Eşimin anesi ve ablasi geliyor :(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar danışmak istiyorum size. Yaz tatili kapıda malum. Eşim annesini çağırmış oğlum özledi babanneyi diye. Neyse kayinvaldem geldi ve program yapmış kafasında söyledi bana. Normalde biz ankaraya gidecektik ankaradaliker yani oğlumun halasi gelsin dedi. O an hem yüzüm tutmadı hemde olabilir gibi geldi ok.dedim. ama onlarda 3 hafta sonra gelecekmis :(( yani kayinvaldem 3 koca hafta bende kalacak ve sonra görümcemle devam..
Esime dedim ben okadar uzun düşünmemiştim diye. Bozuldu bana. Anlatabildimmi bilmiyorum ama sıkıntıdan patlicam ne yapıcam ben bunca zaman bunlarla yaaa :(((

kv nereden geliyor, uzaksa 3 hafta ve üzeri kalması normal olabilir, yaşlı insanlar sık sık gelemiyorlarsa özellikle.
ama 3 hafta varsa daha siz planı değiştirebilirsiniz, daha iyi bir planınız var ise.

Kızlar danışmak istiyorum size. Yaz tatili kapıda malum. Eşim annesini çağırmış oğlum özledi babanneyi diye. Neyse kayinvaldem geldi ve program yapmış kafasında söyledi bana. Normalde biz ankaraya gidecektik ankaradaliker yani oğlumun halasi gelsin dedi. O an hem yüzüm tutmadı hemde olabilir gibi geldi ok.dedim. ama onlarda 3 hafta sonra gelecekmis :KK43:( yani kayinvaldem 3 koca hafta bende kalacak ve sonra görümcemle devam..
Esime dedim ben okadar uzun düşünmemiştim diye. Bozuldu bana. Anlatabildimmi bilmiyorum ama sıkıntıdan patlicam ne yapıcam ben bunca zaman bunlarla yaaa :KK43:((

kv ve görümcen nasıl ınsanlar ? 3 hafta ve sonrası uzun bır sure ne dıyem allah yardımcın olsun ....

kv nereden geliyor, uzaksa 3 hafta ve üzeri kalması normal olabilir, yaşlı insanlar sık sık gelemiyorlarsa özellikle.
ama 3 hafta varsa daha siz planı değiştirebilirsiniz, daha iyi bir planınız var ise.
Ben degistirmek istiyorum evet. Ayıp olurmu diye düşünüp yazdım size aslında. Esime yani.

Kızlar danışmak istiyorum size. Yaz tatili kapıda malum. Eşim annesini çağırmış oğlum özledi babanneyi diye. Neyse kayinvaldem geldi ve program yapmış kafasında söyledi bana. Normalde biz ankaraya gidecektik ankaradaliker yani oğlumun halasi gelsin dedi. O an hem yüzüm tutmadı hemde olabilir gibi geldi ok.dedim. ama onlarda 3 hafta sonra gelecekmis :KK43:( yani kayinvaldem 3 koca hafta bende kalacak ve sonra görümcemle devam..
Esime dedim ben okadar uzun düşünmemiştim diye. Bozuldu bana. Anlatabildimmi bilmiyorum ama sıkıntıdan patlicam ne yapıcam ben bunca zaman bunlarla yaaa :KK43:((
Bu ne düşüncesizlik ya
3 hafta ne yapacaklarmıs sizde
Beni 3 gün bayıyor allah kolaylık versin

Eşine ayıp olur.Baştan bi yanlışlık olmuş ama artık sabretmek düşer.Kendini koy eşinin yerine sana dese ben annenler uzun kalır düşünmedim diye.Eminim bunu aradan yıllar da geçse önüne çıkarır.

Bu süreçte elinizden geldiğince güler yüzlü ve anlayışlı olmalısınız. Kimse için değil sizin evinizin huzuru ve eşinizin mutluluğu için.. şu saatten sonra yapacak bişey olmadığı için eşinizi üzmeyin kendinizde üzülmeyin.

Uzun kalmak istemeyen kişi uzun program yapmaz. Onlar bilerek yapmıştır o programı. Değiştiremezsin bence. Bir de kv' ler kendi çevrelerine karşı öyle 1 hafta kaldım demek istemezler oğlumun evinde. İstenmemiş gibi. Bence bu tatiliniz böyle geçecek gibi üzgünüm.

Eşine ayıp olur.Baştan bi yanlışlık olmuş ama artık sabretmek düşer.Kendini koy eşinin yerine sana dese ben annenler uzun kalır düşünmedim diye.Eminim bunu aradan yıllar da geçse önüne çıkarır.
Ama devamı da böyle olacaktır.

Kızlar söyledim eşime rahatsizligimi. O da annesine demiş ve yarın gidiyormuş annesi. Üzüldüm önce ama en başından benim iradem dışında planlar yaptılar diye düşününce. ..
Bilemedim şimdi ama olanlar oldu artık. İyi yada kötü. .

Back
X