Eşimin amacı ne?

Ladyydal

Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
205
172
18
Merhaba arkadaşlar ; sizi sıkmadan genel evli çocuklu kadın sıkıntısı ama sonuca giden yol biraz farklı klasik aile binası kaynanayla aynı aptdayız 7 aylık bebek 4 senelik evlilik şimdi olayın devamı şu kızlar eşimin annesinin saygısızlığı ve sözlü tacizlerinden sıkıldım ailem şehir dışında olduğu için bulunduğumuz ilde evleri var) eşime oraya geçmek istedimi söyledim sonuçta cebinden bişey vermeyecek fakat benim karakter yoksunu eşim bana dedol git ayrılıyoruz dedi ben ailemi silemem senin için dedi bende babasına söyledim kendi evime geçmel istiyorum dedim babasıda oğluyla hafta sonu konuşcakmış kızlar çok midem bulandı benim bu aileden istedikleri kararı versinler şu dakikadan sonra benim için önemi yok ben çocuğu hem şart olarak iyi bi evde hemde stressiz bir ortamda büyütmek istiyorum yoksa ailesi tabiki gidip gelicez ama eşimin bu bir anda çık hayatımdan lafları beni soğuttu napmalıyım

Ikinizde sakinleşince tekrar konuş bence. Yine görüşeceğinizi sadece mevcut durumda yaşananların ailenizi ve birey olarak sizi nasıl etkilediğini anlatın.

sevgili L Ladyydal

size kendimden ornek vermek istedim.
esimin ailesi ile gorusmuyorum, konusmuyorum. her ikimizin ailesi de yeterli miktarda gayrimenkule sahip. biz su an ailelerimizden uzakta bir ulkedeyiz. eger ayni ulkede olsaydik bile asla esimin ailesinin sahip oldugu bir evde oturmazdim, ha esim benim ailemin sahip oldugu bir evde oturmak istemezseydi de saygi duyardim.
esinizin saygisiz yaklasiminin altinda muhakkak ki bir zemin vardir. bizimle onu paylasabilir misiniz?
sayet hicbir alt zemin yoksa ve durduk yere boyle saygisizlik yaptiysa zaten sinirlara coktan gelmis bir iliskiniz var demektir.

Bence sende onu adam yerine koyup ta bi daha insani tekliflerde bulunma bırak sevgili ailesiyle hayatını idame etsin sen kendi düzenini kur

Ömür bu adamla geçmez

Erkekler pek kızın ailesinin evinde oturma taraftarı değildir. Ama niye öyle saygısızlık yapmış ki istemiyorum deseydi zorla götürecek halin yok.
Zaten ev annelere yakınsa hiç taşınmaya ikna etmeye çalışma bence ordada millete saygısızlık yapıp canını sıkmasın.

Neden böyle bi tepki?? Öncesi var muhtemelen.. yani ne olursa olsun terbiyesizlik etmiş.. o ailesiyse siz nesi oluyomuşsunuz?? O evladı ne halt yemeye yapmış o zaman?? Hep bu erkek anaları yüzünden.. erkek evlat yetiştirmeyi eğitmeyi bilmiyolar.. kendileri de hadlerini bilmiyolar zaten işte sonuç da bu. Başka bi ana kuzusunun canını yakıyolar.. yazık vallahi yazık...

Hepinize yazdığınız için teşekkür ederim eşim tek erkek ve annesi saplantılı derecede oğluna aşık oğluda zaten söylüyor annem beni doldurur başkası dolduramaz öncesi vardı tabi annesi her defasında hakaret edip boş konuşurdu afedersiniz salak gibi oturup ağlardım niye boşanmadım kafam nerdeydi bilmiyorum yada neden bu kadar tutuyk kaldım aşıkmıydım gözüm mü kördü bence artık gerçekleri görüyorum burda anlatmak istediğim şey benm ailem şehir dışında yaşıyor ve burda evleri var benm yaşadığım şehirde boş içi kimse kalmıyo onları da gelme gibi bi durumları yok eşime diyorum yahu bak ikimiz mutlu olacağımız hayat ama bunu kabul etmiyor ve her defasında sen şeytansın diyor

Bu arada ayrılmak istiyorum bi kız bebeğim var ve yatılı olarak eşimin ailesinde kalmasını istemiyorum tabikide görsünler ama o hastalıklı annesi çift karakterli eşim ve babasının alkol durumu kesinlikle orda bebeğimi yatılı göndermemem için sebep böyle bi şansım varmıdır

Baştan niye kabul ediyorsunuz? Niye şartlarınızı koymuyorsunuz?Aşik oldum herşeye razıyım diyorsunuz ama sonradan oyunbozan oluyorsunuz ki karşı tarafta bu durumda haklı oluyor.Baştan herşey konuşulmalı.Ben kendi çocuğumu istemem aynı binada bu ailelerde bir tuhaf.İçiçe ne gerek var?

Bunun dışında, öncesinde hiç benzer tavırları olmadı mı? Bir tek bu meselede mi bu kadar kabalaştı bu adam peki?

Tüm bu durumları velayet davasında sunarsınız. Ama tabi hastalıklı annesi çift kişilikli kocam diyemezsiniz de ev içinde bir huzursuzlukları varsa onları sunarsınız ama yine de baba olarak onun da yatılı evladıyla kalma hakkı var nihayetinde, o hakkını ileride mahkeme ona teslim edebilir. Ancak asıl velayet sizde olursa sorun olmaz, temel eğitimi sizde olur yavrunuzun.

Madem bu kadar sıkıntılı bir hal almış durum, madem ana oğul aşıklar birbirlerine, siz çekilin aralarından, tası tarağı toplayıp ailenizin yanına gidin önce derim. Davanızı oradan açın, sizin bebeğe bakmanızda maddi manevi bir engel yoksa zaten asla almazlar sizden, biraz büyüyünce baba da kendisinde yatılı kalmasını isteyebilir, onları o zaman düşünürsünüz ama dediğim gibi temel eğitimini sizden alacağı için, en önemli yaşlarında yanınızda olacağından sorun olmaz bence. Boşanma gerçekleştikten sonra isterseniz o aile mülkünde isterseniz ailenizin yanında yaşarsınız.

Son düzenleme:
Ne kadar asil naif bir yorum..:) cok hosuma gitti..yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…