esimin annesi

Evet o konuda şanslıyım annesinin yaptıklarını kendisi de görüyordu ve beni hiçbir zaman zorlamadı sen küçüksün diye ve kaç kez annesinin yanında önce büyük büyüklüğünü bilecek ki küçükte küçüklüğünü bilsin dedi. Bence eşinize sizde bu sözü söyleyin. Çünkü siz sustukça annesi iyice yüklenecektir. Biz 11 yıldır evliyiz ilk döemlerinde sizin gibiydi ama baktım olmuyor takır takır verdim cevabını şimdi hiçbir şeye karışamıyor. Geçenlerde seneye çocuklara ben bakayım boşuna bakıcıya para vermeyin dedi, ki bana daha ikinciye hamileyken senki ben ona bak demişim gibi (benimde öyle bir hataya ikinci kez düşmek gibi bir niyetim yoktu zaten) ben bakamam kime baktırıyorsan baktır bana mı güvendin doğurdun iki tane demiş insandır kendisi eşim de bunu çok iyi biliyor. Bende gerek yok çocuklar büyüdü artık bir yıl daha bakıcıya para verirsem batmam merak etme dedim, eşim anladı annesinin yine ortalık karıştırmaya çalıştığını eşim anne durduk yere laf çıkarma kimse sana bak demiyor zaten bu saatten sonra asla demeyiz zamanında ben bakamam diyordun ne oldu birden torun sevgin mi nüksetti dedi. Kayınvalidem kıpkırmızı tabii.

sanslısiniz...benım esim hala bana kapıdan cocugu bırak sen girme eve dıyor anlayışı bu kadar bırakmam ben o kapıya gitmem dıyorum ozaman susuyor

bende oyle düşünüyorum ama esim dusun dıyor ben senı alıp anneme gıdemiycekmıyım simdi bayram gelcek babamladami bayramlasmıycan eve gitmiycenmı dıyor...simdı benım annemde delirdı gelip hesap sorcam omu senı doğurdu sana bela verıyor dıyor napsam bılemedım :(

eşine deki ozaman anneme söyliycem gelsin bu lafın hesabını sorsun sen yine annemle konuşmaya devam et bişey yokmuş gibi bende senin annen bana o lafları söylememiş gibi davranayım bakalım ne düşünücek ozman

eşinize artık sizinle bir aile oldugunu hissetrimenız anlatmanız gerek sanırım..zira hala annecilik oynuyor

Ay hayır inadını kırma, defol git gerizekalı da ne demek oluyor? Nasıl sana bela okuyabilir. Kim ona bu hakkı veriyor? Herkes büyüklüğünü, küçüklüğünü, haddini, hududunu bilmeli. Çok ayıp etmiş sen onun gelinisin kızısın ne farkı varki gelinlerin öz evlatlardan? Ne kadar yanlış bir davranış, çok yanlış bir uslup! Eşinde yanlış davranıyor ama sen onun karısısın annesini uyarması gerekir.. Hayır eşin durumu apaçık ve net bir şekilde düzeltmeli.

ben daha 18 - 19 yaşlarındayken annem bir keresinde bana salak demişti de 5 - 6 ay aynı evin içinde tek kelime konuşmamıştım öz annemle. nerde kaldı ki kaynanam bana defol diyecek , bela okuyacak da bir de üstüne onlarla konuşup özür dileyeceğim , PEHH.
hem özür dilersen bir daha asla sırtından inmezler senin canım , köleleri olursun. herkes haddini bilecek , terbiyeli davranacak değil mi , şirretliğin bir alemi yok o yaşta.

Back
X