zengin seni Roma'ya akşam yemeklerine götürecek bir adam olsun ister miydin? Gerçi kadınlar da politik cevap verir kesin.
Sawyer'ın karısını gördün mü? Kocana o kadını göster de ki o adam bu kadınla yetiniyorsa sen hiç triplere girme be adam!!! Bir de Hugh jackman'ın karısı var tabi. Aa bir de Wolverine var bak.

Ahahaha sen de yani. Sorma artık be kadın. :) Kocan sana sorsa sen de dürüst olsan o da beğenmez yanıtlarını.
Mesela:
-Benim yerimde zengin seni saraylarda yaşata

Ahahaha. Kıskanmıyor çünkü soru sormuyor senin gibi, bizim kadınlar olarak bu triplerimizin sebebi derini kurcalamamız, erkekler de böyle yapsa neler bulurlar kim bilir? Mesela sorsalar ki bize benim yerimde daha zengin seni Roma'ya akşam yemeklerine götürecek bir adam olsun ister miydin? Gerçi kadınlar da politik cevap verir kesin.
Sawyer'ın karısını gördün mü? Kocana o kadını göster de ki o adam bu kadınla yetiniyorsa sen hiç triplere girme be adam!!! Bir de Hugh jackman'ın karısı var tabi. [/QUOTE]
evet kadini gorunce adama daha da hayran oldum. askindan bahsederkenki haline.
iste oyle olsun isterim esim.
esim o soruyu sorsa senin yerine zengin adam degil hayatim senin o kadar zengin olmani isterim derdim iste boyle cevap versin canimi yesin

zaten bir oglum var. kocamdan once dusunmem gereken ama azaltsa da tamamen engellemiyor kocama sarmami

ohoooooo onu daha nisanliyken sordum.
o zamanlar romantizmle farkli cevaplar veriyodu tabii

Nick ben senin Koçani anladım yazan oldu mu bilmiyorum takip edemedim ama bence sen ondan vvazgeçme diye ya da bir daha 1 aylık cezalara hüküm verme diye yapıyor Bence yoksa yapacağı ndan değil bildiğin göz dağı veriyor uyanık

neyse gec oldu yatayim artik cevap veren herkese tesekkur ederim. bunlari konusurken ofkem gecti. simdi dusune dusune zaman gecirmektense uyuyabilirim artik

Vayy milenaJesenska sende ne cevher ler varmış yaw

Ben de tüm dünya kadınlarında var olan huyların yalnızca Türk kadınlarına mal edilmesine çok şaşırıyorum. Bu mantığa göre yalnızca Türk kadınları değil tüm dünya kadınları Kezban. Çünkü bu tip soruları Türk kadını da, sorar, Fransızı da , İngilizi de. Bu tip kaprisleri tüm dünya kadınları yapar. Kadınların geneli dürüstlüğü sevmez, şımartılmak ister. Niye seviyoruz ki kendi milletimizi yermeyi? O yatak ayırma olayı da, ''Bu gece başım ağrıyor'' geyiği de, tripler de, Türk kadınlarının tekelinde değildir buna emin olabilirsiniz. Emilyler, Elisabethler,Helgalar da böyle. :)

Eşinin türünün son erkeği sanırım :)
Şaka bir yana ben de çok bozulurdum.
Hatta hazmedemezdim senin de mi içinde böyle şeyler var diye.

Son cumlende kendimi gordum :)
Sanırım esin duygusallıktan cok mantaliteyi on planda tutuyor, yapısı boyle adamın yapacak birsey yok. Boyle kucuk seyleri kafana takıpta yıpratma kendini her kadının yasadıgı sorunlar. Hem sen adama beni niye aldatmıyorusun yada yoksa beni aldatıyormusun diye sormamıssın ki, genel niye aldatırlar diye sormussun :)

Ben de şunu anlamadım, zaten 1 oğlunuz varmış, şimdi de hamilesiniz. Adam bilmem dese ne, demese ne. Siz bu adamdan 2 çocuk yaptığınıza göre artık bunları sormanın manası yok sanki. Salak demesi başka bir olay, ona değinmiyorum.

Benimkinin modelinden. Dürüst davrandığını zannederken olayı batırıyor. Uzun kavgalar sonucu artık içindeki her şeyi söylememesi gerektiğini kavramaya başladı.
İnsanlar her zaman doğruları duymak istemez bazen jestler, güzel sözler de lazım.

simdi bununla ne alakasi var? cocuk oldu diye esim ne derse desin he mi demem lazim?
ben bunlari aldatacak beni kesin diye dusunerek mi soruyorum?

Hayır, demek istediğim şuydu: Böyle sorular ya güvensizlikten sorulur ya da can sıkıntısından. Siz güvensiz hissettiğiniz bir adamdan 2 çocuk yapmazdınız herhalde? Bu durumda sadece canınız sıkılıyor gibi geldi. Aldatacak adam gider aldatır zaten.
simdi bununla ne alakasi var? cocuk oldu diye esim ne derse desin he mi demem lazim?
ben bunlari aldatacak beni kesin diye dusunerek mi soruyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…