• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Aldatma Teşebbüsü

Eminim aldatmadi sadece konustu diyorsunuzsiz zaten inanmissiniz ama ben olsam yapilan bur eylem olarak gorurum kanit yok belki bulustular belki tlf da ankasamadi baska nirini bulurum diye dusundu...

merakımdan aradım demesi çok saçma zaten bu erkeklerin hangisi yakalandığında çamura yatmıyorki...inşallah en doğru kararı verirsiniz

Erkeklerin hepsindemi aldatma potansiyeli var ya tek esli yasayamiyolar mi bende korkar oldum.. Merak ettim kusura bakma ama o kadar yıl gormedigin bilmedigin olaylari nasıl ogrendin
Benım esım cok zekı bırı ve kendını cok ıyı sakladı. Hepsını bıranda ogrenmedım yavas yavas ortaya cıkmaya basladı, pasaportuna baktım, fb hesabında onun fotografını begenen ama benım begendıgını goremedıgım(kardesımın hesabından gorebıldım) yabancı bır kadın dıkkatımı cektı ve kadına yazdım ve cocugu ogrendım. Dıger aldatmaları yanı 3,4 yıldır yaptıklarını kendısı ıtıraf etti. Detaylar cok onemlı degıl aslında sonuc olarak ben bunları yasadıysam bundan sonra kımseye guvenmem dıyorum bu hayatta.

Valla bu ilk tesebbus de olabılır yanı devamı gelecek bırsey de olabılır ama gelmeyebılır de. Bunu sız bılemezsınız. Bunun ıcın bosanın dıyemem ama ya unutun bu konuyu ya da ona ıyı bır ders verın bır sure ayrı yasayalım felan dıyın. Erkeklerın hıcbırıne guvenmedıgımden acımasız yorum yapmak ıstemıyorum. Bakın benım esım yıllarca eslerını aldatanlara serefsız dıyen bırıydı. Etrafındakı bu tarz olayları bana şaşırarak anlatırdı. Ben senı aldatırmıyım hıc serefsızmıyım ben derdı. Sonuc olarak beni bız nısanlıyken yani 8 sene once 3 aylık calısmaya gıttıgı yurtdısında aldatmıs ve kadın(yabancı) hamıle kalmıs ve bızımkı 2 senedır cocugu gormeye gurcıstana gıdıyormus(kadın gurcıstana ıs ıcın gelıyormus). Bunun dısında benı 3,4 senedır sagda solda barda vs tanısıtıgı kadınlarla kısa surelı aldatmıs sonra kadınlar ısrarcı cıkınca evlıyım dıyıp numaralarını engellıyormus. Benım ruhum bıle duymadı bunları. Tum bunları yaparken bır de benden asırı sekılde bebek talebı oldu ve evlılıgımızın 7. yılında cocugumuz oldu. Sonuc mu? Ben bunları bebegım 2.5 aylıkken ogrendım ve tabıkı bosandık. Yanı kısacası kımseye guvenmıyorum artık
İyi yapmışsınız boşanmakla.Yalnız sadece şunu diyecektim ki sizin yorumunuzdan çıkıp yazıcam böyle bir şey yaşayacak varsa şimdiden önlemi alsın diye.Eşiniz aldatanlara şerefsiz diyerek sizin gözünüzü boyama çalışırken kendi duygularını da bastırıyormuş ki zaten nişanlıyken aldatmış çocuğu var bunu bastırıp gizliyor kendi vicdanını rahatlatıyormuş.Yani kimseye güvenmeyin özellikle şunu yapmam ben adi miyim diyenlere.Aynı durum gay olup gaylere kötü davranıp onlara ağza alınmayacak laflar eden erkeklerde de var çünkü.

İyi yapmışsınız boşanmakla.Yalnız sadece şunu diyecektim ki sizin yorumunuzdan çıkıp yazıcam böyle bir şey yaşayacak varsa şimdiden önlemi alsın diye.Eşiniz aldatanlara şerefsiz diyerek sizin gözünüzü boyama çalışırken kendi duygularını da bastırıyormuş ki zaten nişanlıyken aldatmış çocuğu var bunu bastırıp gizliyor kendi vicdanını rahatlatıyormuş.Yani kimseye güvenmeyin özellikle şunu yapmam ben adi miyim diyenlere.Aynı durum gay olup gaylere kötü davranıp onlara ağza alınmayacak laflar eden erkeklerde de var çünkü.
Evet malesef ınsanlar kendı suclarını ortmek ıcın bu sekılde davranabılıyor. Aslına bakarsanız balık bastan kokar derler. Evlenecegınız kısının aıle yapısı cok onemlı. Benımkının babası malesef bu tarz bır ınsandı ama kendısı hep babasını elestırırdı bu konuda. Annesı de hep babasının yaptıklarına ragmen adamı bırakmamıs hatta fb da canım kocacım evımın dıregı dıye yazan bırı. Boyle bır annenın buyuttugu cocugun bu sekılde olmasına sasırmamak lazım ama dedıgım gıbı benım esım kendını cok ıyı gızledı. Cocugu 2 senedır bılıyomus oncesınde kadına ulasamamıs. Ayrıca nısanlıyken 3 ay yurtdısında calısırken de hergun skypetan konustugumuzda senı cok ozledım ben dayanamıyorum gelıcem dıye aglıyordu. Demem o ki ınsan yalnızca kendıne ve aılesıne sonsuz guvenmelı.

Evet malesef ınsanlar kendı suclarını ortmek ıcın bu sekılde davranabılıyor. Aslına bakarsanız balık bastan kokar derler. Evlenecegınız kısının aıle yapısı cok onemlı. Benımkının babası malesef bu tarz bır ınsandı ama kendısı hep babasını elestırırdı bu konuda. Annesı de hep babasının yaptıklarına ragmen adamı bırakmamıs hatta fb da canım kocacım evımın dıregı dıye yazan bırı. Boyle bır annenın buyuttugu cocugun bu sekılde olmasına sasırmamak lazım ama dedıgım gıbı benım esım kendını cok ıyı gızledı. Cocugu 2 senedır bılıyomus oncesınde kadına ulasamamıs. Ayrıca nısanlıyken 3 ay yurtdısında calısırken de hergun skypetan konustugumuzda senı cok ozledım ben dayanamıyorum gelıcem dıye aglıyordu. Demem o ki ınsan yalnızca kendıne ve aılesıne sonsuz guvenmelı.
Benim için güven büyük sorun.Bir laf var ya kimseye güvenme kendine bile diye ben onu ilke edindim he kötü biriyim de ondan mı hayır ama hayat bu hiç yapmam dediğim şeyi yaparken kendimi bulurum filan.Bir de eşinizin babasını rol model alması annesinden kaynaklı büyük ihtimalle.Her erkeği babası gibi her kadını annesi gibi görüyor.Yurtdışına giden çalışan ya da gezen erkeklere güven olmayacaktı zaten gene tescillenmiş oldu.

Benim için güven büyük sorun.Bir laf var ya kimseye güvenme kendine bile diye ben onu ilke edindim he kötü biriyim de ondan mı hayır ama hayat bu hiç yapmam dediğim şeyi yaparken kendimi bulurum filan.Bir de eşinizin babasını rol model alması annesinden kaynaklı büyük ihtimalle.Her erkeği babası gibi her kadını annesi gibi görüyor.Yurtdışına giden çalışan ya da gezen erkeklere güven olmayacaktı zaten gene tescillenmiş oldu.
Evet canım yurtdısına gıden erkeklere guven olmaz ama her erkek de korunmadan ılıskıye gırmıyordur heralde benımkı gıbı. Herseyı gectım bızım cınsel hayatımız evlılıkten once basladı yanı o zamanlar benımle de bırlıkte oluyordu. Yurtdısından dondugunde bana anlatıyordu zaten beraber calıstıgı dıger evlı muhendıslerın hepsı karısını aldatıyormus. Sen de yapmıssındır yeme benı dedıgımde ben şerefsızmıyım dıyordu. Evet aıle cok cok onemli. Annesı zamanında tavrını koyup cekıp gıtseymıs cocukları da bu tarz olayların evlılıkte normal olmadıgını bılerek buyurlermıs.

Haklisiniz
Benım esım cok zekı bırı ve kendını cok ıyı sakladı. Hepsını bıranda ogrenmedım yavas yavas ortaya cıkmaya basladı, pasaportuna baktım, fb hesabında onun fotografını begenen ama benım begendıgını goremedıgım(kardesımın hesabından gorebıldım) yabancı bır kadın dıkkatımı cektı ve kadına yazdım ve cocugu ogrendım. Dıger aldatmaları yanı 3,4 yıldır yaptıklarını kendısı ıtıraf etti. Detaylar cok onemlı degıl aslında sonuc olarak ben bunları yasadıysam bundan sonra kımseye guvenmem dıyorum bu hayatta.[/QUOT haklisin insanlara güvenmek çok zor artikk

Tamamen bu sebeple olmasa da , şuan boşanma arifesindeyiz. 10 güne kadar taşınıyorum inşaallah yeni hayatıma başlıyorum, kızımla :)

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. yeni hayatınızda kızınızla çok çok mutlu olacağınızı düşünüyorum. yolunuz açık olsun :KK200::KK68:

Tamamen bu sebeple olmasa da , şuan boşanma arifesindeyiz. 10 güne kadar taşınıyorum inşaallah yeni hayatıma başlıyorum, kızımla :)
Konuyu hatırladım.
Emin ol ben ve benim gibi bir çok kadın kendinden birkaç parça bir şeyler bulmuştur sende.
Dilerim hayatta herşey gönlünce olur inşallah...

Konuyu hatırladım.
Emin ol ben ve benim gibi bir çok kadın kendinden birkaç parça bir şeyler bulmuştur sende.
Dilerim hayatta herşey gönlünce olur inşallah...

o zaman zemin mi oldu sakincasi yoksa ne oldu da bu noktaya geldiniz

Çok yıpranmıştım zaten hem de fazlasıyla, hep bi sabır ve şans verdim ilişkimize ama artık hiç bir şeyden mutlu olamadığımı ve bu ruh hali ile kızıma verimli olamadığımı fark ettim. Kısacası eşime olan sevgi ve saygımı kaybettim..

Seviyorum böyle güçlü kadınları. Kendi duygularını önemseyen kadınları... Güzel ve anlamlı bir başlangıç diliyorum... Lütfen hep kendinizi dinleyin.Kendinizi sevmeye devam edin...:KK200:

Seviyorum böyle güçlü kadınları. Kendi duygularını önemseyen kadınları... Güzel ve anlamlı bir başlangıç diliyorum... Lütfen hep kendinizi dinleyin.Kendinizi sevmeye devam edin...:KK200:

Teşekkür ediyorum bu olumlu desteğiniz için, sizin desteğiniz ile daha da güçlü oluyorum :KK200:

Back
X