Esimin anlamadigim tavri

Ortopedik taban yazmadi mi?
Yasi cok kucuk, taban kullanarak duzelir.
Oglumda ihtimal vardi, suan hep ortopedik ayakkabilar giyiyor, oyuntu baya olustu.
Evde dahi ciplak ayak gezmemesi lazim

Öncelikle çok geçmiş olsun. Eşinizin tavırlarını hiç kafanıza takmayın siz doğru olanı yapmışsınız. Benim oğlumda 1-2 gün anne ayağım çok ağrıyor bacaklarım ağrıyor dedi. Ortopediye götürdüm önce film çekip tahlil yaptılar kemiklerinde herhangi bir tümör olabilir gözden kaçırmayalım dedi doktor. Sonrasında film ve tahliller temiz çıktı. Ayakkabılarını çıkartıp yere bastırdı ve hafif düztabanlık var ağrının nedeni bu dedi ve tabanlık yazdı. Medikalciden aldık şimdi çok rahat herhangi bir ağrısı kalmadı.
tabanlık yaptırmanız uzun surdumu evin içinde demi giydiriyorsunuz ayrıca medikalcide mi yaptırdınız

5 yaşına mayıs ayında basacak henüz 4.5 yaşında yalnız götürebilirdim evet ama o babası değil mi, birinde gece götürmüştük yani çocuğunu doktora götürmek bu kadar zor bişeymi
Ben zordu kolaydı sorgulamadım. Erkekler böyle. O yüzden anne ve annelik kavramı farklı.

tabanlık yaptırmanız uzun surdumu evin içinde demi giydiriyorsunuz ayrıca medikalcide mi yaptırdınız

Yok hemen aynı gün aldık tabanlığı ev içinde giyinmek istemiyor ama dışarıda giydiği bütün ayakkabılarına takıyorum zaten kolay çıkıp takılıyor, bot giyinecekse bota, spor ayakkabı giyinecekse spor ayakkabıya takıyorum. Evet medikalcide yaptırdım ayak ölçüsünü alıp ona göre yapıyorlar.

Hanımlar slm
geçen gün bu konuyla ilgili tekrar konu açmıştım, oğlumu doktora götürdüğüm için eşimin tavrı halen devam ediyor, kendimi bir çıkmazın içinde buldum. bazen boşan git diyorum bazende oğlum için sabırla bekle diyorum, insanın çocuğunu doktora götürmesinden daha doğal ne olabilir ki

Boğaz enfeksiyonu eklem ağrılarına da sebep oluyor...Kısa süren şiddetli bi ağrı gelip gidiyorsa oyle olabilir...Topuk dikeni teşhisi bana da kondu ama her topuğuma basamıyorum diyene bu teşhisi koyan dr lar var, bendeki de yanlış teşhisti...Çocuk uzun süre yürüdüyse 1 gün veya yanlış ayakkabı ile uzun süre 1 gün ayakta durduysa geçici bişey olabiliyor...

Back
X