- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
Allah'ın gücüne gitmesin, sormak haddime değil biliyorum ama bazen düşünüyorum kendi kendime neden bu erkekleri uçkurlarına bu kadar düşkün yarattın diye.ben boyle seylere cok uyuz oluyorum. faaliyete gecmemis de olsa birseyin akilda olmasi beni cildirtmaya yetiyor.
bu esimin ikinci vakasi.
ilkinde 1 ay esimle yataklari ayirdim bana salak demisti. 1 ay cinsellik falan olmadi aramizda. barisir gibi olup nasil bir ay zorlandin mi diye sakaya vurdugumda, bana beni gunaha sokuyorsun, ister istemez gozlerim harama bakiyor demisti.
simdi de aldatan erkeklerden konusuyorduk. erkekler evde karisi varken neden baska kadinla birlikte olma hevesinde olur ki dedim.
butun erkekler boyle seyler ister ama bazilari yapmamasi gerektigini bilip kendini kontrol eder bazilari edemez dedi. (ben cok iyi erkegim kendimi kontrol ederime getirdi)
ben kizdim ama cok uzatmadim artik konusmalardan dolayi kavga cikarip kendi sinirimi bozmak istemiyorum.
niye boyle durustluk yapacam derken odunluk yapiyor kocam? benim gozum senden baskasini gormez hayatim dese ölür mü?
Üzgünüm.. Normları en fazla bu kadar düşürebilirim..!bu mesajin sadelestirilmis versiyonu cikti mi? varsa onu alalim
Muhtemelen LATİN alfebesi kullanıyor olmamızı, yanlış bir psikoloji ile değerlendiriyorsunuz. Anlayış eksikliğinden ziyade, aynı zaman da ABARTI dozunuz hat safhada.. Malayani konuşmanın nasıl bir faydası görüyorsunuz, hiç anlamış değilim.Burada, erkek doğru savunmasın da algılanabilecek bir yanlış varsa, öncelikle bunun önüne geçmek isterim. Burada kurulu bir yuva var ve bu yuvaya, sadece kendisine ait duygu ölçeklerinde bir yaklaşım sergileyen paylaşım sahibini ölçü alarak bir yorum yaptım. Bayan, her ne yaşamış olsada, eşine karşı sergilemiş olduğu hakaretamiz ifadeler. Kendisine ait seviyenin göstergesi, haliyle erkek şahsın sahip olduğu karakteristik durumu, bayanın bu ifadeleriyle geri plana düşüyor ve bu hanım eleştirinin odağı haline geliyor.
Yukarıda yazmış olduklarım iyi analiz edilmeli ve bir taraf tutuculuk olmadığı anlaşılmalıdır. Çünkü erkek henüz eleştirilmedi. Asıl söylemek istediğim, erkek yapısını bilmeyip, konuya hakim olmadan, düzeyli bir cevap arayışı söz konusu olsaydı !.. Vereceğim cevap; sadece bayanın kendisini düzeltmesi veya bilgiye ihtiyacı olduğu yönünde olmazdı.
Sizin de merak ettiğiniz, erkek ve kadın yapısını izah etmeye yönelik olurdu. Tavırlar, yaklaşımları etkiler. Malesef bayanın tavrı da, benim yaklaşımımı etkiledi ve içinde bulundukları bu sorunun ve bayanın bu karakter yapısının neticesi olarak, aile temellerini sarsan tehlikeyi en ön plana alarak, ikazımı da bu yönde yaptım.
Merak ettiğiniz konu tafsilatı geniş bir konu, zaman takati malesef şuan için buna müsait değil. Başka bir zaman diyelim.
İyi geceler..
Burada, erkek doğru savunmasın da algılanabilecek bir yanlış varsa, öncelikle bunun önüne geçmek isterim. Burada kurulu bir yuva var ve bu yuvaya, sadece kendisine ait duygu ölçeklerinde bir yaklaşım sergileyen paylaşım sahibini ölçü alarak bir yorum yaptım. Bayan, her ne yaşamış olsada, eşine karşı sergilemiş olduğu hakaretamiz ifadeler. Kendisine ait seviyenin göstergesi, haliyle erkek şahsın sahip olduğu karakteristik durumu, bayanın bu ifadeleriyle geri plana düşüyor ve bu hanım eleştirinin odağı haline geliyor.
Yukarıda yazmış olduklarım iyi analiz edilmeli ve bir taraf tutuculuk olmadığı anlaşılmalıdır. Çünkü erkek henüz eleştirilmedi. Asıl söylemek istediğim, erkek yapısını bilmeyip, konuya hakim olmadan, düzeyli bir cevap arayışı söz konusu olsaydı !.. Vereceğim cevap; sadece bayanın kendisini düzeltmesi veya bilgiye ihtiyacı olduğu yönünde olmazdı.
Sizin de merak ettiğiniz, erkek ve kadın yapısını izah etmeye yönelik olurdu. Tavırlar, yaklaşımları etkiler. Malesef bayanın tavrı da, benim yaklaşımımı etkiledi ve içinde bulundukları bu sorunun ve bayanın bu karakter yapısının neticesi olarak, aile temellerini sarsan tehlikeyi en ön plana alarak, ikazımı da bu yönde yaptım.
Merak ettiğiniz konu tafsilatı geniş bir konu, zaman takati malesef şuan için buna müsait değil. Başka bir zaman diyelim.
İyi geceler..
Siz ne diyorsunuz, Türkçeye çevirin lütfen. Metinde 1500 kez 'bayan' kelimesi geçtiği için okunmuyor, göz tırmalıyor ayrıca.
Yok artık..kizlar bu resmen aldatmak istiyorum ama aldatmiyorum demek degil midir?
katılıyorum ben de bir odunluk göremedimbirinci olayda kesinlikle odunluk yapmış
ama ikinci olayda ben bir odunluk göremedim.. sonuçta genel bir konu konuşuyorsunuz o da kendince gerçekçi bir açıklama yapmış, fikrini söylemiş..
bende cok sinir olurum bu tarz seylere ben desem esime her kadın isterde işte yapamaz kendine hakim olur aman bosvermi diycek asla demez hicbir erkek ama erkekler bu tarz ornekler verince bizim alttan almamız gerektigini soyluyorlar hos birsey degil ben ozaman yarın oburgun esimle dısardayken nasıl guvenicem baska kadınlara bakmadıgına neden o guveni yıkmaya ugrasıyorlar
Seda Ozlem Ozdemir sen de mi aldatıldın? Yeni konu aç da tecrübelerini paylaş. Bu eski bir konu.aldatan erkeğin üç şeyine dikkat:
1. cep telefonu mesaj kutusu hep temiz olur.
2. uyanınca seni tanıyamamış ya da başkasını arıyormuş gibi bakar.
3. tuvelete cebiyle girer çıkmaz allah çıkmaz.
Seda Ozlem Ozdemir sen de mi aldatıldın? Yeni konu aç da tecrübelerini paylaş. Bu eski bir konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?