merhaba başınız saolsun
bence eşin doğru bir davranışta bulunmuş.hee ama mesela düğün günü yada düğünden önce gidip takısını takar tebrik eder kusura bakmayın gelemicem der o zaman zaten kimsenin bişi demeye hakkı yok. herkes kendinden sorumludur o babasının ayıbı . anne çok önemlidir heleki erkekler için çok daha farklı bir anlamdır bu konuda sana düşen eşine destek olman ve haklısın de dogrusun de önce onu destekle sonrada yavas yavas kendi düşünelerini söle acaba şöle yapsak daha mı doğru olurdu flan gibi yaklasırsan bu sefer dogru olanı kabul ettirebilirsin .fikrimi söyledim ama inş yanlış anlamamışımdır :)
merhaba başınız saolsun
bence eşin doğru bir davranışta bulunmuş.hee ama mesela düğün günü yada düğünden önce gidip takısını takar tebrik eder kusura bakmayın gelemicem der o zaman zaten kimsenin bişi demeye hakkı yok. herkes kendinden sorumludur o babasının ayıbı . anne çok önemlidir heleki erkekler için çok daha farklı bir anlamdır bu konuda sana düşen eşine destek olman ve haklısın de dogrusun de önce onu destekle sonrada yavas yavas kendi düşünelerini söle acaba şöle yapsak daha mı doğru olurdu flan gibi yaklasırsan bu sefer dogru olanı kabul ettirebilirsin .fikrimi söyledim ama inş yanlış anlamamışımdır :)
İşin içinde başka bir iş yok ayrıca kayınpederimin evi cenaze evi değil babaannesi kendi evinde vefat etti. Büyük amcası ve halası o evde kalıyor halası bakıyordu zaten.
Başınız sağolsun.
Bizde de böyledir.40 gün eğlenceye,düğüne derneğe,tatile filan gidilmez.
O yüzden eşini anlıyor ve hak veriyorum.
Eşin,yakınlarından ilk büyük kaybını yaşıyor sanırım.
O yüzden başsağlığı durumda biraz alınganlık yapmış görünüyor.
Ama babası konusunda haklı.Her zaman ailemizle aynı fikirde olmuyoruz,her yaptıklarını doğru bulmuyoruz.
Babası,annesinden etkilenmiş olabilir,onları ilgilendirir.Babasına gitme diyemez sonuçta.
Gitmezseniz eminim anlayış gösterirler.Sonradan evde ziyaret edip altınlarını götürürsünüz.
o ne saçmalıktır ya. 40 ı çıkmadan bir yere mi gidilmezmiş ne bu batıl inanç mı. 40 ne ya. bunu birileri uydurmuş. 40 ında bilmem ne okutmak vs falan bunlar dinde olmayan şeyler . saygı ile ne alaka. düğünü eğlencesi olan ne bilsin şu kişi ölecekti falan yani. gitmezseniz ayıp olur. öldü diye eğlenceye gitmemek mi saygı yapacakmış değer verecekmiş. o cumaları gitsin mezarına dua okusun sure okuyup sevabını hediye etsin. en büyük yardımı saygıyı değeri böyle vermiş olur. yoksa hiristiyanlar gibi şu kişi öldü matemdeyiz siyah giyelim süslü giymelim eğlenmeyim falan bunlar saygı ifadesi değil ölüye de bir faydası yok. fuzuli kendize hayatı zehir etmeyin
Sanırım yazdıklarımı yanlış anladın buna gitmezsen ona da gidemezsin demedim ona da gitmeyi düşünmüyor musun dedim. Ayrıca gitmek istersen gidip takısını takıp gel dedim neticede çok fazla kalmak zorunda değilsin. Ayrıca sorun babaannesinin kırkı çıkmadan gitmek istememesi ise ve bu nasılsa geçti ona gideim derse tabii ki de gitmem o zaman ayrımcılığa girer çünkü. Ben anne ve babasını yargılamıyorum sadece oğlu olarak baban cenaze ve düğünü ayırt edebiliyorsa sen neden bu kadar ince düşünüyorsun diyorum.
valla güzelim olaylara bütün olarak bakınca eşine hak verdim adamın kafasını şişirdiğinede karar verdim....güzelim çok sevdiği insanı kaybedince normaldir böyle şeyler düşünmesi ama düğünde bir defa olan birşey sen araya girmeye çalışma bence ayrıca sen kocanı kışkırtıyorsun senin aileninkine gitmedi diğerine g,d,nce sevinecek misin.... ayrıca eşine ziyaret konusunda hak verdim siz büyükseniz sizede uğramaları daha hoş olurdu ve gitmek istemiyorsa rahat bırak adam yas tutacak sen dırdırı bırak bence cnm...
Bana da sacma geldi. Kimse alinmasin ama babaanne sonucta. Anne baba degil, evlat degil. Bence fazla abartiyor.
Dugune gidip halay cekmesini beklemiyor kimse.
Bir yarim saat oturup takisini takip gitsin.
Vefat edene saygisi var ama yasayana yok. Bu da enteresan.
Bu durumun yaşayana saygısının olmamasıyla ne alakası var anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?