arkadasım o zamanda kadın yine eskisi gibi olur karışmadığı şey kalmaz en güzeli mesafeden ödün vermemek bence hıı kocam olacakda artık kendi bilir ne yapım kafaya tak tak akıl has. mi düşüyüm
senin yasadigin ayni durumu en yakin arkadasim yasadi esi ayni sebeple arkadasimi bosadi arkadasimin evliligi bozulmasin diye onca cabasina ragmen!eger esini seviyorsan ve yuvanin dagilmasini istemiyorsan politik davran ve kayinvalidenle arani duzeltmeye calis...
Kesinlikle haklısın da biraz sakinkeşsen. Eşini en iyi sen tanırsın. Biz de elimizden geldiğince sana fikir vermeye çalışalım ama en doğru kararı sen vereceksin. Biraz sakinleşsen iyi olur. Yazdıklarından senin çok gergin ve dolu olduğunu anladım. Bu şekilde karar verirsen öfke ile kalkan zarar ile oturabilir. Biraz sakinleş mutlaka mantıklı yolu vardır, yok eşin inat ederse sana ne doğru geliyorsa onu yaparsın. Çocuğun için sakinleş ki haklı iken haksız duruma düşme.valla arkadasım annsei için bırakacaksa çeksin gitsin ben kendi annem babam için asla öle bişi yapmam o yüzden o konudada asla taviz vermem tek üzülme ağlama sebebim bebeğim olur oda büyüyünce anlar zaten ömür boyuda kafam rahat olur
benimde bi erkek çocuğum var allahım diyorum içimden bende çocuğumu bu yüzden veya benzeri hareketler yüzünden bilmeden bu duruma düşürürsem al canımı yarabbim diye dua ediyorum çok zor arkaşlar başına gelmeyen bilemez rabbim işallah bu durumlara düşürmez evlatlarımızı saygı sevgi hoşgörü içinde bi hayat sürmemizi ve sonlandırmamızı nasip eder iişallah
yaa yapmayın lütfen bebeğiniz var eşinizi seviyosunuz aslında,e bi kaynananızı da kabulleniverin canım sonuçta annesi insan ne olursa olsun annesini atmaz bunu unutmayın,yazık değil mi çocuğunuz baba sevgisinden yoksun büyüsün bu kadar kolay mı evliliğinden vazgeçmek...eşiniz sizi aldatıyo mu?hayır,evine bakmıyo mu?hayır,sorumsuz mu?hayır.bunları yaşadığı halde evliliğini kurtarmak için çırpınan kadınlar var bu forumda bile onlarcası var...
çok sıkı fıkı olmak zorunda değilsiniz ama bir bayramda seyranda elini öpmekle ne kaybedersiniz?eminim eşiniz sizden fazlasını beklemiyodur...
bir erkeği annesiyle eşi arasında seçim yapmak zorunda bırakırsanız iddia ediyorum %90'ı annesini seçer(özellikle evliliğin ilk yıllarında)
yazık günah bu kadar fevri davranılır mı,söz konusu evliliğiniz ve ortada bir çocuk varlmaz: lmaz:
hmm... bu çektiren kaynanalar gençliklerinde böle oluyolar demek ki. :umursamaz:
kadınsınız empati kurun dicem, kadınlığı bıraktım hepimiz insanız yahu. 4 aylık bebeği olan adam laf altından karısını tehdit edecek, kadın da "aman ne var canım" diyip bu adamın anasının kahrını çekecek. evet başka? yok mu arttıran? kime ne için katlancak? bi Allah rızası kalıyo geriye, o olmasa zaten dünya dönmez.
pardon apla ben bekardım dimi, anlamam ben :ecrin_bebek: görüyoz çok anlayanları da sempatiksalakcinni
zaten slm vermem demedim ki sen olduğun müddetce giderim ama tek başıma asla gitmem artık annene eski yakınlığımı asla bekleme göstermem artık dedim ....
hayır efendim ben onları sevmek zorundaymışım
Ewliliğiniz için özveride bulunamıyor , hem de istediğinizden wazgeçmiyorsunuz . Şu an ewliliğiniz için fedakarlık yapmanız gerekiyor . Mutluluğunuz için değmez mi buna ?
arkadasim sen guclu bir kadina benziyorsun, boyle olmasina sevindim
Bebegin daha cok ufak cok uzucu bir durum, ama bence kendini ezdirme.
Niye seviyormus gibi gorunecekmissin? niye politik olucakmissin?
seni 4 aylik bebekle birakirim tehditi yapan birine ne kadar guvenebilirsin?
Eger bosanmak istiyorsa kend bilir. sen dersin ben saygili davranirim, seninlede giderim
bayramlarda elde operim bu kadar , dahada ne olucakti bundan oteki anasina kolelik olur
kimse kusura bakmasin, yuva bir tek senin yuvan degil onuda yuvasi. BOzmak bu
kadar kolaysa onun icin yapacak birsey yok.
Allah akil fikir versin esine
içimdeki duyguyada hakim olmak istiyor kocam neymiş sevmediğim insanı sevmek zorundaymışım insan hakkına aykırı deilmi ki böyle bi yaklasım yeri gelince ailesine ve kendisine hizmetçi olmalıymışım kadınlık buymuşş
vay beeee kadınlığa bak....... kusura bakmasın ben kimseye hele hele ailesine hadi ailesinide bırak kendisine dahi hizmetçilik yapamam o bana ne veriyorsa ne yapıosa karsılığını alır ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?