Ya annesi değil kız kardeşi olsa inanın umrumda olmazdı ama ben annemi acılar içinde kaybettim yaşasa elibi sıcak sudan soğuk suya sokmazdım,çok hassas bi nokta benim için eşim annesiyle arası bozulsun istemiyorum bir daha yüzüne bakmaz kadınınFazla iyisiniz bence. Hatta gereksiz iyisiniz.
Anneniz konusundaki hassasiyetinizi anlıyorum çünkü benimde babam yok ama söz konusu kişi anne olmaktan hatta bence insan olmaktan bile uzak. Aşağıda yazdıklarınız hazmedilir şeyler değil.Ya annesi değil kız kardeşi olsa inanın umrumda olmazdı ama ben annemi acılar içinde kaybettim yaşasa elibi sıcak sudan soğuk suya sokmazdım,çok hassas bi nokta benim için eşim annesiyle arası bozulsun istemiyorum bir daha yüzüne bakmaz kadının
bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs
Ya çok haklısınız tabi ama şimdi eşim kv nin bu dediklerini duysa bir daha ömrü billah yüzüne bakmaz kadının kocası yok bi şey olursa diye düşünüyorum çok kötü oluyorum hasassiyetim yüzünden,ben bu kadınla nasıl konuşabilirim?Anneniz konusundaki hassasiyetinizi anlıyorum çünkü benimde babam yok ama söz konusu kişi anne olmaktan hatta bence insan olmaktan bile uzak. Aşağıda yazdıklarınız hazmedilir şeyler değil.
Bu kadar kötülük düşünen birinin sizin lafınızla yola geleceğini zannetmiyorum. Hatta sizi suçlu bile çıkarabilir. İftira atmakla suçlar. Allah fırsat vermesin inşallah.Ya çok haklısınız tabi ama şimdi eşim kv nin bu dediklerini duysa bir daha ömrü billah yüzüne bakmaz kadının kocası yok bi şey olursa diye düşünüyorum çok kötü oluyorum hasassiyetim yüzünden,ben bu kadınla nasıl konuşabilirim?
Siz bişey yapmıyorsunuz anne yaparsa cezasını çekerHanımlar merhaba.
Dün eşimin annesi bize 3-4 günlüğüne kalmaya geldi,oturuyorduk beraber salonda sonra kv kalktı sigara içme bahanesiyle mutfağa gitti(mutfakta küçük bi balkon var).Neyse bi 5 dakika sonra da ben tuvalete gitmek için kalktım mutfağın önünden geçiyordum "bugün yarın çıkaracağım huzursuzluğu"gibisinden bir şey duydum.Dinlemeye devam ettim, bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs (benim sağlık sorunlarım var ama hayyata bilmez,belli ki o da benim onu dinlediğim gibi dinlemiş bizi,yoksa eşim laf yapmasın diye hayatta söylememişti,laf yaparsa çünkü eşimi tutamam çok kötü anne oğul arasında kavga çıkar) neyse ve bunu benim balkonda konuşacak kadar cesaretli,ya kv yerine orada ben utançtan kızardım,benimle arası kötü değildi ama hiç yakın da değildik başlarda istememişti sonra düzeldi sanmıştım,olacak olan şu kızlar eğer huzursuzluk çıkarmaya kalkarsa eşimin annesiyle çok kötü arası bozulur çünkü eşim kimseyi hayatta dinlemez annesi bana bir laf ederse canı çok sıkılır ve ben tutamam onu,annesiyle arası bozulsun istemiyorum,saf mısın salak mısın o senin hakkında ne düşünüyo diyeceksiniz kızlar ama ben bu yönden çok hassasım benim annem ben 14 yaşındayken öldü ve eşimin annesiyle arası bozulsun istemiyorum,nolur bi akıl verin çıkmazda kaldım?
Ya çok haklısınız tabi ama şimdi eşim kv nin bu dediklerini duysa bir daha ömrü billah yüzüne bakmaz kadının kocası yok bi şey olursa diye düşünüyorum çok kötü oluyorum hasassiyetim yüzünden,ben bu kadınla nasıl konuşabilirim?
Hanımlar merhaba.
Dün eşimin annesi bize 3-4 günlüğüne kalmaya geldi,oturuyorduk beraber salonda sonra kv kalktı sigara içme bahanesiyle mutfağa gitti(mutfakta küçük bi balkon var).Neyse bi 5 dakika sonra da ben tuvalete gitmek için kalktım mutfağın önünden geçiyordum "bugün yarın çıkaracağım huzursuzluğu"gibisinden bir şey duydum.Dinlemeye devam ettim, bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs (benim sağlık sorunlarım var ama hayyata bilmez,belli ki o da benim onu dinlediğim gibi dinlemiş bizi,yoksa eşim laf yapmasın diye hayatta söylememişti,laf yaparsa çünkü eşimi tutamam çok kötü anne oğul arasında kavga çıkar) neyse ve bunu benim balkonda konuşacak kadar cesaretli,ya kv yerine orada ben utançtan kızardım,benimle arası kötü değildi ama hiç yakın da değildik başlarda istememişti sonra düzeldi sanmıştım,olacak olan şu kızlar eğer huzursuzluk çıkarmaya kalkarsa eşimin annesiyle çok kötü arası bozulur çünkü eşim kimseyi hayatta dinlemez annesi bana bir laf ederse canı çok sıkılır ve ben tutamam onu,annesiyle arası bozulsun istemiyorum,saf mısın salak mısın o senin hakkında ne düşünüyo diyeceksiniz kızlar ama ben bu yönden çok hassasım benim annem ben 14 yaşındayken öldü ve eşimin annesiyle arası bozulsun istemiyorum,nolur bi akıl verin çıkmazda kaldım?
Anneyle evladın arasını düzgün tutacak insan sen değilsin.Aman annsiyle bozulmasın diye senin eşinle aran bozulacak.Kadın konuşurken keşke girip yanına duyduğunu hissettirseydin.Ya annesi değil kız kardeşi olsa inanın umrumda olmazdı ama ben annemi acılar içinde kaybettim yaşasa elibi sıcak sudan soğuk suya sokmazdım,çok hassas bi nokta benim için eşim annesiyle arası bozulsun istemiyorum bir daha yüzüne bakmaz kadının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?