- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ayni hikayeyi gel ben sana anlatayim!
benimkide kafasini eymis annasinin goguslerine surtuyo : ''hani mama hani mama"? diye
icimden afkur kopek diyomda dis goruntumde mallesef bu ifadeyi gosteriyo, ve kotu gelin ben oluyorum anlicaginiz..
ulan affedersinizde ben ne anneme nede babama bukadar abartili sevgi gosterdigimi hatirlamiyorum?bunlara ne gerek var? adami resmen gicik ediyolar yaaa!!! resmen kucak kucak ustune oturuyolar koskocam sandalye dururken,
birazda kaynanam kayinvaldemle bi konu olup tartissalar hemen kaynanamin cevabi su : ''sana ne lan sendenmi korkcam, alirim cocugumu annemin evine ceker giderimde seni bosarimda''
(en kucuk ogluda 25 yasinda yani benim esim, sanki 8yasindaki cocugu alip gidecekmis gibi konusuyo) gerci dogru.. simdiki yazdiklarimi okudumda gercekten 8 yasindaki akil bile yok benim su kocamda AGH AGHH !!!!
keske benimkide sinirli olsa, soyledigim zamanda anlamiyolarki derdimihic sorma birak meme birakmasini, ciktigi yerden geride girmek istiyo ona kalsa, tovbe tovbe
allahimmmmmm dusmanimin basina verme yarabbimmmm!!!!!!!!
Bu konuyu eşine açmamanı gayet iyi anlıyorum. Çünkü "talep edilerek elde edilecek" bişey değil bence. Öyle elde edince değeri de kalmaz.
Sevgisini dillendiremeyen bir adam olsa, tamam konuşursun, analtırsın ihtiyacını.
Ama gayet de güzel beceriyormuş ifade etmeyi.
Peki evlilik öncesi dönemde nasıldı, sevgisini söyler miydi sana?
Bir de "şimdi konuşsam, kesin beni suçlar" demişsin. Neden böyle düşünüyorsun? Bak bu da önemli, demek bu durumun sence bir sebebi var.
Tatlım, benimkini annesi 1 yaşında terk edince ninesi büyütmüş.
Oyalansın diye yalandan kendi memesini verirmiş ağzına ve bu kadının memesinde ben gibi bir leke varmış.
Kaç yaşında kadın, en az 80 var. Gelince memesini açıp gösteriyor o lekeyi eşime..
Sağolsun bakmıyor eşim, ama o uyanıkta eski günleri hatırlatıyor aklınca. Hani ne çok emeğim var gibisinden.
Oğlu için fedakarlık yapmış k.valideler çok çekilmez oluyor. Mesela kocası erken yaşta ölüp evlenmeyenler, genç yaşta dul kalanlar, kötü bir evliliği evlat için sürdürenler vs.
Senin k.valide evli oğlu için mi "oğlumu alır giderim" diyor canım, aynı evdemisiniz:26: