eşimin annesi şimdi de benim doğum kilolarıma kafayı taktı...

Bu yeni nesil kaynanalarda aştı kendini valla :66:

en zor durumda kalan damat oluyor ozama çaydanlık hikayesi anlatayım.... kayın valide içinde sıcak su olan çaydanlıkdır gelin ise içinde çay olan demlikdir ocağın üzerinde çaydanlıkdaki su kaynadıkça demlikdeki çay dahada demlenir yani kayınvalide söylendikçe uğraştıkça gelin daha tecrübelenir daha bilgili olurmuş yani demlenirmiş, damat çay bardağı hem gelin dolduruyor hem de kayın valide ,görümce kaşık oluyor ortalığı karıştırıyor,kayınpeder çay tabağı oluyor dökülenleri topluyor çayın şekeri ise çocuktur..:61:

eşimin annesi şimdi de doğumdan sonra aldığım kiloya kafayı taktı.
kadın hastalık derecesinde takıntılı ne yapcam bilmiyorum...beni hep başkalarıyla kıyaslıyor.her insan aynı olamaz ki...ama sadece 3 kilo fazlalığım var o da kızım hiç emmediği için kaldı çünkü deri altı yağları çocuk emdiğinde süte dönüşüyor.çocuğumu hiç doya doya emziremedim bu da onun yüzünden olmuştu zaten...

canım, benim k.validem doğumda toplam 15 dk falan kaldı hastanede, o süre içinde de 15 defa "çok göbeğin kalmış ipeeek, eltinin karnı dümdüz oldu bak"..
ve ben doğumdan yeni çıkmışım yani..
beterin beteri var.
beni kimseyle kıyaslama lütfen diye ikaz ediyorum her defasında,inanıyorumki birgün anlayacak..

kadın hastalık derecesinde takıntılı ne yapcam bilmiyorum...beni hep başkalarıyla kıyaslıyor.her insan aynı olamaz ki...ama sadece 3 kilo fazlalığım var o da kızım hiç emmediği için kaldı çünkü deri altı yağları çocuk emdiğinde süte dönüşüyor.çocuğumu hiç doya doya emziremedim bu da onun yüzünden olmuştu zaten...

bence de hiçkafana takma gerçekten 3 kg nedirki ayrıca 10 kg fazlan olsa ne çıkar kime ne,maalesef k.valideler böyle benim kayınvalidem de oğlum biraz az kg doğdu diye"demek kendine yemişsin"demişti,kırıcı oluyorlar,eşlere söylesen annesi ya ne desin şimdii,benimki böyle durumlarda "ilginççç"demekle yetiniyor mesela:34:napıcaz yani,bir de hamileyken şişmişsin diyip duruyordu,ne şişmesi yani bebeğimizi büyütüyoruz,heee çok zayıf zamanlarım da oldu ozaman da "çirkinleştin çok zayıfladın"diyordu yanii yaranılmaz,hiç güzel kızım demezler"istisnalar kaideyi bozmaz tabii"takma kafana diyoruz ama hepimiz takıyoruz,nezaket göstericem diye içimize atmamalıyız olan bize oluyor,birkere et laf olmadı ikinci defa da söyle mutlaka çekinmeye başlıyacaktır.sevgiler.

onu da dedim eşimle de kavga yaptı hergün bişey buluyo bahaneler o kadar basit ki şizofren belirtileri hissediyorum ama kimseyi inandıramadım buna...:44:

şizofren çıkarsa işin zor.benim annem şizofren dediğin gibi her konuda kavga çıkartıyor.en çokda damadıyla(eşimle) uğraşıyor.çok zor vallahi.bi tek bizle değil tümaileyle kavgalı. :20:

şizofren çıkarsa işin zor.benim annem şizofren dediğin gibi her konuda kavga çıkartıyor.en çokda damadıyla(eşimle) uğraşıyor.çok zor vallahi.bi tek bizle değil tümaileyle kavgalı. :20:

benim eşimin annesi de sadece bana yapıyor seninkinin tam tersi :( herkese karşı da aslında kavga edicekte etmiyor.iyi görünmeye çalışır hep , iyi rol yapar, çok yalan söler herkese....düşünün artık benim doğru bildiğim şeyi bile yalan söleyebiliyo bana...mesela geçen gün bana hediye almış evde misafirim varken verdi aradan 2 hafta geçti dolabımdan alıp götürmüş kızına vermiş.''ben onu kızıma almıştım diyo'' .tabi insanlar onu iyi bilecekler ya ne kadar kötü olduğunu onu seven insanlar görse onlarda nefret ederler kapısının önünden bile geçmezler :50::59:

benimkide saçlarıma taktı esmerim parlak simsiyah saçlarım var herkes bayılır kuaförler bile kendi saçım olduğuna inanmaz.tutturdu çalışan kadınsın sarıya boyat diye.artık çalışan kadın nasıl oluyorsa :)

İki aylık hamileyken sizi saçınızdan sürükledi? Ve siz de onun, başka bir sebepten boğazını sıktınız? Açıkçası bu ikisi de şiddet göstergesi.. Sizin yaptığınız daha çok bıkkınlıktan, depresyondan olabilir gibi geliyor ama sebebini bilmek gerekir yine de.. Yalnız, hamileyken, bir bebek taşırken.. saçınızdan sürüklenmenizi gerektirecek problem ne olabilir, bunu merak ediyorum..
Ayrıca tüm bu olmuşlara rağmen, kilo konularını gündeme getirebileceği mesafeyi nasıl oluşturdunuz? O ilk tavizi vermemeliydiniz... Bir daha yapmayacağı ne malum?
O kim oluyor da, gerçekten kim oluyor da, sizi saçınızdan sürükleyebiliyor? Eşiniz nerede? Ne diyor buna?
Evliliğinizde ciddi başka problemler var gibi görünüyor... Keşke tüm bunları bilip de bir çözüm düşünebilseydik.. Ama sizin özelinizdir.. Saygı duyuyorum..
Allah sabır versin...
Ve eminim, kilolarınızla gayet güzel görünüyorsunuzdur.. sorun da budur hatta...

Eşinizin tavrı beni düşündürüyor, tüm bunlar karşısında...

Son düzenleme:

ben her halimle güzelim anne;

ayrıca eşimde bu halime bayılıyor deyiver....

Son düzenleme:
Back
X