ben anlayana kadar aldi verdi zaten millete...masada yabancilar vardi ne oldugumu anlamadimki....
merhaba arkadaslar
zaman zaman burda eltimle yasadigim problemlerden bahsetmistim...
yine benzer bi durumla karsi karsiyayim...
ve malesef artik cözemiyorum, anlam veremiyorum...
cumartesi günü bi dügüne gittik beraber...
esim baska masada erkeklerle oturuyordu bende bayanlarla baska bi masada...
bi zaman sonra iceri cicek satan bi adam girdi ve esim bu adamdan bir demet gül aldi...adamdan bana vermesini rica etti...bende tesekkür ettim ve masaya koydum...
kisa bi süre sonra eltim sagolsun aldi demeti eline masadaki herkese birer tane gül verdi...birde üstüne üstlük kizdinmi diye gicik gicik saka yapti aklinca...
bende ne fark eder zaten bana sormadin verirken dedim ama anlayacaginiz üzere baya bi moralim bozuldu....
sonra ben konuyu kapatmaya calistikca uzatmaya devam etti...oglundan para dilendi gül almak icin....bende sakin almaya kalkma kesinlikle kabul etmem dedim....
ben esime yansimamasini isterken(sonra bizim aramizda problem cikiyor) birde esime duyurdu karina aldigin gülleri dagittim diye...
bütün keyfim kacti tabiki...
simdi sizden objektif bi bakis acisi istiyorum...sizce ben mi abartiyorum yoksa bu olanlar normalmi gercekten?
kıskançlıktan çatlamış anlaşılan seninki
Bu olay geçmiş artık zaten.Ama bu kadına fazla yüz verme derim.Seni sessiz gördükçe hinlik yapıyor sanırım.
Sen şuraya konu açmakla bile,yaşanan olay normal mi emin olamadığını gösteriyorsun.
Bence hiç normal değil.Bir dahakine sessiz kalma en azından.
eltiyle kaç yaş var aranızda?
şaka gibi..yanstsın sizde hiç ses etmeseydnz..
zaten eşiniz anlardı nasıl gereksiz bir davranışta bulunduğunu..
ay şaka gibi..ben olsam eşime gülümseyerek "güllerden herkez faydalandı ne güzel dimi derdim"
burda yansıtmasnda sizin bi hatanız yok kii
yo abartmadın
ama ben senin yerinde olsaydım, kızmadın dimi çiçekleri dağıttım dediğinde sorun değil zaten ous bana hep alıyor çiçek derdim
kıskançlığı bariz
sizin onu terslemeniz bile onun daha da hosuna gidiyor bana göre. bundan zevk alıyor. umursandıgını düsünüyor.
"sevgili elticim güller benim elime yakıştı dikenler de senin bir yerineeeee"
de ve onun gibi gıcık gıcık gül anlar eşekliğini!
kıskanmış nasılda belli ediyorlar sinir oluyorum yaa..sakıneltinle muhattap olma seni sinir etmeye çalıştıkça sinirlenmeden cevabını ver..eşinle iyi olmaya bak..mutluluklar
bunu deseydim ne derdi acaba?
Cesarete bak, gülleri bir yerine mi batmışta alıp dağıtıyor sormadan, etmeden?
Hem kıskanç hemde yüzsüz derler böylesine.
bozulacak ağzını açacak olursa şayet "ayyy şaka be kızdın mı yoksa" diye gevşek gevşek konuşup yapıştır bence..
kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye boşuna dememişlerkendine yapılmayan şeyleri hazmedemiyo demekki?
esimin karsisinda hakliyken haksiz duruma düsmememek icin nasil davranmaliyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?