esimin aldatma hakkindaki öküzce yorumu

onlar malesef biz gibi düşünemiyorlar.
düz mantıkla yaklaşıyorlar herşeye.
lakin bu yatak ayırma bana abartılmış gibi gelmedi değil..

Sende cevap ver. Aynı şey kadınlar içinde geçerli de, kocası çok yakışıklı her dediğini yapıyor olmalarına rağmen başka erkeklere bakan erkekler de var falan de. İlk vakasında sen böyle söyleseydin adam ne yapacağını şaşırırdı.

Allah'ın gücüne gitmesin, sormak haddime değil biliyorum ama bazen düşünüyorum kendi kendime neden bu erkekleri uçkurlarına bu kadar düşkün yarattın diye.
Tamam biliyorum soyun devamı, üreme önemli ama bu dünya için pekte yararlı canlılar değiliz açıkçası, tek yaptığımız tüketmek ve biz hızla ürüyoruz, milyarları geçip trilyonlara varacağız bir gün.

Belki zaman içerisinde değişim olur diye umut ediyorum şu erkek geninde. Biz göremeyiz de torunların torunlarının torunları belki

Burada, erkek doğru savunmasın da algılanabilecek bir yanlış varsa, öncelikle bunun önüne geçmek isterim. Burada kurulu bir yuva var ve bu yuvaya, sadece kendisine ait duygu ölçeklerinde bir yaklaşım sergileyen paylaşım sahibini ölçü alarak bir yorum yaptım. Bayan, her ne yaşamış olsada, eşine karşı sergilemiş olduğu hakaretamiz ifadeler. Kendisine ait seviyenin göstergesi, haliyle erkek şahsın sahip olduğu karakteristik durumu, bayanın bu ifadeleriyle geri plana düşüyor ve bu hanım eleştirinin odağı haline geliyor.
Yukarıda yazmış olduklarım iyi analiz edilmeli ve bir taraf tutuculuk olmadığı anlaşılmalıdır. Çünkü erkek henüz eleştirilmedi. Asıl söylemek istediğim, erkek yapısını bilmeyip, konuya hakim olmadan, düzeyli bir cevap arayışı söz konusu olsaydı !.. Vereceğim cevap; sadece bayanın kendisini düzeltmesi veya bilgiye ihtiyacı olduğu yönünde olmazdı.
Sizin de merak ettiğiniz, erkek ve kadın yapısını izah etmeye yönelik olurdu. Tavırlar, yaklaşımları etkiler. Malesef bayanın tavrı da, benim yaklaşımımı etkiledi ve içinde bulundukları bu sorunun ve bayanın bu karakter yapısının neticesi olarak, aile temellerini sarsan tehlikeyi en ön plana alarak, ikazımı da bu yönde yaptım.
Merak ettiğiniz konu tafsilatı geniş bir konu, zaman takati malesef şuan için buna müsait değil. Başka bir zaman diyelim.
İyi geceler..
Burada, erkek doğru savunmasın da algılanabilecek bir yanlış varsa, öncelikle bunun önüne geçmek isterim. Burada kurulu bir yuva var ve bu yuvaya, sadece kendisine ait duygu ölçeklerinde bir yaklaşım sergileyen paylaşım sahibini ölçü alarak bir yorum yaptım. Bayan, her ne yaşamış olsada, eşine karşı sergilemiş olduğu hakaretamiz ifadeler. Kendisine ait seviyenin göstergesi, haliyle erkek şahsın sahip olduğu karakteristik durumu, bayanın bu ifadeleriyle geri plana düşüyor ve bu hanım eleştirinin odağı haline geliyor.
Yukarıda yazmış olduklarım iyi analiz edilmeli ve bir taraf tutuculuk olmadığı anlaşılmalıdır. Çünkü erkek henüz eleştirilmedi. Asıl söylemek istediğim, erkek yapısını bilmeyip, konuya hakim olmadan, düzeyli bir cevap arayışı söz konusu olsaydı !.. Vereceğim cevap; sadece bayanın kendisini düzeltmesi veya bilgiye ihtiyacı olduğu yönünde olmazdı.
Sizin de merak ettiğiniz, erkek ve kadın yapısını izah etmeye yönelik olurdu. Tavırlar, yaklaşımları etkiler. Malesef bayanın tavrı da, benim yaklaşımımı etkiledi ve içinde bulundukları bu sorunun ve bayanın bu karakter yapısının neticesi olarak, aile temellerini sarsan tehlikeyi en ön plana alarak, ikazımı da bu yönde yaptım.
Merak ettiğiniz konu tafsilatı geniş bir konu, zaman takati malesef şuan için buna müsait değil. Başka bir zaman diyelim.
İyi geceler..​
Siz ne diyorsunuz, Türkçeye çevirin lütfen. Metinde 1500 kez 'bayan' kelimesi geçtiği için okunmuyor, göz tırmalıyor ayrıca.

ama sen yalan söylemesini istiyosun, söylediği sözü beğenmeyip öküzce diyosun..
evet erkeklerde bi öküzlük var :) o doğru ama söylediği dürüst bir cevap olmuş. kaçımız tv de internette fıstık gibi hatun görüp bakmıyoruz ki. ben bazen diyorum buna ben bakıyosam erkekler napsın..

her laf söylediğinde kavga edip yatak ayırırsan bugün dilinde olan yarın gerçeğe dönüşür mazallah. herşeyi bu kadar da büyütme. duymak istemediğin şeylerde sorma cevabının seni çok rahatsız edeceğini biliyorsan

Muhtemelen LATİN alfebesi kullanıyor olmamızı, yanlış bir psikoloji ile değerlendiriyorsunuz. Anlayış eksikliğinden ziyade, aynı zaman da ABARTI dozunuz hat safhada.. Malayani konuşmanın nasıl bir faydası görüyorsunuz, hiç anlamış değilim.

Erkeğin fıtratında vardır bu o yüzden Rabbim evlenmemizi emrediyor bence önemli olan şu aldatmaya meyilli oldugu halde nefsine hakim olabilmek eşler arasında aldatmaya iticek nedenlerde var yargılamak değil ama yatak ayırmak bence yanlış o halde eşiniz sizi aldatabilirdide aynı şey kadın içinde geçerli mesala benim eşim şakasına 2. getircem falan der ben çıldırırım tabi çok üzülürüm dediğim gibi erkekte icraat olmasa bile dilde oluyo böyle şeyler ama kadın öyle bişey ima etsen bile cinayet sebebine kadar giderrr.

Bence de bakıyorum ediyorum istiyorum ama yapmıyorum demiş. Aldatmak sadece fiziksel olmaz, beyinde de olur. Ve beyinde de başlar zaten.

[QUOTEBilgece, post: 38037550, member: 377773"]Siz burda yazilanlardan sonra bi 1 ay daha kusersiniz...

Adam fikrini söylemiş ne var ki bunda?[/QUOTE]
sizin şu yorumlarınıza hasta oluyorum ya

aldatan erkeğin üç şeyine dikkat:
1. cep telefonu mesaj kutusu hep temiz olur.
2. uyanınca seni tanıyamamış ya da başkasını arıyormuş gibi bakar.
3. tuvelete cebiyle girer çıkmaz allah çıkmaz.

işte toplumumuza erkeğin buna ihtiyacı olduğu fikri yerleştirildi.
artık kadınlar da bunu kabul etmeye başladı.
nefis kadında da var, neden erkek ister hep yada erkek yapınca normal olur?

"Seda Ozlem Ozdemir, post: 40496179, member: 673809"]aldatan erkeğin üç şeyine dikkat:
3. tuvelete cebiyle girer çıkmaz allah çıkmaz

Benim eşimde böyle telfn elinde lavaboda banyoda hadi lavaboda oturuyosun da banyoda ne işin var nasıl oluyor anlamadım zaten bu ve benzeri durumlardan dolayı sıkılıyor insan tahammülsüzlük başlıyor ama iş aldatmaya gelince erkek yapar kadın aaa asla yapamaz kadın sadık biri olmak zorundadır gibi gereksiz milyon tane laf söylerler eşim beni muhtemelen aldatıyor çünkü aksam saat 12 de gelip elinde telefonla lavaboya girerse ki gelir gelmez ve saat 2 bucukta cıkarsa altında art niyet ararım mutlaka benim diyen erkek bile yapar kaldıki kadınını gözetmeyip dışardakine özeniyorsa o zaten bitmiştir. kadınını korumak kollamak en büyük vazifesi diye düşünüyorum içim çok dolu bu konuyla alakalı her ne olursa olsun yapılan onca şeye istinaden duramıyor insan bende dogru olanı 1 kac aydır takip edip kendı ıcımde cevaplayıp yaptım boşanıyorum hayırlısı olur inşaallah herşey için ıkı tarafada ....

aldatan erkeğin üç şeyine dikkat:
3. tuvelete cebiyle girer çıkmaz allah çıkmaz.
Seda Ozlem Ozdemir sen de mi aldatıldın? Yeni konu aç da tecrübelerini paylaş. Bu eski bir konu.

öküz geldin öküz gidiceksin tabirine uygun çooook erkek var en başta benim eşim önde gideni bayrak elinde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…