eşimin amacı sizce ne ???????

canım sen eşine seviyomuş gibi görün aranızda olan o gıcıklığı bilmesin
ama kadınlada muhattap olma eşinle beraber gidersin dönersin evine
samimiyet kurma...eşinede güzel bi dille anlat anneni seni sevdiğim için seviyorum saygı duyuyorum de...ama samimi olmamı bekleme de ne bileyim...
inşlhh eşinizde akıllanır
zaten erkekler hep böyle anacım eğer kadın erkeğin ailesiyle iyi geçinirse çok hoşuna gider mutlu olur erkekler sanki zorunluluk varmış gibi sempatiksalakcinni

valla arkadasım annsei için bırakacaksa çeksin gitsin ben kendi annem babam için asla öle bişi yapmam o yüzden o konudada asla taviz vermem tek üzülme ağlama sebebim bebeğim olur oda büyüyünce anlar zaten ömür boyuda kafam rahat olur
benimde bi erkek çocuğum var allahım diyorum içimden bende çocuğumu bu yüzden veya benzeri hareketler yüzünden bilmeden bu duruma düşürürsem al canımı yarabbim diye dua ediyorum çok zor arkaşlar başına gelmeyen bilemez rabbim işallah bu durumlara düşürmez evlatlarımızı saygı sevgi hoşgörü içinde bi hayat sürmemizi ve sonlandırmamızı nasip eder iişallah

Kesinlikle haklısın da biraz sakinkeşsen. Eşini en iyi sen tanırsın. Biz de elimizden geldiğince sana fikir vermeye çalışalım ama en doğru kararı sen vereceksin. Biraz sakinleşsen iyi olur. Yazdıklarından senin çok gergin ve dolu olduğunu anladım. Bu şekilde karar verirsen öfke ile kalkan zarar ile oturabilir. Biraz sakinleş mutlaka mantıklı yolu vardır, yok eşin inat ederse sana ne doğru geliyorsa onu yaparsın. Çocuğun için sakinleş ki haklı iken haksız duruma düşme.

ama hergün açılan bir konumuz var ben onu ailesinden soyutlamak istemedim istediğin zaman git konuş gör dedim bendende aynısını bekliyo ama asla yapmam eski samimiyet asla olmaz ben zaten sakinim konuyu uzatmayan kapayan benim ama düşüncelerimdemi değişiklik var asla sevmiyorum sevmiyorum sevmiycemde sırf cocuğum ve eşime verdiğim ve tükenmek üzere olan değeri içinm yapıyorum hep haksızsın ne olmuş deniliyorsa karsında abartıyorsun olabilir gibi.... anlamsız saçma aslında olmayacak seyleri duyuyorsan dayanamazsın takarsın arkadasım bıktım vallaha ya allahın bi doğrusu bunun o iğren duygulatr beslediğim anası mübarek türkiyenin direği

Anlıyorum çok iyi anlıyorum seni. Benim eşimde yaptı bunları, gerçi ailesi ile görüşmem için baskı yapmadı ama onlar her türlü bize yetiştiler. Arkamdan söylenmedik laf kalmadı. Ne saygısızlığım, ne hizmette kusurum, ne asık suratım olmadı, kendi evimle bir onlara her gidişimde onların evinin ihtiyaçlarını da gördüm, onların evinde hizmetimi yaptım ama gene de yaranamadım. Eşim bana destek olmadı, onlara tavır koyamadı, ağızlarını kapatamadı ve son geldi, boşandık. Ama benim çocuğum yok, çalışıyorum da, şimdi tayinim de çıktı ondan uzak bir şahirde yaşayacağım. Peki sen boşanırsan ne yapacaksın düşündü mü? Geleceğini planlamadan bişey yapma. Kendini zor bir duruma sokma.

canım benim, seni bu derece rahatsız eden tavırları varsa, k.validenle sınırını çiz..seni rahatsız edebilecek konuşmalar, hareketler yapabilceği ortamlardan uzak dur..mesafeni koy, bunu k.validen anlasın ama eşin anlamasın..sen eşinin yanında annesine gerekli saygıyı gösterdikten sonra, bu konuda bir problem olacağını sanmıyorum..

offfffff su erkek ailelerinden biktimyaaaa.ya anlamiyorum eeve gelince aslan onlara gelince kedi gibi oluyorlarlmaz:lmaz:
esini anlamiyorumya ailesiyle görüsüyormussunda yani illa yanlizmi gidecenakannehirsanki kendi ailemizya insan sikiliyor fazla yanliz kalinca niye anlamk istemiyorlar bu inat niyeealsanaalsanasmile

Sevmek zorunda değilsin tabiki ama görüşmeye mecbursun sonuçta o eşinin annesi..

Tamam aranızda ne geçti yazmamışsın o yüzden bu hususta yorum yapamam ama illa ki düğünde dernekte yada başka bir ortamda biraraya geleceksiniz,bakmayacak mısınız birbirinizin yüzüne ,bakacaksınız mutlaka selamlaşacaksınız.

Bunu yapman bile yeterli arada bir arayıp sorarsın gidip gelmesen de.

Bu yetmiyormuymuş eşine,bence bununla yetinsin.Kimse kimseyi zorla sevemez hele soğuduysa hiç sevemez daha...

hmm... bu çektiren kaynanalar gençliklerinde böle oluyolar demek ki. :umursamaz:

kadınsınız empati kurun dicem, kadınlığı bıraktım hepimiz insanız yahu. 4 aylık bebeği olan adam laf altından karısını tehdit edecek, kadın da "aman ne var canım" diyip bu adamın anasının kahrını çekecek. evet başka? yok mu arttıran? kime ne için katlancak? bi Allah rızası kalıyo geriye, o olmasa zaten dünya dönmez.

pardon apla ben bekardım dimi, anlamam ben :ecrin_bebek: görüyoz çok anlayanları da sempatiksalakcinni

ya ne diyceğimi bilemedim...
benim evliliğimde suan kaynanam yüzünden bitiyor ne yazıkki...
ne yazıkki diyorum çünki nefret ediyorum artık o kadından...
sana gelince evet eşinin ailesini aile bilmek zorundasın ama herşey karşılıklı...
sevmesen bile saygı duy...evliliğin bitmesin en azından...
resmi ol...kısa ve öz ol açıkcası...
cık cık oolacağına mesafeli olman en güzeli...
çok da uzatmayın eşinle doğru bi yol bulup düzeltmeye çalışın en azından konuşmaya çalışın...
biz konuşamadık ve ifade edemedik bunu birbirimize bari siz edin...

Ewliliğiniz için özveride bulunamıyor , hem de istediğinizden wazgeçmiyorsunuz . Şu an ewliliğiniz için fedakarlık yapmanız gerekiyor . Mutluluğunuz için değmez mi buna ?

arkadasim sen guclu bir kadina benziyorsun, boyle olmasina sevindim
Bebegin daha cok ufak cok uzucu bir durum, ama bence kendini ezdirme.
Niye seviyormus gibi gorunecekmissin? niye politik olucakmissin?
seni 4 aylik bebekle birakirim tehditi yapan birine ne kadar guvenebilirsin?
Eger bosanmak istiyorsa kend bilir. sen dersin ben saygili davranirim, seninlede giderim
bayramlarda elde operim bu kadar , dahada ne olucakti bundan oteki anasina kolelik olur
kimse kusura bakmasin, yuva bir tek senin yuvan degil onuda yuvasi. BOzmak bu
kadar kolaysa onun icin yapacak birsey yok.
Allah akil fikir versin esine

iste budur :lepi: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kimseyi sevmek zorunda degilsiniz...zaten bu isler zorla da olmaz...
sen zaten en mantikli seyi soylemissin esine. o varken gidersin yokken gitmezsin. ne var bunda anlayamadim? esin neye kiziyor? illaki can ciger kuzu sarmasi mi olman gerekiyor ona gore canim? gamyoncuiremsu

Ewliliğiniz için özveride bulunamıyor , hem de istediğinizden wazgeçmiyorsunuz . Şu an ewliliğiniz için fedakarlık yapmanız gerekiyor . Mutluluğunuz için değmez mi buna ?

bi başka kadın yapsaydı bana bunları asla görmem görüşmem konuşmazdım görürüm dil ucu konusurum giderim diyorum sizce bu özveri deil mi ?

içimdeki duyguyada hakim olmak istiyor kocam neymiş sevmediğim insanı sevmek zorundaymışım insan hakkına aykırı deilmi ki böyle bi yaklasım yeri gelince ailesine ve kendisine hizmetçi olmalıymışım kadınlık buymuşş
vay beeee kadınlığa bak....... kusura bakmasın ben kimseye hele hele ailesine hadi ailesinide bırak kendisine dahi hizmetçilik yapamam o bana ne veriyorsa ne yapıosa karsılığını alır ancak

arkadasım tabiki boşanmak istiyorsa kendisi bilir yalnız biz eşimle severek evlendik baya setler varken evlenmemize onun babası benim annem vs.... istemezken evlenmemizi çabaladık ve evlendik şimdi sırf annesi yüzünden bu durumlara düşmemiz o kadar üzücü bir durum ki anlatamam ki hala kendi problemimiz hiç yokken

afedersiniz ama eşiniz çok ilkel düşünüyor ve öyle davranıyor.

bir kere zorlama ile sevgi olmaz. 2.si insanın böyle bir sebepten eşini tehdit etmesi, kadınlık benim aileme hizmetçilik etmektir demesi falan offff...
kadınlığın kriterlerini o mu çizmiş?

evlenmeden önce söylemiyordu bunları ama değil mi?

politik davranmakla, seviyor gibi olmakla falan çözülcek mesele değil bu. haklarınızı sonuna kadar koruyun, kimsenin hizmetçisi değilsiniz siz.. kuru bir inatla diretin demiyorum kesinlikle ama eşinizi karşınıza alın ve "adalet" kavramından yola çıkarak haklarınızı koruyun.
bir kere o sizin aileniz için neler yapıyor bunları sorun.
sonra kayınvalideniz kendisini sevdirecek ne yaptı bunları değerlendirin
sonra anladıgım kadarıyla "konuşmam,yüzünü görmem "demiyorsunuz , sadece mesafeli olmak taraftarısınız ki bu da çok kolay kabul edilebilir bişi.
hem yüzde yüz haklı bile olsa bir kadına hizmetçi ol demek, ya da tehditle evliliklerine saldırmak da kabul edilebilir bişi değil,asıl saygısızlık bu.. bence bunları etraflıca konuşun eşinizle..
umarım anlayışlı davranır bundan sonra

Eşinizin annesiyle görüşmüyor olmanız, evet tabiki eşiniz için rahatsız edici bir durum olur.

Ama böyle konuşması yerine,sen ve annesi arasında uzlaşmacı olması daha uygun olurdu.

Daha önceden sorunlarınızın hep bu olduğundan bahsetmişsiniz.

Bu konuda başından beri eşiniz köprü görevi görmeliydi...O yüzden annesiyle olan sorununuzun bir kısmıda eşinizden kaynaklanıyor.

Bir merhabalık bile görüşmeniz uygun olurdu,saygı icabı en azından diye düşünüyorum. sengözlerimebaksanab
Ama tabi aranızdaki sorunların boyutunu bilmediğimden tek diyeceğim şey, ciddi anlamda bir sorun yaşanmışsa eşiniz bu noktada da sizin seçimlerinize saygı göstermesi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…