esimin aldigi güller ve eltimin davranisi

lal32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
3.864
40
163
merhaba arkadaslar

zaman zaman burda eltimle yasadigim problemlerden bahsetmistim...

yine benzer bi durumla karsi karsiyayim...

ve malesef artik cözemiyorum, anlam veremiyorum...

cumartesi günü bi dügüne gittik beraber...

esim baska masada erkeklerle oturuyordu bende bayanlarla baska bi masada...

bi zaman sonra iceri cicek satan bi adam girdi ve esim bu adamdan bir demet gül aldi...adamdan bana vermesini rica etti...bende tesekkür ettim ve masaya koydum...

kisa bi süre sonra eltim sagolsun aldi demeti eline masadaki herkese birer tane gül verdi...birde üstüne üstlük kizdinmi diye gicik gicik saka yapti aklinca...

bende ne fark eder zaten bana sormadin verirken dedim ama anlayacaginiz üzere baya bi moralim bozuldu....

sonra ben konuyu kapatmaya calistikca uzatmaya devam etti...oglundan para dilendi gül almak icin....bende sakin almaya kalkma kesinlikle kabul etmem dedim....

ben esime yansimamasini isterken(sonra bizim aramizda problem cikiyor) birde esime duyurdu karina aldigin gülleri dagittim diye...

bütün keyfim kacti tabiki...

simdi sizden objektif bi bakis acisi istiyorum...sizce ben mi abartiyorum yoksa bu olanlar normalmi gercekten?

Kıskanmış sizi,patavatsız biri ...0nunla aynı dilden konuşmanız zor belli ki...

Son düzenleme:
ben olsam aynen senin gibi sinir olurdum canı millete gül dağıtmak istiyorsa kendi alsaydı kocanın sana jest yapıp aldığı çiçeği neden dağıtıyor ne kadar gereksiz insanlar var ya

resmen kiskanmis ne kadar cahilane bir davranis sanirim hicbir sekilde onun ayarinda konusamazsiniz bu tarz insanlar sadece azarlanip terslenmekten anlarlar

Kıskanmış sizi,patavatsız biri ...0nunla aynı dilden konuşmanız zor belli ki...

ben olsam aynen senin gibi sinir olurdum canı millete gül dağıtmak istiyorsa kendi alsaydı kocanın sana jest yapıp aldığı çiçeği neden dağıtıyor ne kadar gereksiz insanlar var ya

bu ve buna benzer davranislarindan inanin biktim artik...bu rahatligindan....

vay efendim art niyetle yapmamis...herkes art niyetli birtek o degil...

resmen kiskanmis ne kadar cahilane bir davranis sanirim hicbir sekilde onun ayarinda konusamazsiniz bu tarz insanlar sadece azarlanip terslenmekten anlarlar

daha önce onunla ilgili bi konu acmistim ve bu konu yüzünden esimle baya bi huzurusuz oldum...simdi özellikle ona yansitmamak isterken yine duydu yine esime yansidi...

adam gül aliyor ama kendini bilmez insanlar yüzünden o bile problem oluyor hayatimizda....

ne söyleyeceğimi bilemedim gerçekten şaka gibi. Ama ben olsaydım, o benim çiçeklerime uzandığı anda elinden alırdım. Ne sevimsiz ve basit bir hareket çok şaşırdım...

gerçekten patavatsızmış eşin ne tepki verdi peki o gülleri dağıttığını soyledikten sonra?

Merhaba Lal'cim,

Eşin'in yaptığı çok güzel... Bırak uğraşsın eltin belli ki öyle avutuyor kendini. Eşinle iyi ol her zaman gerisi olmasa da olur canım. Ama bilsin yaptığını eşine sadece ben gülleri çok sevmiştim ama xxx herkese dağıttı çok üzüldüm de. Gerisini o düşünsün bırak. Sonuçta o da el kızı
...

Belli ki kompleksleri olan biri, olabildiğince belli edin ondan hoşlanmadığınızı.

mecbur kalmadan asla konuşmayın,konuşunca da kısa kesin sohbete dönmesin.

ikigüleryüze cıvır böyle insanlar,anlamazlar iyi niyetten,görgüden...

nıye gullerı dağıtmasına musade ettin. çok mu sessız gördü senı. eşimin bana aldığı gullerı dağıtacak ha... valla paralardım onu

Kendi hayatında tatmin olamamış biri eltiniz bence. Ama bu davranışını haklı çıkarmaz. Bir dahaki sefere gevrek gevrek sırıtıp kızdın mı hehe derse

"Ne kızıcam canım x (eşiniz) bana yine alır." deyin kalsın öyle.

bana sormadan dağıttın yerine bana kocam çok alıyo çiçek bunlar da sizin olsun, insan hevesleniyo tabi derdim ben olsaydım:)))

ne söyleyeceğimi bilemedim gerçekten şaka gibi. Ama ben olsaydım, o benim çiçeklerime uzandığı anda elinden alırdım. Ne sevimsiz ve basit bir hareket çok şaşırdım...

ben öyle birsey yapacagini tahmin etmedim malesef...

güyya sevimlilik yapti diger bayanlarin karsisinda....

gerçekten patavatsızmış eşin ne tepki verdi peki o gülleri dağıttığını soyledikten sonra?

sen niye benim karimin güllerini dagitiyorsun dedi....

malesef pek el kizi gibi degil canim...esim eltimin yaninda kalmis sayilir bekarken...biraz zaafi vardir ona karsi ama bu konuda benim icin cok tatmin edici olmasada hak verdi....gerci o da arada kaliyor ne yapsin...

eskiden cok samimiydik...ama bi tartisma sonrasi baya bi mesafe koymustum belliki daha fazla koymam gerekiyor ama yine safa baglayip yapacagini yapiyor...

nıye gullerı dağıtmasına musade ettin. çok mu sessız gördü senı. eşimin bana aldığı gullerı dağıtacak ha... valla paralardım onu

cirkinlesmek istemiyorum karsisinda...anlayacagi dili cözemedim malesef henüz...

Ben de olsam sinir olurdum baya bir.
Belli ki eltin kompleksli ve kıskanç birisi ki böyle hareketlerde bulunuyor.

bana sormadan dağıttın yerine bana kocam çok alıyo çiçek bunlar da sizin olsun, insan hevesleniyo tabi derdim ben olsaydım:)))

yapim geregi malesef söylemem gerken laf yerinde aklima gelmez benim...sonradan keseke söyle deseydim derim hep....

Ben de olsam sinir olurdum baya bir.
Belli ki eltin kompleksli ve kıskanç birisi ki böyle hareketlerde bulunuyor.

inanin cözemedim...hangi düsünceyle bu sekilde davrandigini...

Senin güllerini,sana sormadan nasıl dağıtabilir ?
Ben olsam tepki gösterirdim.
Hele ki kendim almamışım,eşimin içinden gelmiş bana almış.
O kim ki dağıtıyor ?

Ben olsam,onlar benim,dağıtmak istiyorsan eşine söyle sana da alsın derdim.

ben anlayana kadar aldi verdi zaten millete...masada yabancilar vardi ne oldugumu anlamadimki....

Kızardım ama asla belli etmezdim kızdığımı.

Canın sağolsun.Eşimin aldıklarının binde biri bu güller.
Hevesin kalmasın bitane de kendine alsaydın derdim.

kıskançlıktan çatlamış anlaşılan seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…