• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin anneme yaklaşımı

Eşimin annesi ablası ve benim aramda oldu onlar yüzünden düşük tehlikesi atlattım ama benim ailem hiç terbiyesini bozmadı insan gibi konuştu annem ve kv konusmuyorlar o zamanlar beraber oturuyorduk annemi evden kovmuştu lohusaydım annem yanımda kalıyordu

Ohoo bu durumda beyefendinin neden böyle sacma sapan hareket ettigi belli. Annesine karsi mahcup olmamak adina sizin ailenize karsi böyle. Iyice doldurmuslar demek ki. Ben esimin canini okurum aileme ters davransa. Ilk bulusmadan bunu belirtdim. Aileme saygisizlik yapani affetmem diye. Saygi isteyen saygi göstermek zorunda

Hata sizde

Eşiniz ailesine nasıl saygı sevgi hürmet bekleyip size zorla da olsa yaptırıyorsa
Siz de aynı şekilde kendi ailenize yaptıracaksınız

Annenizi nasıl evden kovarlar yahu
Yıkarım o evleri başlarına
Siz çok taviz vermişsiniz
Ailenizi ezdirmişsiniz

Sebep neydi ki?

Çok mu güzel giden bir evliliğiniz
Sizi çok sevip sayan kv görümce
El üstünde tutan kocanız var?

eşinizde olmayan saygı ve insanlık.
bunlar ögretilmemiş.
annenizi evden kovduklarında siz onunla gitseydiniz ozaman tavrı bu kadar keskin olamazdı.
evinizden kovmuşlar eşiniz trip atıyor sizde annenizi o eve o eşin aşagılamalarına magruz bırakıyorsunuz.
İşten izin alsın kendisin den bir parça olan çpcuguna paşa paşa baksın.
Tabi becerebilirse
.

Ne mümkün 2 dakika bakmaz çocuğa alır yanına film Acar hadi kızım film izleyim 1 yadında Bebek durur mu ağlayıncada çocuk Beni sevmiyor seni istiyor der bırakır hemen

Hata sizde

Eşiniz ailesine nasıl saygı sevgi hürmet bekleyip size zorla da olsa yaptırıyorsa
Siz de aynı şekilde kendi ailenize yaptıracaksınız

Annenizi nasıl evden kovarlar yahu
Yıkarım o evleri başlarına
Siz çok taviz vermişsiniz
Ailenizi ezdirmişsiniz

Sebep neydi ki?

Çok mu güzel giden bir evliliğiniz
Sizi çok sevip sayan kv görümce
El üstünde tutan kocanız var?

Tabi bende buna karşın büyük tepki verdim evden gittim evi ayırana kadar dönmedim ev ayrıldı öyle döndüm o sürede kv görümce hiç biriyle konusmadım eşim hep beni haklı bulduğunu söyledi yanımda durdu ama aileme hep soğuk

Tabi bende buna karşın büyük tepki verdim evden gittim evi ayırana kadar dönmedim ev ayrıldı öyle döndüm o sürede kv görümce hiç biriyle konusmadım eşim hep beni haklı bulduğunu söyledi yanımda durdu ama aileme hep soğuk
Aynı sekilde davran annesi gelınce
Gecmışınız de ıyı degılmıs zaten kayınvalıdeyle
Empati kabiliyeti olmayan bencil insanların gözüne sokmak lazım yaptığını

Merhaba hanımlar, geçtiğimiz hafta hafif bir zehirlenme yaşadım. Bebeğim var gece boyu emzirmemem gerekiyordu bu yüzden annem geldi üstüne 20 lik diş sıkıntım oldu çektirmem gerekti ama öncesinde antibiyotik kullanmam ve 5 saat her içmemde emzirmemem gerekiyordu üstüne birde grip oldum derken annem 1 hafta kaldı. Ama eşim bir surat görmeniz lazım birşey demiyor ama işten geliyor yemek yemiyor gidip yatak odasında duruyor ve hep böyle annem 2. Evliliğini yaptı eşiyle geldiklerinde bile hep bir bahane bulup kaçıyor kardesim ve eşinede aynısını yapıyor geldilermi eşim Yok işe gitçem yok şu bu diyip gidiyor ama kendi ailesi oldu mu yaklaşımı çok farklı. Annemde kadın hiç birşeye karışmaz eşime yavrum demeden konuşmaz ama annemde anlıyor sonuçta hiç oturmaz kaçar yatak odasına ya da dışarı bende rahat edemiyorum diken üstünde oluyorum kendi annesine her hafta gidiyoruz benim annem uzak oturuyor her zaman göremiyorum kadın bir geliyor eşim hep surat eve geliyor annem hoşgeldin yavrum diyor hoşbulduk diyor geçiyor hiç nasılsın birşeye ihtiyacın var mı anne diye sormuyor. Ama kendi annesi olunca annemi sarıl öp yoksa üzülüyor falan diyor çocuk gibi. Ama kendisi benim tarafıma hep önyargılı kaldı ki eşimin ailesinin bana çok yanlışı oldu çok büyük sorunlar yaşadık benim ailem eşime en ufak kelime kullanmadı kendi annesi ablası bana ne hakaret etti ben yinede hep Güleryüz’le yaklaşıyorum. Birşey olsa hemen anneme gidelim annem yapsın annemi cagıralım hep benim annemi Yok sayıyor artık canıma taketti
Dinsizin hakkından imansız gelir aynısını onun annesine yap

Eşinizle konusun ama hırçın bir şekilde değil .güzel bir dille. Ben tatlı dille öyle işlerin yola geldiğini gördüm ki... Ayrıca bu akıllıca davranmak, politik olmak demektir. Sert çıkıp karsilastirmalara gitmeyin zararlı çıkarsınız. Sonra kayıkayınvalidenize yaptığınız herşey kötü algilanabilir. Uygun zaman da uygun dille konusun.
Geçmiş olsun.

Eşiniz çok bencil. SiZde söyleyin anneme halini hatrını sor, konuş yoksa çok üzülür annecim deyin.

Merhaba hanımlar, geçtiğimiz hafta hafif bir zehirlenme yaşadım. Bebeğim var gece boyu emzirmemem gerekiyordu bu yüzden annem geldi üstüne 20 lik diş sıkıntım oldu çektirmem gerekti ama öncesinde antibiyotik kullanmam ve 5 saat her içmemde emzirmemem gerekiyordu üstüne birde grip oldum derken annem 1 hafta kaldı. Ama eşim bir surat görmeniz lazım birşey demiyor ama işten geliyor yemek yemiyor gidip yatak odasında duruyor ve hep böyle annem 2. Evliliğini yaptı eşiyle geldiklerinde bile hep bir bahane bulup kaçıyor kardesim ve eşinede aynısını yapıyor geldilermi eşim Yok işe gitçem yok şu bu diyip gidiyor ama kendi ailesi oldu mu yaklaşımı çok farklı. Annemde kadın hiç birşeye karışmaz eşime yavrum demeden konuşmaz ama annemde anlıyor sonuçta hiç oturmaz kaçar yatak odasına ya da dışarı bende rahat edemiyorum diken üstünde oluyorum kendi annesine her hafta gidiyoruz benim annem uzak oturuyor her zaman göremiyorum kadın bir geliyor eşim hep surat eve geliyor annem hoşgeldin yavrum diyor hoşbulduk diyor geçiyor hiç nasılsın birşeye ihtiyacın var mı anne diye sormuyor. Ama kendi annesi olunca annemi sarıl öp yoksa üzülüyor falan diyor çocuk gibi. Ama kendisi benim tarafıma hep önyargılı kaldı ki eşimin ailesinin bana çok yanlışı oldu çok büyük sorunlar yaşadık benim ailem eşime en ufak kelime kullanmadı kendi annesi ablası bana ne hakaret etti ben yinede hep Güleryüz’le yaklaşıyorum. Birşey olsa hemen anneme gidelim annem yapsın annemi cagıralım hep benim annemi Yok sayıyor artık canıma taketti
neden bu kadar taviz?
bir kez böyle davrandı tepki vermediniz sonra bir daha bir daha..
ee baktı siz onun ailesine gayet fedakârsınız
oyuzden istediği gibi at koşturabilir.
lütfen olaylara zamanında tepki verin.
iş işten geçmeden

sanırım senin ailene iyi davranınca, kendi ailesine ihanet etmiş gibi hissediyor...

Eşiniz bencillik yapıyor ve ailenize karışıda ayıp ediyor .Bence konuşun onunla ve o sizin ailenize nasıl davranırsa bu saatten sonra sizinde öyle davranacağınızı söyleyin :KK66:
Erkeklerin böyle hep banacı olmasından nefret ediyorum :sinirli:

Kızını beğeniyor anasını neden beğenmiyor? Sonuçta o kadın doğurdu seni ve hiç sorun çıkarmadığı için saygıyı da hak ediyor .git kayinvalidene kötü davran diyemem ama esinin tutumu olumlu yönde değişene kadar ailesinin yanına ayda bir git .sebeplerini eşine açıkla ,sevmek zorunda olmadığını fakat saymak zorunda olduğunu hatırlat ..

Ben olsam bende soguk davranirim onun annesine ablasina bilmemnesine,hadi anneme gidelim dediginde hımmm iyi peki derim gönülsüzce (ohhh canima degsin düşününce bile icim sogudu)
Yada kendi annesi gelince tabiki misafire hurmet gerekir cayini kahvesini pastasini verip ceptelefonuyla ilgilenir ya da cocukla ilgilenirim otursun orda oglusuyla:)
Kısasa kısas yap neden üzüyorsun ki kendini sen?
Benim esim annemi cok sever babami da eh iste ama babama hicbir saygısızlığı olmadı. Babam espri yapinca falan güler ama ben kendi ailemle gecinemiyorum kendisi diyor hadi annenlere gidelim falan diye annemde şımarıyor kocan burda mutlu oluyor diyor. Bir de annemin yemeklerini de seviyor her islerine koşturur hatta simdi matkapla bir is yapilmasi lazim annemlete gidicez giyiniyor üstünü
Ne bilim sizinki rahat edemedi herhalde uzanamiyor falan ya evde aileniz hakkinda dikkat edin kaynananiz dolduruyor olabilir esinizi yaparlar yani insanoglu..

Esinizle konusun bu durumu,annenize boyle davranmasina nasil musaade edersiniz Sizi seviyorsa annenize de hurmet edecek saygili olacak:KK20:
Bu zamana kadar hic konusmadiysaniz hata siz de.
Bir de annenize tutum boyleyken esinizin annesine canim cicim olmanizi yadirgadim .
Eger ki durum degismezse siz de onun annesiyle mesafe koyun
Kotu davranin diyemem ama mesafe koyun ve soguk olun

Vallahi eşinin hakkindan gel canim.kimse kimsenin anneaine durduk yere surat yapamaz kendininki annede seninki ne allah allah sinirlendim

Aynı modelden bitanede bende var ne yaptıysam kar etmedi.

Ben olsam, ayağını denk al aileme nasıl davranıyorsan senin ailene öyle davranırım feleğin şaşar der dikkate almazsa öyle de davranırdım

Aynı davranisi sende onu ailesine yap görsün nasıl hissediyorsun anlasın. Rahat batıyor bence eşine.

En nefret ettigim eloglu, elkizi dedikleri muhabbete uyan tip.bu tip kadinlarada adamlarada gicik oluyorum
Acik ve net soyliyim esim aileme nasil olursa bende onun ailesine aynisi olurum
Bunu ilk bastan yazdim algisina ve sukur boyle bir catisma ben yasamadim
Fakat ailemizdede var bu tipler

Kimsenin annesi benim annemden değerli değil kusura bakmayın.. önce eşinizle sert bir konuşma yapacaksınız anneniz gelmeden bu konuşma olmalıydı. Eğer hareketlerine devam ediyorsa sizde onun annesi ile mesafe koyacaksınız .. o zaman anlar ne demek olduğunu.. eğer annenizle aralarında kötü bir olay geçmediyse yaptığı çok saygısızca...

Back
X