eşimin annesi

Aynı şehirdemi yaşıyorsunuz aile ile.

benim size asıl sormak istediğim şu şimdi eğer biz annesine aylık düzenli şekilde ücret ödemeyi başarırsak eğer ve bunu istikrarlı bir şekilde sağlarsak eşime sıcak davranabilir çünkü para gönderimi sağlayan diğer kardeşlere eşime oranla daha ılıman ve sevecen davranıyor en azından telefonda fakat şuan maddi durumumuz buna elverişli değil bu durumu nasıl aşabiliriz yahut evin giderlerinden kısıp bunu yapmalımı yız

İyi de eşiniz niye gitmiyor. O kadar yakın yer. İnternetten bakıyor öldüler mi diye? Sizce büyük gariplikler yok mu?

Sırf para için eşinize sıcak davranacaklarını zannetiyorsanız sizleri ancak mali olarak görürler sevgi olayına hiç girmiyorum zaten.

Eşiniz için ne kötü bir durum. Çay tepkisinden sonra gitmek istemezdim asla.

Merak ediyorsa eşiniz gitsin baksın fizanda değillermiş ki
Niye edevletten whatsapptan bakarak olayı dramatikleştiriyor?
Sağ olup olmadıklarını merak ediyorsa oturmak zorunda da değil
Gider görür ki sağlarmış döner

Ama eşinizin ailesi garip, eşiniz bu aileden be derece etkilendi onu da iyi gözlemlemek lazım

Bu kadar yakınken bunları yaşamak ailenin sağ olup olmadıklarını bile bilememek değişik geliyor nedense.
amca hala dayı yenge vs hiç kimse ailesi ile görüşmüyor ne yazık ki çok önceki yıllarda herkesten para istenmiş alınan paralar geri ödenmemiş ve yüklü meblağlar imiş yani marklar altınlar vs dönüyor muhabbetlerde

telefonla konuşma durumu yok ben sağ olup olmama konusunda eşime whatsaap dan bakmasını söyledim oradan anladı yaşadıklarını
Amannn dert ettiğine değer mi ne güzel işte rahatsın. Eşini de boşver, o kadar kopuk bağlı ailesinin yaşayıp yaşamadığını napacak ölseler haberi gelir herhalde.

Bu kadar para alırlarsa ödemede zor tabi.
Aile ile neden görüşülmedikleri belli oldu şimdi,resmen sömürmşler herkesi.

oldukça acınası bir karaktere sahip örneğin sürekli sahipsiz olmasından yakınır kendisini güçsüz gösterir bunu özellikle bana ve aileme yapıyor vs vs tahammül seviyem zaman zaman zorlanıyor ama işte

Çay meselesi yüzünden eşin mi seni suçluyor sen mi kendi kendini suçluyorsun orayı tam anlamadım ama burda senin bir suçun yok önce bunu bil.
Bu aileye para göndermenize gerek yok. Bu ailenin eşine para için sıcak davranmasına gerek yok. Eğer eliniz rahatlarsa eşine iyi bir psikiyatristten tedavi öneririm.

yaa arkadasım sen başına belamı arıyorsun bırak ne halleri varsa görsünler ,

aradığım aile ilişkisi ne güzel işte 2 yılda 1

Daha neler duyacagiz acaba ya.. bu nasil aile iliskisi? Bag yoksa para neden gonderiliyor. Illa ki bir seyler olmustur.

E adam sahipsiz zaten
Siz de biliyormuşsunuz bunu
Bu ona acınası karakterli demeyi gerektirir mi bilmiyorum tabi ki
Ben eşimi acınası görsem daha herhalde hiç saygı duyamam herhangi bir konuda

Nikaha gelmeyen, telefonda duyan aile sizi istemeye, ailenizle tanışmaya filan geldi mi?

Asıl sorunyza dönecek olursak da parayla ilgi satın alabilir mi eşiniz?
Belki alır belki almaz
Ama ticarete döner
Hem para verip hem ilgi göremezse daha da yıkılabilir
Her duruma hazırlıklı mı mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…