Eşimin anne sevgisi!

Pipet

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2008
3.338
3.939
698
bana en son ne zaman seni seviyorum dedi hatırlamıyorum bile ama eşim her telefon görüşmesinde annesine seni çok seviyorum anneciğim diyor. buda beni çıldırtıyor. sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ediyorum, sizolsaydınız ne yapardınız?

kaç yıllık evlisiniz?sıkıntınızı hiç dile getirdiniz mi?

3 yıllık evliyim cnm, sıkıntımı dile getirmedim hiç aslında bu konuda tartışmaya da girmek istemiyorum hiç onunla

tartışmaya girmeden de sıkıntınızı dile getirebilirsiniz...eşiniz belki de durumun hiç farkında bile olmayabilir.münasip bir lisanla ondan daha fazla 'seni seviyorum' sözü duymaya ihtiyacınız olduğunu söyleyebilirsiniz.kayınvalidenizi katmayın hiç araya bence,çünkü ne kadar düzgün cümle kurarsanız kurun,karşı tarafa kıyas içinde olduğunuzu hissettirirsiniz,dolayısıyla eşiniz bunu absürd bulabilir.hatta daha da vahimi bunu kayınvalidenize söyleyip çam bile devirebilir...

ay ne bileyim başka bi sorun yoksa bu dert değil ki bırak desin bence ne var
ama mesela bana hiç demez anneside der gibi bi durum varsa eee o zaman gıcık bi durum gerçekten

bence bir sey deme, eger dersen sen annemle benim aramdai iliskiyi kiskaniyor musun falan diyebilir.
uygun bir zamanda ondan seni seviyorum demesini duymak istedigini soyle, neden his soylemedigini sor.
gerci bir cok erkek gibi ''sevdigimi biliyorsun o yuzden soyleme geregi duymuyorum'' cevabini verebilir orasi ayri :1:
bu durumda ''bilsem de bunu duymaya ihtiyacim var, beni mutlu etmek istemez misin?'' diye sor bakalim ne diyecek?

bunu ondan duymak istediğini sık sık söyle
annesini hiç işin içine katma bence eşin yanlış anlayıp ters cevap verebilir
ama sen sürekli bu isteğini dile getir:31:

eşinizin anne sevgisi sizi niye rahatsız ediyorki anlamadım..
ne güzel sevsin işte..
siz sevdiğinizi söyleyince ne diyor suratınıza mı bakıyor öylece.çok ilginç..
rahatsız olduğunuz şey size bunu dile getirmemesiyse konu başlığı yanlış olmuş..

çözüm önerisi: eşinize buna ihtiyacınız olduğunu hatırlatın.

Son düzenleme:
arkadaslara katiliyorum
annesini karistirmadan o cumleyi duymak istediginizi soyleyin
guzelce..
ve bence annesine "seni seviyorum" demesi cok hos..
o kelimelerin eksikligini duydugunuz icin caniniz sikiliyor
diye dusunuyorum

Bence arkadaş ,eşinin annesine seni seviyorum demesini eleştirmekten ziyade,kendisine olan ilgi eksikliğinden bahsetmek istemiş.Yani ona yapmasın bana yapsın anlamında değil de,ona yapıyorsa bana da yapsın manasında.

Canım o zama sen söyle sık sık.Bir süre sonra o da söylemeye başlayacaktır.Bir de böyle dene istersen :54:

eşin demek ki işine geldiğinde "seni seviyorum" diyebiliyor.
erkeklerin bu sözü eşlerinden neden sakladıklarını hiiiiiiç anlamıyorum.
bence de annesini karıştırmadan bu sözü duymaya ihtiyacınız olduğunu eşinize söyleyin.
bana beni sevdiğini söyle dedikten sonra söylemesinin bir anlamı da kalmıyor ama neyse:68:

annesine söylemesin tek bana söylesin diye bi düşüncem yok, annesine de söylesin e banada söylesin, kızımada söylesin, tek annesi yokki hayatında, bizde varız,
konuşsam kesin senin yüzünden der, suçu bana atar,
şimdi ben ona seni seviyorum desem absürd olur gibime geliyor durduk yere, o kadar uzun zaman olduki söylemeyeli ve duymayalı,

AminMellaLle konu başlığı ne olmalıydı cnm, söyle değiştireyim:27:

evet ayni hikayeyi gel ben sana anlatayim!
benimkide kafasini eymis annasinin goguslerine surtuyo : ''hani mama hani mama"? diye

icimden afkur kopek diyomda dis goruntumde mallesef bu ifadeyi gosteriyo, ve kotu gelin ben oluyorum anlicaginiz..

ulan affedersinizde ben ne anneme nede babama bukadar abartili sevgi gosterdigimi hatirlamiyorum?bunlara ne gerek var? adami resmen gicik ediyolar yaaa!!! resmen kucak kucak ustune oturuyolar koskocam sandalye dururken,
birazda kaynanam kayinvaldemle bi konu olup tartissalar hemen kaynanamin cevabi su : ''sana ne lan sendenmi korkcam, alirim cocugumu annemin evine ceker giderimde seni bosarimda''
(en kucuk ogluda 25 yasinda yani benim esim, sanki 8yasindaki cocugu alip gidecekmis gibi konusuyo) gerci dogru.. simdiki yazdiklarimi okudumda gercekten 8 yasindaki akil bile yok benim su kocamda AGH AGHH !!!!

evet ayni hikayeyi gel ben sana anlatayim!
benimkide kafasini eymis annasinin goguslerine surtuyo : ''hani mama hani mama"? diye

icimden afkur kopek diyomda dis goruntumde mallesef bu ifadeyi gosteriyo, ve kotu gelin ben oluyorum anlicaginiz..

ulan affedersinizde ben ne anneme nede babama bukadar abartili sevgi gosterdigimi hatirlamiyorum?bunlara ne gerek var? adami resmen gicik ediyolar yaaa!!! resmen kucak kucak ustune oturuyolar koskocam sandalye dururken,
birazda kaynanam kayinvaldemle bi konu olup tartissalar hemen kaynanamin cevabi su : ''sana ne lan sendenmi korkcam, alirim cocugumu annemin evine ceker giderimde seni bosarimda''
(en kucuk ogluda 25 yasinda yani benim esim, sanki 8yasindaki cocugu alip gidecekmis gibi konusuyo) gerci dogru.. simdiki yazdiklarimi okudumda gercekten 8 yasindaki akil bile yok benim su kocamda AGH AGHH !!!!

ay seninki çok betermiş cnm ya, genelde bizde ablası yeğenleri hepsi başına toplanır ablası şap şup öper orasını burasını okşarda, biri omuzlarına masaj yapar ama eşim sınırını bilir. hani mama ha, bırakmasaymış keşke memeyi:27:

keske benimkide sinirli olsa, soyledigim zamanda anlamiyolarki derdimi :D hic sorma birak meme birakmasini, ciktigi yerden geride girmek istiyo ona kalsa, tovbe tovbe
allahimmmmmm dusmanimin basina verme yarabbimmmm!!!!!!!!

Bu konuyu eşine açmamanı gayet iyi anlıyorum. Çünkü "talep edilerek elde edilecek" bişey değil bence. Öyle elde edince değeri de kalmaz.

Sevgisini dillendiremeyen bir adam olsa, tamam konuşursun, analtırsın ihtiyacını.
Ama gayet de güzel beceriyormuş ifade etmeyi.

Peki evlilik öncesi dönemde nasıldı, sevgisini söyler miydi sana?

Bir de "şimdi konuşsam, kesin beni suçlar" demişsin. Neden böyle düşünüyorsun? Bak bu da önemli, demek bu durumun sence bir sebebi var.

keske benimkide sinirli olsa, soyledigim zamanda anlamiyolarki derdimi :D hic sorma birak meme birakmasini, ciktigi yerden geride girmek istiyo ona kalsa, tovbe tovbe
allahimmmmmm dusmanimin basina verme yarabbimmmm!!!!!!!!

Tatlım, benimkini annesi 1 yaşında terk edince ninesi büyütmüş.
Oyalansın diye yalandan kendi memesini verirmiş ağzına ve bu kadının memesinde ben gibi bir leke varmış.
Kaç yaşında kadın, en az 80 var. Gelince memesini açıp gösteriyor o lekeyi eşime..
Sağolsun bakmıyor eşim, ama o uyanıkta eski günleri hatırlatıyor aklınca. Hani ne çok emeğim var gibisinden.
Oğlu için fedakarlık yapmış k.valideler çok çekilmez oluyor. Mesela kocası erken yaşta ölüp evlenmeyenler, genç yaşta dul kalanlar, kötü bir evliliği evlat için sürdürenler vs.
Senin k.valide evli oğlu için mi "oğlumu alır giderim" diyor canım, aynı evdemisiniz:26:

Bu konuyu eşine açmamanı gayet iyi anlıyorum. Çünkü "talep edilerek elde edilecek" bişey değil bence. Öyle elde edince değeri de kalmaz.

Sevgisini dillendiremeyen bir adam olsa, tamam konuşursun, analtırsın ihtiyacını.
Ama gayet de güzel beceriyormuş ifade etmeyi.

Peki evlilik öncesi dönemde nasıldı, sevgisini söyler miydi sana?

Bir de "şimdi konuşsam, kesin beni suçlar" demişsin. Neden böyle düşünüyorsun? Bak bu da önemli, demek bu durumun sence bir sebebi var.

evlilik öncesinde çok söylerdi sevdiğini dile getirirdi üzerime titrerdi, kıskanırdı kaybetme korkusu çok vardı ama evlendikten sonra bitti herşey, ilgisiz bi adam geldi, beni suçlamasının sebebide herşeyi ondan bekliyomuşum, kendimi bırakmışım vs vs.

Tatlım, benimkini annesi 1 yaşında terk edince ninesi büyütmüş.
Oyalansın diye yalandan kendi memesini verirmiş ağzına ve bu kadının memesinde ben gibi bir leke varmış.
Kaç yaşında kadın, en az 80 var. Gelince memesini açıp gösteriyor o lekeyi eşime..
Sağolsun bakmıyor eşim, ama o uyanıkta eski günleri hatırlatıyor aklınca. Hani ne çok emeğim var gibisinden.
Oğlu için fedakarlık yapmış k.valideler çok çekilmez oluyor. Mesela kocası erken yaşta ölüp evlenmeyenler, genç yaşta dul kalanlar, kötü bir evliliği evlat için sürdürenler vs.
Senin k.valide evli oğlu için mi "oğlumu alır giderim" diyor canım, aynı evdemisiniz:26:

ay enteresanmış:53: benimkinin de üzerinde çok emekleri var heralde hem annesinin hem ablasının, ablası anne yarısı bu arada, o büyütmüş güya eşimi, ama ortaokuldan sonra yatılı okula vermişler

Back
X