Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soruyorum ama yok bir sey diyor, neden böyle yapiyorsun diyorum bana anneni savunma, sen artik evlendin ciktin o aileden diyor. Delirecegim offf
vereliniortakAl benden de o kadar..ne demek sen o evden çıktın yaa.kız evladın evlatlığı evlenene kadar mı? kendi kızkardeşleri içn de aynı şeyi mi düşünüyor acaba bu modeller.
ya da kendi kızları yarın öbürgün evlenince onlara sırt çevirse??
bu dünyada herkes ektiğini biçer.
benim annemin adını olur olmaz şekilde kimse ağzına alamaz.
he alırsa da o şekilde konuştuğu kişinin kızıyla da işi olamaz..
başnıza gelen gerçekten üzücü dilerim en kısa zamanda çözersiniz..
bu konu eşlerinin anneleri hakkında saçma sapan konuşan gelinlere de örnek olsun please![]()
anlayamiyorum kizlar neden böyle yapiyor? Esim sürekli annemle ilgili bir acigini bulmaya calisiyor, herzaman laf sokmalar, kücük görmeler artik dayanamiyorum. Tabi annemin yüzüne karsi cok iyi davraniyor, onun bu iki yüzlülügünü gördükce kusasim geliyor. Neredeyse hergün tartisiyoruz. Annemi savundum diye iyice deliriyor, ama kusura bakmasin ben onunla beraber olup uyduruk seylerle annemin dedikodusunu yapmam, yapamammmm. Artik ben anneme gidince bile surat asiyor, kendisi 2-3 aydir hic gitmiyor annemi ziyarete, be gidiyormusum ya yetermis. Yazik canim annemde herzaman esin nasil iyimi selam söyle der:-( ama kendisi annesine gideceginde ben herzaman giderim ama artik karar verdim bende onun annesine gitmeyecegim..
Sizdede varmi böyle cins esler???
cevaplar icin cok tesekkür ederim....
Evet dün gece tekrar konustuk ve hala ayni düsündügne sait oldum malesef. Bana dedikleri sunlardi: Annenle hic bir yere gidemezsin (disari gezmeye veya aile ziyaretine) eger gitmek istiyorsan benimle gideceksin. Annene oturmaya hafta bir gidip bir saat oturup fazla samimi olmadan geleceksin. Ben karsi cikincada isine gelirse diyor cildiracagim ben...
Annemin beni yönettigini düsünüyor hastalikli gibi yahu ikna edemiyorum adami bir türlü. Ben birsey söyleyince annenmi doldurdu seni diyor, ben eve bir esya alinca annenmi secti diyor kizlar. Ogluma hediye alinca kiziyor, hediye alip durmasin diyor offff...
Lütfen böyle yapma diyorum, annemle, kardesimle ilgili bana imalarda bulunma diyorum ozaman görüsmeyeksin bende laf sokmam diyor. Resmen nefret ediyor.
Ben iki ay sonra yurtdisina gitmek zorundayim bir haftaligina ama yavas yavas gidipte geri dönmemek geliyor icimden