telefonla konuşma durumu yok ben sağ olup olmama konusunda eşime whatsaap dan bakmasını söyledim oradan anladı yaşadıklarınıAile ilişkileri böyleymiş zaten sizlik bir durum yok. Gidip gelmiyorlarsa bir arayıp konuşulabilir ama bunlarda o da yok anlaşılan. Daha iyi böyle karışan-görüşen yok.
Çok tuhaf bir aile gerçekten acaba mental bir rahatsızlığı falan mı var anne babasının? Bi çay bitti diye ortalığı ayağa kaldırmak çok anormal bir durum.hepinize günaydın ben 6 senelik evliyim bu 6 sene içinde eşimin ailesini yalnızca bir kaç kez gördüm hatta bir kardeşi ile henüz hiç tanışmadım nikaha kardeşleri ve babası katılmadı özel bir sebebi yok keyfiyen gelmediler evimize de hiç misafir olmadılar bunları yazmam da ki sebep beni anlamanız en son 2 sene önce evlerine gittik çünkü eşim artık sağ olup olmadıklarını merak ediyordu ondan öncede tam tarih veremiyorum ama bir 2 sene görüşmedik gittiğimizde merhaba vs diye resmi bir şekilde karşılandık kahve içer misiniz diye soruldu nezaketen teşekkür ettim çünkü somurtuk bir şekilde soruldu her neyse akşam oldu ve biz çok acıktık ben markete gidip alışveriş yapmayı teklif ettim çıkarken de sorduk marketten ne istersiniz diye bir evin neredeyse tüm temel ihtiyaçları sıralandı eşim bu sefer belki kabul görürüm umuduyla hepsini temin etti eve geldik yemek hazırlandı ve yedik sonrasında ben kendimce aptallık edip mutfağa gidip çay yapmak istedim kötü bir niyetim yoktu çayı fazla koydum diye eşimin annesi salona gelip bağırmaya başladı eşim özür diledi ve alıp yerine koyacağını söylemesine rağmen yine de yükses sesle çayımı bitirdi gibi ardı ardına cümleler kurdu ben o an tek kelime edemedim her neyse kalktık ve eşim yıkıldı bugünlerde sürekli yine sağ olup olmadıklarını merak ediyor e devletten bakıyor vs ama sanırım beni suçluyor çay konusunda bunu hissediyorum bu arada eşim evlenmeden önce ailesiyle yaşamıyordu yanızca para gönderiyormuş diğer kardeşler gibi aylık herkes para gönderiyor ve ziyaret vs etme durumu yok evlendikten sonra bizden para olayı bitti
tam olarak bilmiyorum ama evlerinde bir sürü çöp var eşime sorduğunda konuşmuyor anlatmıyorÇok tuhaf bir aile gerçekten acaba mental bir rahatsızlığı falan mı var anne babasının? Bi çay bitti diye ortalığı ayağa kaldırmak çok anormal bir durum.
Bu arada yine de hayallerimdeki eş ailesi, ne güzel kaç yıldır doğru düzgün görmemişsin.
Kardeş apartmanın adı masumlar mı yoksa dkdkddtam olarak bilmiyorum ama evlerinde bir sürü çöp var eşime sorduğunda konuşmuyor anlatmıyor
çöpten kastım bana göre çöp onlara göre sonra lazım olur mantığı pet şişelerin nesi lazım olur onu çözemedimKardeş apartmanın adı masumlar mı yoksa dkdkdd
inanın bende üzülüyorum ama gerçekten tuhaf insanlar yani en azından şunu isterdim bir telefon açıp ne bileyim yılda bir kez en azından çocuğunuz oldu mu vs diye sormalarını beklerdim evde kimse kimseyle konuşmuyorÇok üzüldüm eşinizin durumuna. Bence psikolog ile sohbet etmesini sağlayın.
Bu psikolojik bi hastalık işteçöpten kastım bana göre çöp onlara göre sonra lazım olur mantığı pet şişelerin nesi lazım olur onu çözemedim
siz biriktirme deyince aklıma geldi anne oldukça fazla birikim yapan bir kadınmış hatta eşim o dönemin gözde devlet okullarından birinde okurken eşimi ve kendisini diğer velilere rencide edecek ölçüde yokluk seviyesinde gösterirmişBu psikolojik bi hastalık işte
Biriktirme huyu
Eşinizin çay yüzünden sizi suçladığini nereden çıkardınız? Eğer gerçekten suçluyorsa acil, psikiyatriste gitmesi gerekli.inanın bende üzülüyorum ama gerçekten tuhaf insanlar yani en azından şunu isterdim bir telefon açıp ne bileyim yılda bir kez en azından çocuğunuz oldu mu vs diye sormalarını beklerdim evde kimse kimseyle konuşmuyor
Eşinizin çay yüzünden sizi suçladığini nereden çıkardınız? Eğer gerçekten suçluyorsa acil, psikiyatriste gitmesi gerek
marketten geldikten sonra herşey güzeldi sonra bir anda çay olayı oldu ipler koptu sanırım buna bağlıyor bu arada size yemin ederim aralarında zaten bir anne oğul ilişkisi yoktu hatta evleneceğimizi telefonda söyledi nikah tarihi aldığımız gün işi olduğunu söyledi annesi bizde tamam dedik fakat işini iptal edip sadece o katılım gösterdi başka kimse gelmediEşinizin çay yüzünden sizi suçladığini nereden çıkardınız? Eğer gerçekten suçluyorsa acil, psikiyatriste gitmesi gerekli.
Son 2 senede eşiniz hiç mi arayıp sormadı ailesini.hepinize günaydın ben 6 senelik evliyim bu 6 sene içinde eşimin ailesini yalnızca bir kaç kez gördüm hatta bir kardeşi ile henüz hiç tanışmadım nikaha kardeşleri ve babası katılmadı özel bir sebebi yok keyfiyen gelmediler evimize de hiç misafir olmadılar bunları yazmam da ki sebep beni anlamanız en son 2 sene önce evlerine gittik çünkü eşim artık sağ olup olmadıklarını merak ediyordu ondan öncede tam tarih veremiyorum ama bir 2 sene görüşmedik gittiğimizde merhaba vs diye resmi bir şekilde karşılandık kahve içer misiniz diye soruldu nezaketen teşekkür ettim çünkü somurtuk bir şekilde soruldu her neyse akşam oldu ve biz çok acıktık ben markete gidip alışveriş yapmayı teklif ettim çıkarken de sorduk marketten ne istersiniz diye bir evin neredeyse tüm temel ihtiyaçları sıralandı eşim bu sefer belki kabul görürüm umuduyla hepsini temin etti eve geldik yemek hazırlandı ve yedik sonrasında ben kendimce aptallık edip mutfağa gidip çay yapmak istedim kötü bir niyetim yoktu çayı fazla koydum diye eşimin annesi salona gelip bağırmaya başladı eşim özür diledi ve alıp yerine koyacağını söylemesine rağmen yine de yükses sesle çayımı bitirdi gibi ardı ardına cümleler kurdu ben o an tek kelime edemedim her neyse kalktık ve eşim yıkıldı bugünlerde sürekli yine sağ olup olmadıklarını merak ediyor e devletten bakıyor vs ama sanırım beni suçluyor çay konusunda bunu hissediyorum bu arada eşim evlenmeden önce ailesiyle yaşamıyordu yanızca para gönderiyormuş diğer kardeşler gibi aylık herkes para gönderiyor ve ziyaret vs etme durumu yok evlendikten sonra bizden para olayı bitti
yok hayır aramadı bundan önce ki yada ondan bir önceki olabilir yani tarihler uzun olduğu için tam aklımda değil yılbaşında ben aradım kutlamak adına o esnada laf arasında size gelebilir miyiz akşam demiştim x sizi özledi gibi can alıcı cümleler kurdum bana evde yemek yok dedi yemeğe gitmeyi sunmamıştım kısa bir ziyaret planlayacaktım eşime sürpriz olsun diye sonra aradan bunca zaman geçtiSon 2 senede eşiniz hiç mi arayıp sormadı ailesini.
Gerçekten çok ilginç bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?