esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

doğru bir noktaya parmak banmış. erkekler, kadınlara göre fazla ciddiye alırlar bu meseleyi hatta yapamayanları aşağılarlar(erkek değilmisin bi kadını... diye) öyle garip yaratıklar.tabi adam dediğin kendine sahip çıkacak.adam adam olamıyorsa illa ki belli eder.her şeyde iradeleri olsa da bu konuda zayıf olabiliyorlar. bazı erkekler doğuştan pis nefisli elinden bir uçanla bir kaçan kurtuluyor.işin ilginç kısmı kimi bayanlar böyle erkeklere bayılıyor ilginç.

kocan odun iste kabul et :)

bence boyle seyleri acip kendini uzme.

Eşinizi dürüst buldum doğruyu söylediğini düşünüyorum,size sadıksa hiç bir sorun yok bence.

Bir ay yatak ayırmak için çok uzun bir süre değil mi ?

Onun dışında eşiniz biraz odunluk yapmış ama bunun aldatmak istiyorum anlamına geldiğini sanmıyorum.

yatak ayırma ceza gibi birşey degildi aslINDA, boşanma noktasına geldik(dini yonde) nikah konusunda emin olamadıgım için ayrı yatakta yatma kararı aldım.

Bir ay yatak ayırmak için çok uzun bir süre değil mi ?

Onun dışında eşiniz biraz odunluk yapmış ama bunun aldatmak istiyorum anlamına geldiğini sanmıyorum.

Salak dedi diye 1 ay yatak ayırman bana çok tuhaf geldi.

Siz ona aynı cümleyi kursaydınız ne yapardı acaba... Her kadın ister ama bazıları kendini kontrol eder deseydiniz.

duymak istediğini sormak biz kadınlara özgü birşey sanırım içinden geleni söylemiş ki dürüstçe söylemiş madem duymak istedikleriniz bunlar değil öyleyse tembihleyin bir daha ki sefere sizin istediklerinizi söylesin

Mal degnegi tembihlesem de aklindakini soyler

Seninki gene iyi bende oyle bir gaflette bulundum bi kere ben olsem evlenir misin diye cvp aynen su"ama ac kalirim ben"..

Benimkiside aclikdan korkmus aguu yiyesice.bende kustum sonradan senin hesap oylemi denir diye...En iyisi sormamak

benim esimde tipki boyle. fazla acik sozlu. her dogru her yerde soylenmez olayini kavrayamiyorlar.

tamamda bu sözde kendinden bahsettiğini nerden çıkardın. ortaya söylenmiş bir söz. doğru bir sözdür. nefsi olan her erkek ister, hayvanlarda böyle. kadınlarda ister, istemez mi? bazıları gerçekleştirir bazıları yapmaması gerektiğini bilir kendine hakim olur

çünkü içinden gelen o neden başka birşey söylesin ki ? bu odunluk değil dürüstlüktür şükredin bence
mesela makyaj yaptım nasıl olmuş diyeyim. daha bir kere güzel olmuş deyip geçmez.
şurası söyle olmuş. şu biraz koyu kaçmış, az daha şundan sür falan. sanki adam makyaj uzmanı

ya erkekler deyince haliyle içine o da giriyor.
hayat kadınıyla değişiklik için birlikte olur erkekler demişti mesela.
yahu ne biliyorsun hayat kadınıyla mı birlikte oldun
direk aklıma boyle geliyor. demek bu değişiklik için hayat kadınıyla birlikte olur diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…