eşimin anneme saygısızlığı!!!

nurbanu7

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
11.125
7.874
448
36
istanbul
henüz 12 yaşındaydım annem ve babam mutlu değildi sürekli kavga sürekli tedirginlik mutsuzluk !! Ailemize babamın yakın arkadaşı evlı barklı bır adamda dahil oldu ilk zamanlar mısafırlıge gıdıp gelıyorduk her iki tarf da sonra annem hiç olmayacak bişey yaptı o adamla sürekli görüşmeye başladı bu yuzden çok dayak yedım annemden babama sölerim dedim yapma dedim o konuşmaya devam edıyordu yemege gıtmeler gezmeler benı parka götürüp orda yalnız konuşmalar falan filan annem sonunda adama borç için yüklü bir para verdi tabıkı alamadı her neyse o sıralarda apartmanın kapısında oyun oynarken hiç tanımadıgım bır adam yaklaştı yanıma kalçamı elledi senı sevıyorum dedi bana bır numara verdı bende num arayı yırttım attım aglamaya başladım şuan 22 yaşındayım 1buçuk senelık evliyim içkili bir anımda aglayarak eşime söledim sölemez olaydım benım derdım bana yetmezmış gibi şimdi o da bana sürekli senın annen o****pu diyor bu da benı daha çok yaralıyor ne yapmam lazım yardım edın :43::43::43::43::43::43:

çok kötü bi durummm ne denmeli bilemedimm :(((söylememek lazım aile sorunlarını eşleree çünkü başınıza kakılıyorrr...ama içkiliymişssin...

ah işte alkollüyken ağzından kaçmış...
hemen koz olarak kullanıyo yazık....
böyle işte erkekler bi açık buldumu hemen kullanır...
geçmiş gitmiş bi hatadan ona ne....

eşinin yaptığı büyük bi saygısızlık...annen ne yaparsa yapsın,yaptığı tabikide doğru değil,ama bunu senin yüzüne vurmaması lazımdı..senin suçun ne ki olayda???bence eşinle ciddi bişekilde konuş,tavrını koy!!ben sana da en özelimi anlatamıyacaksam, kime anlatıcam de!!sende böyle yaparsan,sana bu hayatta asla bir daha güvenim olmaz de!!!kırıldığnı belirt!!!allah allah yaa....

eşinin yaptığı büyük bi saygısızlık...annen ne yaparsa yapsın,yaptığı tabikide doğru değil,ama bunu senin yüzüne vurmaması lazımdı..senin suçun ne ki olayda???bence eşinle ciddi bişekilde konuş,tavrını koy!!ben sana da en özelimi anlatamıyacaksam, kime anlatıcam de!!sende böyle yaparsan,sana bu hayatta asla bir daha güvenim olmaz de!!!kırıldığnı belirt!!!allah allah yaa....

söledim konuştum gene aynı kızgınlık anında gene aynı şey bişey farketmıyor o kadar çok yoruldum ki eşimde aldatmıştı zaten benı annemin olayı yaraladı yeterınce sürekli tuz basıyor herkes yarama

Sessiz kalma bu duruma canım bugün bunu diyen yarın seni annene yollamaz ... ! tepene çıkar . onun için hemen el koy sen kim oluyosunda benm anneme bu hakareti yapabiliyosun saygısız utanmaz haddini bilmez" de . Ağır çıkışlar yap o benm annem o doğurdu beni bu tür şeyler her ailede olabilir. ama senin haddine düşmez anlattım diye Eğer bu kelimeyi biraz daha sölemeye devam edersen sonucuna katlanmak zorunda kalırsın de .:47:

söledim konuştum gene aynı kızgınlık anında gene aynı şey bişey farketmıyor o kadar çok yoruldum ki eşimde aldatmıştı zaten benı annemin olayı yaraladı yeterınce sürekli tuz basıyor herkes yarama

Adam zaten karakter olarak düzgün biri değil ki...
Size ihanet eden birinin annenize küfür etmesi çok abes bir durum değil ki. :15:

aldatmışta zaten sen daha çözüm yolumu arıyosun ? unutma sana değer veren , annen her türlü şeyi yapmış olsa bile annene saygı gösterir!

Sessiz kalma bu duruma canım bugün bunu diyen yarın seni annene yollamaz ... ! tepene çıkar . onun için hemen el koy sen kim oluyosunda benm anneme bu hakareti yapabiliyosun saygısız utanmaz haddini bilmez" de . Ağır çıkışlar yap o benm annem o doğurdu beni bu tür şeyler her ailede olabilir. ama senin haddine düşmez anlattım diye Eğer bu kelimeyi biraz daha sölemeye devam edersen sonucuna katlanmak zorunda kalırsın de .:47:

pekte umrunda değilim defol git dıyebılen bır ınsan agır çıkışar sonrasında benı kapıya koyar annemden de nefret edıyorum kendı iç dunyamda baba desen arayıp sorma napacagım bılmıyorum

aaaaaaa oldu şimdi bak eşin bi namus timsaliymiş....

aldatmışta zaten sen daha çözüm yolumu arıyosun ? unutma sana değer veren , annen her türlü şeyi yapmış olsa bile annene saygı gösterir!

yapabılecegım ne var peki kapıyı vurdum çıktım eve gıttım ee annem diyecek 3 gun sonra evıne gıt kocanın yanına dön babam desen yüzüme bakmaz kendı evımde çok mu istenıyorum sankı

Annenizin yaptığı onu ilgilendirmez.
Eşinize sakin bir anınızda sorar mısınız. Ona güvenerek anlattığınız ve sizi çok üzen meseleyi yüzünüze vurduğunda hem de çok çirkin bir şekilde ne hissediyor. Mutlu mu oluyor canınızı bu şekilde yaktığında.
Ona emanet olarak söylenmiş bir sırrınızı bu kadar aleni söylerken hiç mirahatsızlık duymuyormuş? Utanmıyor muymuş kendinden?
Ona güvenmekle hatta ettiğinizi pişman olduğunuzu söyleyin.

Bu adam seni sevdiğni düşünmüyorum defol git diyebilecekse sende gideceksin. ama senin halini anlayabiliyorum :50: Boşanırsam nereye giderim diyosun naparım diyosun :50:

Annenizin yaptığı onu ilgilendirmez.
Eşinize sakin bir anınızda sorar mısınız. Ona güvenerek anlattığınız ve sizi çok üzen meseleyi yüzünüze vurduğunda hem de çok çirkin bir şekilde ne hissediyor. Mutlu mu oluyor canınızı bu şekilde yaktığında.
Ona emanet olarak söylenmiş bir sırrınızı bu kadar aleni söylerken hiç mirahatsızlık duymuyormuş? Utanmıyor muymuş kendinden?
Ona güvenmekle hatta ettiğinizi pişman olduğunuzu söyleyin.

sordum canım bır kaç saat sonra pişman oluyor pişman olsa ne olur !! benı ezip geçtıkten sonra

Back
X