- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Analarının durduramadıkları çocukları ben 2 aylık bebe kucagımda ağlarken durdurcam oylemı!pes pesNe alaka yahu
Cocuklar belki bebegi sevmek istedi
Bebegi merak etti cocuk bunlar
Bebege gidelim diye tutturdular durmadilar belki
Konu sahibesi bebegini cam fanusa koysun o halde
Sizede kib. By avukat hnm.
:)
durdursunlar efendim çocuklarını. kadının bebeği oyuncak mı?Ne alaka yahu
Aynen arkadaşım.su çocuklarını başkalarına atan annelere sınır oluyorum.bebegım bazen saatlerce ağlıyor kolit tarzı ama ben ay al yoruldum demiyorum kimseye atmıyorum çocuğu.anne olarak onu sakinleştirmek benim görevim bunu ben yapmalıyım.onlarda çocuklarına sahip çıksınlar.durdursunlar efendim çocuklarını. kadının bebeği oyuncak mı?
Ne alaka yahu
Tam yazmak istediklerimi yazmışsınızben sana hak verdim bebek olmasa bile çoluğuna çocuguna ses etmeyen tıplerı sevmıyorum.
yöntemın yanlış olabılır ama ıyı yapmışsın.
katılmadıgım bir nokta var aile apartmanında yasamayan anlamaz yazmışsınız.
kıra ödemeden kredı ödemeden bedava eve sahıp olunca halıle olumsuz yanları da olacak.
emınım sen de her ay kıra ödeme derdının ne demek oldugunu bılmıyorsundur.
Cnm benim sende o zaman evi olan koca bulursun ne dıyım bu yorumdan sonra artık.esım ve benim yaşım olan insanlarız esım zamanında emek vererek yapmış evini.keza farzedelım ailesi vermiş olsun.bu durum krediyle ev alanları yada kirada oturan bazı arkadaşlara Baya dokunmuş.Tam yazmak istediklerimi yazmışsınız
Evet anlayissiz insanla ugrasmak cok zor bebekli kadinin evine iki yaramaz cocugu biraz da senin kafani sisirsinler diye gondermek madem oyle cocuklari parka goturup iki saat oynatsalardi
Ama ben de aile apartmanin zaten boyle bir sey oldugu belli
Bekar halimle aile apartmaninda oturanlarin yasadiklarini biliyorum kaynanaya misafir uc gun gelse sen bir gun almak zorunda kalirsin senin misafirin gelse rahat edemez usteki yada alttakini cagirmazsam ayip olur bayramda iki evin temizligi icin de seni beklerler falan filan ama sen de maasinin ucte veya dörtte birini kiraya vermeyi bilmezsin yada millet ev alicam diye maasinin yarisindan cogunu krediye oderken hazir eve gecersin orasi var
Vallahi hic dokunmadi evlenorsem esim hazir ev var ailemin altinda desem ben tasinmam . Allah mecbur etmesin kredili eve giderimCnm benim sende o zaman evi olan koca bulursun ne dıyım bu yorumdan sonra artık.esım ve benim yaşım olan insanlarız esım zamanında emek vererek yapmış evini.keza farzedelım ailesi vermiş olsun.bu durum krediyle ev alanları yada kirada oturan bazı arkadaşlara Baya dokunmuş.
Ben artik bunlari yazanlar hakkinda sunu dusunuyrmGerçekten su sese alıssın yok misafir geri cevrılmez diyenler ya konuyu net okumadılar ya eşimin sulalesıne mensup kişiler:) yada doğum yapmamışlar yada kadın değiller:)
Yok herkes her an mutlu. Bende mi sorun var benim çocuklarım mı huysuz bilemiyorum. Şimdi iki çıcugun karnınu doyursam büyük küçüğü dövmeden oyun oynatabilsem en büyük işi yapmış hissediyorum.Bu donemler evet boyle yorgun argin geciyor neden mi? Cunku bizim dusuncesiz toplumumuz yuzunden..tabiiki misafir gelecek gidecek vs vs..ama kusura bakmayinda sen kendini dusunmezsen kimse dusunmuyor..once senin sagligin yerinde olsunki bebegine iyi bakasin, ne diyoruz? Mutlu anne mutlu cocuk..
Sen gunduz misafir cekeceksin…gece herkesin totosunda pireler ucusurken bu kadin bebegini emzirecek uyku uyuyamayacak…oldu canim baska emriniz varmiydi? Gelende insanda az dusunceli olsun..
Konu sahibi arkadasim vallahi bu yorumlara hayret ediyorum sen iyice sinir olmussundur…
Ben lohusa lohusa mutfaktan cikamadim kv ye hizmet etmekten bi hal oldum diye dert yanarken banada burda biri cikip..dogurdum ertesi gun pastami boregimi yaptim bi ton misafir agirladim diye hava atmisti…hahaha yani bu modellerden her yerde var…herkesin ayni seyi yasayisi farklidir…bi analtamiyorsun bunu maalesef
Bedavaoldugunu nerden cıkarttın.esım bu evi ailesiyle beraber yaptı.bilmeden konusma.keza bedava olsa bile bu sekulde küçücük bebeğe bedel odedetmelerı sana mantıklı geliyorsa kendini tekrar değerlendir bence.sanırım size kıra ödemek fazla dokunmuş bana saldırdın.
Yok herkes her an mutlu. Bende mi sorun var benim çocuklarım mı huysuz bilemiyorum. Şimdi iki çıcugun karnınu doyursam büyük küçüğü dövmeden oyun oynatabilsem en büyük işi yapmış hissediyorum.
Değil temizlik değil gelene gidene pasta börek..
Hele lohusalıkta her şeyi birden yapanlar gerçekse şaşkınlık içindeyim.
Kıradan gıren krediden çıkan sesin.hadi öteye falan nedir ya mahallen sandın burayı herhalde :) heheben kıracı değilim hıç de olmadım çok şükür. olabılırım de sıkıntı yok.
neyse basta haklı gıbı gelmişsin ama daha okudugunu anlamaktan aciz, konu açıp yorum yapanlara saldırmaktan öteye gidemeyen bırısın.
ve o kadar keyfım yerınde ki tartışmak bıle ıçımden gelmiyor
bi uyeye yazmışsın ya evı olan koca bul dıye sen bulmuşsun da ne olmuş dıye soruyorum.
düşman basına senin gıbıler hadi öteye
Ne alaka yahu
Bayılıyorum böyle yorumlara, ben senin yaşındayken bıdı bıdı bıdı versiyonu vardır bunun bir de. Peki süper kahraman, aynen devam et madalya takarlar bir gün...Vay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
Vallahi sana da diyecek şey bulamadım aynen dvam et ne diyelim..güle güle, uyuya uyuya büyüt bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?