Konunuzu dün gece okumuştum sanırım bir ara eşim saygıyla karşıladı falan yazdınız ama ben pek öyle olmayacağını tahmin ettim.Eşinizden ümidi kesin hanımefendi.Siz kocanızın ailesine hizmet ettiğiniz sürece varsınız,etmiyorsanız dayak da hak,hakarette!
Bu hayatta bazı insanlar için en son sırada aile gelir,onlar hep başkasının düşkünü,yediricisi,yalakasıdır.Eşiniz onlardan biri.Biraz ağır yazıyorum kusura bakmayın ama hakikat bu.Çevremde böyle insanlar vardı,yapacağınız şey tartışmak,trip atmak,sinir krizi geçirmek değil.Çünkü kimse umursamayacak.O lanet insanların gözünde siz bir hizmetçisiniz,hizmet ettikten sonra isterseniz deli olun sıkıntı yok.
Senin bebeğin daha yenidoğan sayılır,oğlun daha 4 yaşında,yavrum abilik sendromuna girmeyi bırak,kendisi tekken bile ilgiyle büyüyemedi belki.Tek çocukla günüm nasıl bitiyor bilmiyorum ben.
Kendini ve çocuklarını sen kurtarabilirsin.Şunu yaptı,bunu etti,geçin bunları.Ha küse küse düzelecek dersen,devam hizmete.Fakat hakikat belli,yeni doğum yapan hanımının yanında okey oynayan,eve tüm işsizleri toplayıp ağırlatan,iki çocuklu kadına(ki kadın karısı,çocuklar evladı) zerre insafı olmayan adam düzelmez.Bugüne kadar yaptınız kıymetli mi oldunuz,dün yaptığınızdan sonra 'kötü gelin'damgasını yediniz bile,eşiniz bugüne kadar yaptığınız fedakarlığı değil dünkü duruşunuzu gördü,tepki verdi.İnatlaşma sürdükçe o bencil insanlar uğruna hem dayak yiyip sonrasında onlara çay servisi yapabilirsiniz.Üzgünüm ama siz bitti demediğiniz sürece gidişat o.Ayrıca o elti ile kaynından Allah cezasını versin diyorum.
Lütfen kendine gel,eşyalarını topla,ya aileni ara ya sen oradan kimseye haber vermeden git.İnan bana yaşadığın ve sinmekle çocuklarının yaşamasına sebep olduğun bu hayat diğerlerinden iyi olamaz.Elin üç kuruşluk adamlarına hizmet edeceğime,az para da olsa girer bir işe çalışır,emeğimin karşılığıyla insan gibi yaşarım.
Burada çoğu kadın yapıyor,şikayet var icraat yok.Bunu yapmayın.En azından şu olaylar üzerine o insanların evinize yarın birgün geleceği belliyken o evde kalmayın.Ailenize gidin.