esimin aldigi güller ve eltimin davranisi

Şuan çok feci sinir oldum, Allah muhafaza böyle insanlardan

eltinizin yaptığı gerçekten çok çirkin..

yerinizde olsam evet sinirlenirdim ama bir yandan da hiç kendimi üzmezdim..
rezil olan ve komik duruma düşen eltiniz olmuş..

kendisine gelmeyen bir çiçeği sahiplenip bütün gece çiçek üzerinden muhabbet etmek, tutup millete dağıtmak...

kimin malıyla kime artistlik ediyorsun yani ..

komik, hatta üzücü...

olgunluk sizde kalsın, kalitenizi belli edin ve sadece gülüp geçin..
siz ki ne kadar güzel jestlere tabi tutulan bir kadınsınız, bir dengesiz elti için üzülmeye mi değer...

bende normal karsilamiyorum beynimden vurulmusa döndü o an...sonra esime söylemeyi düsündüm ama hatirlamayacakti o yüzden hic acmadim konuyu...dirdirci es konumuna düsüyorum bu kadin yüzünden....

bilmiyor ama kocasi da tuhaf biri zaten....
bu olay yeni olmadi...hergün bir yenisini ekliyor sagolsun....

ya arkadaşım ne diyorsun sen ne şaplatması pardon da manyakmı bu kadın
yo yooo bence eltinin sorunları var eltinin eşiyle arası nasıl
kıskançlıkmı nedir bu

anlamadigim da o ya...esiyle mutsuz olan bir insan degil...

esim yillarca baktigi icin bu kadar rahat sanirim ama onun artik evli oldugunu unutuyor malesef....

Şuan çok feci sinir oldum, Allah muhafaza böyle insanlardan

amin canim

aslinda kendisini rezil ediyor bu davranislariyla biliyorum ama bir degil iki degil bende de sabir kalmadi....

Hasta o hasta..
Boşver..
Ya da balkondan aşşağı at..Kimseye de hesap verme!

Çok sinir oldum dengesize..

kıskanc kadın !
cekememıs bellı , esınde ıyı demıs bnm karımın gullerını nıye dagıttın dıye
aklı basında olan ınsan yaptgı aptallıgın farkında olur ama o tarzda bırı degıl anlasılan

onun yaptigi herseyi herkesin anlayisla karsilayacagini düsünüyor...o saf kalpli temiz kalpli...fesat olan baskalari sanki....

esin seni dusunmus incelik yapmis, muhim olan bu...cicekleri dagitmis olsa bile ne fark eder..tabii bu yaptigi hareketi hakli cikarmaz...ama salla gitsin muhattab olmaya bile degmez bu insan.

ben de eltime gıcık oluyorum daha doğrusu o hiç sebep yokken ilk günden itibarn bana gıcık davranmaya başladı yani kendi eliyle beni gıcık etti.ilk günler yeni gelinim diye cevap vermdm ama bundan sonra susmam her şeye anında karşılık bulur isterse küsün işime gelir eşimin ailesi asla ayrımcılık yapmayacak iyi insanlar ama o bunu yıllardır anlayamamış ki sürekli bana ne alındığını ne yapıldığını araştırdı kendisiyle kıyasladı.çok çirkin ve çocukça şeylr kocaman okumuş insandan bunları görmek şaşırtıcı ben hayatımda böyle tuhaf bi insan görmedm

ayni durumu yasayan varmi merak ediyorum...

dün aksam esimin telefonuna baktim o uyuduktan sonra...öglen yengesini aramis birsey sormak icin...

bu samimiyet bana neden fazla geliyor?

anlamiyorum....

esimle bu durumdan rahatsiz oldugumu bile paylasamiyorum cünkü biliyorum beni anlamayacak...sizce ben mi abartiyorum arkadaslar....dün yine eltim esimi aramis balik ymeege davet etmis....tipis tipis bende gitmek zorunda kaldim tabi sinirden bogulsamda...

Canim bosver sen hicbirsey söyleme, Eltini kötüleme esine karsi, cünkü esin seni anlamiyacak,
onuda az cok sevdigi icin, e birde üstelik kendi ailesinin bir ferdi oldugu icin asla laf söyletmez ona,
sen kötü olursun sonra,
git güleryüzlü ol, cok mutlu ve keyifliymis gibi tut kocanin elinden, yemege katil,
sakin yanliz gönderiyim deme daha kötü olur bunu unutma

birde biraz laf sokmayi ögrensen daha iyi olcak :)

O gülleri bütün masaya dağıttı diye ; eşinizin size yaptığı o güzel hareket ortadan kalkmıyor ki...

Hala orada duruyor ve eltinizi deli ediyor.

Bence takılmayın,cevap vermeyin ya da ince ince işleyin

Ha gıcık mı derseniz ''gıcığın dibi'' bir kadın ama uğraşmaya değmez

Arkadaslar bu gül meselesinden cok beni sürekli birbirlerini aramalari rahatsiz ediyor dün esimin telefonuna baktim neredeyse hergün konusmuslar... Ayin 20 sinde 10 dakika boyunca konusmuslar... Ne konusuyor bunlar bu kadar anlamadim... Gece sabaha kadar dogru dürüst uyuyamadim.... Esime bu durumdan rahatsiz oldugumu söylemek istiyorum... Sizce yanlis mi olur?

Arkadaslar lütfen bi akil verin...nasil davranmam gerekiyor?

Çok saygısızca bir davranış..
Ben olsam ciddi bir şekilde uyarırdım..Ne tuhaf insanlar var yaaa

Çok saygısızca bir davranış..
Ben olsam ciddi bir şekilde uyarırdım..Ne tuhaf insanlar var yaaa

Esime bunu söyledigimde ters tepeceginden korkuyorum...
Ama bu duruma da katlanamiyorum... O benim yengem diyecek olabilir ama bu samimiyet bana fazla geliyor ve beynimi fazlasiyla mesgul ediyor

canim soylerken izledigin tutum cok onemli yani suclarcasina degilde sohbet arasinda ''ya siz ne buluyorsunuz hergun onunla konusacak be'' gibisinden gulerek sorabilirsin hatta bunu ikisi bir aradayken de yapabilirsin ama gulerek yap anladigini salak olmadigini bilsin eltin rahatsiz oldugunu bilsin ama gulerek sordugun icin sert cikamazlar sanmiyorum fakat sinir bozucu bir durum ben buyuk bir kavga koparirdim.....

Cok fazla yipratiyor beni bu konu... Her telefonuna bakisimda sayisizca aramalar görüyorum...sinirim bozuluyor...yengenle neyin dedikodusunu yapiyorsun desem ters mi teper?her Allahin gunu ne konusuyorsunuz desem?
Esim beni kuzenimden bile kiskaniyor kan bagi oldugu halde... Bunu örnek olarak vermelimiyim?
Abisiyle bile yengesiyle görüstügü kadar görüsmüyor

diger konundada yazmistim
hic bir sey degismemis ayni seyler devam ediyor gordugum kadariyla
o kadin yuzunden cok kavga ettiniz esinle artik net olmanin zamani gelmedimi?

ya esinin yaptigini yapacaksin (hergun bir kuzenle konusmak gibi)
yada sart kosacaksin her gun her gun konusmamalarini isteyeceksin

hatta o eltiye mumkunse hep mesafeli ve alayimsi davran
ve evet biraz hazir cvp olman gerekir ama en onemlisi
esinle bunu hal etmen gerekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…