sasük kadın merak etme bendede var öyle bi elti eşim bana bi hediye alsa gider oda kendine alır sonrada karşıma geçer
ayyy senin hediyenle aynımı der çok fena anlıycan bide biz aynı apartmandayız sık giidp gelmiyoruz anlıycan
kim derse desin kötü bi tabir amma şöle bi söz var
KUMANIN KAĞNISI YÜRÜRDE ELTİNİN KAĞNISI YÜRÜMEZ DER annenem derdi
patavatsız işte sende ona göre davran ve sakın ağzğna laf verme kocanla iyi geçin keşke sen orada deseydin
bi gül ne ki o bana dünyadaki güllere bedel deseydin çat diye çatlardi valla
arkadaşım sana tavsiyem;sadece ve sadece önce eşini sonra kendini uzak tut o kadından.tekrar ediyorum önce eşini sonra kendini.
sence kendi tavrınla halledebilecek misin?
sakinlik sessizlik tepene çıkartmış kadını..
40 yasına merdiven dayamış ama hala 15 yasında davranan insanı bu saatten sonra terbiye edemezsin Edemeyeceğin içinde ona onun gibi olarak cevabı yapıştırırsın yok yapamam dersen de üzgünüm susar susar oturursun :95:
ben olsam çeker alırdım elinden. höst derdim kendine gel. hiç kusura bakmasın haddini bilsin canım. insanlıktan anlamıyorsa anladığı dilden anlatacaksın. valla ben artık böyle saçma sapan insanların kendini bişey zannedip seni aşağılar gibi davranması durumlarından bunaldım. sen kim oluyorsun da böyle bişeye kalkışıyorsun. bence bir sınır koymalısın. iyilik bi yere kadar suistimal edilirse işin tadı kaçar.
bence bi buket gül alıp biraz alaycı gülerek eltine ver. niye aldın nerden çıktı filan derse de " hiiiiiçç içimden geldi" diyip sırıt . o alır mesajı :)
canim ya eltin catlamis valla kiskancindan...
birak kiskansin...
gulleri dagittiktan sonra alindin mi derse
hayir neden alinayim aliskinim zaten esim bana her gun binbir cesit hediye ile geliyor..
kendine de alsaydin bir tane aralarindan canim cicekler insani mutlu eder
de
gulumsee
sonra unut ve esinin bu jestine karsilik onunla iyi gecinip cilveles arkadasim catlasin patlasin oooohh canima degsin oohh gobek atasim geldi valla
hirsimi aldim sanki kendi eltimden
gülleri dağıttığı kişilerin elinden geri alsaydın hemen
senin utanacağın bir şey yok
bende aynısını yapardım hatta uzandığında sert bi şekilde elimi güllerin üstüne koyar napıyosun diye sertçe sorardım ve gülçüyü tarif ederdim
Yine bir kıskanç elti vakası daha. Eltiniz bu hareketi neden yaptı biliyor musunuz? Elinden bu geliyor çünkü. Sizin mutluluğunuz karşısında kendini aciz hissediyor. Ve ancak bunu yapabiliyor. Siz o yaptığını unutabilirsiniz bile. Ama o eşinizin size olan jestini ve yaşadığı kıskançlığı asla unutamayacak...
bu tarz hareketleri sürekliyse sinirlenip bu durumuda ona belli etmektense kahkaha atarak ufak ufak laflar sokman lazım, sen sinir olacağına o sinir olsun, hem hiç üzülme kendini küçük düşürmüş, eşin seni onure etmiş zaten aldığı güllerle...
Madem eltiniz hep böyle , alışmanız lazım
Kafaya takıp amacına ulaşmasını sağlamak yerine
Eee sana gül alan yok tabi benimkilerden nasiplenirsin filan deseydiniz
eltinizin yaptığı hiç hoş bir davranış degil
ama masadakiler de bir garipmiş
ben öyle bir durumda olsam almazdım çiçeği neden dağıtıyorsun kadının çiçeğini derdim .
sen takma kafana canım.
çiçek dediğin solacak gidicek
önemli olan eşin sana bu jesti yaptı mı yaptı.
o kadar kadının arasında bir buket çiçeği aldın mı aldın
tabii ki o an moralin bozulmuş ama eltini takma kafana belli ki seni hiç çekemiyor.
senin bu eltinin saçlarını tek tek yolmak lazım:)gıcık oldum
merhaba arkadaslar
zaman zaman burda eltimle yasadigim problemlerden bahsetmistim...
yine benzer bi durumla karsi karsiyayim...
ve malesef artik cözemiyorum, anlam veremiyorum...
cumartesi günü bi dügüne gittik beraber...
esim baska masada erkeklerle oturuyordu bende bayanlarla baska bi masada...
bi zaman sonra iceri cicek satan bi adam girdi ve esim bu adamdan bir demet gül aldi...adamdan bana vermesini rica etti...bende tesekkür ettim ve masaya koydum...
kisa bi süre sonra eltim sagolsun aldi demeti eline masadaki herkese birer tane gül verdi...birde üstüne üstlük kizdinmi diye gicik gicik saka yapti aklinca...
bende ne fark eder zaten bana sormadin verirken dedim ama anlayacaginiz üzere baya bi moralim bozuldu....
sonra ben konuyu kapatmaya calistikca uzatmaya devam etti...oglundan para dilendi gül almak icin....bende sakin almaya kalkma kesinlikle kabul etmem dedim....
ben esime yansimamasini isterken(sonra bizim aramizda problem cikiyor) birde esime duyurdu karina aldigin gülleri dagittim diye...
bütün keyfim kacti tabiki...
simdi sizden objektif bi bakis acisi istiyorum...sizce ben mi abartiyorum yoksa bu olanlar normalmi gercekten?
densizlik başka birşey değil.. bence yüz vermeyin, gerekirse tersleyin.. yüz verdikçe tepenize çıkar böyle tipler..
Anlattıklarına bakılırsa biraz çekememezlik var..
Gül olayında da bunu belli etmiş..
ne olursa olsun eşinin sana aldığı herhengi birşeye el uzatmaması lazım hele ki kafasına göre alıp dağıtması ne yaptığını bilmediği bir duruma geldiğini gösterir..
Eşinle aranda sorun çıkmasına asla müsade etme eltin yüzünden, aksi taktirde eğer anlatıığın gibiyse eltini sevindirmiş olursun..
Ama gül olayını senin iznin olmadan yaptığını söyleyebilirsin..
Eltine gelince.onun hareketlerini önemsememeye çalış ve bunu da ona hissettir yani gül olayını büyütmemen iyi olmuş..
Tabii bunu yaparken de haddini fazla da aşmasına müsade etme..
gül neyse de başka konulara da herzaman atlamasına izin verme ..
nazikçe, gülümseyerek, uyar gerekirse..gül olayında nazikçe lafı söylemen gibi..
genel anlamda ise eltinle mesafeli olmanı tavsiye ederim..yoksa sorunlar uzar gider..
cikti inmiyor zaten...cok rahat insanlar her konuda...hic karsimdaki kirilirmi acaba yaptigim yanlis mi demiyorlar....
ya benim anlamadigim hani yasitim olsa da beni kiskansa ama aramizda kac yas var neredeyse annem yasinda ama davranislari öyle degil malesef....
esimi nasil uzaklastircagim peki?
annen yaşındaysa gençliğini çekemiyordur
benim annem de çok çekmiş amcamın eşinden ki kendisi annemden 20 yaş filan büyükmüş
güller çiçekler dönemini geçeli cok olmus demekki ki
zamanında kendi yasayamadıysa acısını senden cıkartıyor olabilir
ah keske yolsan...
bi keresindede merdivenlerden inerken esim önde onun arkasinda eltim onun arkasinda da ben iniyoruz...esimin totosuna eliyle bi tane saplatti...hadi insene diye...kadin bi tuhaf yaaaa....off bak aklima geldi yine....
ah keske yolsan...
bi keresindede merdivenlerden inerken esim önde onun arkasinda eltim onun arkasinda da ben iniyoruz...esimin totosuna eliyle bi tane saplatti...hadi insene diye...kadin bi tuhaf yaaaa....off bak aklima geldi yine....
ah keske yolsan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?