Eşimin anlam veremediğim istekleri

Nişanlılıkta anormal tabi ki, asıl tavizi o zaman vermişsiniz, şuan normal.
İkide bir istemesi elbette rahatsız edici ama haftada bir olabilir.
Siz de göreve çıkar gibi yapmak yerine dahil olabilirsiniz, eş sonuçta, ne var bunda?

yani bu yorumla konu sahibine yardımcı mı olmuş oldunuz şimdi? bizim bi rahmetli Ahmet abi vardı, o da böyleydi bir günde gitti diyen amcalar gibi olmuş yorumunuz kusura bakmayın da

yani bu yorumla konu sahibine yardımcı mı olmuş oldunuz şimdi? bizim bi rahmetli Ahmet abi vardı, o da böyleydi bir günde gitti diyen amcalar gibi olmuş yorumunuz kusura bakmayın da
görece öyle ama adamın ya da kadının cinsel ihtiyaçlarının olmasının normal olduğunu belirtmek istedim aslında. adam bunu sanal da olsa eşinden karşılama yoluna gitmiş. arkadaşımın kocası tam tersini yaptı aslında söylemek istediğim buydu

Bana çok normal geldi.Sonuçta eşiniz ve ilişkinizdeki heyecanı kaybetmemeye çalışıyor. Ben gün içinde eşimle konuşmalarımda bile heyecan katıyorum. Bu bana çok hoş geliyor. Ve oda bu şekilde olunca eve heyecanlı geldiğini söylüyor

Sözleşmeliden kadroya geçtiğiniz için sanırım bu 5 yıl nakil yasağı?
Hayır ben direkt kadrolu atandım. Aday memurluk bitince bizim kurum keyfi 5 yıl nakil yasağı koydu. Eşim de sözleşmeli olduğu için gelemedi. Şimdi kadroya geçiyor. Çalıştığım şehre gelmesi için deneyeceğiz.

Eşinizin isteği bana anormal geldi. Siz tercih etmeyebilirsiniz o da anormal gelmedi. Herkes kendince haklı bence. Konudaki bence en anormal şey başka şehirlerde yaşarken ve bir araya gelebileceğiniz kesin dahi değilken evlenmeniz

Kocanın içinde resmen bir sapık yatıyor, kendine dikkat et.

Konudaki bence en anormal şey başka şehirlerde yaşarken ve bir araya gelebileceğiniz kesin dahi değilken evlenmeniz
Çok başka bir olay bu. Evlenmeden önce gidip görüştüğümde bana eş durumundan nakil olabileceğimi söyledi idare. Diğün sonrası nakil için gittiğimde bana izin verirlerse herkese vermek zorunda olacaklarını söylediler. Göndermediler. Diğer taraftan gitmek istediğim kurum da yerin hazır diyordu bana. Sonra eşler aynı kurumda çalışamaz belediye başkanı izin vermiyor dediler. Yoksa ben de ayrı yaşayacağımı bile bile evlenmezdim!

Şu an ayrı yaşayacağınızı bile bile evlisiniz ama. Hep bu şekilde mi evlilik yürütmeyi düşünüyorsunuz?

Bana normal geldi heyecanlı buluyorum böyle şeyleri çünkü evlilik bir süre sonra monotonlaşacak bir şey yani 3 ayda bile anladım. Arada aksiyon gerekiyor eşim istese ben atarım sanırım

Anladım sözleşmeliden kadroya geçen memurlarda da 5 yıl nakil yasağı oluyordu eskiden umarım olmaz da kavuşursunuz bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…