Eşimin anlam veremediğim istekleri

Nakil olmazsa ne yapacağınızı düşündünüz mü? Bilgim olmayan bir konuda öneride bulunamam belediye, nakil, bu işler hakkında bilgi sahibi değilim
Düşün düşün b.ktur işin. Nakil olmazsa dava, mahkeme vs zorlayacağım nereye kadar giderse. Başka çarem yok. Memuriyetten istifa etmek istemiyorum zor atandım çünkü.

4 aylık evlilikte ayrısınız sizi arzulaması özlemesi, görmek istemesi sizi sadece aşırı mutlu etmeli hatta o söylemeden çat diye sizin yapmanız lazım.
Her şeyin kötüsünü düşünürseniz ohooo, atıyorsam kocama atıyorum ki o istiyormuş zaten bırak o kısmını o düşünsün.
Apple kurucusunun işi gücü yokta bizim fotolarımızı kime satsak diye düşünüyor vay vay.

Tuhaf bir durum gibi geldi bana

Yuzunuzu gostermeden cekip yollayin kocaniz hakli bence cok normal bi durum hayir baska kadınları izleyip bosalmasi sizi daha mi cok mutlu edecek

saçmalamayın neyi normal bunun artık anneye babaya güvenemiyor insan kesinlikle böyle birşey yapmayın . böyle istekleri varsa gelince de telefonuna bakın bazı kadınların eşleri uyurken uygunsuz yerlerini çekip twitere koyuyor

buradakiler de yüzünü göstermeden at diyor birde şaka gibiler

Boşanma aşamasında çiftlerin ne kadar çirkinleştiklerini tahmin bile edemezsiniz
O görüntülerinizle size iftira bile atabilir nafakadan tazminattan kurtulmak için
Not: avukatım
İnternet ortamına güvenmem erkeklere hiç güvenmem nikahlı kocama bile

Her konuda so'n derece acik goruslu biriyim, esler karsilikli istedigi surece de her turlu fantezi yapilabilir. Ama bu goruntulu olayini bizzat hic yasamadim, o kadar rahat biri olmama ragmen , muhtemelen seninle ayni duygu durumum olurdu. Cidden diyorum, su an cok kafam karisti.

Bu konudaki farkli gorusleri ogrenmek icin, konuyu ilgiyle takip ediyorum.

"bazı kadınların eşleri uyurken uygunsuz yerlerini çekip twitere koyuyor"

aynen galiba sizin sosyal medyadan haberiniz yok ne kocalar var açın bakım bakalım 10 yıllık kocalar eşini gizli çekip milete atıyor

Ne yani oyle yapanlar var diye bu adam sapik mi oluyor tanimadiginiz adama direk sapik diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…