- 23 Şubat 2016
- 2.043
- 1.789
- 83
Sende onun annesine öyle davranMerhaba hanımlar, geçtiğimiz hafta hafif bir zehirlenme yaşadım. Bebeğim var gece boyu emzirmemem gerekiyordu bu yüzden annem geldi üstüne 20 lik diş sıkıntım oldu çektirmem gerekti ama öncesinde antibiyotik kullanmam ve 5 saat her içmemde emzirmemem gerekiyordu üstüne birde grip oldum derken annem 1 hafta kaldı. Ama eşim bir surat görmeniz lazım birşey demiyor ama işten geliyor yemek yemiyor gidip yatak odasında duruyor ve hep böyle annem 2. Evliliğini yaptı eşiyle geldiklerinde bile hep bir bahane bulup kaçıyor kardesim ve eşinede aynısını yapıyor geldilermi eşim Yok işe gitçem yok şu bu diyip gidiyor ama kendi ailesi oldu mu yaklaşımı çok farklı. Annemde kadın hiç birşeye karışmaz eşime yavrum demeden konuşmaz ama annemde anlıyor sonuçta hiç oturmaz kaçar yatak odasına ya da dışarı bende rahat edemiyorum diken üstünde oluyorum kendi annesine her hafta gidiyoruz benim annem uzak oturuyor her zaman göremiyorum kadın bir geliyor eşim hep surat eve geliyor annem hoşgeldin yavrum diyor hoşbulduk diyor geçiyor hiç nasılsın birşeye ihtiyacın var mı anne diye sormuyor. Ama kendi annesi olunca annemi sarıl öp yoksa üzülüyor falan diyor çocuk gibi. Ama kendisi benim tarafıma hep önyargılı kaldı ki eşimin ailesinin bana çok yanlışı oldu çok büyük sorunlar yaşadık benim ailem eşime en ufak kelime kullanmadı kendi annesi ablası bana ne hakaret etti ben yinede hep Güleryüz’le yaklaşıyorum. Birşey olsa hemen anneme gidelim annem yapsın annemi cagıralım hep benim annemi Yok sayıyor artık canıma taketti