Merhaba arkadaşlar ; sizi sıkmadan genel evli çocuklu kadın sıkıntısı ama sonuca giden yol biraz farklı klasik aile binası kaynanayla aynı aptdayız 7 aylık bebek 4 senelik evlilik şimdi olayın devamı şu kızlar eşimin annesinin saygısızlığı ve sözlü tacizlerinden sıkıldım ailem şehir dışında olduğu için bulunduğumuz ilde evleri var) eşime oraya geçmek istedimi söyledim sonuçta cebinden bişey vermeyecek fakat benim karakter yoksunu eşim bana dedol git ayrılıyoruz dedi ben ailemi silemem senin için dedi bende babasına söyledim kendi evime geçmel istiyorum dedim babasıda oğluyla hafta sonu konuşcakmış kızlar çok midem bulandı benim bu aileden istedikleri kararı versinler şu dakikadan sonra benim için önemi yok ben çocuğu hem şart olarak iyi bi evde hemde stressiz bir ortamda büyütmek istiyorum yoksa ailesi tabiki gidip gelicez ama eşimin bu bir anda çık hayatımdan lafları beni soğuttu napmalıyım
Merhaba arkadaşlar ; sizi sıkmadan genel evli çocuklu kadın sıkıntısı ama sonuca giden yol biraz farklı klasik aile binası kaynanayla aynı aptdayız 7 aylık bebek 4 senelik evlilik şimdi olayın devamı şu kızlar eşimin annesinin saygısızlığı ve sözlü tacizlerinden sıkıldım ailem şehir dışında olduğu için bulunduğumuz ilde evleri var) eşime oraya geçmek istedimi söyledim sonuçta cebinden bişey vermeyecek fakat benim karakter yoksunu eşim bana dedol git ayrılıyoruz dedi ben ailemi silemem senin için dedi bende babasına söyledim kendi evime geçmel istiyorum dedim babasıda oğluyla hafta sonu konuşcakmış kızlar çok midem bulandı benim bu aileden istedikleri kararı versinler şu dakikadan sonra benim için önemi yok ben çocuğu hem şart olarak iyi bi evde hemde stressiz bir ortamda büyütmek istiyorum yoksa ailesi tabiki gidip gelicez ama eşimin bu bir anda çık hayatımdan lafları beni soğuttu napmalıyım
Bunun dışında, öncesinde hiç benzer tavırları olmadı mı? Bir tek bu meselede mi bu kadar kabalaştı bu adam peki?Merhaba arkadaşlar ; sizi sıkmadan genel evli çocuklu kadın sıkıntısı ama sonuca giden yol biraz farklı klasik aile binası kaynanayla aynı aptdayız 7 aylık bebek 4 senelik evlilik şimdi olayın devamı şu kızlar eşimin annesinin saygısızlığı ve sözlü tacizlerinden sıkıldım ailem şehir dışında olduğu için bulunduğumuz ilde evleri var) eşime oraya geçmek istedimi söyledim sonuçta cebinden bişey vermeyecek fakat benim karakter yoksunu eşim bana dedol git ayrılıyoruz dedi ben ailemi silemem senin için dedi bende babasına söyledim kendi evime geçmel istiyorum dedim babasıda oğluyla hafta sonu konuşcakmış kızlar çok midem bulandı benim bu aileden istedikleri kararı versinler şu dakikadan sonra benim için önemi yok ben çocuğu hem şart olarak iyi bi evde hemde stressiz bir ortamda büyütmek istiyorum yoksa ailesi tabiki gidip gelicez ama eşimin bu bir anda çık hayatımdan lafları beni soğuttu napmalıyım
Tüm bu durumları velayet davasında sunarsınız. Ama tabi hastalıklı annesi çift kişilikli kocam diyemezsiniz de ev içinde bir huzursuzlukları varsa onları sunarsınız ama yine de baba olarak onun da yatılı evladıyla kalma hakkı var nihayetinde, o hakkını ileride mahkeme ona teslim edebilir. Ancak asıl velayet sizde olursa sorun olmaz, temel eğitimi sizde olur yavrunuzun.Bu arada ayrılmak istiyorum bi kız bebeğim var ve yatılı olarak eşimin ailesinde kalmasını istemiyorum tabikide görsünler ama o hastalıklı annesi çift karakterli eşim ve babasının alkol durumu kesinlikle orda bebeğimi yatılı göndermemem için sebep böyle bi şansım varmıdır
Ne kadar asil naif bir yorum..:) cok hosuma gitti..yazmak istedimsevgili L Ladyydal
size kendimden ornek vermek istedim.
esimin ailesi ile gorusmuyorum, konusmuyorum. her ikimizin ailesi de yeterli miktarda gayrimenkule sahip. biz su an ailelerimizden uzakta bir ulkedeyiz. eger ayni ulkede olsaydik bile asla esimin ailesinin sahip oldugu bir evde oturmazdim, ha esim benim ailemin sahip oldugu bir evde oturmak istemezseydi de saygi duyardim.
esinizin saygisiz yaklasiminin altinda muhakkak ki bir zemin vardir. bizimle onu paylasabilir misiniz?
sayet hicbir alt zemin yoksa ve durduk yere boyle saygisizlik yaptiysa zaten sinirlara coktan gelmis bir iliskiniz var demektir.
Ne kadar asil naif bir yorum..:) cok hosuma gitti..yazmak istedim
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için eşim ailesi konusunda laf söyletmez Zaten ailemden gördüğüm terbiyeyle saygısızlık yapmam ama daha öncede çocuk yokken ayrı ev talebimde benzer cümleler kullanmıştı çok baskı yapmamıştım çalıştığım için ama şimdi bebek olduğu için evde oluşum ve annesinin hergün eve gelip enteresan konuşmaları beni çok yordu bu arada dediğiniz gibi bebek olduğu için kalamaz büyüdüğündede eşim ve babası alkol kullanıyor tabikide saygı duyuyorum insanların tercihidir ama ben o ortamda yatılı kalmasını istemiyorum eşim bebek olduktan sonra kullanmıyor ben evde olduğum zamanlarda ailemin yanına gittim 1 hafta o zaman hergün kullandı biliyorum bunu bu yüzden kızımı bı ortamda bırakmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?