Eşimin anlayis sizligi

Konunuzu dün gece okumuştum sanırım bir ara eşim saygıyla karşıladı falan yazdınız ama ben pek öyle olmayacağını tahmin ettim.Eşinizden ümidi kesin hanımefendi.Siz kocanızın ailesine hizmet ettiğiniz sürece varsınız,etmiyorsanız dayak da hak,hakarette!
Bu hayatta bazı insanlar için en son sırada aile gelir,onlar hep başkasının düşkünü,yediricisi,yalakasıdır.Eşiniz onlardan biri.Biraz ağır yazıyorum kusura bakmayın ama hakikat bu.Çevremde böyle insanlar vardı,yapacağınız şey tartışmak,trip atmak,sinir krizi geçirmek değil.Çünkü kimse umursamayacak.O lanet insanların gözünde siz bir hizmetçisiniz,hizmet ettikten sonra isterseniz deli olun sıkıntı yok.
Senin bebeğin daha yenidoğan sayılır,oğlun daha 4 yaşında,yavrum abilik sendromuna girmeyi bırak,kendisi tekken bile ilgiyle büyüyemedi belki.Tek çocukla günüm nasıl bitiyor bilmiyorum ben.
Kendini ve çocuklarını sen kurtarabilirsin.Şunu yaptı,bunu etti,geçin bunları.Ha küse küse düzelecek dersen,devam hizmete.Fakat hakikat belli,yeni doğum yapan hanımının yanında okey oynayan,eve tüm işsizleri toplayıp ağırlatan,iki çocuklu kadına(ki kadın karısı,çocuklar evladı) zerre insafı olmayan adam düzelmez.Bugüne kadar yaptınız kıymetli mi oldunuz,dün yaptığınızdan sonra 'kötü gelin'damgasını yediniz bile,eşiniz bugüne kadar yaptığınız fedakarlığı değil dünkü duruşunuzu gördü,tepki verdi.İnatlaşma sürdükçe o bencil insanlar uğruna hem dayak yiyip sonrasında onlara çay servisi yapabilirsiniz.Üzgünüm ama siz bitti demediğiniz sürece gidişat o.Ayrıca o elti ile kaynından Allah cezasını versin diyorum.
Lütfen kendine gel,eşyalarını topla,ya aileni ara ya sen oradan kimseye haber vermeden git.İnan bana yaşadığın ve sinmekle çocuklarının yaşamasına sebep olduğun bu hayat diğerlerinden iyi olamaz.Elin üç kuruşluk adamlarına hizmet edeceğime,az para da olsa girer bir işe çalışır,emeğimin karşılığıyla insan gibi yaşarım.
Burada çoğu kadın yapıyor,şikayet var icraat yok.Bunu yapmayın.En azından şu olaylar üzerine o insanların evinize yarın birgün geleceği belliyken o evde kalmayın.Ailenize gidin.
Zaten boşanmak istiyor dum sadece biraz maddi anlamada para biriktirip o sürede kızım toparlanır diye ama akşam ki yaptığını son oldu pazartesi günü kızım aşısı var önemli asi onu olduktan sorna gidmeyi düşünüyorum ozaman kadar para mi da toparlamam lazım ki evladım bezi mama sini alabilirim babamın durumu yok

Ailen nasıl kişiler?
Nedense onların da eşinden aşağı kalır yanı yok gibi hissettim, umarım yanılıyorumdur. Sana ve çocuklarına sahip çıkarlar mı?
Annem iyi ama babam dengesizin teki insan babası gibi eş bulurmuş ya doğru benim babam hala anneme şiddet uyguluyor annem çalışır babam yer yani ben tam bataklığın içine çöktüm

Yazınızda baya bir hata var ama neyse.
Gelip kaldıklarında size yardımcı olmuyor mu annesi falan?
Hani birlikte bir şeyler yapıyorsanız zor olmaz ama hicbir şeye karısmayıp oturuyorsa haklısınız.
Bana göre fazla bi sorun yok sanırım benimkiler melek gibi oldugundan🙈
Bütün isi de yapsalar insan rahatça uzanmak oturup kalkmak ister. Ki ev sahibi hep diken ustundedir. Ben bu kadar misafirliği sevmiyorum yoruluyor insan

Bütün isi de yapsalar insan rahatça uzanmak oturup kalkmak ister. Ki ev sahibi hep diken ustundedir. Ben bu kadar misafirliği sevmiyorum yoruluyor insan
Anladım canım. O zaman ben seviyorum misafiri. Bi zaman sonra sıkıcı olabilir ama ben kalabalık seviyorum sanırım.

Emin olduğum tek şey kendime olan saygimi özgüvenimi kaybettim o benim canımı yakıyor ama ben ona bir şey yapamıyorum ya o çok zoruma gidiyor

Misafir baş tacidir 10 getirir bir yer gider derler.. ama bunlarinki biraz saçmalık bence seninde kendi evin az kafa dinle yani valla benim evimden misafir eksik olmaz çünkü alti eltim var hepsinin evi dibimde hep gelirler esimde sever misafiri çünkü kaynanamla kalıyorum ve gelen hep onun yanina geliyor ben bu durumdan memnunm şükür ama seninkiler abartiyorlar esinde abartıyor öyle gelecekleri zaman isim var fln de suraya gidecem de bahane bul yoksa kafan rahat olmaz 🤗

Misafir baş tacidir 10 getirir bir yer gider derler.. ama bunlarinki biraz saçmalık bence seninde kendi evin az kafa dinle yani valla benim evimden misafir eksik olmaz çünkü alti eltim var hepsinin evi dibimde hep gelirler esimde sever misafiri çünkü kaynanamla kalıyorum ve gelen hep onun yanina geliyor ben bu durumdan memnunm şükür ama seninkiler abartiyorlar esinde abartıyor öyle gelecekleri zaman isim var fln de suraya gidecem de bahane bul yoksa kafan rahat olmaz 🤗
Ben de severim misafiri inan ben geldiklerine deyil 3 .4 gun yatmalarindan bikdim sırf akşam basim ağıyor yazdım diye eşim bana neler yapdi bunlar insan deyil konuşmaktan anlamıyor lar allahım bildi gibi yapsın

Yazdım yeminle dedim yoruluyorum ev çok büyük ve 3 oda bir salona bağlı her gün ev temizle canım çıkıyor biliyor ama beni umursamıyor ne yapsam oralı olmuyor
Hizmet etmeyi yemek ve temizlik yapmayı bırakın gelenlere de hizmet etmeyin eşinize de çocuklar çok mu yaramaz yaramazlık yapmalarina izin vermeyin beraber yaşıyor gibi olmuşsunuz orası sizin eviniz bundan sonra böyle deyin eşiniz cagirsa da onlar gelmez adtik

Ben de severim misafiri inan ben geldiklerine deyil 3 .4 gun yatmalarindan bikdim sırf akşam basim ağıyor yazdım diye eşim bana neler yapdi bunlar insan deyil konuşmaktan anlamıyor lar allahım bildi gibi yapsın
Sende haklisin çekilecek gibi degiller Allah yardimcin olsun anlayis yok onlarda

Annem iyi ama babam dengesizin teki insan babası gibi eş bulurmuş ya doğru benim babam hala anneme şiddet uyguluyor annem çalışır babam yer yani ben tam bataklığın içine çöktüm
Tahmin ettim çünkü ailesi arkadasında olan hiçbir kadın bu eziyeti yıllarca çekmez.
Çalış, ayrı ev tut, çocukları kreşe ver gibi ütopik şeyler söylemicem. Bu hayat pahalılığında imkansız.
Tek yapabilceğin şey eşini düzelticeksin ya kavga dövüş ya tatlı dil

Tahmin ettim çünkü ailesi arkadasında olan hiçbir kadın bu eziyeti yıllarca çekmez.
Çalış, ayrı ev tut, çocukları kreşe ver gibi ütopik şeyler söylemicem. Bu hayat pahalılığında imkansız.
Tek yapabilceğin şey eşini düzelticeksin ya kavga dövüş ya tatlı dil
Bana düzel mesi imkansız gibi geliyor oğlum 12 yarışına gelene kadar sabredecem

Benim zoruma giden iş yapmakdan ziyade beni önemseme si yani değer vermiyor bana
Is yapmak lutfen zoruna gitsin. Evet zoruna gitsin. Sen kendini onemsemezsen, bebeginle gecirecegin zamanin degerini bilmezsen ne esin ne cevrendekiler onemser. Once kendi degerinin farkina var. Esin zamanla anlar.
Bundan sonra lutfen aglama.. arkadaslar cok guzel fikirler vermis yavas yavas uygulamaya basla. Esinle kusup kavga etmeden.
O ev senin evin. Onlari rahat ettirmek zorunda degilsin. Senin ve cocuklarinin rahati onemli .Haftada 3 gun yatili kalan misafir olmaz. Silkelen kendine gel sen onlarin hizmetcisi degilsin

Is yapmak lutfen zoruna gitsin. Evet zoruna gitsin. Sen kendini onemsemezsen, bebeginle gecirecegin zamanin degerini bilmezsen ne esin ne cevrendekiler onemser. Once kendi degerinin farkina var. Esin zamanla anlar.
Bundan sonra lutfen aglama.. arkadaslar cok guzel fikirler vermis yavas yavas uygulamaya basla. Esinle kusup kavga etmeden.
O ev senin evin. Onlari rahat ettirmek zorunda degilsin. Senin ve cocuklarinin rahati onemli .Haftada 3 gun yatili kalan misafir olmaz. Silkelen kendine gel sen onlarin hizmetcisi degilsin
Sırf akşam basim ağıyor yazdım diye eltime bana neler yapdi ben kendime eziyet ediyorum baksa kimseye bir şey olmuyor onca şeye rağmen benim küsmem gerekirkene o kusuyor

Panik atak var bende yazarken bile heyecan laniyorum ondan olmuş tur bencede seninkiler melek dir benim abisinin 2 çocuğu var evi alt üst ediyor lar bildigin savaş çıkmış sanırsın her yeri dağıtıp gidiyor lar
aynı şehirdeyim kalmaları çok sacmaaa

Allah kulübü version. Sen kendisi boule siktikca devant edicek bu eziyetler. Eltinizle konusun acik acik. Yengecim Sen misafir sevmiyomussun ama ben misafir seviyorum sadece tatillon olunca eziyete donuyo diyo soyliyiver. Sonrada bu plan par yuzunden yuvam bozulcak de. Kimseyi bujadar cekmeyin kendinizin kiymetini bilin. Yoksa kiné umursamaz.

Allah kulübü version. Sen kendisi boule siktikca devant edicek bu eziyetler. Eltinizle konusun acik acik. Yengecim Sen misafir sevmiyomussun ama ben misafir seviyorum sadece tatillon olunca eziyete donuyo diyo soyliyiver. Sonrada bu plan par yuzunden yuvam bozulcak de. Kimseyi bujadar cekmeyin kendinizin kiymetini bilin. Yoksa kiné umursamaz.
Işte dün basim ağıyor diye msj yazdım küstüler valaha umarım anlamış lar dır pek sanmıyorum

Back
X