esimin aldigi güller ve eltimin davranisi

cumartesi günü esime bu konuyu actim tekrar...önce sinirlendi sonra geregini yapacagini söyledi...ama malesef benim ne hissettigimi tam anlamiyla anlamiyor....

eltime karsi mesafeli davraniyorum...o aksam yine dügün vardi...birarada oturduk ama ben cok mecbur kalmadikca muhattap olmadim...esim cok fazla yanimda oturamadi yer yoktu....tabi eltimle kocasi yerlesti...her neyse...sonra esim ellerinde güllerle geldi ve bana verdi eltimin yaninda...laf sokmayi düsündüm 'yenegene ver o dagitmayi cok seviyor' demeyi...sustum birsey demedim...

kesinlikle normal değil.bayağı bayağı dellenmiş kadın.senden habersiz nasıl dağıtabiliyor ki ? uzaydan gelmiş zaar

valla bu işlerde kan bağı falan yok. bu zamanda artık baba kızına,abi kardeşine neler yapabiliyorken elti kuzen hiçte kan bağı olmuyor. gerçektende artık daha fazla rahatsız olmalısın. eltin yemeğe davet edilecekse seni aramalı yada kocası senin kocanı aramalı. eltininde kocanında sana karşı yaptığı çok büyük terbiyesizlik. evet gerçekten birbirine hiiç kötü gözlede bakmayabilirler. ama herşeyin bir adabı var. bence bu söylediklerimi kocana güzelce söyle. sen kocan yerine abisiyle dakikalarca muhabbet etsen hoşuna gidecekmi? kime anlatsan sorsan eltinin kocanda gözü var der bu yapılanlar karşısında aslı olmasa bile.
yanlış anlama eşin çok dürüst bir adam olabilir seni çok seviyor olabilir. ama seni bu kadar üzmeye hakkı yokki sen kuruntu yapmıyorsun konu gerçekten rahatsızlık verici bir yuva için.

ne kadar romantik eşin var kıymetini bil 15 yıllık evliyim 2 yada 3 kere çiçek almıştır genelde n türk erkekleri böyle eşe alınan çiçekti hediyeydi fuzuli görürler belliki baya kıskanmış vede öfkelenmiş eminim o çiçekleri bir güzel paramparça etmek istedi ama işte her istediğini yapamıyorsun şu hayattta oda masadaki bayanlara dağıttı zavallım kıskançlığın bu kadarını inan görmedim bencede araya mesafe koymakta iyi etmişsin uzak durman en hayırlısı eşinde ne güzel tekrar çiçek almış onun yanında sana vermiş keşke suratını görseydim eltinin ne hal aldığını merak ettimde

benim elti de biz eşimle çıkarken sık sık arardı özellikle bizim bir arada olduğumuz zamanlara denk getirirdi herhalde vır vır k onuşup dururdu. bu kıskançlığın hasetliğin tezahürü bence.

aramalar var peki kim arıyor o mu?
bence tabiki de sormalısın bu eltimle her gün ne konuşuyorsun diye, kusura bakmasın kızarsa da kızsın, sen onun eşisin ne demek ya her şeyi bilmeye hakkın var, eşin biliyor da sen niye bilmeyeceksin.

merhaba arkadaslar...
son yazilan cevaplari yeni görüyorum...eltimle arama epey bi mesafe koydum...son olarak acik acik ne düsünüyorsam söyledim...dikis tuttumu derseniz eh iste...artik günü birlik konusmuyorlar ama hala da tam olarak davranmasi gerektigi gibi davranmiyor malesef...safliga vurup yapiyor sagolsun ne olursa...

kafasına göre kıskanarak böyle bi dengesizlik yaptığına göre kudurmuş iyice o gülleri görünce demekki tutamamış kendini kocanla senin arana giremiyo belliki huzursuzluk çıkararak o güllerle arana girmiş sanki hayrını görme ohh dağıttım çatla hesabı heralde
ayy çok dengesiz kıskanç bi kadın belli ki hiç muhattap olma kısa kes konuşursa seninle ve onun aleyhine kullanacağı hiçbir kelime dahi sarfetme ona muhattap olma il onu oda içinden kudurmaya devam etsin

sen farkındasın herşeyi boşver, o saflığa vurup içini belli etmeyeceğini istediği kadar düşünsün foss, insanın gözünün gerçekten görmesi yeterli bu tarz insanların karakterini anlamak için, anlamıştır o nasıl davranması gerektiğinide içten içe içini kemiriyodur, işine gelmiyodur çoğu şey belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…