esimin aldigi güller ve eltimin davranisi

ben anlayana kadar aldi verdi zaten millete...masada yabancilar vardi ne oldugumu anlamadimki....

Bu olay geçmiş artık zaten.Ama bu kadına fazla yüz verme derim.Seni sessiz gördükçe hinlik yapıyor sanırım.
Sen şuraya konu açmakla bile,yaşanan olay normal mi emin olamadığını gösteriyorsun.
Bence hiç normal değil.Bir dahakine sessiz kalma en azından.

eltiyle kaç yaş var aranızda?
şaka gibi..yanstsın sizde hiç ses etmeseydnz..
zaten eşiniz anlardı nasıl gereksiz bir davranışta bulunduğunu..
ay şaka gibi..ben olsam eşime gülümseyerek "güllerden herkez faydalandı ne güzel dimi derdim"
burda yansıtmasnda sizin bi hatanız yok kii

yo abartmadın
ama ben senin yerinde olsaydım, kızmadın dimi çiçekleri dağıttım dediğinde sorun değil zaten ous bana hep alıyor çiçek derdim

kıskançlığı bariz

sizin onu terslemeniz bile onun daha da hosuna gidiyor bana göre. bundan zevk alıyor. umursandıgını düsünüyor.

"sevgili elticim güller benim elime yakıştı dikenler de senin bir yerineeeee"
de ve onun gibi gıcık gıcık gül anlar eşekliğini!

kıskanmış nasılda belli ediyorlar sinir oluyorum yaa..sakıneltinle muhattap olma seni sinir etmeye çalıştıkça sinirlenmeden cevabını ver..eşinle iyi olmaya bak..mutluluklar

Cesarete bak, gülleri bir yerine mi batmışta alıp dağıtıyor sormadan, etmeden?
Hem kıskanç hemde yüzsüz derler böylesine.

belkide bunun sebebi esimin bana acik acik destek cikmamasi...tamam yanlis oldugunu söylüyor ama o kadar cok benzer durumlarla karsi karsiya geldimki..bunlarin cogunda pek destek oldugu söylenemez malesef...artik kendimden süphe eder oldum....

13 yas felan var aramizda (38 yasinda olmasi lazim) ama malesef o olgunluk yok...

onu söyledgim takdirde bunu oturup bi düsünecek insan degil malesef kendi...tinmaz bile bu lafima....

yo abartmadın
ama ben senin yerinde olsaydım, kızmadın dimi çiçekleri dağıttım dediğinde sorun değil zaten ous bana hep alıyor çiçek derdim

kıskançlığı bariz

sizin onu terslemeniz bile onun daha da hosuna gidiyor bana göre. bundan zevk alıyor. umursandıgını düsünüyor.

ne düsündügünü anlamiyorum... iyi birsey yaptigini saniyor...iyilik melegi oldugunu...ordaki kadinlara akli sira sevimlilik yaparken benim gözümde ne kadar sevimsizlestigini düsünmüyor....

"sevgili elticim güller benim elime yakıştı dikenler de senin bir yerineeeee"
de ve onun gibi gıcık gıcık gül anlar eşekliğini!

bunu deseydim ne derdi acaba?

kıskanmış nasılda belli ediyorlar sinir oluyorum yaa..sakıneltinle muhattap olma seni sinir etmeye çalıştıkça sinirlenmeden cevabını ver..eşinle iyi olmaya bak..mutluluklar

iyi dilekleriniz icin tsk ederim...ic ice oldugumuz icin cok bir araya geliyoruz...malesef pek engelleyemiyorum...

Cesarete bak, gülleri bir yerine mi batmışta alıp dağıtıyor sormadan, etmeden?
Hem kıskanç hemde yüzsüz derler böylesine.

bende sastim kaldim...düsüncesiz oldugunu biliyordum ama bu kadarini beklemiyordum dogrusu

kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye boşuna dememişler kendine yapılmayan şeyleri hazmedemiyo demekki?

kıskançlıktan nasıl hareket edeceğini şaşırmış...
böyle nerde nasıl davranacağını, konuşacağını bilmeyenler insanlarla geçinmek çok zor...
bi gün kocasının adına bi çiçek al da evine yollayıver bari...
senimn aldığın çiçeklerle, sana hava atsın dursun...

esimin karsisinda hakliyken haksiz duruma düsmememek icin nasil davranmaliyim sizce?

insan acık acık bu kadar bellı eder mı kıskandıgını ya ne kadar ayıp bence onunla hıç muhattap olup onun sevıyesıne düşmeyın catlasın hasettınden

haksız durumuna düşmemek için ayrı bi çaba sarfetmene gerek yok ki...
söyleyeceğini o an sölicektin sıcağı sıcağına..
bi daha böyle bi olay olursa o zaman yapacağını yapar, söyleyeceğini söylersinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…