esimin aldigi güller ve eltimin davranisi

Yine bir kıskanç elti vakası daha. Eltiniz bu hareketi neden yaptı biliyor musunuz? Elinden bu geliyor çünkü. Sizin mutluluğunuz karşısında kendini aciz hissediyor. Ve ancak bunu yapabiliyor. Siz o yaptığını unutabilirsiniz bile. Ama o eşinizin size olan jestini ve yaşadığı kıskançlığı asla unutamayacak...

yapma tabiki normal kıskanmış kadıncağız. ben olsam senin yerinde bukadar kıskanacağını bilsem bi demette sana ben alırdım derdim. herkesin duyacağı şekilde.

sonradan gülleri geri toplayip masaya koymustu ama ben almadim....oglunun eline tutusturdu(o bizimle dönecekti)

bana vermeye kalkti almadim tabi...cok sacma bi davranis bana göre...daha cok rezil oldu...

arkadaşım sana tavsiyem;sadece ve sadece önce eşini sonra kendini uzak tut o kadından.tekrar ediyorum önce eşini sonra kendini.

esim kendi istegiyle uzaklasmadiktan sonra ben bunu nasil engelleyebilirim ki?

tepeme cikardigim dogru...eski konumu okuyanlar bilir...cok arsiz insanlar kendileri...lafdan sözden anlamiyorlar...

ben böyle bir davranista buluncagini hic aklima getirmedim ki...ben resim felan cekinecek sandim...zaten sonra cekindide...
nasil bir yüz varsa...

bence bi buket gül alıp biraz alaycı gülerek eltine ver. niye aldın nerden çıktı filan derse de " hiiiiiçç içimden geldi" diyip sırıt . o alır mesajı :)

dün misafirler vardi türkiyeden bizde gitmek zorunda kaldik ayip olmasin diye...dikkatimi cekti...masada bir demet gül vardi...ya misafir getirdi yada kocasina aldirdi...bilemiyorum....ama bu bi tesadüf olamaz eger eve gelen misafir getirmediyse...

laf hic yerinde aklima gelmez ki benim....hep sonradan keske bunu da deseydim derim....

gülleri dağıttığı kişilerin elinden geri alsaydın hemen
senin utanacağın bir şey yok

o zaman ben kiskanc konumuna düsmezmiydim?

bende aynısını yapardım hatta uzandığında sert bi şekilde elimi güllerin üstüne koyar napıyosun diye sertçe sorardım ve gülçüyü tarif ederdim

cok aradi adami ama bulamadi....

öyle mi dersiniz? kendisi kocasiyla mutsuz olan bir insan da degil ama kocasi böyle jestler yapacak insan da degil...

bu tarz hareketleri sürekliyse sinirlenip bu durumuda ona belli etmektense kahkaha atarak ufak ufak laflar sokman lazım, sen sinir olacağına o sinir olsun, hem hiç üzülme kendini küçük düşürmüş, eşin seni onure etmiş zaten aldığı güllerle...

Madem eltiniz hep böyle , alışmanız lazım

Kafaya takıp amacına ulaşmasını sağlamak yerine

Eee sana gül alan yok tabi benimkilerden nasiplenirsin filan deseydiniz

eltinizin yaptığı hiç hoş bir davranış degil
ama masadakiler de bir garipmiş
ben öyle bir durumda olsam almazdım çiçeği neden dağıtıyorsun kadının çiçeğini derdim .
sen takma kafana canım.
çiçek dediğin solacak gidicek
önemli olan eşin sana bu jesti yaptı mı yaptı.
o kadar kadının arasında bir buket çiçeği aldın mı aldın
tabii ki o an moralin bozulmuş ama eltini takma kafana belli ki seni hiç çekemiyor.

Eltiniz sizi kışkanmış arkadaşım eşiniz size gül alarak çok ince bir davranışta bulunmuş ben sizin yerinizde olsam benim güllerimi alırken elinden çeker alırdım anında ve kıskananlar çatlasın derdim bırak o bozulsun sen üzülecegine ve sinirlenecegine aranıza mesafa koyun derim

evet esim onure etti...

sagolsun böyle konularda düsüncelidir...

Madem eltiniz hep böyle , alışmanız lazım

Kafaya takıp amacına ulaşmasını sağlamak yerine

Eee sana gül alan yok tabi benimkilerden nasiplenirsin filan deseydiniz

hazir cevap bi insan olmayi ögrenmem lazim sanirim

ben tepki gösterene kadar dagitti zaten masadakilere...masadakilerde bir afalladi zaten...o gülleri dagitinca...herkesin önüne koydu...eline vermedi....

densizlik başka birşey değil.. bence yüz vermeyin, gerekirse tersleyin.. yüz verdikçe tepenize çıkar böyle tipler..

senin bu eltinin saçlarını tek tek yolmak lazım:)gıcık oldum

ah keske yolsan...

bi keresindede merdivenlerden inerken esim önde onun arkasinda eltim onun arkasinda da ben iniyoruz...esimin totosuna eliyle bi tane saplatti...hadi insene diye...kadin bi tuhaf yaaaa....off bak aklima geldi yine....

eşin sana boyle bir jest yaptıgı için mutlu ol. çoğu kadın boyle bir jesti ömrü boyunca goremiyor. Hele ki toplum içinde yapılmış bir jest..
Elti imiş, gorumce imiş. Boş işler. Canını sıktıgına değmezzz.

Anlattıklarına bakılırsa biraz çekememezlik var..
Gül olayında da bunu belli etmiş..
ne olursa olsun eşinin sana aldığı herhengi birşeye el uzatmaması lazım hele ki kafasına göre alıp dağıtması ne yaptığını bilmediği bir duruma geldiğini gösterir..

Eşinle aranda sorun çıkmasına asla müsade etme eltin yüzünden, aksi taktirde eğer anlatıığın gibiyse eltini sevindirmiş olursun..
Ama gül olayını senin iznin olmadan yaptığını söyleyebilirsin..

Eltine gelince.onun hareketlerini önemsememeye çalış ve bunu da ona hissettir yani gül olayını büyütmemen iyi olmuş..
Tabii bunu yaparken de haddini fazla da aşmasına müsade etme..
gül neyse de başka konulara da herzaman atlamasına izin verme ..
nazikçe, gülümseyerek, uyar gerekirse..gül olayında nazikçe lafı söylemen gibi..

genel anlamda ise eltinle mesafeli olmanı tavsiye ederim..yoksa sorunlar uzar gider..

tamamen saygısızlık etmiş eltin. birincisi güllerin sahibi sensin ve eşinden gelmiş. kendi kendine karar verip dağıtamaz. bunun da başka açıklaması olamaz. aranızdaki ilişki ve kadının kişiliğini bilmiyorum ama yaklaşımı çok saygısızca.

densizlik başka birşey değil.. bence yüz vermeyin, gerekirse tersleyin.. yüz verdikçe tepenize çıkar böyle tipler..

cikti inmiyor zaten...cok rahat insanlar her konuda...hic karsimdaki kirilirmi acaba yaptigim yanlis mi demiyorlar....

ya benim anlamadigim hani yasitim olsa da beni kiskansa ama aramizda kac yas var neredeyse annem yasinda ama davranislari öyle degil malesef....

esimi nasil uzaklastircagim peki?

annen yaşındaysa gençliğini çekemiyordur
benim annem de çok çekmiş amcamın eşinden ki kendisi annemden 20 yaş filan büyükmüş
güller çiçekler dönemini geçeli cok olmus demekki ki
zamanında kendi yasayamadıysa acısını senden cıkartıyor olabilir

diyorum ya aslinda evliliginde mutsuz bi insanda degil...

ah keske yolsan...

bi keresindede merdivenlerden inerken esim önde onun arkasinda eltim onun arkasinda da ben iniyoruz...esimin totosuna eliyle bi tane saplatti...hadi insene diye...kadin bi tuhaf yaaaa....off bak aklima geldi yine....

buyuuuuuuur ????
poposunami vurdu ???
tövbe tövbe ben daha baska bisey demiyorum,
bu kadinda edepte yok hicbiseyde yok, fesatin önde gideni,
benim cok tuhafima gitti, asla normal karsiliyacagim bisey degil,
dedigim gibi kocanin gözünü sen acamassin, o kendi acacak gözünü,
cünkü erkekler karilarini malesef böyle konularda dinlemezler,
sen sadece mesafeni koru, cok fazla gidip gelmemeye calis,
eltinide kötüleme esine karsi, cünkü bu ters teper,
diyorum ya adam zaten belkide biliyordur onun huyunu

ah keske yolsan...

yani senin kocanın poposunamı vurdu:) ay hiç gülcem yoktu gece gece o ne be öle ben abla tam olmadı istersen paket yapim evde devam edersin derdim:) töbe töbe kocası biliyomu bunu:) ya hep birlikte otururken xxxx abla kocamın vurduğun totosu hala mosmor derdim kocasıda bilsin belki önünü alır....

ah keske yolsan...

ya arkadaşım ne diyorsun sen ne şaplatması pardon da manyakmı bu kadın
yo yooo bence eltinin sorunları var eltinin eşiyle arası nasıl
kıskançlıkmı nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…