Eşimin anlam veremediğim istekleri

Öylesi böylesi yok valla, bak kadınlar uykuda iken kocaları orasını burasını çekip atıyormuş, çaresi de koca ile yatmamak yani. Başka ne yapılabilir ki?
kim sana yatma diyor amk bak 3. defadır diyorum ki çözüm yatmamak değil kocan olmasına da gerek yok ayrıca yatman için lakin video resim riskini olabildiğince en az kademeye indirmekten bahsediyorum. adamın içinde bozukluk varsa uyurken de çeker duşta da çeker. ama bile isteye kocana sevgiline resim video atmaya gerek var mı ?

Benim ödüm kopar böyle şeyden. İleride ne olur belli olmaz ya. Kendinden fazla eşine güvenen kaç insan gördük sonradan gerçek yüzünü gösterenler. Bence yapmayın cidden.

Onu geçtim mesela eşiniz iyi biri çıktı. Ya telefon bozulursa, ekran gidince içindekileri silemeden vereceksiniz tamire. Çok riskli çoook.

sonunda aklı fikri yerinde olan birisi

Yapan g.v.tlığına yansın, ben neden utanıyorum? Kocaya da rahat olamayacaksak kime olacağız acaba? Ne hayatlar var, böyle yaşanmaz.
dorayıldız var duymuşsunuzdur muhtemelen alın onun kocası da eşinin resmini arkadaşları ile paylaşmıştı, böyle şeyler varken rahat rahat resim atabiliyorsanız atın ne diyeyim

dorayıldız var duymuşsunuzdur muhtemelen alın onun kocası da eşinin resmini arkadaşları ile paylaşmıştı, böyle şeyler varken rahat rahat resim atabiliyorsanız atın ne diyeyim
Sevgili falan olsa tamamdı da bahsi geçen kişi kocam. Benim kadar o da düşünecek namusunu.

Bu kocana güvenme diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba… sayıları da çok fazla işin garibi.
Birinin kocası karısının görüntülerini yaysa kadın mı o... mu olur, koca mı g.v.t? Kadınlar zaten çekmeye alıştı bu toplumdan, sıkıyorsa adam gitsin kendini g.v.t yapsın bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…