eşimin anlayışsız sulalesı

Ne alaka yahu
Cocuklar belki bebegi sevmek istedi
Bebegi merak etti cocuk bunlar
Bebege gidelim diye tutturdular durmadilar belki
Konu sahibesi bebegini cam fanusa koysun o halde
Sizede kib. By avukat hnm.
:)
Analarının durduramadıkları çocukları ben 2 aylık bebe kucagımda ağlarken durdurcam oylemı!pes pes

Ne alaka yahu
durdursunlar efendim çocuklarını. kadının bebeği oyuncak mı?

durdursunlar efendim çocuklarını. kadının bebeği oyuncak mı?
Aynen arkadaşım.su çocuklarını başkalarına atan annelere sınır oluyorum.bebegım bazen saatlerce ağlıyor kolit tarzı ama ben ay al yoruldum demiyorum kimseye atmıyorum çocuğu.anne olarak onu sakinleştirmek benim görevim bunu ben yapmalıyım.onlarda çocuklarına sahip çıksınlar.

Ne alaka yahu

Avukatlik degil tatlim… yorumuna katilmiyorum o kadar…

Cocuklar her zaman birsey tuttururlar..bu annesine ve cocuklarina dingonun ahirina girer gibi girme hakkini vermez.

Kadin boyle rahat ediyormus demekki…saatli saatsiz gelip rahatsiz etmekten bahsediyoruz zaten..ama sizin gibiler anlamazlar bunlari..cunku eminim henuz kuyrugunuza basilmamistir

Tam yazmak istediklerimi yazmışsınız
Evet anlayissiz insanla ugrasmak cok zor bebekli kadinin evine iki yaramaz cocugu biraz da senin kafani sisirsinler diye gondermek madem oyle cocuklari parka goturup iki saat oynatsalardi

Ama ben de aile apartmanin zaten boyle bir sey oldugu belli
Bekar halimle aile apartmaninda oturanlarin yasadiklarini biliyorum kaynanaya misafir uc gun gelse sen bir gun almak zorunda kalirsin senin misafirin gelse rahat edemez usteki yada alttakini cagirmazsam ayip olur bayramda iki evin temizligi icin de seni beklerler falan filan ama sen de maasinin ucte veya dörtte birini kiraya vermeyi bilmezsin yada millet ev alicam diye maasinin yarisindan cogunu krediye oderken hazir eve gecersin orasi var

Cnm benim sende o zaman evi olan koca bulursun ne dıyım bu yorumdan sonra artık.esım ve benim yaşım olan insanlarız esım zamanında emek vererek yapmış evini.keza farzedelım ailesi vermiş olsun.bu durum krediyle ev alanları yada kirada oturan bazı arkadaşlara Baya dokunmuş.

hamile iken gebelik bölümündeki doğuma hazırlık kısmında bir hanım doğumdan sonra geleceklere ne hazırlık yaptınız, buzluğunuza ne attınız yazmıştı.. orda ben hanımlara baya veryansın etmiştim.. doğum yapıyorsunuz ne hazırlığı gelen bi zahmet hizmet beklemesin demiştim..
DOĞUM YAPIYORSUNUZ HANIMLAR.. İNSAN DÜNYAYA GETİRİYORSUNUZ.. gelenek göreneğin canı cehenneme.. hiçbir kadın doğum yaptıktan sonra birilerine hizmet etmek zorunda değil.. tek yükümlülüğü evladı.. ister dibinden ayırmaz kimseyi kabul etmez ister bebesiyle sokak sokak gezer..
hiçbir kadın da ben şöyle börekler döşedim böyle misafir ağırladım diye yapmak istemeyen, bebeğiyle ilgilenmek isteyen anneye parmaklarını sallayamaz..
nitekim arkadaşımız kimseyi buyur etmemezlik etmemiş. vakit saat bildirmiş.. herkes saygılı olmak zorunda..

Vallahi hic dokunmadi evlenorsem esim hazir ev var ailemin altinda desem ben tasinmam . Allah mecbur etmesin kredili eve giderim

Gerçekten su sese alıssın yok misafir geri cevrılmez diyenler ya konuyu net okumadılar ya eşimin sulalesıne mensup kişiler:) yada doğum yapmamışlar yada kadın değiller:)
Ben artik bunlari yazanlar hakkinda sunu dusunuyrm
Gelecegin çetin kvleri olacaklar. Gelinler kek borek yapip lohusa haliyle sulaleyi agirlamazlarsa olay yaratacaklar . Gelinleri de gelip kk da konu acacaklar... eger ogullari yoksa da bu kez de damatlari gelip "kaynanamla basim dertte" diye konu acacaklar...
Aslinda bize hayatta eziyet edenler erkekler degil; ne yazik ki yine kadinlar...cunku erkegi de kadini da yetistiren anne...

Sen uzulme de gerilme de cnm. Uyu dinlen. Minise cokkkkk sut gerek daha...

Yok herkes her an mutlu. Bende mi sorun var benim çocuklarım mı huysuz bilemiyorum. Şimdi iki çıcugun karnınu doyursam büyük küçüğü dövmeden oyun oynatabilsem en büyük işi yapmış hissediyorum.
Değil temizlik değil gelene gidene pasta börek..
Hele lohusalıkta her şeyi birden yapanlar gerçekse şaşkınlık içindeyim.

ben kıracı değilim hıç de olmadım çok şükür. olabılırım de sıkıntı yok.
neyse basta haklı gıbı gelmişsin ama daha okudugunu anlamaktan aciz, konu açıp yorum yapanlara saldırmaktan öteye gidemeyen bırısın.
ve o kadar keyfım yerınde ki tartışmak bıle ıçımden gelmiyor
bi uyeye yazmışsın ya evı olan koca bul dıye sen bulmuşsun da ne olmuş dıye soruyorum.
düşman basına senin gıbıler hadi öteye

Yok arkadasim yok, anormallik bu super guclerde hahaha vallahi bende karinlarini doyurursam evde oldugumda dunyanin en mutlusuyum..cogu temizlik camasir evin duzeni, o cok onemli pasta borekleri geceleri uykumdan feragat ederek yapiyorum..yoksa gunduz bunlara pek vakit yok…boyle buyuyecekler..ama ahtapot gibi her ise yetistigini soyleyenler ya cok becerikliler..ya cocuklari cok uslu..ya da burda sadece bize hava atiyorlar…

Birde yaramaz olmasa bile cocuklar, ikiside kucukse cocuklarin..ikiz degillerse ikiside farkli sekilde ilgi istiyor..birinin mamasi digerinin yemegi ek gidasi derken zaman geciyor…haa boyle bir zamanda birde misafir agirlamak cok yorucu..

Bizim evden bile cikmamiz 1 saati aliyor, hele birinin gelmesi daha cok zaman aliyor..oncesindeki hazirlik..ortaligi supur duzenle odadan cikmissin bi geldin ortalik gene dagilmis hahaha yani buna nasil yetismeyi dusunuyorsun?? Bunlar tabiiki bir misal..herkeste ayni sekil olacak diye birsey yok…

Benımde dogumlarımda annem bana baktı zaten orduyu doguruyodu bıde misafırlerede hzmet ettıremem yanı kayınvalıdm hç yardm etmemstı nde olsa annesı yapıyo o öyle olmaz herkes herşeye saygı duymalı

Kıradan gıren krediden çıkan sesin.hadi öteye falan nedir ya mahallen sandın burayı herhalde :) hehe

Ne alaka yahu

Yani küçücük bir bebeği çocukların elinde oyuncak etmek çok mu akıllıca ?
Ne demek bebeğe gidelim diye tutturdular
Uygun bir dille akşam gidileceği yada bebek uyanınca gidileceği anlatılırdı
Kadın binbir zahmet uyutmuş kendi de dinlenecek belki yorgun, ama paşazadelerin biricik çocukları bebek görmek istemişler.
Hem bebek her ortama alışsın deniyor, ama bir yandan da çocuğun her istediğinin yapılması uygun görülüyor
Bu nasıl bir çelişki
O zaman çocuk da her ortama girmemesi gerektiğini bilecek

Hem isterse anne bebeğine pamuk prensesin camından yaptırır ve yıllarca içinde büyütür. Bu annenin kararıdır. Kimse yargılayamaz.

Bayılıyorum böyle yorumlara, ben senin yaşındayken bıdı bıdı bıdı versiyonu vardır bunun bir de. Peki süper kahraman, aynen devam et madalya takarlar bir gün...

Kadın daha yeni anne olmuş, duruma bile adapte değil ki zaten kimse kimseyi misafir kabul etmek zorunda bile değil.bu kültürümüz dediğiniz şeyler bazen insan haklarına bireyselliğe tamamen ters şeyler olabiliyor.kaldı ki küçücük çocuk oyuncak mı her canı sıkılan çocuk zile basıp çocuk görmeye gelecek.ben bebeğim küçükken ağzıma bir lokma dahi koyamıyordum, bir yandan evin düzeniyle ilgilenmeye çalışıp bir yandan sürekli ağlayan ve kucak isteyen bir bebeğe sahipsiniz.üstüne birde beslenemiyorsunuz bile.o şartlarda çocuk uyuduğunda dışardan geçen arabaya bile sinir oluyor insan değilki yüzsüzce gelen insanlara kek börek koymakla uğraşacak.bir arkadaş demiş zaten haklı.o gelen vatandaş keyfi bir şekilde orada oturmak çene çalmak vakit geçirmek için gelip akşam rahat rahat uykusunu uyuyacak yeni annede gece olunca o yorgunlukla birde çocuğunu uyutmak için uğraşacak.çocuğa verimli bir şekilde nasıl bakacak tabi kimsenin umru değil nasıl bakarsa baksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…