Eşimin anneme yaklaşımı

Merhaba hanımlar, geçtiğimiz hafta hafif bir zehirlenme yaşadım. Bebeğim var gece boyu emzirmemem gerekiyordu bu yüzden annem geldi üstüne 20 lik diş sıkıntım oldu çektirmem gerekti ama öncesinde antibiyotik kullanmam ve 5 saat her içmemde emzirmemem gerekiyordu üstüne birde grip oldum derken annem 1 hafta kaldı. Ama eşim bir surat görmeniz lazım birşey demiyor ama işten geliyor yemek yemiyor gidip yatak odasında duruyor ve hep böyle annem 2. Evliliğini yaptı eşiyle geldiklerinde bile hep bir bahane bulup kaçıyor kardesim ve eşinede aynısını yapıyor geldilermi eşim Yok işe gitçem yok şu bu diyip gidiyor ama kendi ailesi oldu mu yaklaşımı çok farklı. Annemde kadın hiç birşeye karışmaz eşime yavrum demeden konuşmaz ama annemde anlıyor sonuçta hiç oturmaz kaçar yatak odasına ya da dışarı bende rahat edemiyorum diken üstünde oluyorum kendi annesine her hafta gidiyoruz benim annem uzak oturuyor her zaman göremiyorum kadın bir geliyor eşim hep surat eve geliyor annem hoşgeldin yavrum diyor hoşbulduk diyor geçiyor hiç nasılsın birşeye ihtiyacın var mı anne diye sormuyor. Ama kendi annesi olunca annemi sarıl öp yoksa üzülüyor falan diyor çocuk gibi. Ama kendisi benim tarafıma hep önyargılı kaldı ki eşimin ailesinin bana çok yanlışı oldu çok büyük sorunlar yaşadık benim ailem eşime en ufak kelime kullanmadı kendi annesi ablası bana ne hakaret etti ben yinede hep Güleryüz’le yaklaşıyorum. Birşey olsa hemen anneme gidelim annem yapsın annemi cagıralım hep benim annemi Yok sayıyor artık canıma taketti
Sende onun annesine öyle davran

Benim annemde 2. Evliligini yapmis bi insan. Eşim annemi cok sever. Annem hep gelsin der gel kal bizde der ama gelince yaninda biraz oturup kalkar onunda nedeni annenle rahat vakit gecir benden rahatsiz olmasin der hep ana kiz takılın benim yanimda konusamayacaginiz seyler olur belki der. Belki senin esinde öyle dusunuyodur canim.

Valla ban yemeyi göze aldım...

Konu sahibi 5 sayfadır sende aynen onun gibi davran eşinin ailesine diyor insanlar, oralı bile olmuyorsun...müstehak senin gibilere ,aileni saydırmayan sensin, kısasa kısas taktiğini hiç mi duymadin yani?

Neden senin gibilerin eşleri böyle ayı biliyor musun? Sırf kocalarınız sizi bi gıdım fazla sevsin diye adamlar için her kalıba giriyorsunuz oyuncak oluyorsunuz, sonra saygı bekliyorsunuz,

Küsermiş miş , sürat aşarmış mış çokta tın küsersen küs g*tünü de küle bas deyip oralı bile olmayın bakın noluyo.

Kusura bakmayinda hata sizde. Nasil musade ediyorsunuz bu tavrina. Kisasa kisas. Sizde onun ailesine aynisini yapin. Geldiklerinde yatak odasindan cikmayin gorsun gununu. Annenize boyle bir terbiyesizlik yaptiginda esiniz karsisinda bir yaptiriminiz olamiyorsa sorunu kendinizde arayin. Ne munasebet benim aileme bunu yapacak bir adam. Cinnet getiririm heralde.

Anneme sarıl öp yoksa üzülür .nedir ya..übüğünü sıkarım onun valla..onun ki anne de seninki .ne acaba..saygısız ..çok sinirlendim..banlancam biraz daha yazarsam..

Sende Annesine aynı şeyi yap .
Yarabbim bu nasıl sabır .benim anneme yapıcak o eş kişisi evi birbirine katardım. Acıdım annene ya . Sana da aferin susmaya devam

Normalde eşimle annemin arası çok iyidir, ana oğul gibiler. Bi ara eşim annemin söylediği birşeyden rahatsız olmuş erkenden kalktı sen gelirsin dedi. O an hiç bişey demedim. Eve gidince dedim sen hayırdır? Bu cesaret nedir? Neymiş ben annesiyle küsmüşüm biraz onu anlamamı istemiş. Dedim senin annen bunu bunu yaptı çat çat söyledim suratına. Sen ne gördün say bakıyım. Sağlam bi pişman ettim. Ertesi günü dışarı çıkacaktık kendisi dedi ki anneni de alalım mı hava alsın bi :KK70:

Ailemizi rezil de eden vezir de eden bizleriz hiç kusura bakma konu sahibi. Şimdiye kadar bu sorunu çoktan çözmüş olman gerekiyordu. Ailen hiç hakediyor mu ya ayıp. Eşin terbiyesizin teki. Hala alttan alıyorsun.

Gece uyurken yastıkla nefesini keserim onun ruhu duymaz. :bicak:
Seni doğuran kadına sesimi çıkarmayıp sohbetimi ediyorsam sende beni doğurana öyle davrancaksın diyemiyor musunuz ?
Kusura bakmayın ama eşinizde vefa yok size bakmak için rahatını bozup geliyo gönlünü hoş edip minnet duyacağına fare gibi kaçacak delik arıyor.

Konu sahibi, sizden almış bu yüzü. Adam, annesine ne yaparsam yapayim, ailemi el üstünde tutuyor diye düşünüyor ve haklı olarak kendini hiç düzeltmiyor. Hadi o el oğlu. Onun için yanmaz annenize.
Peki siz nasıl bir evlatsiniz ki, annenize bu muameleyi reva görüyorsunuz?

Bunu burada sormaniz bile hata. Yapacağınız şeyi kendiniz biliyor olmanız lazım. Eş kişisinin ne haddine, annenize afedersiniz köpek gibi davranıp, kendi anneciginin naziyla oynanmasını beklemek? Siz bu yüzü verdiğiniz sürece bekler tabii. Biraz vicdan.

Merhaba hanımlar, geçtiğimiz hafta hafif bir zehirlenme yaşadım. Bebeğim var gece boyu emzirmemem gerekiyordu bu yüzden annem geldi üstüne 20 lik diş sıkıntım oldu çektirmem gerekti ama öncesinde antibiyotik kullanmam ve 5 saat her içmemde emzirmemem gerekiyordu üstüne birde grip oldum derken annem 1 hafta kaldı. Ama eşim bir surat görmeniz lazım birşey demiyor ama işten geliyor yemek yemiyor gidip yatak odasında duruyor ve hep böyle annem 2. Evliliğini yaptı eşiyle geldiklerinde bile hep bir bahane bulup kaçıyor kardesim ve eşinede aynısını yapıyor geldilermi eşim Yok işe gitçem yok şu bu diyip gidiyor ama kendi ailesi oldu mu yaklaşımı çok farklı. Annemde kadın hiç birşeye karışmaz eşime yavrum demeden konuşmaz ama annemde anlıyor sonuçta hiç oturmaz kaçar yatak odasına ya da dışarı bende rahat edemiyorum diken üstünde oluyorum kendi annesine her hafta gidiyoruz benim annem uzak oturuyor her zaman göremiyorum kadın bir geliyor eşim hep surat eve geliyor annem hoşgeldin yavrum diyor hoşbulduk diyor geçiyor hiç nasılsın birşeye ihtiyacın var mı anne diye sormuyor. Ama kendi annesi olunca annemi sarıl öp yoksa üzülüyor falan diyor çocuk gibi. Ama kendisi benim tarafıma hep önyargılı kaldı ki eşimin ailesinin bana çok yanlışı oldu çok büyük sorunlar yaşadık benim ailem eşime en ufak kelime kullanmadı kendi annesi ablası bana ne hakaret etti ben yinede hep Güleryüz’le yaklaşıyorum. Birşey olsa hemen anneme gidelim annem yapsın annemi cagıralım hep benim annemi Yok sayıyor artık canıma taketti

İşte sorun senin güler yüzle karşılıyor olman yap aynısını anlasın

Suç sende. Senin annene böyle davranan bir kocaya birşey dememen, üstüne anneme sarıl hoşnut et derken belki de bunları yapıp alttan Alman.

Anneme böyle davranan birisine aynısını yapardım ben. Alttan aldıkça tepene çıkarmışsin odunu.

Bizde de durum böyle. Uzun zamandır ben de onun ailesine öyle davranıyorum. Ama çok değişen bir şey yok. Ailesinin düştüğü duruma rağmen yine aynı davranıyor. Aile terapistine de gittik. Dr her şeye rağmen benim de dosdoğru davranmamı önerdi. Eşimi hatalı buldu tabii. Yani çözüm bulan bana da söylesin.

vallaha böyle bir durumda o da annesini kendisi ağırlamak zorunda kalır, ne çay ne kahve ne bir ikram umurumda olmaz. neden böyle yaptın diye söylediğinde de ay rahatsızdım hayatım sen yapsaydın derdim

Aileniz ciddi bir problem yaratmamış madem surat asamaz saygısızca da davranamaz.
Heeeee davranıyorsa da aynısını yaptığınızda size söyleyecek sözü olamaz.
Burda okumuyor muyuz kiii zamanında bende aynı hatayı yaptım eşimin ailesi deyip yutmadık mı bi çok şeyi. Ama pardon yaa kadınlar ağaç kovuğundan çıkıyordu :KK53:

Maalesef aynı şeyleri yaşıyoruz ama tek farkımız var benim annem de hakediyor öyle davranılmayı. Yine de üzülüyorum bu duruma kv öyle annem öyle insanın sığınacak hiç mi dalı olmaz? Bende kocama sarıldım mecbur yapacak bişey yok değişmiyorlar çünkü. Boşu boşuna birbirimize giriyoruz 3. Kişiler için bıraktım artık değiştirmeyi birşey söyleyen olunca benim kocamın huyu öyle deyip çıkıyorum işin içinden. Allah yardımcın olsun çok zor. Ama ben yine de sende öyle davran demeyeceğim bu da bi imtihan ve ilerde senin çocuklarında aynı şekilde sana davranabilir. Bir kötülükleri olmadığı sürece sırf kocana inat kimseyle kötü olmamalısın.

O nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın. En sevdiğim taktiktir..

Sen eşinin ailesine güleryüzlü yaklaşırsan o daha çok senin ailenin burnundan getirir . Aynısını yap . Üzülürmüşmüş annesi hadiiiii canım ... senin ki anne degil mi ?

Tebrikler, sana hakaret eden annene surat asip boyle davrananlara guler yuzle yaklaş,,, cokta anlarlar y

Back
X