- Konu Sahibi Mavi_gokyuzu
-
:)) kim nasıl anlamak isterseVerdiğiniz örnekten bu çıkıyor.
Öylesi böylesi yok valla, bak kadınlar uykuda iken kocaları orasını burasını çekip atıyormuş, çaresi de koca ile yatmamak yani. Başka ne yapılabilir ki?:)) kim nasıl anlamak isterse
kim sana yatma diyor amk bak 3. defadır diyorum ki çözüm yatmamak değil kocan olmasına da gerek yok ayrıca yatman için lakin video resim riskini olabildiğince en az kademeye indirmekten bahsediyorum. adamın içinde bozukluk varsa uyurken de çeker duşta da çeker. ama bile isteye kocana sevgiline resim video atmaya gerek var mı ?Öylesi böylesi yok valla, bak kadınlar uykuda iken kocaları orasını burasını çekip atıyormuş, çaresi de koca ile yatmamak yani. Başka ne yapılabilir ki?
Koca ile yatmakdan da korkacazÖylesi böylesi yok valla, bak kadınlar uykuda iken kocaları orasını burasını çekip atıyormuş, çaresi de koca ile yatmamak yani. Başka ne yapılabilir ki?
kim sana yatma diyor amk bak 3. defadır diyorum ki çözüm yatmamak değil kocan olmasına da gerek yok ayrıca yatman için lakin video resim riskini olabildiğince en az kademeye indirmekten bahsediyorum. adamın içinde bozukluk varsa uyurken de çeker duşta da çeker. ama bile isteye kocana sevgiline resim video atmaya gerek var mı ?
aynen oranı buranı at sen koçişine sosyal medyadan erkekler bakıp kendini tatmin eder sen de sevaba girersin :)))Koca ile yatmakdan da korkacaz
Atmama gerek yok atarsam kocama atarimaynen oranı buranı at sen koçişine sosyal medyadan erkekler bakıp kendini tatmin eder sen de sevaba girersin :)))
Hiç koca olmasın daha iyi, fanusumuzda yaşar gideriz ne gerek var.Koca ile yatmakdan da korkacaz
kocanın başkaları ile paylaşmayacagı ne malum hahahAtmama gerek yok atarsam kocama atarim
sonunda aklı fikri yerinde olan birisiBenim ödüm kopar böyle şeyden. İleride ne olur belli olmaz ya. Kendinden fazla eşine güvenen kaç insan gördük sonradan gerçek yüzünü gösterenler. Bence yapmayın cidden.
Onu geçtim mesela eşiniz iyi biri çıktı. Ya telefon bozulursa, ekran gidince içindekileri silemeden vereceksiniz tamire. Çok riskli çoook.
Sanirim sizinkileri biri paylasmis herkezi ayni zannediyosunuzkocanın başları ile paylaşmayacagı ne malum hahah
Yapan g.v.tlığına yansın, ben neden utanıyorum? Kocaya da rahat olamayacaksak kime olacağız acaba? Ne hayatlar var, böyle yaşanmaz.Sanirim sizinkileri biri paylasmis herkezi ayni zannediyosunuz
yok canım ben atmıyorum vajina fotografı ile kendini tatmin edenlerle de sohbete girmiyorum :)) sizler erkek yoklugundasınız sanırım sapık ile sapık olmayan erkeği bile ayırt edemediğinize göreSanirim sizinkileri biri paylasmis herkezi ayni zannediyosunuz
Benim diyemedigimi siz dedinizYapan g.v.tlığına yansın, ben neden utanıyorum? Kocaya da rahat olamayacaksak kime olacağız acaba? Ne hayatlar var, böyle yaşanmaz.
dorayıldız var duymuşsunuzdur muhtemelen alın onun kocası da eşinin resmini arkadaşları ile paylaşmıştı, böyle şeyler varken rahat rahat resim atabiliyorsanız atın ne diyeyimYapan g.v.tlığına yansın, ben neden utanıyorum? Kocaya da rahat olamayacaksak kime olacağız acaba? Ne hayatlar var, böyle yaşanmaz.
Sevgili falan olsa tamamdı da bahsi geçen kişi kocam. Benim kadar o da düşünecek namusunu.dorayıldız var duymuşsunuzdur muhtemelen alın onun kocası da eşinin resmini arkadaşları ile paylaşmıştı, böyle şeyler varken rahat rahat resim atabiliyorsanız atın ne diyeyim
Birinin kocası karısının görüntülerini yaysa kadın mı o... mu olur, koca mı g.v.t? Kadınlar zaten çekmeye alıştı bu toplumdan, sıkıyorsa adam gitsin kendini g.v.t yapsın bakalım.Bu kocana güvenme diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba… sayıları da çok fazla işin garibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?