Evet o konuda şanslıyım annesinin yaptıklarını kendisi de görüyordu ve beni hiçbir zaman zorlamadı sen küçüksün diye ve kaç kez annesinin yanında önce büyük büyüklüğünü bilecek ki küçükte küçüklüğünü bilsin dedi. Bence eşinize sizde bu sözü söyleyin. Çünkü siz sustukça annesi iyice yüklenecektir. Biz 11 yıldır evliyiz ilk döemlerinde sizin gibiydi ama baktım olmuyor takır takır verdim cevabını şimdi hiçbir şeye karışamıyor. Geçenlerde seneye çocuklara ben bakayım boşuna bakıcıya para vermeyin dedi, ki bana daha ikinciye hamileyken senki ben ona bak demişim gibi (benimde öyle bir hataya ikinci kez düşmek gibi bir niyetim yoktu zaten) ben bakamam kime baktırıyorsan baktır bana mı güvendin doğurdun iki tane demiş insandır kendisi eşim de bunu çok iyi biliyor. Bende gerek yok çocuklar büyüdü artık bir yıl daha bakıcıya para verirsem batmam merak etme dedim, eşim anladı annesinin yine ortalık karıştırmaya çalıştığını eşim anne durduk yere laf çıkarma kimse sana bak demiyor zaten bu saatten sonra asla demeyiz zamanında ben bakamam diyordun ne oldu birden torun sevgin mi nüksetti dedi. Kayınvalidem kıpkırmızı tabii.
sanslısiniz...benım esim hala bana kapıdan cocugu bırak sen girme eve dıyor anlayışı bu kadar bırakmam ben o kapıya gitmem dıyorum ozaman susuyor