eşimin annesi şimdi de benim doğum kilolarıma kafayı taktı...

hires

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
20
0
36
Ankara
eşimin annesi şimdi de doğumdan sonra aldığım kiloya kafayı taktı.
kadın hastalık derecesinde takıntılı ne yapcam bilmiyorum...beni hep başkalarıyla kıyaslıyor.her insan aynı olamaz ki...ama sadece 3 kilo fazlalığım var o da kızım hiç emmediği için kaldı çünkü deri altı yağları çocuk emdiğinde süte dönüşüyor.çocuğumu hiç doya doya emziremedim bu da onun yüzünden olmuştu zaten...

kadın hastalık derecesinde takıntılı ne yapcam bilmiyorum...beni hep başkalarıyla kıyaslıyor.her insan aynı olamaz ki...ama sadece 3 kilo fazlalığım var o da kızım hiç emmediği için kaldı çünkü deri altı yağları çocuk emdiğinde süte dönüşüyor.çocuğumu hiç doya doya emziremedim bu da onun yüzünden olmuştu zaten...

oğlun böyle seviyo de.....:60:

cnm dediklerini kaale alma ..Sende onun bi eksiğini bul..Üstelik doğumdan sonra kalan 3 kilo nedir ki yaa..Sende sürekli bi hata bulmaya çalışıyo galiba bulamayınca da böyle basit şeylere takıyo..Allah akıl fikir versin..:45::45:

oğlun böyle seviyo de.....:60:

neden senin 3 kilona taktıki kendisi ebru şallımı????

aman canım bana ne eziyetler yaptı bi bilsen ruh hastası olunca insan demek ki böle oluyomuş.etrafa karşı da öle iyi ki,
canım kızım benim gelinim bitanedir diyo.ama vicdansız ,acımasız, kötü kalpli, fesat olanda kendisi. doğum yaptığım günden beri hergün kavga edicek bişeyler buluyo.insan düşmanı olsa bunu yapmaz...

ne insanlar var ?!! sana ne 3 kilosundan 5 kilosundan ...kesin zayıfsındır onu çekemiyordur hahahhaa bi zamanlar eltimi iki de bir milletin içinde ben mi daha kilolu görünüyorum sen mi diye ayağa kalkar bakardı kendine..bi gün dayanamadım bozdum artık "sen daha kilolu görünüyorsun canım senin bacak boyun kısa aynı boydayız ama sen belden sonra uzunsun benim bacaklarım uzun olduğu için sen benden daha kilolu duruyorsun yapın bu değişmez dedim" :27: Allah ım o bozulma ifadesi harikaydı..:60::60::60:kendi kaşındı sık sık dile getirerek..ondan sonra diyemedi sen mi ben mi kiloluyuz cümlesini:60::60:

bende esım de gayet memnunuz .hıc bı konuda sorun yasamıyoruz de

eşimi de bu fikre ikna ettim bi kaç gün önce o da kilo konusuna taktı. ekmek falan yedirmiyolar bana görseniz bi kaç gün yememeyi denedm o zamanda sütüm azaldı...bebeğimi de onun yüzünden emziremedim, çocuk kucakta durmaya alışır diye ben emzirmeye çalışırken hemen elimden alıyordu kapıyodu resmen yangından mal kaçırır gibi.sen bakamıyosun ver ben bakarım diyerek sonrada çocuğa biberon maması veriyodu.bana hiç emzirtmedi hep sağarak verdim 3 ay boyunca her gün kavga hergün gürültü psikolojim bozuldu ruhsal dwengemi bozdu bi gün dayanamadım boğazını sıktım elimden zor aldılar ama yine kötülük yapmaya devam ediyor. onun için iyi olan hiç kimse yok sadece kendi kızı mükemmel....

Bu kiloya niye takarlar ki anlamıyorum.Sanane yahu.Senin koynuna mı giriyorum?Tövbe tövbeee...Benim kaynanam da kiloma takmış durumda.Hamileyim ve kilo fazlalığım vardı kaldığımda.Boyum 1,76 kilom 75ti hamile kaldığımda bana dediği ilk şey şu oldu iyi artık 100 kilo olursun.Olursam olayım kime ne anlamıyorum ki.Başta takıyordum ama şimdi hiç sallamıyorum.Sen de takma bi zaman sonra takmadığını görünce vazgeçiyor.

Bu kiloya niye takarlar ki anlamıyorum.Sanane yahu.Senin koynuna mı giriyorum?Tövbe tövbeee...Benim kaynanam da kiloma takmış durumda.Hamileyim ve kilo fazlalığım vardı kaldığımda.Boyum 1,76 kilom 75ti hamile kaldığımda bana dediği ilk şey şu oldu iyi artık 100 kilo olursun.Olursam olayım kime ne anlamıyorum ki.Başta takıyordum ama şimdi hiç sallamıyorum.Sen de takma bi zaman sonra takmadığını görünce vazgeçiyor.

benim kayınvalidemde şizofren belirtileri var ben kimseyi buna inandıramadım.hamileyken sadece 7 kilo aldım kızım 2.5 kilo doğdu emmedi eğer emseydi kilo falan kalmazdı ama ne yapabilirim yaptığı şey çok yanlış ama bunu kime anlatsa onlarda ona hak veriyor o da iyice saçmalıyor haklıyım diye. önce kızının göbeğininden kurtulsun...

aynı evde mi yaşıyorsunuz?

hayır ama çocuğa baktığı için bizim evde oluyor gündüzleri,akşam yemeğinden sonra evine gidiyolar kocası da ona hiç hayır diyemez ne derse yaparlar öle alışmış kadın naparsın hiç kıramazlar anneleriini ne eşim ne kardeşi... ama benimde annem var herkesin annesi var ki ayrıca bu bi erkek çocuğu için biraz fazla değil mi????

annnesi ne derse onu yapıyor benim sölediklerimin hiçbir önemi olmuyor....saçıma karışır eşimin kıyafetlerine karışır...sana ne be kadın...

benim onların arasını bozmam lazım artık yeter ne yapmalıyım sizce?????

ne insanlar var ?!! sana ne 3 kilosundan 5 kilosundan ...kesin zayıfsındır onu çekemiyordur hahahhaa bi zamanlar eltimi iki de bir milletin içinde ben mi daha kilolu görünüyorum sen mi diye ayağa kalkar bakardı kendine..bi gün dayanamadım bozdum artık "sen daha kilolu görünüyorsun canım senin bacak boyun kısa aynı boydayız ama sen belden sonra uzunsun benim bacaklarım uzun olduğu için sen benden daha kilolu duruyorsun yapın bu değişmez dedim" :27: Allah ım o bozulma ifadesi harikaydı..:60::60::60:kendi kaşındı sık sık dile getirerek..ondan sonra diyemedi sen mi ben mi kiloluyuz cümlesini:60::60:

bu harika olmuş işte...benim eltim yok görümcem var o da lisede okuyo şu an...ama görsen çok şımarık yetişmiş...işte kendi kızına bakacağına benimle uğraşıyorrr.hakaretler ediyor....numaradan bayılır sonra hemen kendisi ayılır, çok yalan söler, herkese çok i,yi görünür, ama öle değildir işte...etrafındaki hiç kimse onun gerçek yüzünü bilmiyor...bi bilseler hiç kimse kalmaz yanında....

aralarını bozmak demeyelim de anneyi evden biraz uzaklaştırmak gerekiyor galiba.

bunun için kendi annenizi çağırın eve. kayınvalidenize de "annem geldiğinde sana zahmet olmasın, sen de evdeki işlerine bakarsın" diyerek bir müddet uzaklaştırabiliriz.

Back
X