esimin aldigi güller ve eltimin davranisi

Ay ne sacma bir davranis bu böyle ya :)
Resmen kiskancligindan ne yapacagini sasirmis,
kimin aklina gelir, eltinin güllerini alip masadaki herkese dagitmak ?
Kiz inanki kirk yil düsünsem aklima gelmez :)

Eltin belliki cok sacma ve cok fesat bir insan,
ondan mümkün mertebede uzak dur,
ama kocan belliki deger veriyor az cok ona,
o yüzden onun yüzüne karsi sakin kötüleme onu,
birak kendi görsün gercek yüzünü, zaten görmek üzere :)
elticigin bu konuda sana cok yardimci oluyor :)

bir daha konuyu acarsa ne diyeyim peki sizce?

şimdi onda şu psikoloji hakimdir nasıl da sinirlendirdim diye havalardadır.. indirmesi basit..
şimdi konuyu açacak olursa kocasının ve kocanın yanında önce iplemiyormuş gibi
"amma da takıldın X yaa oysa ben hiç önemsememiştim kocacıımm sağolsun her zaman çiçek alır bana.. sen hayrıma dağıttın ne de güzel ettin tek takıldıgım yer senin bunu bu kadar uzatman ne o gülün dikenleriyle bir sıkıntı mı yaşadın hahahahhahahh" de pislik pislik gül..
sana dert olacağına ona dert olsun
içimde de nasıl bir kişilik varsa benim şaştım şu an :85:

hem görgüsüz hemde kıskanççççççççç....
uzak dur aman diyimmmm....

gülleri dağıtırken neden tepki vermedin,
engel olsaydın ya dağıtmasına...

eşin deseymiş keşke abisine :"Abi şu karına biraz ilgi göster , çiçek filan götür ki , benim karıma aldığım gülleri çiçekleri kıskanıp kendi kendini yemesin. Yazık bu yaşta bu kadar fesatlık iyi değil maazallah :))"

belli ki seni kıskanmış aynı zamanda çok da cahilmiş
sen bu eltiden mümkün olduğunca uzak dur

Birde böyleleri var tabi.
En gıcık olduğum kadın tipidir. Allah yardım etsin kıskançlıkla başetmesi zor.

Fesatlığından,kıskançlığından çatlamışş oohh çatlasınn

Boş ver muhatap olmamak,merhaba dan öteye gitmemek lazım..

kiskancliktan baska bir sebeb olamaz degilmi?

kendisi esimle cok fazla laubali bi insan malesef...esimde yillarca yaninda kaldigi icin malesef tam anlamiyla soguk davranmiyor...

38 yaşına gelmiş ama boş teneke gibi tın tın ...

38 gr olgunluk yok

bence bu durumda eşinin sana bişey demeye hakkı yok ki

suanlik birsey demiyor ama ona aciklama yaptigimda dinlemek istemiyor...

onunla karsilikli bu konuyu pek konusamiyorum...

insan acık acık bu kadar bellı eder mı kıskandıgını ya ne kadar ayıp bence onunla hıç muhattap olup onun sevıyesıne düşmeyın catlasın hasettınden

zaten o ortamda onun seviyesine düsmemek icin uzatmamaya calistim....

söyledim zaten esime....hakli oldugumu söyledi ama daha önceleri hak vermedigi icin yine haksiz oldugumu düsündügünü düsünüyorum....

malesef cok fazla icli disliyiz....nasil engelleyebilirim bunu?

hic tarzim degildir aslinda böyle davranmak ama sanirim baska dilden anlamayacak....

kiskancliktan baska bir sebeb olamaz degilmi?

kendisi esimle cok fazla laubali bi insan malesef...esimde yillarca yaninda kaldigi icin malesef tam anlamiyla soguk davranmiyor...

Tamam işte.. Eşinle samimiymiş,rahatmış.Sen çıkınca sinir olmuş,deli gibi kıskanıyor seni..

gülleri dağıtırken neden tepki vermedin,
engel olsaydın ya dağıtmasına...

masada tanimadigim insanlar vardi...kendimi yakistiramadim malesef...

esim abisinin karsisina gecip bunu diyebilecek bir insan degil malesef...saygidan yine demez....

Birde böyleleri var tabi.
En gıcık olduğum kadın tipidir. Allah yardım etsin kıskançlıkla başetmesi zor.

Allah razi olsun...

Fesatlığından,kıskançlığından çatlamışş oohh çatlasınn

Boş ver muhatap olmamak,merhaba dan öteye gitmemek lazım..

mesafe sart gercekten...ama bu sefer de sürekli esimle muhattap oluyor...onu ariyor sürekli...

sasük kadın merak etme bendede var öyle bi elti eşim bana bi hediye alsa gider oda kendine alır sonrada karşıma geçer

ayyy senin hediyenle aynımı der çok fena anlıycan bide biz aynı apartmandayız sık giidp gelmiyoruz anlıycan

kim derse desin kötü bi tabir amma şöle bi söz var
KUMANIN KAĞNISI YÜRÜRDE ELTİNİN KAĞNISI YÜRÜMEZ DER annenem derdi

patavatsız işte sende ona göre davran ve sakın ağzğna laf verme kocanla iyi geçin keşke sen orada deseydin

bi gül ne ki o bana dünyadaki güllere bedel deseydin çat diye çatlardi valla

arkadaşım sana tavsiyem;sadece ve sadece önce eşini sonra kendini uzak tut o kadından.tekrar ediyorum önce eşini sonra kendini.

hic tarzim degildir aslinda böyle davranmak ama sanirim baska dilden anlamayacak....

sence kendi tavrınla halledebilecek misin?
sakinlik sessizlik tepene çıkartmış kadını..
40 yasına merdiven dayamış ama hala 15 yasında davranan insanı bu saatten sonra terbiye edemezsin Edemeyeceğin içinde ona onun gibi olarak cevabı yapıştırırsın yok yapamam dersen de üzgünüm susar susar oturursun :95:

ben olsam çeker alırdım elinden. höst derdim kendine gel. hiç kusura bakmasın haddini bilsin canım. insanlıktan anlamıyorsa anladığı dilden anlatacaksın. valla ben artık böyle saçma sapan insanların kendini bişey zannedip seni aşağılar gibi davranması durumlarından bunaldım. sen kim oluyorsun da böyle bişeye kalkışıyorsun. bence bir sınır koymalısın. iyilik bi yere kadar suistimal edilirse işin tadı kaçar.

bence bi buket gül alıp biraz alaycı gülerek eltine ver. niye aldın nerden çıktı filan derse de " hiiiiiçç içimden geldi" diyip sırıt . o alır mesajı :)

canim ya eltin catlamis valla kiskancindan...
birak kiskansin...

gulleri dagittiktan sonra alindin mi derse

hayir neden alinayim aliskinim zaten esim bana her gun binbir cesit hediye ile geliyor..

kendine de alsaydin bir tane aralarindan canim cicekler insani mutlu eder

de

gulumsee

sonra unut ve esinin bu jestine karsilik onunla iyi gecinip cilveles arkadasim catlasin patlasin oooohh canima degsin oohh gobek atasim geldi valla

hirsimi aldim sanki kendi eltimden

gülleri dağıttığı kişilerin elinden geri alsaydın hemen
senin utanacağın bir şey yok

ne söyleyeceğimi bilemedim gerçekten şaka gibi. Ama ben olsaydım, o benim çiçeklerime uzandığı anda elinden alırdım. Ne sevimsiz ve basit bir hareket çok şaşırdım...

bende aynısını yapardım hatta uzandığında sert bi şekilde elimi güllerin üstüne koyar napıyosun diye sertçe sorardım ve gülçüyü tarif ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…