Eşimin Anneme Nefreti

Keske benim annemde gelmeye tenezzül etse gelse oysa esim ailesine okadar bagli ki ....

sizde degerini bilin Esinizle konusun Eger saygi gösterecek mertebede degilse sizde sayginizi yitirebilceginizi belirtin onu es olarak örnek aldiginizi eger büyüklere karsi sevsin yada sevmesin o sekildeyse belki sizde ayni "saygiyi göstermeye basliyabiliriniz size örnek oldugundan ötürü.

Bence annenizle doktora gidin ve uçmanızda sakınca var mı onu öğrenin. 1,5 saatlik yolculuk yapıp annenizin evinde doğum yapın ve kırkınızı orada çıkarın. Lohusalığınızı rahat geçirmeniz hayati önem taşıyor çünkü.

Ayrıl adamı kov demişlerde bu isler o kadar kolay mi anne azarladi diye adamı kovsun eeee sonra yuva yıktı anası diyecekler
Hic yapıcı olan yok hemen ayrıl
Kadın riskli hamilelik yaşıyor felç bile kalabilir
Siz esinizle sakince bıkmadan konusun KV denizi de hic alttan almayın. İdare etmeyin bakalim noluyp
Hatta eşini de herkes içinde özellikle KV yanında azarla laf eden. Olursa o yaptığına gore bunlar normal demek ki ben de uapalirim dersin

Bence annenizle doktora gidin ve uçmanızda sakınca var mı onu öğrenin. 1,5 saatlik yolculuk yapıp annenizin evinde doğum yapın ve kırkınızı orada çıkarın. Lohusalığınızı rahat geçirmeniz hayati önem taşıyor çünkü.
Kalp ve tansiyon hastasıymış, uçmak sakıncalı olmaz mı?

Ayrıl adamı kov demişlerde bu isler o kadar kolay mi anne azarladi diye adamı kovsun eeee sonra yuva yıktı anası diyecekler
Hic yapıcı olan yok hemen ayrıl
Kadın riskli hamilelik yaşıyor felç bile kalabilir
Siz esinizle sakince bıkmadan konusun KV denizi de hic alttan almayın. İdare etmeyin bakalim noluyp
Hatta eşini de herkes içinde özellikle KV yanında azarla laf eden. Olursa o yaptığına gore bunlar normal demek ki ben de uapalirim dersin
Defalarca konuşmuş anlamamış, annesini azarlamayı kolay görene kapının önüne koyulmak da normal gelsin. Aynısını konu sahibi yapsa adam neler yapardı.

Keske benim annemde gelmeye tenezzül etse gelse oysa esim ailesine okadar bagli ki ....

sizde degerini bilin Esinizle konusun Eger saygi gösterecek mertebede degilse sizde sayginizi yitirebilceginizi belirtin onu es olarak örnek aldiginizi eger büyüklere karsi sevsin yada sevmesin o sekildeyse belki sizde ayni "saygiyi göstermeye basliyabiliriniz size örnek oldugundan ötürü.
İlk defa bir yapıcı yorum gördüm kadının hastalığını bile hiçe sayıyorlar

İnanın ne anlatacağımı da bilmiyorum!! belli bir sebep yok, eşimin birilerinin dolduruşuna geldiğini düşünüyorum!!! yok öyle birşey desede eşim annemden nefret ediyor!!

Benim ailemde eşimin aileside bizden farklı şehirlerde yaşıyorlar. Biz üç yıllık evliyiz ve ben şuan 34 haftalık hamileyim!!

Benim ailem çok sık gelmez ziyaretimize 3 yılda annemin bu ikinci gelişi ilk geldiğinde bir hafta kaldı bu sefer erken doğum olabileceği için benim ısrarımla geldi biraz zoraki geldi yani ki kadıncağızı bu duruma düşürdüğüm için çok pişmanım.

Eşimin annesi ise senede iki kere gelir ve her gelişinde bir ay kalır hiçbirşey ine ses etmem (bunları yazıyorum ki durum net anlaşılsın yani hamileyim diye hormonal bir durum söz konusu olmadığı anlaşılsın)

Gelelim eşimin davranışlarına sürekli anneme laf sokuyor sürekli nefret dolu bakışlarını yakalıyorum geçen gezmeye gittik mesela başka birileride vardı annemi bir azarlayışı vardı görmeniz lazım ben bu davranışlarına tabi ki sessiz kalmıyorum ama kadın haliyle alınıyor diyor kızım ben senin için buradayım siz mutlu olun ama nasıl mutlu olabilirim gerçekten çok üzülüyorum..

Asla annemi ezdirmek istemiyorum Hani kapıyı çekip çıkıcam ama doğuma az kaldı yol yasağım var kaldım böyle ve tavsiyeleriniz ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız???
Allah a cok şükür o zaman ya elhamdülillah eşim her gelenime aynı sıcaklıkta davranır. Benim annem rahatsıslık vermemek adına vok gelmez cok kalmaz eşimin ailesi de sene de 1 kere gelirler 20 gun kalırlar. Ama düşündüm de cok zor bir durum ya. Sana gül gibi kızını yetiştirmiş büyütmüş eline vermis kız annelerine daha cok hürmet gerekiyor bence. Bşr yere gitmeyin kendinizi üzmeyin . Dua edin Allah akıl fikir versin inşallah dogru yu bulsun eşiniz. Hayırla gelsin bebeişiniz

Defalarca konuşmuş anlamamış, annesini azarlamayı kolay görene kapının önüne koyulmak da normal gelsin. Aynısını konu sahibi yapsa adam neler yapardı.
İste oda kovmak yerine anasına aynı sekil davransin kimsede naptin diyemez madem bu sekil davraniyprsun bu normal bnde annene senin yaptığını yapıyorum der
Kovarsa is buyur riskli bir gebelik strese baagggli tansiyon oynarsa çok büyük sonuç doğurur sonunda felc bile olabilir kendi sağlığı su anda bnce daha önemli

Vallahi annem ilk başta eşimi erkek kardeşimden ayırmıyordu ama böyle böyle oda irrite oldu artık çünkü ağzından ne çıksa eşim tersliyor
Eşiniz iyi bir dersi hakkediyor. İyi bir ders almazsa ezmeye devam edecek annenizi.

Doğumunuzu yapım muhakkak annen gelecektir, eşiniz hareketlerine bakın eğer anneni gene azarlıyorsa annenle beraber baba evine dönün... ama bunu muhakkak yapın

İste oda kovmak yerine anasına aynı sekil davransin kimsede naptin diyemez madem bu sekil davraniyprsun bu normal bnde annene senin yaptığını yapıyorum der
Kovarsa is buyur riskli bir gebelik strese baagggli tansiyon oynarsa çok büyük sonuç doğurur sonunda felc bile olabilir kendi sağlığı su anda bnce daha önemli
Ama kv si şimdi orda değil, ne zaman gelecek belli değil. Yakın zamanda geldi diyelim, konu sahibi annesinin yanında kv ye öyle davranınca da olaylar çok büyür. Annesi dolduruyor da böyle davranıyor derler, kocasının yaptığı unutulur.

Back
X