Esimin alesiyle alt ust oturuyoruz

Azra42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2020
27
7
36
26
Merhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana

Merhaba arkadaslar, aglayarak bu mesaji yaziyorup su an, allah razisi icin yardim edin, ben henuz 6 aylik evliyim nisanliyken esimle cok problemler yasadik kuslukler vs, su an kaynanamla, esi ve 3 gorumcemle alt ust yasiyoruz, ilk 1 ay cok duzenli sakin gecmisti ama artik oyle bir noktaya geldikki dayanamiyorum her geceyi aglayarak geciyorum, kaynanam ne yapsam sevmez begenmez, bunu boyle yap sunu boyle yap der bitirir beni, cok tartistik bugune kadar ve her defasinda eski nisanlik doneminde yasadigimiz sorunlardan bahsediyor, yuzume vuruyor butun gun yukardayim aksam yemegimizi bile onlarda yiyoz eve sadece yatmak icin iniyoruz, inanin biktim tukendim artik, esime kac defa dile getirdim ama bir muddet sonra onu doldurusa getirdigimi dusunmeye basladi ne yapcami bilmiyorum artik , ayri eve cikmak istiyorum su an oyle birseye gerek yok diyor. Esimle bir tartistimi anlasin bilsin hemen eve inip noldu ogluma ne yaptin huzur birakmadin artik diye bagirip cagrir, lutfen nasil bir yol almaliyim ne yapmam lazim yardim edin bana
Çalış iş bul. Gücünü eline al. Sonra güle güle bu ne çekilmez o iş . Yanlış adam seçmişsin. Ama güçsüz hissetme bir kadın isterse herşeyi yapar

Nısanlıyken onca sorun yasayıp ayrılmak yerıne ne dıye evlenirsiniz bilmiyorum.
Hadı sen gozun kördü ısrar ettın evlencem diye, annen ya da bir dostunda sımdıden bunlar boyle evlenınce hayatını cehenneme cevırırler dıyıp neden durdurmadı kı seni.

Istedıgın yolu al, bu tip ınsanları degıstıremezsın, gecmıs olsun.

Ayy ablamda senelerce kaynanasiyla altli ustlu oturdu. Tek erkek ogullariydi. Basta senin gibi surekli sorunlar yasadi. En ufak sey karsi tarafa batiyodu. Arasina mesafe koydu yemegini kendi evinde yapip yemeye basladi. Araya annemlerde girdi tabi enistemle konustular ki evlenmeden oncede annem derdi anana bakip kizimi kizima bakip anani uzme diye. Orta yolu esinizinde bulmasi lazim gerekirse ailenizde esinizle konussun mevzularinizi konusarak halledin. Yeni evlisiniz bi sure sonra ortalik durulur ama altli ustlu otursanizda bi mesafe sart simdiden.

Birden ben yazdım sandım :KK70: ama benim örümcek gorumcelerim 4 taneydi..
Şimdi bak canım sessiz kalırsan asla o evden çıkamazsın ve çıkmazsan da ne evin kalır,ne kocan..sen köle gitmedin o eve,kendi evin düzenin olsun diye gittin önce bunu kendin kabullen,sonra eşine kabullendir..önce yemek olayını ayırmaya bak;emin ol eşinin de hoşuna gidecek,gerisi zamanla olacak..he baktın esin yanaşmıyor;çek restini..ya adam ol bana ayrı ev acarsın yada ben babamın evine gidiyorum de..ben seni özlüyorum ayni evde,sana özel şeyler yapmak istiyorum falan inceden gir yani:KK66:

Siz esinizle bir ailesiniz .Onlar kök aile .Her gun anasinin dibinde olmasina gerek yok .Bunu kocanız öğrenecek önce. Baska eve gitseniz de boylesi her gün çıkar çıkar annesine gider .
Evde huzur olsun da kvalide ile görüşülsün ama abartilmasin.

Malesef genel olarak nişanlılık dönemi insanlara ışık oluyor eğer sorunlar yaşanıyorsa bu sorunlar evlendikten sonrada devam ediyor..Şu anda biraz zor ayrı ev ama yavaş yavaş yemeğe gitmeyerek alıştıra alıştıra azaltarak devam et ...Evinde kendi bağımsızlığını kazan ..Bir sürü kızı varmış kendi kızları gitsin çok istiyorlarsa..

Ben aynen öyle yaptım,bide doğu kokenli bi aileydi..işe yaradı 3 sene kirada oturduk,şimdi evimizi de arabamizi da aldık.. beraber oturmakla artmıyor yani,bosuna birbirinizi tuketmeyin.:KK66:

Lütfen birey olamamış kişiler evlenmesin attık ya

Ben bu gibi bir durumda hemen kendi aileme haber verme taraftariyim , madem eşin ailesi benim cekirdek ailemin tam ortasında o zaman annem babamda tam ortasinda olmalı, devamlı yukarda misiniz , çağır anneni babanı kalsınlar sizde 1 ay , olmadi mi her aksam annen ya da baban arasin eşini sabah kizimi birakiver bize , aksam da sen is dönüşü uğrarsın yemek yer öyle gecersiniz evinize desin ama bunu her gün yapsınlar, çivi çiviyi söker bazen , benim esimde evlendigimiz ilk zamanlar her gün sorardi annemi aradin mi diye (niyeyse) ben de bir zaman sonra ona der oldum , annemi aradın mı bugün (onun yaptığı gibi her gün sordum bu soruyu eşime) baktim artık bana sormaz oldu:)

Malesef genel olarak nişanlılık dönemi insanlara ışık oluyor eğer sorunlar yaşanıyorsa bu sorunlar evlendikten sonrada devam ediyor..Şu anda biraz zor ayrı ev ama yavaş yavaş yemeğe gitmeyerek alıştıra alıştıra azaltarak devam et ...Evinde kendi bağımsızlığını kazan ..Bir sürü kızı varmış kendi kızları gitsin çok istiyorlarsa..

Haklisiniz ama bana surekli dedigi kaynanamin ben olmasam oglum evde ac kalir vs yemek yapamiyorsun vs

Nısanlıyken onca sorun yasayıp ayrılmak yerıne ne dıye evlenirsiniz bilmiyorum.
Hadı sen gozun kördü ısrar ettın evlencem diye, annen ya da bir dostunda sımdıden bunlar boyle evlenınce hayatını cehenneme cevırırler dıyıp neden durdurmadı kı seni.

Istedıgın yolu al, bu tip ınsanları degıstıremezsın, gecmıs olsun.
Yorumlarınızı takip ediyorum. Boşanma dışında bu üyeye tavsiyeniz ne olurdu?

Haklisiniz ama bana surekli dedigi kaynanamin ben olmasam oglum evde ac kalir vs yemek yapamiyorsun vs
Biraz dişli olsan. Ben bakarım ona, bugün evimde yemek yapıcam anne görüşürüz de. (oğlu da sanki 3 yaşında aç kalacakmış. Bekar evinde adamlar her gün aç zaten. Fotosentez yapıyorlar.)

Back
X