- 20 Mart 2008
- 141.973
- 213.956
- 1.423
- 60
Aynı şehirdemi yaşıyorsunuz aile ile.yok hayır aramadı bundan önce ki yada ondan bir önceki olabilir yani tarihler uzun olduğu için tam aklımda değil yılbaşında ben aradım kutlamak adına o esnada laf arasında size gelebilir miyiz akşam demiştim x sizi özledi gibi can alıcı cümleler kurdum bana evde yemek yok dedi yemeğe gitmeyi sunmamıştım kısa bir ziyaret planlayacaktım eşime sürpriz olsun diye sonra aradan bunca zaman geçti
evet ikamet ettiğimiz yerlerin arası toplu taşıma ile maksimum yarım saatAynı şehirdemi yaşıyorsunuz aile ile.
Bu kadar yakınken bunları yaşamak ailenin sağ olup olmadıklarını bile bilememek değişik geliyor nedense.evet ikamet ettiğimiz yerlerin arası toplu taşıma ile maksimum yarım saat
İyi de eşiniz niye gitmiyor. O kadar yakın yer. İnternetten bakıyor öldüler mi diye? Sizce büyük gariplikler yok mu?benim size asıl sormak istediğim şu şimdi eğer biz annesine aylık düzenli şekilde ücret ödemeyi başarırsak eğer ve bunu istikrarlı bir şekilde sağlarsak eşime sıcak davranabilir çünkü para gönderimi sağlayan diğer kardeşlere eşime oranla daha ılıman ve sevecen davranıyor en azından telefonda fakat şuan maddi durumumuz buna elverişli değil bu durumu nasıl aşabiliriz yahut evin giderlerinden kısıp bunu yapmalımı yız
Sırf para için eşinize sıcak davranacaklarını zannetiyorsanız sizleri ancak mali olarak görürler sevgi olayına hiç girmiyorum zaten.benim size asıl sormak istediğim şu şimdi eğer biz annesine aylık düzenli şekilde ücret ödemeyi başarırsak eğer ve bunu istikrarlı bir şekilde sağlarsak eşime sıcak davranabilir çünkü para gönderimi sağlayan diğer kardeşlere eşime oranla daha ılıman ve sevecen davranıyor en azından telefonda fakat şuan maddi durumumuz buna elverişli değil bu durumu nasıl aşabiliriz yahut evin giderlerinden kısıp bunu yapmalımı yız
Bende bunu merak ettim,bu kadar yakınken eşinin gitmemeside ilginç.İyi de eşiniz niye gitmiyor. O kadar yakın yer. İnternetten bakıyor öldüler mi diye? Sizce büyük gariplikler yok mu?
İstifçilik yaz aratır. Bu bir rahatsızlık.çöpten kastım bana göre çöp onlara göre sonra lazım olur mantığı pet şişelerin nesi lazım olur onu çözemedim
Ailesi ruh hastası olan tüm erkeklerin ortak özelliği hala onlara yaranmak istemesi hala sevilecekleri umuduyla kendilerini heba etmeleri. Siz o gün hiçbir hata yapmasanız da ailenizin her hosnutsuzlugunda sizi sucluycak olan tiplerden maal
İyi de eşiniz niye gitmiyor. O kadar yakın yer. İnternetten bakıyor öldüler mi diye? Sizce büyük gariplikler
elbette olağan üstü vaziyette garip bir aile örneğin hiç görmediğim bir kardeş daha var ben kendisini hiç tanımadım ancak sanırım anne ve baba o kişinin eşini arayıp para istiyorlar yıllar önce bir müddet veriyorlar sonrasında yetiştiremedikleri için irtibat tam anlamıyla kesiliyorBende bunu merak ettim,bu kadar yakınken eşinin gitmemeside ilginç.
amca hala dayı yenge vs hiç kimse ailesi ile görüşmüyor ne yazık ki çok önceki yıllarda herkesten para istenmiş alınan paralar geri ödenmemiş ve yüklü meblağlar imiş yani marklar altınlar vs dönüyor muhabbetlerdeBu kadar yakınken bunları yaşamak ailenin sağ olup olmadıklarını bile bilememek değişik geliyor nedense.
Amannn dert ettiğine değer mi ne güzel işte rahatsın. Eşini de boşver, o kadar kopuk bağlı ailesinin yaşayıp yaşamadığını napacaktelefonla konuşma durumu yok ben sağ olup olmama konusunda eşime whatsaap dan bakmasını söyledim oradan anladı yaşadıklarını
Bu kadar para alırlarsa ödemede zor tabi.amca hala dayı yenge vs hiç kimse ailesi ile görüşmüyor ne yazık ki çok önceki yıllarda herkesten para istenmiş alınan paralar geri ödenmemiş ve yüklü meblağlar imiş yani marklar altınlar vs dönüyor muhabbetlerde
oldukça acınası bir karaktere sahip örneğin sürekli sahipsiz olmasından yakınır kendisini güçsüz gösterir bunu özellikle bana ve aileme yapıyor vs vs tahammül seviyem zaman zaman zorlanıyor ama işteMerak ediyorsa eşiniz gitsin baksın fizanda değillermiş ki
Niye edevletten whatsapptan bakarak olayı dramatikleştiriyor?
Sağ olup olmadıklarını merak ediyorsa oturmak zorunda da değil
Gider görür ki sağlarmış döner
Ama eşinizin ailesi garip, eşiniz bu aileden be derece etkilendi onu da iyi gözlemlemek lazım
benim size asıl sormak istediğim şu şimdi eğer biz annesine aylık düzenli şekilde ücret ödemeyi başarırsak eğer ve bunu istikrarlı bir şekilde sağlarsak eşime sıcak davranabilir çünkü para gönderimi sağlayan diğer kardeşlere eşime oranla daha ılıman ve sevecen davranıyor en azından telefonda fakat şuan maddi durumumuz buna elverişli değil bu durumu nasıl aşabiliriz yahut evin giderlerinden kısıp bunu yapmalımı yız
aradığım aile ilişkisi ne güzel işte 2 yılda 1hepinize günaydın ben 6 senelik evliyim bu 6 sene içinde eşimin ailesini yalnızca bir kaç kez gördüm hatta bir kardeşi ile henüz hiç tanışmadım nikaha kardeşleri ve babası katılmadı özel bir sebebi yok keyfiyen gelmediler evimize de hiç misafir olmadılar bunları yazmam da ki sebep beni anlamanız en son 2 sene önce evlerine gittik çünkü eşim artık sağ olup olmadıklarını merak ediyordu ondan öncede tam tarih veremiyorum ama bir 2 sene görüşmedik gittiğimizde merhaba vs diye resmi bir şekilde karşılandık kahve içer misiniz diye soruldu nezaketen teşekkür ettim çünkü somurtuk bir şekilde soruldu her neyse akşam oldu ve biz çok acıktık ben markete gidip alışveriş yapmayı teklif ettim çıkarken de sorduk marketten ne istersiniz diye bir evin neredeyse tüm temel ihtiyaçları sıralandı eşim bu sefer belki kabul görürüm umuduyla hepsini temin etti eve geldik yemek hazırlandı ve yedik sonrasında ben kendimce aptallık edip mutfağa gidip çay yapmak istedim kötü bir niyetim yoktu çayı fazla koydum diye eşimin annesi salona gelip bağırmaya başladı eşim özür diledi ve alıp yerine koyacağını söylemesine rağmen yine de yükses sesle çayımı bitirdi gibi ardı ardına cümleler kurdu ben o an tek kelime edemedim her neyse kalktık ve eşim yıkıldı bugünlerde sürekli yine sağ olup olmadıklarını merak ediyor e devletten bakıyor vs ama sanırım beni suçluyor çay konusunda bunu hissediyorum bu arada eşim evlenmeden önce ailesiyle yaşamıyordu yanızca para gönderiyormuş diğer kardeşler gibi aylık herkes para gönderiyor ve ziyaret vs etme durumu yok evlendikten sonra bizden para olayı bitti
E adam sahipsiz zatenoldukça acınası bir karaktere sahip örneğin sürekli sahipsiz olmasından yakınır kendisini güçsüz gösterir bunu özellikle bana ve aileme yapıyor vs vs tahammül seviyem zaman zaman zorlanıyor ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?