eşimin annesi ve babası ile görüşmüyorum ama bu eşimle aramızda sorun oluyor...

alyamemirim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
106
1
0
Ankara
yeni üye oldum burda sizlerden bir konu hakkında fikir edinmek istiyorum.. şimdididen teşekkür ederim ilginiz için..

4 yıllık evliyim 2 tane yavrum var .. 3 4 aydır kendi evimdeyim daha öncelerde 1,5 yıl hariç kayınvalidelerle oturduk.. aramızda çok iğrenç olaylar yaşandı..
hakaret küfür iftira vs.. gibi.. beni mahfettiler.. en çok zoruma gidende hamileyken bana durduk yere küfür etmeleriydi.. itip kakmalarıydı.. neden mi diye soruyorsunuzdur
çünkü aynı evde mecbur kaldık ve ben onlarla konuşmadığım için bana kötü davrandılar hamileyken ama üstüme düşen görevleri yapıyordum.. şimdi evimdeyim
görüşmüyorum.. 2 ay görüşmedim eşim kızımı götürdü kendisi görüştü eşim benden yana istersen görüşme dedi o zamanlar ama mecbur kalıp gittim evlerine ben doğuma gidecektim kızıma bakacak kime yok tu gittim annesini evimize getirdik ellerini öptüm..
2 gün kızıma baktı ve sonra evine gitti ben eve geldim doğum yapıp eşim baktı bana.
sonra ben yine görüşmek istemiyorum ... çünkü onşarı görünce çok üzülüyorum ..
karnıma ağrılar giriyor sanki nefesim kesiliyor çok canım yanıyor..yaptıkları hep aklıma geliyor..

onları görmeyince unutuyorum mutlu oluyorum..
eşim şimdi diyorki benim mutlu olmamı istiyorsan benimle gel diyor biz bi aileyiz beraber gidelim ayda bir 2 ayd abir gideriz 2 saat oturup geliriz diyor..
ama bunu ben yapamıyorum eşimide üzmek istemiyorum onu mutlu edince ben üzülüyorum çünkü..
ne yapayım kızlar ya...

Son düzenleme:
doğum yaptığında kayınvalideni cağırmışın.demek ki bir yerde ona katlanmaya mecbursun.iyi bir eşin varmış ki doğumdan sonra sana bakmış.şimdi 2 ayda bir 1 saat gidelim diyor.itin hatırı olmazsa sahibinin hatırını kolla.

bence git ayda 2 saatten bişe olmaz, belki sende yavaş yavaş içindekileri söyler biraz rahatlarsın...

canım okadar kötü şeyler olduki artık yüzyüze bakacak ortam kamadı .. onlar rahatlar tabi ezilen ben olduğum için.. en azından şuan buna psikoloji bakımından
gidemem .. çünkü ordan geldikten sonra aklıma tüm yaptıkları geliyor ağlıyorum kafama takıyorum ..

nekadar üzüldüğümü tahmin bile edemezsin.. belki ileride olabilir... ama eşim üzülüyor işte baskı yapmasada bana..

yalnız gitmek istemiyor..

inanki denedimn görüştüm ama olmuyor .. onları görünce karnıma ağrılar giriyor elim ayağım titriyor.. okadar üzdülerki beni belki bu cümlem ne kadar gururumun incindiğini anlatır sana ..

yada birazda olsa beni anlamanı sağlar..

Peki kv nin şu anki tutumu nasıl.
Aranızda ne gibi olaylar yaşandı.
Eğer kendini mutsuz hissedeceksen ve galiba şu an onlarla görüşmeye kendini hazır hissetmiyorsan eşinde üstelemiyorsa gitme. Neden gidip kendini mutsuz yapacaksın ki.
İnsan kaç yaşına gelirse gelsin unutamıyor. İsterlerse ağızlarıyla kuş tutsunlar açtıkları yara kapanmıyor.

iyi davranıyorlar bana .. sanki hiç bir olay yaşanmamış gibi.. bi görüştük heman kayınvalide gelin kalın demelere başladı..

ben dişimi yaptırıcam sizdede kalırım dedi gittiğimizde.. bende dedim eşime asla aynı evde kalmam dedim eşimde tamam ben hallederim kalmazsın dedi üzme kendini dedi..

valla yaptıklarını anlatıpta canınızı sıkmak istemiyorum

ama açık bi bayan olduğum için kıyafetlerime eleştirdiler..
her yerde dedikodumu yaptı
yüzüme güldü arkamdan attı..
2 yaşındaki kızıma bana şeytan diye öğretiyor..
bak köpek orda şeytan orda gibi.. vs kelimler kurdu..
reklamları kapattım diye kızım izlememesi için bana heman çöplükten çıkmış.. salak gerizek.. gibi kelimeler kudu sustum taş olsa çatlardı mecbur gidecek yerim olmadığından orda yaşamaya mecbur olduğumdan sustum..
bunlar hiç..
iftiralar attıı geçmişi bozuk dedi.. hoca demiş bunlara o nun geçmişi bozuk diye..
sonra kayınpederim birsürü şeyler yaptı yuvamızın yıkılması için..sabah evi toplardım bi yer dağınım olsa bana şerefsiz derdi..
evde elektirikli birşeyi kullansam çok fatura geliyor diye bana orp.. ç.. azın..sç.. gibi iğrenç küfürler ederdi kayınpederim..kayınvalidemde doldururdu onu.. bi şeyi alsam kullansam
hayvanoğluhayvam deyip üstüme yürürdü.. bunlar çeyreği yaşattıklarının bana..

canım bak kendin aslında negüzel söylemişsin, doğum yaptığımda kızıma bakacak kimse yoktu kayınvalide baktı diye,Allah kimseyi sahipsiz etmesin,hani tamam çok kötülükleri olmuş ama yinede başınız sıkışınca enazından iyi kötü bir el atarlar,yinede tabiki Allah muhtaç etmesin,ben derimki çok fazla yüzgöz olma ama onlarıda yok sayma,eşinin hatırı için hiç olmazsa arada bir git çünkü başlarına bişey gelse inanki niye gitmedim zamanında diye kendini daha çok üzersin boş ver büyüklük sende kalsın affedenlerin mükafatını rabbim fazlasıyla verir inşallah

canım yasadıkların senı cok ıncıtmıs uzmus olabılır .

unutamamanı cok ıyı anlıyorum .ama tatlım esını dusunuyorsan

ayda bırkere gıt derım .bak esın de senın yanın da hep destekcın olmus .

kırma onu derım .o yapacagın zıyaretler emın ol onun aılesı ıcın degıl

kendı aıle huzurun mutlulugunuz ve esın ıcın olmus olacak tatlım .

Okurken ben utandım. Kv söylerken hiç mi utanmadı. Şimdi daha iyi anlıyorum seni. Valla görüşmemekte haklısın. Ben olsam bende görüşmek istemem. Hele ki çocuğumu dolduruşa getiriyorsa ki çocuk benim için çok önemlidir. O an ben silerdim valla. sen yine iyi görüşmüşsün. bence arada gitmene bile şükretsin bu kadar laftan sonra. Cidden ağza alınmayacak laflar bunlar. İnsan torununun annesine bu lafları nasıl söyler. Terbiyesizliği aşmış bu kadın.

Kocan kusura bakmasın böyle insanlar anne baba olamayacakları gibi kayınvalide , kayınpederde olamazlar.Önce sana saygılı olmayı öğrenecekler ,sonra aile olacaksınız.

yok artik...........

ayda bir dahi gitsen o sıkıntı senin omrunden goturur esin tek gitsin sanada bu konuda saygı duymalı

tek gidiyor du canım ama diyorki dinimizce saygısız olurmuşum.. onlar kötülük yaptıysa bu onların ayıbı sen utandır onları gitmekle diyor.. 3 günden sonra küs kalmak ayıp günah diyor..
ben onların kötülüğünü istemiyorum nefret bile etmiyorum ki sadece görüşmek istemiyorumm.. görünce mahfoluyorum çünkü.

şu ufurukculerden oyle bır nefret edıyorum kı ,hepsını toplayıp bı kasık suda bogasım var neyse konumuz bu degıl .

ahh canım yaa gercekten cok agır seyler yasatmıslar sana .bir oncekı yorumum da esın ıcın gorus dedım ama ,bu yorumdan sonra ınan bılemedım .ne kadar agır seyler bunlar .yapamdıkları kalmamıs yaa .ve bunca olaydan sonra hıc bırsey olmamıs gıbı yuzunuze bakabılmelerı de ılgınc gercekten .
bılemedım kı canım benım sımdı ,eger onlara gıtmez ısen esın cok mu mutsuz olur ?
yanı soyle baktıgımda da esın hep yanın da olmus hep korumus kollamıs senı oyle anlıyorum .
senın aılesının yanına gıtmemen onu eger gercekten cok mutsuz edecek ıse ,eşın ıcın ayda 2 saat sık dısını tatlım .
mesafelı olursun .tavrını korursun .burada maksat esını kırmamak uzmemek .

Son düzenleme:

denedim aslında onun hatrı için gittim.. ama olmadı konuşamıyorum oturamıyorum çay getirdi içemiyorum ...
bunları yaşadığımda hamileydim en çokta bu zoruma gidiyor.. hadi ben neysede içimde bir can taşıyordum ya.. otobüste bile
hiç tanımadığım biri bana yer verirken onların torunuydu.. ama hiç istemedilerki hamile kalmamı..
belk,de düşsün diye uğraştılar..

ben psikolojik destek alıyorum şimdi bakalım kendi mi daha iyi hissettiğim zamanlarda belki düşünücem gitmeyi eşimin hatrı allah rızası için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…