- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
-
Nakil için uğraşıyoruz. Elimizden geleni yapıyoruz. Sizin var mı bir öneriniz?
Düşün düşün b.ktur işin. Nakil olmazsa dava, mahkeme vs zorlayacağım nereye kadar giderse. Başka çarem yok. Memuriyetten istifa etmek istemiyorum zor atandım çünkü.Nakil olmazsa ne yapacağınızı düşündünüz mü? Bilgim olmayan bir konuda öneride bulunamam belediye, nakil, bu işler hakkında bilgi sahibi değilim
Tuhaf bir durum gibi geldi banaMerhaba kızlar. Konuyu cinselliğe mi yoksa buraya mı açsam bilemedim ama canımı sıktığı için bir derdim var sayfasına açmak istedim.
Biz eşimle 4 aylık evliyiz ve nakil (tayin) alamadığız için mecburen ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bu da hayatımızı çok etkiliyor.
Eşim çoğu zaman görüntülü konuşmalarımızda bir yerlerimi göstermemi istiyor. Özledim seni, seni göremiyorum zaten, yanımda değilsin. Görmek istiyorum (özel bölgelerimi) diyor. Ne zaman duşa giriyorum veya duştan çıktım desem görüntülü arıyor veya fotoğraf istiyor. Fantazi istiyor. Ben sürekli bu isteklerini karşılayamam ve İnternet ortamına güvenmiyorum. Bazen isteklerini karşılıyorum, yapmıyor değilim ama artık iyice sinir oluyorum. Seni özlüyorum işte, internette bir sürü video görüntü var onlara bakmıyorum seni istiyorum işte ne var bunda diyor. Az önce de böyle bi konu geçti aramızda sinirlendim bağırdım kapattım telefonu.
Nişanlıyken de böyleydi şimdi de. Sizce bu davranışları normal mi? Çok öfkeliyim şu an.
NOT: Eşime güveniyorum ama ısrar ve kamera karşısında soyunmak, bir yerlerimi göstermek pek hoşuma gitmiyor
saçmalamayın neyi normal bunun artık anneye babaya güvenemiyor insan kesinlikle böyle birşey yapmayın . böyle istekleri varsa gelince de telefonuna bakın bazı kadınların eşleri uyurken uygunsuz yerlerini çekip twitere koyuyorMerhaba kızlar. Konuyu cinselliğe mi yoksa buraya mı açsam bilemedim ama canımı sıktığı için bir derdim var sayfasına açmak istedim.
Biz eşimle 4 aylık evliyiz ve nakil (tayin) alamadığız için mecburen ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Bu da hayatımızı çok etkiliyor.
Eşim çoğu zaman görüntülü konuşmalarımızda bir yerlerimi göstermemi istiyor. Özledim seni, seni göremiyorum zaten, yanımda değilsin. Görmek istiyorum (özel bölgelerimi) diyor. Ne zaman duşa giriyorum veya duştan çıktım desem görüntülü arıyor veya fotoğraf istiyor. Fantazi istiyor. Ben sürekli bu isteklerini karşılayamam ve İnternet ortamına güvenmiyorum. Bazen isteklerini karşılıyorum, yapmıyor değilim ama artık iyice sinir oluyorum. Seni özlüyorum işte, internette bir sürü video görüntü var onlara bakmıyorum seni istiyorum işte ne var bunda diyor. Az önce de böyle bi konu geçti aramızda sinirlendim bağırdım kapattım telefonu.
Nişanlıyken de böyleydi şimdi de. Sizce bu davranışları normal mi? Çok öfkeliyim şu an.
NOT: Eşime güveniyorum ama ısrar ve kamera karşısında soyunmak, bir yerlerimi göstermek pek hoşuma gitmiyor
allah sana akıl fikir versin bu adam bildigin sapık sende kalkıp bu akılla bir de fikir veriyorsunYuzunuzu gostermeden cekip yollayin kocaniz hakli bence cok normal bi durum hayir baska kadınları izleyip bosalmasi sizi daha mi cok mutlu edecek
buradakiler de yüzünü göstermeden at diyor birde şaka gibilerUstumu değiştirirken telefon yanimda oldugunda kamera kismini örtüyor eşim kamera acik olmadigi halde.Dikkat et der surekli soyunurken kamera olmasin diye.
Bu ne sacma sapan bir insan ki duşta orda burda video kamera cektiriyor, özel bölge vs.
buradakiler de yüzünü göstermeden at diyor birde şaka gibiler
allah sana akıl fikir versin bu adam bildigin sapık sende kalkıp bu akılla bir de fikir veriyorsun
Her konuda so'n derece acik goruslu biriyim, esler karsilikli istedigi surece de her turlu fantezi yapilabilir. Ama bu goruntulu olayini bizzat hic yasamadim, o kadar rahat biri olmama ragmen , muhtemelen seninle ayni duygu durumum olurdu. Cidden diyorum, su an cok kafam karisti.Merhaba kızlar. Konuyu cinselliğe mi yoksa buraya mı açsam bilemedim ama canımı sıktığı için bir derdim var sayfasına açmak istedim.
aynen galiba sizin sosyal medyadan haberiniz yok ne kocalar var açın bakım bakalım 10 yıllık kocalar eşini gizli çekip milete atıyorAdamin kocasi ya ne sapığı bence Allah size akil fikir versin
"bazı kadınların eşleri uyurken uygunsuz yerlerini çekip twitere koyuyor"saçmalamayın neyi normal bunun artık anneye babaya güvenemiyor insan kesinlikle böyle birşey yapmayın . böyle istekleri varsa gelince de telefonuna bakın bazı kadınların eşleri uyurken uygunsuz yerlerini çekip twitere koyuyor
uygunsuz şeyler olmasa link atardım da neyse. açıp bakabilirsiniz o platfroma neler neler var"bazı kadınların eşleri uyurken uygunsuz yerlerini çekip twitere koyuyor"
aynen galiba sizin sosyal medyadan haberiniz yok ne kocalar var açın bakım bakalım 10 yıllık kocalar eşini gizli çekip milete atıyor
E kocamızla yatmayalım da o zaman.uygunsuz şeyler olmasa link atardım da neyse. açıp bakabilirsiniz o platfroma neler neler var
istediğinden belli zaten tanımama ne gerek varNe yani oyle yapanlar var diye bu adam sapik mi oluyor tanimadiginiz adama direk sapik diyorsunuz
ne alaka yatmayınmı diyorum, kendizi kameraya videoya almayın diyorum. her yattıgnızda videomu alıyorsunuz napıyorsunuz gocundugunuza göre.E kocamızla yatmayalım da o zaman.
Verdiğiniz örnekten bu çıkıyor.ne alaka yatmayınmı diyorum, kendizi kameraya videoya almayın diyorum. her yattıgnızda videomu alıyorsunuz napıyorsunuz gocundugunuza göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?