Kıskanmış sizi,patavatsız biri ...0nunla aynı dilden konuşmanız zor belli ki...
ben olsam aynen senin gibi sinir olurdum canı millete gül dağıtmak istiyorsa kendi alsaydı kocanın sana jest yapıp aldığı çiçeği neden dağıtıyor ne kadar gereksiz insanlar var ya
resmen kiskanmis ne kadar cahilane bir davranis sanirim hicbir sekilde onun ayarinda konusamazsiniz bu tarz insanlar sadece azarlanip terslenmekten anlarlar
ne söyleyeceğimi bilemedim gerçekten şaka gibi. Ama ben olsaydım, o benim çiçeklerime uzandığı anda elinden alırdım. Ne sevimsiz ve basit bir hareket çok şaşırdım...
gerçekten patavatsızmışeşin ne tepki verdi peki o gülleri dağıttığını soyledikten sonra?
Merhaba Lal'cim,
Eşin'in yaptığı çok güzel... Bırak uğraşsın eltin belli ki öyle avutuyor kendini. Eşinle iyi ol her zaman gerisi olmasa da olur canım. Ama bilsin yaptığını eşine sadece ben gülleri çok sevmiştim ama xxx herkese dağıttı çok üzüldüm de. Gerisini o düşünsün bırak. Sonuçta o da el kızı ...
Belli ki kompleksleri olan biri, olabildiğince belli edin ondan hoşlanmadığınızı.
mecbur kalmadan asla konuşmayın,konuşunca da kısa kesin sohbete dönmesin.
ikigüleryüze cıvır böyle insanlar,anlamazlar iyi niyetten,görgüden...
nıye gullerı dağıtmasına musade ettin. çok mu sessız gördü senı. eşimin bana aldığı gullerı dağıtacak ha... valla paralardım onu
Kendi hayatında tatmin olamamış biri eltiniz bence. Ama bu davranışını haklı çıkarmaz. Bir dahaki sefere gevrek gevrek sırıtıp kızdın mı hehederse
"Ne kızıcam canım x (eşiniz) bana yine alır." deyin kalsın öyle.
bana sormadan dağıttın yerine bana kocam çok alıyo çiçek bunlar da sizin olsun, insan hevesleniyo tabi derdim ben olsaydım:)))
Ben de olsam sinir olurdum baya bir.
Belli ki eltin kompleksli ve kıskanç birisi ki böyle hareketlerde bulunuyor.
Senin güllerini,sana sormadan nasıl dağıtabilir ?
Ben olsam tepki gösterirdim.
Hele ki kendim almamışım,eşimin içinden gelmiş bana almış.
O kim ki dağıtıyor ?
Ben olsam,onlar benim,dağıtmak istiyorsan eşine söyle sana da alsın derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?