esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

Yorumlari okuyunca üzüldüm.
Ben sinirlendirmek icin söyledigini düsünmüstüm.
Her erkek böyle mi düsünür ?

malesef ayni benim erkek arkadasim da böyle. dürüst olucam derken beni ne kadar kirdigini farkinda degil. ama sonra bekledigim cevabi verir, yinede cogu zaman böyle sacma cevap verip beni cok üzüyor. yukaridaki üyenin sordugu soruyu bende cok soruyorum kendime. yani sonucta senin kocan benim sevgilim böyle diyor diye yani bütün erkekler böyle ister falan cümleler kurarak bence genelleme yapamazlar her erkek öyle degildir bence. onu cok seviyorum ama bu huyu beni biktirdi artik

Ben de esimin agzini ariyacam bakalim ne diyecek. Kavga geliyorum mu diyor acaba

Yok tatlım demezler .. nerde öyle ince ruhlu adam...

Bence cevap okuzce cunku kafa, bakis acisi okuzce.

Tanidigim bir abi var, isyerinde calismayan baslayan bir hatuna asik oldu. Hatun para avcisi, murdar bir hanim, adam cok asik ama hatun kendi agziyla zengin olmasa bakmazdim dedi. zipzip gelmeden yaslari vereyim : 37-30 Boyle adamlar hep boyle cikarci, igrenc tiplere asik olurlar, bilmem niye o da ayri bir hikaye.

Adam gercekten korkutuk asik, bu konu gectiginde benim icin dunyada kadin olarak sadece o var, ben sadece ona o gozle bakarim demisti. Adam seviyor, nefsim var, bilmem ne bence hikaye.

ben aklından geçirdim ama yapmam gibi algılamadım. erkek veya kadın Allah göstermesin şeytana uyacak duruma gelebilir karakter burada devreye girer işte. hayat maalesef dizilerdeki gibi değil. insanoğlu çiğ süt emer. kendine sahip çıkabilmeli insan. illa ki cinsellik manasında değil

Kadınlar da aynı şekilde deseydin isterler ama bazıları aldatır bazıları aldatmaz diye diyip sinir etseydin

Ama dogruya dogru yani sen kocani birakta ..bi salak dedi diyemi biiiir ay ayri yattiniz..pes valla

Sana söylemiş baya saf sanırsam eşin, ama doğru demiş bence yani bunun eşini sevmekle sevmemekle filan da alakası olduğunu sanmıyorum tamamen ahlaki yapı yani herkes düşünür hele erkekler yani ama kimisi yapmaz ahlak izin vermez takılma boşver

Sizin önce erkek ve kadın yapısını bir birinden ayırt etmeniz gerekiyor. Ve bu konu üzerin de bilinmesi gereken her şeye hakim olmalısınız. Bunları bilmiyorsanız. Sadece mantık ve onu besleyen duygularınızın esirisinizdir. Ayrıca kocanızın duygularını önemsediğinizi hiç sanmıyorum. Muhtemelen, ki öyle olduğunu düşünüyorum; siz kocanızı sizin onu sevme şekli ile sevmesini bekliyorsunuz. Kocanızın kendine has duygularını pek önemsiyor görünmüyorsunuz. Hatta bu yanılgınızın farkın da dahi olduğunuzdan şüpheliyim.
Bu tavırlarınız devam ederse, kocanızı kaybedersiniz. En kötü ihtimal, bazı sebeplerden ötürü boşanamazsanız bile eviniz, ikinize ait bir cezaevine dönüşür.

ilk zamanlar cok buyuturdum cok kavga ederdik. sordugum sorulara verdigi malca cevaplardan.
kocam hala anlamadi nasil cevap verilmesi gerektigini.
artik ben uzatmiyorum ama bir kac gun icimde kaliyor ofke.
bende olsam aynı duruma çok üzülürdüm.
bu zihniyeti değiştirmek çok zor...
erkektir yapması normaldir bakması normaldir ilgi duyması normaldir diyor..Hayy Allahım yazarken bile iğrenç geliyor.
Senden başkasına asla yan gözle bakmam kalbm sana sadıktır diyebilen erkek yokmudur..gerçekten ya

sizin bu konuda öneriniz nedir.bende aynen konu sahibi gibi böyle bi yoruma üzülürdüm..
kadın erkek yapısı derken kastettiğiniz..

sizin bu konuda öneriniz nedir.bende aynen konu sahibi gibi böyle bi yoruma üzülürdüm..
kadın erkek yapısı derken kastettiğiniz..
Burada, erkek doğru savunmasın da algılanabilecek bir yanlış varsa, öncelikle bunun önüne geçmek isterim. Burada kurulu bir yuva var ve bu yuvaya, sadece kendisine ait duygu ölçeklerinde bir yaklaşım sergileyen paylaşım sahibini ölçü alarak bir yorum yaptım. Bayan, her ne yaşamış olsada, eşine karşı sergilemiş olduğu hakaretamiz ifadeler. Kendisine ait seviyenin göstergesi, haliyle erkek şahsın sahip olduğu karakteristik durumu, bayanın bu ifadeleriyle geri plana düşüyor ve bu hanım eleştirinin odağı haline geliyor.
Yukarıda yazmış olduklarım iyi analiz edilmeli ve bir taraf tutuculuk olmadığı anlaşılmalıdır. Çünkü erkek henüz eleştirilmedi. Asıl söylemek istediğim, erkek yapısını bilmeyip, konuya hakim olmadan, düzeyli bir cevap arayışı söz konusu olsaydı !.. Vereceğim cevap; sadece bayanın kendisini düzeltmesi veya bilgiye ihtiyacı olduğu yönünde olmazdı.
Sizin de merak ettiğiniz, erkek ve kadın yapısını izah etmeye yönelik olurdu. Tavırlar, yaklaşımları etkiler. Malesef bayanın tavrı da, benim yaklaşımımı etkiledi ve içinde bulundukları bu sorunun ve bayanın bu karakter yapısının neticesi olarak, aile temellerini sarsan tehlikeyi en ön plana alarak, ikazımı da bu yönde yaptım.
Merak ettiğiniz konu tafsilatı geniş bir konu, zaman takati malesef şuan için buna müsait değil. Başka bir zaman diyelim.
İyi geceler..

bu mesajin sadelestirilmis versiyonu cikti mi? varsa onu alalim

1 ay yatakları ayırmak hıc de olmamıs....

dinen de sakıncalı ayrıca...he sex orucuna zorlarsın o ayrı :) yanında yatarsın dokundurmassın.asıl ceza odur.ama yatak ayırmak arasına sonu gelmez sogukluk yaratır...

eşinin cevabına gelınce ilkinde aslında aklı sıra senı cezalandırmak ıcın demış,öküzlük etmiş evet

ama ikincisinde bsy dememiş..

bende eşimle bu konuyu konusurum arada ; erkekler karısını sevse de aldatır aç gozlu varlıklarız demişti

ben mesela kafasına yastık koyup ustune oturdum :) gebermeye yakın işaret ver,demek oyle haa gıbılerınden..kı kıl olunmayacak seyler değil.ama onlar boyle bı kafa yapısında.Allah muhafaza kimsenın basına vermesın ama olunca bakarız de geç..başka secenek yok cunku :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…