- Konu Sahibi fahri konsolos
-
doğru bir noktaya parmak banmış. erkekler, kadınlara göre fazla ciddiye alırlar bu meseleyi hatta yapamayanları aşağılarlar(erkek değilmisin bi kadını... diye) öyle garip yaratıklar.tabi adam dediğin kendine sahip çıkacak.adam adam olamıyorsa illa ki belli eder.her şeyde iradeleri olsa da bu konuda zayıf olabiliyorlar. bazı erkekler doğuştan pis nefisli elinden bir uçanla bir kaçan kurtuluyor.işin ilginç kısmı kimi bayanlar böyle erkeklere bayılıyor ilginç.ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
yeni geldim nasıl açıcam bilmiyorum zaman verin banaaldatılmayan kadın var mı ki tabi aldatıldım
ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
odun oldugunu kabul ettim, kendimi üzmemek için açıyorum zatenkocan odun iste kabul et :)
bence boyle seyleri acip kendini uzme.
Bir ay yatak ayırmak için çok uzun bir süre değil mi ?
Onun dışında eşiniz biraz odunluk yapmış ama bunun aldatmak istiyorum anlamına geldiğini sanmıyorum.
Salak dedi diye 1 ay yatak ayırman bana çok tuhaf geldi.
Dedim zaten. Bi tepki vermediSiz ona aynı cümleyi kursaydınız ne yapardı acaba... Her kadın ister ama bazıları kendini kontrol eder deseydiniz.
duymak istediğini sormak biz kadınlara özgü birşey sanırımben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
Mal degnegi tembihlesem de aklindakini soylerduymak istediğini sormak biz kadınlara özgü birşey sanırımiçinden geleni söylemiş ki dürüstçe söylemiş madem duymak istedikleriniz bunlar değil öyleyse tembihleyin bir daha ki sefere sizin istediklerinizi söylesin
çünkü içinden gelen o neden başka birşey söylesin ki ? bu odunluk değil dürüstlüktür şükredin benceMal degnegi tembihlesem de aklindakini soyler
tamamda bu sözde kendinden bahsettiğini nerden çıkardın. ortaya söylenmiş bir söz. doğru bir sözdür. nefsi olan her erkek ister, hayvanlarda böyle. kadınlarda ister, istemez mi? bazıları gerçekleştirir bazıları yapmaması gerektiğini bilir kendine hakim olurben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
mesela makyaj yaptım nasıl olmuş diyeyim. daha bir kere güzel olmuş deyip geçmez.çünkü içinden gelen o neden başka birşey söylesin ki ? bu odunluk değil dürüstlüktür şükredin bence
ya erkekler deyince haliyle içine o da giriyor.tamamda bu sözde kendinden bahsettiğini nerden çıkardın. ortaya söylenmiş bir söz. doğru bir sözdür. nefsi olan her erkek ister, hayvanlarda böyle. kadınlarda ister, istemez mi? bazıları gerçekleştirir bazıları yapmaması gerektiğini bilir kendine hakim olur
ilk zamanlar cok buyuturdum cok kavga ederdik. sordugum sorulara verdigi malca cevaplardan.
kocam hala anlamadi nasil cevap verilmesi gerektigini.
artik ben uzatmiyorum ama bir kac gun icimde kaliyor ofke.
o odunluktur ona bişey demem bu mevzu başka sadecemesela makyaj yaptım nasıl olmuş diyeyim. daha bir kere güzel olmuş deyip geçmez.
şurası söyle olmuş. şu biraz koyu kaçmış, az daha şundan sür falan. sanki adam makyaj uzmanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?