• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aldığı hediyeler

gaiasoul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2025
133
70
13
34
Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değil😁 Gerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde

Son düzenleme:
Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değil😁 Gerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir daire aldı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani
Nerden biliyor başkaları hediyeleri siz mi söylüyorsunuz? Görüyorlar mı eşiniz mi söylüyor

İşte laf arasında tabi duyuluyor sonuçta arkadaşım olduğu için eşim söylemiyor ben söylüyorum
Aldığınız duyumlar sizi rahatsız ediyorsa daha az paylaşın . Maalesef bu tarz durumlarda kıskançlık olur ister istemez ayrıca çok yakın olmadıkça hediyeye kadar anlatılmasına gerek yok

Aldığınız duyumlar sizi rahatsız ediyorsa daha az paylaşın . Maalesef bu tarz durumlarda kıskançlık olur ister istemez ayrıca çok yakın olmadıkça hediyeye kadar anlatılmasına gerek yok
Soruyor diyor ki ne oldu sana mesela yılbaşında ne oldu sana fotoğrafını çek falan diyor Kendisi de evli işin ilginç tarafı bir gün arkadaşımla kahve içiyorduk ve eşi dediki üşüyorsanız ŞAL getireyim dedi biz de getir dedik arkadaşıma Şalı takarken dediki bak bu pahalı bir ŞAL Burberrydan aldık dedi yani sanki eşine de anlatıyor gibi geliyor bana Bir şekilde yarışa dönmüş gibi oldu

Daire mi aldı 😅 güle güle oturun/değerlendirin ama ya arkadaşlarınız biraz varoş tipler ya da sürekli kavga+pahalı hediye kombolarını anlatıyorsanız sorunlu ilişkinizi bu hediyelerle kompanse etmeye çalışıyorsunuz çift olarak gibi bir imajı oluşmuş olabilir, normal olarak.
Yok inanın anlatmiyorum soruyordu ben de kötü niyetli olmadığını düşünerek söylüyordum eşim bana yılbaşında falan hediye olur o da bana ne aldı fotoğrafını çeksene diye soruyordu

Soruyor diyor ki ne oldu sana mesela yılbaşında ne oldu sana fotoğrafını çek falan diyor Kendisi de evli işin ilginç tarafı bir gün arkadaşımla kahve içiyorduk ve eşi dediki üşüyorsanız ŞAL getireyim dedi biz de getir dedik arkadaşıma Şalı takarken dediki bak bu pahalı bir ŞAL Burberrydan aldık dedi yani sanki eşine de anlatıyor gibi geliyor bana Bir şekilde yarışa dönmüş gibi oldu
Gibi değil tam da yarışa dönmüş . Biraz görgüsüzlük gibi geliyor açıkçası bu tarz şeyler

Gidip insanlara hava atiyorsunuz benve laf arasinda eşim sunu aldi bunu aldi diye 😃 yapmiyorum demeyin hic. Insanlar da o yuzden oyle diyor olabilir yoksa kim devamli kocan sana ne aldi diye soracak.
Tartisma diye anlattiginiz seyler de eften puften seyleri anlatiyorsunuzdur muhtemelen uyuzluguna bosan diyor olabilir. 😃 zaten eşle ilgili kavgalari millete anlatmayin ister kucuk olsun ister buyuk ama kavga diye alttan yine kocayi övmeli kıl tüy mevzularla boş yapiyorsaniz kadin da sıkılmıştir dinlemeye bosan der gecer. 🤭

Bugun baska bi konunuza yorum yapmistim ayni uyeymissiniz orda bile durduk yere kocam bana araba aldi size aldi mi muhabbeti yapmissiniz. Artik emin oldum milletin basini sisiriyorsunuz kocam da kocam diye 😃😃😃😃

Son düzenleme:
Ben bu konularda çok katıyım. Aldığım şeyin fiyatını sorana asla söylemem. Eşimin aldığı hediyeyi gözü olanın yanında takmam, enerjisini çekemem. Evime yeni eşya aldığımda evime gelen görür. Tatilimi hikayede bile paylaşmam. Birikimi mi kimse bilmez eşimden başka. Bu konuları anlatmaya devam ettikçe kıskançlık da görürsünüz, habire borç isteyenler de olur, meraktan habire evinize doluşanlar yiyip içip arkanızdan atıp tutanlar da olur. Kocanı, çocuğunu, malını habire övmeyeceksin.

İnanın sizin sahip olduklarınıza sahip çok insan vardır. Ama haberiniz bile olmaz. Gerçek zenginleri niye etrafta göremiyoruz? Çünkü onlar kendileri gibi zenginlerle birlikte takılırlar ve çok sessizdirler. Koca amblemli markalar kendilerinin değilse giymezler takmazlar.
Burda bile kocam alıyor ne yapayım çok zor böyle öhöömm demeye getiriyorsunuz. 😂

İnanın sizin sahip olduklarınıza sahip çok insan vardır. Ama haberiniz bile olmaz. Gerçek zenginleri niye etrafta göremiyoruz? Çünkü onlar kendileri gibi zenginlerle birlikte takılırlar ve çok sessizdirler. Koca amblemli markalar kendilerinin değilse giymezler takmazlar.
Burda bile kocam alıyor ne yapayım çok zor böyle öhöömm demeye getiriyorsunuz. 😂
Dert adı altında havasını attı ohhhh sefam olsun :KK53: :KK53::halay::halay:

Eşim ne zaman bana bir hediye alsa arkadaşım ne kadara oldu diye soruyor bu sonra bana çok garip geliyor artık ya da bana bazen diyor ki önemli olan para değil😁 Gerçi bunu bana söyleyen sadece arkadaşım değil herkes söylüyor sanki mutsuzmuşum gibi herkes gibi her çift gibi biz de tartışabiliyoruz sonuçta ben zaten mutluyum Eşim en son bana bir hediye aldı yüksekti fiyatı önemli olan para değil diyor arkadaşım ya ne alakası var ya zaten ben önemli olan para demiyorum ki ayol ay herkes neden bana bunu söylüyor ya kafayı yicem artık tamam önemli olan mutluluk da ben zaten mutluyum ne diyim kocama yani istemiyorum önemli olan mutluluk mu diyim bana alma mı diyim yani Ya da mesela bazen tartışıyoruz arkadaşım olduğu için anlatıyorum ufak tefek tartışmalarlarımızı olmuyorsa boşanın diyor yahu niye boşanayım ya la havle Vela kuvvet Zaten adam benim için dünyaları ayaklarıma serecek halde niye boşanayım sanki kendileri hiç tartışmıyorlar hiç kavga yok evlerinde
E anlatma madem.

Eee önceki konunda kötü günümde yanımdalar ama iyi günümde kimse aramiyor (🥴) gibi bir derdin vardı. İyi günde yanında olana da b*k atıyorsun. Kardeş sen tam olarak ne istiyorsun? Kocanla kavgalarını, evi terk etmelerini, akrabalarını arayıp dert yanmani falan anlattın ya az önce. Şimdi aynı koca dünyaları ayağına mı seriyor? 1 saat içinde müthiş bir evrim gecirmiş evliliğiniz.

Back
X