- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi brcdiyebiri
-
Bişi dicem 1 milyona clio falan var piyasada. Clioyu mu kıskandılar?Arkadaşlar merhaba eşim bana 1 milyon tl ye araba aldı ama herkes kıskanıyor diye nazar deydi çarptım bu yüzden nazar duası bilen birilerinin araştırmasını yapıyorum Google’dan bakmıyorum çünkü Google çok güvenilir değil başım ağrıyor yazıyorsun beyin kanaması çıkıyor nazar duası yazarım Arapça süpürge kullanım kılavuzu çıkar aranızda nazar duası bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
Sadece o mu varBişi dicem 1 milyona clio falan var piyasada. Clioyu mu kıskandılar?
Hayır yani herkesin kendi düşüncesi var sonuçta ben de arabamla ilgili düşüncelerimi belirttim yani atmak kendi insafına kalmış atılmak istemiyorum ben burada hayat buldum şaka yaptım burada kendimi buldum burada hayat buldum ben bu sitede anladın mı beni bu sitede ben bu sitenin varlığı ile doğru yolu buluyorum
1 milyonluk araba nedir ya? bir milyonluk arabayla hava atmaya mı geldin?Arkadaşlar merhaba eşim bana 1 milyon tl ye araba aldı ama herkes kıskanıyor diye nazar deydi çarptım bu yüzden nazar duası bilen birilerinin araştırmasını yapıyorum Google’dan bakmıyorum çünkü Google çok güvenilir değil başım ağrıyor yazıyorsun beyin kanaması çıkıyor nazar duası yazarım Arapça süpürge kullanım kılavuzu çıkar aranızda nazar duası bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
O ayarda araçlar var, en iyisi clio diye clio yazdımSadece o mu var
Nasıl en iyi sıkılıyor saçmalama BMW bile var bu fiyataO ayarda araçlar var, en iyisi clio diye clio yazdım
çocuk gelişimi mezunuyum ben de ama bir dönem çalıştım onun dışında çalışmadım
Kendim kazansam bile arabamı yine eşim alır
Ben canınızın sıkılıp böyle bir konu açtığınızı düşünüyorum bundan önceki konunuzda çok acayip gerçi eşiniz 196 bin tl ye evlilik yıl dönüm hediyesi dişlerinizi yaptıracakmış canınız sıkıldı biraz insanların yorumlarına güleyim dediniz dimi itiraf edin hadiArkadaşlar merhaba eşim bana 1 milyon tl ye araba aldı ama herkes kıskanıyor diye nazar deydi çarptım bu yüzden nazar duası bilen birilerinin araştırmasını yapıyorum Google’dan bakmıyorum çünkü Google çok güvenilir değil başım ağrıyor yazıyorsun beyin kanaması çıkıyor nazar duası yazarım Arapça süpürge kullanım kılavuzu çıkar aranızda nazar duası bilen varsa bana yardımcı olabilir mi?
93 model bmw vardır tabi. Ben sıfır aldı diye düşünmüştüm. İkinci el kimin kullandığı belli olmayan külüstür mü aldı kocanız beğNasıl en iyi sıkılıyor saçmalama BMW bile var bu fiyata
Cidden süresiz atıldığınız gün anlarsınız.Yalvarmak mı yalvaran mı var gerçekten neden ki? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yani
Gerçekten bunu soruyor musunBen canınızın sıkılıp böyle bir konu açtığınızı düşünüyorum bundan önceki konunuzda çok acayip gerçi eşiniz 196 bin tl ye evlilik yıl dönüm hediyesi dişlerinizi yaptıracakmış canınız sıkıldı biraz insanların yorumlarına güleyim dediniz dimi itiraf edin hadi
Çok üzülüyorum bu siteye giremediğim için hep ağlarım eyvah Eyvah ya süresiz atılmam değil mi gerçekten hayattaki en büyük korkum bu çünküCidden süresiz atıldığınız gün anlarsınız.
2. El aldı evet 93 model değil 2018 model BMW var ama ikinci el93 model bmw vardır tabi. Ben sıfır aldı diye düşünmüştüm. İkinci el kimin kullandığı belli olmayan külüstür mü aldı kocanız beğ
Yani daha konunun yorumlarını henüz okumadım söyle kenara geçip okuyayım diyorum ama ben şaka yaptığınızı düşünüyorum şimdi yorumları okuyacağım teşekkürlerGerçekten bunu soruyor musun
Bazı troller de hemen küstüm oynamıyorumculuk yapıyor olmaz ama.Efendi efendi lafımı dinleyip üyelik iptali yapmış kendini attırmak yerine. Artık başka hesapla falan gelir dldldldl.
Nereye gittin ya daha araba piyasası tartışacaktık2. El aldı evet 93 model değil 2018 model BMW var ama ikinci el
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?